aenaos15 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Η δονηση δεν μου λειτουργει.. ξερει κανεις τι παιζει; μηπως κατι δεν κανω καλα; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Συμφωνώ σε όλα με τον vtec26 με εξαίρεση το χρώμα:) Προτιμώ το μαύρο:) Ααα! Για ακου να σου πω!!! Το λευκο ειναι καλυτερο!!! Χχαχαχα! Το θεμα με το χρωμα το ειχα και εγω, πηρα το ασπρο και ακομα δεν ξερω αν το προτιμω απο το μαυρο... και α δυο ειναι εξαιρετικα! ;) Εχω λευκο αλλα δεν θα πω πιο ειναι πιο ωραιο γιατι πιστευω πως οι νικελ γραμμες θα φαινονται πιο εντονα στο μαυρο και ισως να κανει ενα κλικ στο ματι αυτο. Σας ευχαριστω παιδια! Εχω αλλαξει ηδη και το avatar :p μου αρεσει το λευκο αλλα βλεπω να με κερδιζει το μαυρο. Το ηχειο τι λεει? - με τα ακουστικα ειναι καλη η ποιοτητα? ή θα μου λείψει το μηλαρακι σε αυτον τον τομεα? Για τον ηχο του ηχειου ας πουμε οτι ειναι ικανοποιητικος και απο οσο εχω ακουσει μηλοφωνα, απο αντιστιχος εως πιο δυνατος.Τα ακουστικα ειναι πολυ καλα.Το ραδιο που παιζω καμια φορα στο τερμα χαμηλο μπορω να πω οτι με ενοχλει η ενταση του χωρις να μπορω να το χαμηλωσω αλλο! Η δονηση δεν μου λειτουργει.. ξερει κανεις τι παιζει; μηπως κατι δεν κανω καλα; Σε ποια λειτουργια δεν δουλευει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ααα! Για ακου να σου πω!!! Το λευκο ειναι καλυτερο!!! Χχαχαχα! Το θεμα με το χρωμα το ειχα και εγω, πηρα το ασπρο και ακομα δεν ξερω αν το προτιμω απο το μαυρο... και α δυο ειναι εξαιρετικα! ;) Ωραίο είναι και το λευκό αλλά : και ισχύει απόλυτα αυτό που λέει ο leolipop για τις νίκελ γραμμές : Εχω λευκο αλλα δεν θα πω πιο ειναι πιο ωραιο γιατι πιστευω πως οι νικελ γραμμες θα φαινονται πιο εντονα στο μαυρο και ισως να κανει ενα κλικ στο ματι αυτο. και νομίζω θα φαίνεται πιο λερωμένη η πλάτη του λευκού αν ακουμπήσει κάπου βρώμικα και το μαύρο γενικά το θεωρώ πιο business χρώμα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ειναι αληθεια αυτο..Πολλες φορες στην δουλεια που λερωνομαι αρκετα , γυρναω στο σπιτι και καθαριζω το τηλεφωνο με μωρομαντηλο.Λιγοτερα βεβαια τωρα που ειναι σε θηκη απλα την ιδια διαδικασια κανω με τη θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Απο δευτερα παει τωρα ; Οτι χειροτερα να μεσολαβει "νεκρη" σε επικειμενη αγορα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Δεν πιστευω...Εορταστικο ωραριο λογικα εχουν οποτε εχουν αρκετες ωρες περιθωριο να ολοκληρωσουν την παραγγελια... Εμενα αν μου καθοταν κατι τετοιο , δε θα χα μυαλο ουτε στη δουλεια για τιποτα αλλο.Οταν εψαχνα να βρω για εμενα σε αγγελιες απο εδω τελικα το πηρα κατα τις 22:30 αφου εφαγα 2 ωρες μεχρι να πετυχω καποιον που να το πουλαει και να εχει και τηλεφωνο να παρω και να το σηκωσει κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Δεν πιστευω...Εορταστικο ωραριο λογικα εχουν οποτε εχουν αρκετες ωρες περιθωριο να ολοκληρωσουν την παραγγελια... Εμενα αν μου καθοταν κατι τετοιο , δε θα χα μυαλο ουτε στη δουλεια για τιποτα αλλο.Οταν εψαχνα να βρω για εμενα σε αγγελιες απο εδω τελικα το πηρα κατα τις 22:30 αφου εφαγα 2 ωρες μεχρι να πετυχω καποιον που να το πουλαει και να εχει και τηλεφωνο να παρω και να το σηκωσει κιολας! αφου βρηκες αγγελια να πουλαει καποιος εισαι τυχερος,γιατι και εγω κοιταω στις αγγελιες αλλα κανεις δεν πουλαει ακομα τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 (edited) αφου βρηκες αγγελια να πουλαει καποιος εισαι τυχερος,γιατι και εγω κοιταω στις αγγελιες αλλα κανεις δεν πουλαει ακομα τουλαχιστον... http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/105677-lg-optimus-x4-hd-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/ http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,lg,android%7Cad-24947930.html Μολις ειδα και τη θηκη μου στο skroutz ... 8.90 (6.90 online) αλλο που εγω την πηρα 1,36 :rolleyes: Εχω επισης και αυτην και την χαριζω αν την θελει καποιος. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55976 Edited December 15, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Mερικοι επειδη για καποιο λογο το αγορασαν απο καταστημα και πηραν ελληνικη συσκευη κοιτανε να βγαλουν τα σπασμενα απι μια τετοια αγορα και γραφουν τετοιες αγγελιες λες και τα μη ελληνικα δεν εχουν εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Το ειχα αναφερει σε ενα αλλο θεμα πoυ αφορουσε την επιλογη συσκευης και συγκεκριμενα ειχα δει εδω στο φορουμ αγγελια με το κινητο σφραγισμενο στα 440 οταν δεν ειχε πανω απο 360 στο ιντερνετ. Σταλθηκε απο LG 4X με tapatalk 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Εγω δεν εχω δουλεψει ποτε αλλη εφαρμογη για sms γιατι δεν πολυ στελνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Πιστευω πως αν καποια εφαρμογη δεν αποδιδει τα αναμενομενα σε high end συσκευη ,ειναι θεμα εφαρμογης και οχι συσκευης.Αλλωστε με τον καιρο θα παρατηρησεις παιχνιδια κυριως που αναφερουν οτι σχεδιαστηκαν για Tegra 3 οπως εμεις αλλα δεν ειναι τοσα πολλα ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 100% μεσω skype.προχτες το δοκιμασα μεσω 3g με τη γυναικα μου και ολα μια χαρα. Οχι εννοω μεσα απο το δικτυο τηλεφωνιας...μεσα απο τα δωρεαν λεπτα ομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Oπως στα περισσοτερα τηλεφωνα ,δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μία μικρή ερώτηση>οταν είχε βγει είχε ένα πρόβλημα με το βίντεο.Εχει διορθωθεί? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 To "προβλημα" του ηταν οτι αργουσε να εστιασει και το εκανε επαναλαμβανομενα.Πλεον δεν υφισταται αυτο και τουλαχιστον για εμενα οπως το βλεπω, η εστιαση του ειναι μακραν πιο γρηγορη απο την ψηφιακη φωτογραφικη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/105677-lg-optimus-x4-hd-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/ http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,lg,android%7Cad-24947930.html Μολις ειδα και τη θηκη μου στο skroutz ... 8.90 (6.90 online) αλλο που εγω την πηρα 1,36 :rolleyes: Εχω επισης και αυτην και την χαριζω αν την θελει καποιος. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=55976 την θηκη που χαριζεις δεν την βολευτηκες?το ροταω αυτο γιατι την ιδια εχω παραγειιλει απο e-bay.Ποια παρηγγειλες τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Επειδη κουμπωνει μπροστα και θελει να την ανοιγεις καθε φορα δε με βολευει.Εχει και ενα σχετικο παχος σε σχεση με αλλες. Δεν εχω παραγγειλει αλλη.Εχω μια που εχει σχεδιο S απο πισω σιλικονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Γειά σου σε όλους. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία. Ενώ διαρκούσε 2 μέρες με αρκετό πηραγμα ξαφνικά διαρκεί 8 ώρες. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Μηπως εβαλες καμια εφαρμογη η παιχνιδι στο διαστημα αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Ναι και εγώ το έκανα απ εγκατάσταση του μόλις είδα τι γίνεται. Θέλει να το ξανά φλας άρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Γειά σου σε όλους. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία. Ενώ διαρκούσε 2 μέρες με αρκετό πηραγμα ξαφνικά διαρκεί 8 ώρες. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; φιλε μου συνέβη μια φορα και μενα, απο το πρωι που ειχα 100% το απογευμα ειχε αδειασει χωρις ιδιετερη χρηση... ποτε δεν καταλαβα τι του εκανα και έστρωσε, με το που το ξαναφορτισα ηταν ολα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Tο συγκεκριμένο μαγαζί παρουσιάζει μόνο ετοιμοπαράδοτα τηλέφωνα και όχι παραγγελίες.Τώρα προφανώς τους τελείωσαν οι συσκευές.Όσο για το δικό σου αφού σου έστειλαν επιβεβαίωση πιθανότατα αύριο θα το έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Στο τελος ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις.Αν δεν πανε ολα καλα , τοτε δεν ειναι το τελος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Τελικα θα βγει jb για το 4x ή δεν ξερουμε ακομα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts