m_power Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κι εγώ έχω το Ολλανδικό και έκανα κανονικά την εγγραφή στο site της LG:) Leolipop όταν παραλάβεις τις ζελατίνες θα ήθελα να μου πεις αν χαλάνε έστω και λίγο την ανάλυση της οθόνης και πόση διαφορά έχει η αίσθηση αφής μήπως αγοράσω κι εγώ από εκεί που τις παρήγγειλες:) Αυτές οι ultra clear είναι? Το θέμα "μπαταρία" πλέον έπαψε να είναι μείον:)Δύο μέρες μου κρατά με λογική χρήση:) Δεν ξέρω αν στην αρχή μου δόθηκε κακή εντύπωση για τη μπαταρία επειδή ασχολούμουν συνέχεια μαζί του.Πλέον είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και σε αυτό το κομμάτι.:dance: Να ρωτήσω : Όταν έχετε όλες τις εφαρμογές κλειστές εκτός από εκείνη της διαχείρισης εφαρμογών πόση μνήμη σας λέει?Εμένα λέει 430 διαθέσιμη και όταν ανοίγω καμία 10αριά εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένου και ενός παιχνιδιού με αυτοκίνητα) πάει στα 350. Για θήκη πήρα από το ebay 2 θήκες και 2 προστατευτικά οθόνης με 4€ απο εδώ οι ζελατίνες που ήταν μαζί είναι μια χαρά δεν καταλαβαίνεις οτι ειναι πάνω και δεν επηρεάζουν την αίσθηση αφής μόνο "πρόβλημα" οτι δεν καθαρίζουν απο τις δαχτυλιές τόσο εύκολα σαν αυτές που είχα βάλει το xperia neo που είχα. στο xperia neo είχα αυτές τις θαμπές που χαλάνε την την ανάλυση της οθόνης. http://www.ebay.com/itm/230835543879?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 εδώ είναι φώτος απο τις θήκες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4391164#post4391164 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 απο amazon de. τπ παραγγειλατε ολοι???? Απο ιντερνετομαγαζο στο περιστερι. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Για θήκη πήρα από το ebay 2 θήκες και 2 προστατευτικά οθόνης με 4€ απο εδώ οι ζελατίνες που ήταν μαζί είναι μια χαρά δεν καταλαβαίνεις οτι ειναι πάνω και δεν επηρεάζουν την αίσθηση αφής μόνο "πρόβλημα" οτι δεν καθαρίζουν απο τις δαχτυλιές τόσο εύκολα σαν αυτές που είχα βάλει το xperia neo που είχα. στο xperia neo είχα αυτές τις θαμπές που χαλάνε την την ανάλυση της οθόνης. http://www.ebay.com/itm/230835543879?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 εδώ είναι φώτος απο τις θήκες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4391164#post4391164 Thanks :) Θήκη δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω και για να μη χαλάσω το design και γιατί δεν βλέπω να μπορεί να πάθει κάτι αυτού του είδους το πλαστικό που έχει πίσω.Ούτως ή άλλως η οθόνη με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από το πίσω μέρος.Ζελατίνα που να χαλάει την ανάλυση της οθόνης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βάλω.Είχα δει μία σε Galaxy SIII και είχα φρικάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Απο ιντερνετομαγαζο στο περιστερι. στειλε μου με pm το μαγαζι,αν απαγορευεται να το αναφερουμε για μην φενετε οτι κανουμε και διαφημηση.....η βαλτε ενα link....σε τι τιμη το πηρατε??? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Εγώ σε 6 δόσεις των 59 ευρώ = 354 ευρώ από το μαγαζί του Περιστερίου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Καλησπέρα μια μικρή βοήθεια θέλω, το κινητό το έχω στα χέρια μου και πιστεύω είναι από τις καλύτερες αγορές, αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω είναι μόνο root, ακόλουθο τις οδηγίες από xda ή πρώτα κοιτάζω αν έχει να κάνει κάποιο update και μετά κάνω root. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 καλησπερα παιδια!ειμαι και εγω πλεον ενας κατοχος του LG 4X μιας κ το αγορασα καινουργιο και σφραγισμενο απο ιδιωτη σε τιμη ευκαιριας 260 Ευρω.Θα ηθελα να ρωτησω αν οι πρωτες 2 με 3 φορτισεις θα πρεπει να γινουν για 10-15 ωρες για να "ανοιξει" η μπαταρια.Το κινητο ακομα δεν το εχω λειτουργησει αλλα κρινοντας απο ενα εκθεσιακο σε γνωστο καταστημα που ασχοληθηκα για αρκετη ωρα,μπορω να πω οτι φαινετε εξαιρετικο!Το μονο μελανο σημειο ,απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ κ στο δικο μας,φαινετε να ειναι η καμερα και η αυτονομια της μπαταριας,ειδικα οταν εχω συνηθισει στο samsung i8910 HD που λειτουργω ακομα και με εβγαζε με μετρια καθημερινη χρηση κ κλειστο την νυχτα γυρω στις 10-14 ημερες!Ευχομαι να διορθωθουνε οι ατελειες του κινητου μας με καποιο νεοτερο update ωστε να αναδειχθει σε νουμερο 1 κινητο στην κατηγορια του,γιατι το αξιζει,πραγματικα...Θα επανελθω με εντυπωσεις μολις το λειτουργησω λιγο καιρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 καλησπερα παιδια!ειμαι και εγω πλεον ενας κατοχος του LG 4X μιας κ το αγορασα καινουργιο και σφραγισμενο απο ιδιωτη σε τιμη ευκαιριας 260 Ευρω.Θα ηθελα να ρωτησω αν οι πρωτες 2 με 3 φορτισεις θα πρεπει να γινουν για 10-15 ωρες για να "ανοιξει" η μπαταρια.Το κινητο ακομα δεν το εχω λειτουργησει αλλα κρινοντας απο ενα εκθεσιακο σε γνωστο καταστημα που ασχοληθηκα για αρκετη ωρα,μπορω να πω οτι φαινετε εξαιρετικο!Το μονο μελανο σημειο ,απο οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ κ στο δικο μας,φαινετε να ειναι η καμερα και η αυτονομια της μπαταριας,ειδικα οταν εχω συνηθισει στο samsung i8910 HD που λειτουργω ακομα και με εβγαζε με μετρια καθημερινη χρηση κ κλειστο την νυχτα γυρω στις 10-14 ημερες!Ευχομαι να διορθωθουνε οι ατελειες του κινητου μας με καποιο νεοτερο update ωστε να αναδειχθει σε νουμερο 1 κινητο στην κατηγορια του,γιατι το αξιζει,πραγματικα...Θα επανελθω με εντυπωσεις μολις το λειτουργησω λιγο καιρο :) Καλοριζικο και να το ευχαριστηθεις.η μπαταρια του δεν θελει καμμια ιδιαιτερη αντιμετωπιση.αυτο που με εκανε να σχολιασω ηταν οι 10-14 μερες που σου εβγαζε ενα κινητο με στοκ μπαταρια φανταζομαι κ μετα απο καιρο χρησης.νομιζω οτι απλα δεν γινεται παρα μονο αν το εχεις κλειστο για 12 μερες.οχι να του κανεις κ μετρια χρηση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Καλοριζικο και να το ευχαριστηθεις.η μπαταρια του δεν θελει καμμια ιδιαιτερη αντιμετωπιση.αυτο που με εκανε να σχολιασω ηταν οι 10-14 μερες που σου εβγαζε ενα κινητο με στοκ μπαταρια φανταζομαι κ μετα απο καιρο χρησης.νομιζω οτι απλα δεν γινεται παρα μονο αν το εχεις κλειστο για 12 μερες.οχι να του κανεις κ μετρια χρηση!!!! κι'ομως το ατιμο κραταει τοσο,ξαναλεω με μετρια χρηση και με custom rom(ας ειναι καλα ο γερμανος τυπος που τις εφτιαχνε και ειχε καταφερει να απογειωσει πραγματικα το κινητο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Γνωριζεται κανενα μαγαζι που να κανει δοσεις και να το παρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Γνωριζεται κανενα μαγαζι που να κανει δοσεις και να το παρουμε? Με μια αναζητηση στο skroutz σε καθε καταστημα που το διαθετει, θα λεει καπου εκει αν προσφερει τροπους πληρωμης περα απο μετρητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Καλησπέρα μια μικρή βοήθεια θέλω, το κινητό το έχω στα χέρια μου και πιστεύω είναι από τις καλύτερες αγορές, αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω είναι μόνο root, ακόλουθο τις οδηγίες από xda ή πρώτα κοιτάζω αν έχει να κάνει κάποιο update και μετά κάνω root. Ευχαριστώ. Το αναβαθμίζεις άμα θέλεις, κάνεις άμα θέλεις και φορματ και μετά κάνεις ρουτ. Εξακολουθεί να δουλεύει η ίδια μέθοδος ρουταρίσματος. Εγώ το είχα ρουτάρει, έκανα την πλέον πρόσφατη αναβάθμιση 10h μέσω του κινητού OTA και το ρουτ παρέμεινε. Ούτε φορματ ούτε τίποτα δεν του έκανα μετά και το κινητό εξακολουθεί να δουλεύει πρίμα...Ο χώρος πλέον αποτελεί πρόβλημα, αλλά σύντομα θα πάω να πάρω καμιά κάρτα μνήμης για να διπλασιάσω την χωρητικότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Να το πω λιγο διαφορετικα, μηπως γνωριζεται καποιο μαγαζι που να κανει δοσεις στο καταστημα και οχι με πιστωτικη? Οσα εχω ψαξει στο σκρουτζ ειναι με πιστωτικη/χρεωστικη καρτα, περαν των μετρητων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 http://www.change.org/petitions/lg-electronics-seoul-we-would-like-to-get-the-opportunity-to-unlock-bootloader-in-lg-phones Ψηφιστε για το ανοιγμα του bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό αλλά με προβλημάτισε το review του gsmarena σχετικά με την ποιότητα ήχου με ακουστικά. Εσείς που το έχετε πως το βλέπετε στο συγκεκριμένο θέμα? Τώρα έχω το neo V και έχω αγοράσει το poweramp και έχει πολύ καλό ήχο. Edited December 13, 2012 by LotusEater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό αλλά με προβλημάτισε το review του gsmarena σχετικά με την ποιότητα ήχου με ακουστικά. Εσείς που το έχετε πως το βλέπετε στο συγκεκριμένο θέμα? Τώρα έχω το neo V και έχω αγοράσει το poweramp και έχει πολύ καλό ήχο. To μονο πραγμα που δεν χρειαζεται να σε ανησυχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο κινητό αλλά με προβλημάτισε το review του gsmarena σχετικά με την ποιότητα ήχου με ακουστικά. Εσείς που το έχετε πως το βλέπετε στο συγκεκριμένο θέμα? Τώρα έχω το neo V και έχω αγοράσει το poweramp και έχει πολύ καλό ήχο. Για εμενα τουλαχιστον , ο ηχος απο τα ακουστικα του ειναι ο καλυτερος που εχω ακουσει απο τηλεφωνο απο τοτε που ειχα ενα nokia Ν91...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Να το πω λιγο διαφορετικα, μηπως γνωριζεται καποιο μαγαζι που να κανει δοσεις στο καταστημα και οχι με πιστωτικη? Οσα εχω ψαξει στο σκρουτζ ειναι με πιστωτικη/χρεωστικη καρτα, περαν των μετρητων. Τι ειδους δοσεις ψαχνεις; Η θα δωσεις πιστωτικη , η θα παρεις δανειο , η μετρητα... Στα ιντερνετομαγαζα δουλευουν την πρωτη και την τελευταια λυση. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Τι ειδους δοσεις ψαχνεις; Η θα δωσεις πιστωτικη , η θα παρεις δανειο , η μετρητα... Στα ιντερνετομαγαζα δουλευουν την πρωτη και την τελευταια λυση. Λιγα ποστ πιο πριν ενας φιλος εδω γραφει οτι το πηρε με δοσεις ατοκες απο καταστημα στο περιστερι. Λεω , αν γνωριζεται κανενα μαγαζι που να κανει δοσεις καταστηματος. Αυτο ρωτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Με καρτα το πηρε με δοσεις.Μονο ο κωτσοβολος και το πλαισιο εκανα οσο θυμαμαι εγω , δοσεις με δανειοδοτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ναι μόνο με πιστωτική μπορούν να σου κάνουν δόσεις.Εγώ το πλήρωσα με πιστωτική φίλου μου γιατί δεν είχα δικιά μου. Ο ήχος από τα ακουστικά όσο αφορά τα multimedia είναι καλός αλλά όχι τόσο καλός όσο στα δύο προηγούμενα κινητά που είχα.Το λέω για ένα παιδί που ρώτησε πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ξερετε πως γινεται να φαινονται στο whats app τα καινουρια μηνυματα πανω στο εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας οπως τα μηνυματα κ τα mail? Σε iphone γινεται που ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 πως γινετε ρε παιδια να εχει σε καταστημα μεγαλο 599 ευρω και να το βρισκουμε σε ιντερνετικα μαγαζια στην Ελλαδα στα 340 ευρω με δυνατοτητα να ειναι και πιο χαμηλη η τιμη στις επομενες παραλαβες?????? μπορει καποιος να μου εξηγησει αυτη την διαφορα???γιατι ειναι μεγαλη διαφορα....... εν παση περιπτωση εγω ειμαι αναμεσα στο 4x και στο L9......απλα θα ηθελα απο τους κατοχους να μου πουνε ποιες οι διαφορες μεταξυ τους..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekmamba Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 http://www.smartphenom.com/2012/12/android-41-jelly-bean-for-lg-p880-4x-hd.html?m=1 εχει κανεις καμμια περαιτερω πληροφορηση? κατα ποσο ισχυουν οσα γραφει το συγκεκριμενο.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 κατι αλλο.....στην χρηση του το κινητο τρωει κοληματα???κλησεις με skype γινονται απροβληματιστα,η κολαει???αν ανοιξεις μια εφαρμογη lagαρει???ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts