Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ αναβάθμισα σε V10H :) Έγραψα στο google lg V10H changelog για να δω τι αλλάζει αυτή η έκδοση στο κινητό αλλά δεν βρήκα κάτι.Το κουφό είναι ότι με μπαταρία 17% το έβαλα στη φόρτιση κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ( λίγα λεπτά ) και η μπαταρία λέει τώρα 40%!

Εντωμεταξύ χάρηκα που βρήκα εφαρμογή που να σου επιτρέπει να βάζεις ξεχωριστό wallpaper σε κάθε κεντρική οθόνη όπως στο G:) Μultipicture live wallpaper λέγεται.To θετικό της είναι ότι δεν καθυστερεί το σύστημα και αν θέσεις ως transition mode το 3D rotate δεν βλέπεις καθυστέρηση ούτε στο scrolling στις κεντρικές οθόνες (σε αντίθεση με άλλα transition modes που μάλλον είναι βαρύτερα ).

http://rapidhdd.com/images/679716myscreens.png

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισκέπτης

μετα απο ενδελεχή ελεγχο οφειλω να ομολογισω οτι δε βρισκω διαφορα στη φωτεινοτητα,

βασικα δε θυμαμαι αν μπορουσα να τραβήξω foto ενο τραβαω βιντεο μιας και τωρα μπορω οπως βλεπω :D

τοποθετησα το κινητο οσο πιο σταθερα μπορουσα ωστε να τραβηξει οσο πιο σταθερες foto και videos. τραβηξα μια foto. μετα τραβηξα ενα video με φωτεινοτητα (+/-) 0 (δηλάδη default) ενω τραβαγα video τραβηξα μια φωτο.

μετα ανεβασα τη φωτεινοτητα στο 0,66, (εχει 2 σκαλες ενδιαμεσα μεχρι το 1. το πηγα στη 2η σκαλα) τραβηξα ενα video και ενδιαμεσα τραβηξα μια φωτο.

μετα και τα 5 (την απλη φωτο, τα 2 videos και τις 2 ενδιαμεσες φωτος) τα εστειλα στο pc.

το video στο 0 ειναι οντως πιο σκοτεινο, φαινεται και στο μονιτορ του pc.

η φωτο στο ενδιαμεσο του video ειναι επισης σκουρα,

στο 0.66 video και foto μου μοιαζουν ιδιας φωτεινοτητας με την απλη κανονικη φωτο και χωρις θορυβο εικονας,

τραβηξα και αλλο ενα video και ταλαιπώρησα το focus, νομιζω οτι τα παει πλεον εξαιρετικα,

αυτα απο μενα :)

μιας και εχουμε γιορτες, δοκιμαστε το 3d christmas live wallpaper, ειναι πολυ ομορφο κατ εμε!!!

βεβαια τρωει πολυ! 20 mb στη ραμ περιπου οπως βλεπω και λογικα αρκετα απο τη μπαταρια, παντως δεν κανει το κινητο να κολλαει καθολου,

ειναι λιγο χρεωσιμο αλλα το βρισκετε στο blackmart free

οσο για το desktop visualiser που ειπε ενας φιλος πιο πανω, ευχαριστω πολυ!

εχω κανει το κινητο μου εντελως καρναβαλι! ακομα και τα icons στις αρχικες οθονες ειναι πλεον χριστουγεννιάτικα!

AWESOME! :w00t:

edit: συγχωρέστε με για τυχών αθλια λαθη ορθογραφιας,

απλα εχω συνηθίσει τα greeklish στο pc,

παρ'ολα αυτα προσπαθω

Edited by inactiveaccount2234542

Κι εγώ αναβάθμισα σε V10H :) Έγραψα στο google lg V10H changelog για να δω τι αλλάζει αυτή η έκδοση στο κινητό αλλά δεν βρήκα κάτι.Το κουφό είναι ότι με μπαταρία 17% το έβαλα στη φόρτιση κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ( λίγα λεπτά ) και η μπαταρία λέει τώρα 40%!

Εντωμεταξύ χάρηκα που βρήκα εφαρμογή που να σου επιτρέπει να βάζεις ξεχωριστό wallpaper σε κάθε κεντρική οθόνη όπως στο G:) Μultipicture live wallpaper λέγεται.To θετικό της είναι ότι δεν καθυστερεί το σύστημα και αν θέσεις ως transition mode το 3D rotate δεν βλέπεις καθυστέρηση ούτε στο scrolling στις κεντρικές οθόνες (σε αντίθεση με άλλα transition modes που μάλλον είναι βαρύτερα ).

http://rapidhdd.com/images/679716myscreens.png

Ποιος home launcher ειναι αυτος ; Δειχνει ενδιαφερον.

Tι ομορφα που τα χεις οργανωμενα ολα...

Επισκέπτης

Μultipicture live wallpaper, η αληθεια ειναι οτι το εγραψε λιγο παραπλανητικά :)

καπως ετσι διχνει το 3d christmas live wallpaper.

ολα, βεβαια 3D και κινουμενα

edit: το icon με τα καμπανάκια ειναι τα ξυπνητήρια μου... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Edited by inactiveaccount2234542

Δεν είναι launcher.:)Bρήκα 6 υψηλής ανάλυσης abstract wallpapers , τα έκοψα σε 720Χ1280 , έβαλα τίτλους στο κάθε ένα ( my home,my contacts,my internet,my news,my games), μετά κατέβασα από το store το multipicture live wallpaper όπως είπα σε προηγούμενο post και έβαλα σε κάθε αρχική σελίδα το wallpaper που ήθελα ώστε να οργανώσω τις κεντρικές οθόνες.E μετά σε κάθε κεντρική οθόνη έβαλα τα ανάλογα με τον τίτλο widgets και apps.:)

Δεν είναι launcher.:)Bρήκα 6 υψηλής ανάλυσης abstract wallpapers , τα έκοψα σε 720Χ1280 , έβαλα τίτλους στο κάθε ένα ( my home,my contacts,my internet,my news,my games), μετά κατέβασα από το store το multipicture live wallpaper όπως είπα σε προηγούμενο post και έβαλα σε κάθε αρχική σελίδα το wallpaper που ήθελα ώστε να οργανώσω τις κεντρικές οθόνες.E μετά σε κάθε κεντρική οθόνη έβαλα τα ανάλογα με τον τίτλο widgets και apps.:)

Eκανες φοβερη δουλεια μονος σου τοτε :)

vtec, με συγχωρεις, ειναι απλα απαισιο :p

Επισκέπτης
Eκανες φοβερη δουλεια μονος σου τοτε :)

vtec, με συγχωρεις, ειναι απλα απαισιο :p

καρναβαλι σκετο! χαχαχαχαχαχαχχα

παντως οι στατικες εικονες χανουν παρα πολυ, και τα χρωματα.

τα 3D κινουμενα ειναι πολυ πιο ομορφα.

Σε εμένα πάντως ούτε με FOTA ούτε με το update tool εμφανίζεται η H. Λέει ότι η F είναι η τελευταία, **** την lg μου μέσα.

Λοιπόν, το europe open (το δικό μου) έχει ως latest την F ενώ το greece έχει την H

Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

Σε εμένα πάντως ούτε με FOTA ούτε με το update tool εμφανίζεται η H. Λέει ότι η F είναι η τελευταία, **** την lg μου μέσα.

Λοιπόν, το europe open (το δικό μου) έχει ως latest την F ενώ το greece έχει την H

Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό;

Aν θες σου δινω το Imei Μου να την κατεβασεις να τη φλασαρεις.:)

Αναπαυεται στον φορτιστη για την πρωτη φορτιση, μολις παρελαβα.Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω για αρχη; Edited by aenaos15

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Καλοριζικο! Μολις γεμισει βαλε το στο καλωδιο στον υπολογιστη να ενημερωθει αναλογως την προελευση της συσκευης.Αν θες να κανεις και root θα ειναι και ακομα καλυτερα.

Εγω δεν εχω την greece, εχω ndl. Μαλλον ολλανδια ειν'αυτο. Πηρα την H. Πιο πανω ενας φιλος δινει 2λινκ να κατεβασεις την f.

Παρτε ενα λινκ απο εμενα οσοι δεν εχετε H

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP880/ANLDWH/V10H_00/V10H_00.kdz

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ειδατε καμμια σημαντικη αλλαγη σε μπαταρια,ραμ απο την νεα ενημερωση?

Καλοριζικο στο φιλο που μολις το απεκτησε...

Μπορει να με βοηθησει καποιος με το tapatalk στο pm?

Εγω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης.Η ραμ αν πειραξεις μια ρυθμιση στις επιλογες για προγραμματιστες παιζει πανω απο 450ΜΒ ανετα.

Τι προβλημα εχεις με το tapatalk , αυτο δουλευω και δεν εχω κανενα προβλημα.

Τωρα κατεβαζει τη 10f. Η συσκευη γραφει deu οποτε μαλλον απο γερμανια μερια ειναι.

Στο καπακι κατεβαζει και την Η

Edited by aenaos15

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Επισκέπτης
Αναπαυεται στον φορτιστη για την πρωτη φορτιση, μολις παρελαβα.Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω για αρχη;

να προσεξεις το ποσο εξυπνη αγορα εκανες και το ποσο υπεροχο τηλεφωνο αγορασες για τοσο λιγα χρηματα!

;)

Εγω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης.Η ραμ αν πειραξεις μια ρυθμιση στις επιλογες για προγραμματιστες παιζει πανω απο 450ΜΒ ανετα.

Τι προβλημα εχεις με το tapatalk , αυτο δουλευω και δεν εχω κανενα προβλημα.

Ειτε πειραξεις ειτε οχι, δεν εχει ποτε της θεμα. Εν αντιθεσει με την υπερναυαρχιδα Galaxy SIII που ολως περιεργως αντιμετωπιζει προβληματα "ασφυξιας" στο συγκεκριμενο θεμα.

Τωρα τραβηξα ενα με βροχερο καιρο και μπορω να πω πως απο φωτισμο ειναι απολυτα φυσικος.Χωρις καμια παρεμβαση στις ρυθμισεις ηταν μια χαρα , ουτε σκοτεινο ουτε φωτεινο.Σαν να το βλεπω με τα ματια μου.Η εστιαση αλλαζει με την αποτομη μετακινηση της καμερας αλλα παρατηρω οτι δεν θελει παραπανω απο μισο δευτερολεπτο για να ρυθμιστει, μακραν καλυτερα αν και θα ηθελα να μπορω να την κλεισω εντελως...

Ειμαι κατα 97% πιο ικανοποιημενος :D

Θα αναφερθω σε λιγακι για αυτο...

Aυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30614042&postcount=318

Edited by Leolipop

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)