ipred Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Κι εγώ αναβάθμισα σε V10H :) Έγραψα στο google lg V10H changelog για να δω τι αλλάζει αυτή η έκδοση στο κινητό αλλά δεν βρήκα κάτι.Το κουφό είναι ότι με μπαταρία 17% το έβαλα στη φόρτιση κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ( λίγα λεπτά ) και η μπαταρία λέει τώρα 40%! Εντωμεταξύ χάρηκα που βρήκα εφαρμογή που να σου επιτρέπει να βάζεις ξεχωριστό wallpaper σε κάθε κεντρική οθόνη όπως στο G:) Μultipicture live wallpaper λέγεται.To θετικό της είναι ότι δεν καθυστερεί το σύστημα και αν θέσεις ως transition mode το 3D rotate δεν βλέπεις καθυστέρηση ούτε στο scrolling στις κεντρικές οθόνες (σε αντίθεση με άλλα transition modes που μάλλον είναι βαρύτερα ). http://rapidhdd.com/images/679716myscreens.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) μετα απο ενδελεχή ελεγχο οφειλω να ομολογισω οτι δε βρισκω διαφορα στη φωτεινοτητα, βασικα δε θυμαμαι αν μπορουσα να τραβήξω foto ενο τραβαω βιντεο μιας και τωρα μπορω οπως βλεπω :D τοποθετησα το κινητο οσο πιο σταθερα μπορουσα ωστε να τραβηξει οσο πιο σταθερες foto και videos. τραβηξα μια foto. μετα τραβηξα ενα video με φωτεινοτητα (+/-) 0 (δηλάδη default) ενω τραβαγα video τραβηξα μια φωτο. μετα ανεβασα τη φωτεινοτητα στο 0,66, (εχει 2 σκαλες ενδιαμεσα μεχρι το 1. το πηγα στη 2η σκαλα) τραβηξα ενα video και ενδιαμεσα τραβηξα μια φωτο. μετα και τα 5 (την απλη φωτο, τα 2 videos και τις 2 ενδιαμεσες φωτος) τα εστειλα στο pc. το video στο 0 ειναι οντως πιο σκοτεινο, φαινεται και στο μονιτορ του pc. η φωτο στο ενδιαμεσο του video ειναι επισης σκουρα, στο 0.66 video και foto μου μοιαζουν ιδιας φωτεινοτητας με την απλη κανονικη φωτο και χωρις θορυβο εικονας, τραβηξα και αλλο ενα video και ταλαιπώρησα το focus, νομιζω οτι τα παει πλεον εξαιρετικα, αυτα απο μενα :) μιας και εχουμε γιορτες, δοκιμαστε το 3d christmas live wallpaper, ειναι πολυ ομορφο κατ εμε!!! βεβαια τρωει πολυ! 20 mb στη ραμ περιπου οπως βλεπω και λογικα αρκετα απο τη μπαταρια, παντως δεν κανει το κινητο να κολλαει καθολου, ειναι λιγο χρεωσιμο αλλα το βρισκετε στο blackmart free οσο για το desktop visualiser που ειπε ενας φιλος πιο πανω, ευχαριστω πολυ! εχω κανει το κινητο μου εντελως καρναβαλι! ακομα και τα icons στις αρχικες οθονες ειναι πλεον χριστουγεννιάτικα! AWESOME! :w00t: edit: συγχωρέστε με για τυχών αθλια λαθη ορθογραφιας, απλα εχω συνηθίσει τα greeklish στο pc, παρ'ολα αυτα προσπαθω Edited December 4, 2012 by inactiveaccount2234542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Κι εγώ αναβάθμισα σε V10H :) Έγραψα στο google lg V10H changelog για να δω τι αλλάζει αυτή η έκδοση στο κινητό αλλά δεν βρήκα κάτι.Το κουφό είναι ότι με μπαταρία 17% το έβαλα στη φόρτιση κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης ( λίγα λεπτά ) και η μπαταρία λέει τώρα 40%! Εντωμεταξύ χάρηκα που βρήκα εφαρμογή που να σου επιτρέπει να βάζεις ξεχωριστό wallpaper σε κάθε κεντρική οθόνη όπως στο G:) Μultipicture live wallpaper λέγεται.To θετικό της είναι ότι δεν καθυστερεί το σύστημα και αν θέσεις ως transition mode το 3D rotate δεν βλέπεις καθυστέρηση ούτε στο scrolling στις κεντρικές οθόνες (σε αντίθεση με άλλα transition modes που μάλλον είναι βαρύτερα ). http://rapidhdd.com/images/679716myscreens.png Ποιος home launcher ειναι αυτος ; Δειχνει ενδιαφερον. Tι ομορφα που τα χεις οργανωμενα ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Μultipicture live wallpaper, η αληθεια ειναι οτι το εγραψε λιγο παραπλανητικά :) καπως ετσι διχνει το 3d christmas live wallpaper. ολα, βεβαια 3D και κινουμενα edit: το icon με τα καμπανάκια ειναι τα ξυπνητήρια μου... χαχαχαχαχαχαχαχαχα Edited December 4, 2012 by inactiveaccount2234542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Δεν είναι launcher.:)Bρήκα 6 υψηλής ανάλυσης abstract wallpapers , τα έκοψα σε 720Χ1280 , έβαλα τίτλους στο κάθε ένα ( my home,my contacts,my internet,my news,my games), μετά κατέβασα από το store το multipicture live wallpaper όπως είπα σε προηγούμενο post και έβαλα σε κάθε αρχική σελίδα το wallpaper που ήθελα ώστε να οργανώσω τις κεντρικές οθόνες.E μετά σε κάθε κεντρική οθόνη έβαλα τα ανάλογα με τον τίτλο widgets και apps.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Δεν είναι launcher.:)Bρήκα 6 υψηλής ανάλυσης abstract wallpapers , τα έκοψα σε 720Χ1280 , έβαλα τίτλους στο κάθε ένα ( my home,my contacts,my internet,my news,my games), μετά κατέβασα από το store το multipicture live wallpaper όπως είπα σε προηγούμενο post και έβαλα σε κάθε αρχική σελίδα το wallpaper που ήθελα ώστε να οργανώσω τις κεντρικές οθόνες.E μετά σε κάθε κεντρική οθόνη έβαλα τα ανάλογα με τον τίτλο widgets και apps.:) Eκανες φοβερη δουλεια μονος σου τοτε :) vtec, με συγχωρεις, ειναι απλα απαισιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Eκανες φοβερη δουλεια μονος σου τοτε :) vtec, με συγχωρεις, ειναι απλα απαισιο :p καρναβαλι σκετο! χαχαχαχαχαχαχχα παντως οι στατικες εικονες χανουν παρα πολυ, και τα χρωματα. τα 3D κινουμενα ειναι πολυ πιο ομορφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Tωρα μπηκα σπιτι και ενημερωθηκα για τις εξελιξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Μου ήρθε και εμένα ενημέρωση για την h . Την κατεβάζω τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Σε εμένα πάντως ούτε με FOTA ούτε με το update tool εμφανίζεται η H. Λέει ότι η F είναι η τελευταία, **** την lg μου μέσα. Λοιπόν, το europe open (το δικό μου) έχει ως latest την F ενώ το greece έχει την H Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; Edited December 4, 2012 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Σε εμένα πάντως ούτε με FOTA ούτε με το update tool εμφανίζεται η H. Λέει ότι η F είναι η τελευταία, **** την lg μου μέσα. Λοιπόν, το europe open (το δικό μου) έχει ως latest την F ενώ το greece έχει την H Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; Aν θες σου δινω το Imei Μου να την κατεβασεις να τη φλασαρεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εγω δεν εχω την greece, εχω ndl. Μαλλον ολλανδια ειν'αυτο. Πηρα την H. Πιο πανω ενας φιλος δινει 2λινκ να κατεβασεις την f. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ήρθε και στο δικό μου κινητό η Η. Το κουτάκι κ σε μένα λέει NDL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Αναπαυεται στον φορτιστη για την πρωτη φορτιση, μολις παρελαβα.Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω για αρχη; Edited December 4, 2012 by aenaos15 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Καλοριζικο! Μολις γεμισει βαλε το στο καλωδιο στον υπολογιστη να ενημερωθει αναλογως την προελευση της συσκευης.Αν θες να κανεις και root θα ειναι και ακομα καλυτερα. Εγω δεν εχω την greece, εχω ndl. Μαλλον ολλανδια ειν'αυτο. Πηρα την H. Πιο πανω ενας φιλος δινει 2λινκ να κατεβασεις την f. Παρτε ενα λινκ απο εμενα οσοι δεν εχετε H http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP880/ANLDWH/V10H_00/V10H_00.kdz Edited December 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ειδατε καμμια σημαντικη αλλαγη σε μπαταρια,ραμ απο την νεα ενημερωση? Καλοριζικο στο φιλο που μολις το απεκτησε... Μπορει να με βοηθησει καποιος με το tapatalk στο pm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εγω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης.Η ραμ αν πειραξεις μια ρυθμιση στις επιλογες για προγραμματιστες παιζει πανω απο 450ΜΒ ανετα. Τι προβλημα εχεις με το tapatalk , αυτο δουλευω και δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Τωρα κατεβαζει τη 10f. Η συσκευη γραφει deu οποτε μαλλον απο γερμανια μερια ειναι. Στο καπακι κατεβαζει και την Η Edited December 4, 2012 by aenaos15 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Αναπαυεται στον φορτιστη για την πρωτη φορτιση, μολις παρελαβα.Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω για αρχη; να προσεξεις το ποσο εξυπνη αγορα εκανες και το ποσο υπεροχο τηλεφωνο αγορασες για τοσο λιγα χρηματα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εγω δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης.Η ραμ αν πειραξεις μια ρυθμιση στις επιλογες για προγραμματιστες παιζει πανω απο 450ΜΒ ανετα. Τι προβλημα εχεις με το tapatalk , αυτο δουλευω και δεν εχω κανενα προβλημα. Ειτε πειραξεις ειτε οχι, δεν εχει ποτε της θεμα. Εν αντιθεσει με την υπερναυαρχιδα Galaxy SIII που ολως περιεργως αντιμετωπιζει προβληματα "ασφυξιας" στο συγκεκριμενο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Φυσικα δεν ειχε ποτε θεμα αλλα εμενα με ανεβαζει ψυχολογικα να βλεπω 500 και οχι 300:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 τελικα παιδια το βιντεο 1080p πως σας φενεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Τωρα τραβηξα ενα με βροχερο καιρο και μπορω να πω πως απο φωτισμο ειναι απολυτα φυσικος.Χωρις καμια παρεμβαση στις ρυθμισεις ηταν μια χαρα , ουτε σκοτεινο ουτε φωτεινο.Σαν να το βλεπω με τα ματια μου.Η εστιαση αλλαζει με την αποτομη μετακινηση της καμερας αλλα παρατηρω οτι δεν θελει παραπανω απο μισο δευτερολεπτο για να ρυθμιστει, μακραν καλυτερα αν και θα ηθελα να μπορω να την κλεισω εντελως... Ειμαι κατα 97% πιο ικανοποιημενος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 υπαρχει καποιο προγραμμα να κλεισουμε τελειως το focus στο βιντεο record? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 (edited) Θα αναφερθω σε λιγακι για αυτο... Aυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30614042&postcount=318 Edited December 5, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts