Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά δεν γίνεται να λέει 4gb και να δίνει 1

επίσης η ram δεν έχει καμία σχέση με τη rom για να συμπεριλαμβάνεται η πρώτη στη δεύτερη

αν δίνει 1.1gb αποκλειστικά για εφαρμογές, (γιατί η samsung χωρίζει τη rom σε 2 μέρη, 1 μέρος αποκλειστικά για εφαρμογες και άλλο ένα μέρος για φωτο, βίντεο, τραγούδια κτλ) για φωτογραφίες και τραγούδια πόσο έχει? τίποτα?

Διόρθωση. Έχεις δίκιο.

1,1 GB είναι η user available memory.

Εσύ αν δεν θέλεις, δεν βάζεις εφαρμογες απο το google play, βάζεις τραγούδια βάζεις φωτο. Αλλα αυτή είναι η μνήμη που σου δίνει.

Το λέω λάθος;

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν πήγα πάλι στο πλαίσιο και είδα το κινητό για να μην υπάρχει μπέρδεμα. Το κινητό έχει 1.1 γίγα για εγκατάσταση εφαρμογών και άλλο τόσο περίπου εσωτερική μνήμη sd για εγκατάσταση τραγουδιών. Δηλαδή 2 χωριστές μνήμες να το πω απλά και βέβαια επιπλέον μεικτά τα 768 μβ της ραμ, που είναι άλλο θέμα. Πιστεύω ότι καλύπτει τις ανάγκες των πιο πολλών για εφαρμογές, τώρα για τραγούδια κτλ, έ βάζουμε και μια microsd. Πιστεύω σας κάλυψα. :)

Λοιπόν πήγα πάλι στο πλαίσιο και είδα το κινητό για να μην υπάρχει μπέρδεμα. Το κινητό έχει 1.1 γίγα για εγκατάσταση εφαρμογών και άλλο τόσο περίπου εσωτερική μνήμη sd για εγκατάσταση τραγουδιών. Δηλαδή 2 χωριστές μνήμες να το πω απλά και βέβαια επιπλέον μεικτά τα 768 μβ της ραμ, που είναι άλλο θέμα. Πιστεύω ότι καλύπτει τις ανάγκες των πιο πολλών για εφαρμογές, τώρα για τραγούδια κτλ, έ βάζουμε και μια microsd. Πιστεύω σας κάλυψα. :)

Μπορει να κάνω λάθος alexgiak. Δεν επιμένω. Πράγματι, όταν συνδέσω το κινητο στον υπολογιστή, μου εμφανίζει 2 δίσκους:

Την κάρτα sd, αλλα και έναν ακόμα, που αντιστοιχεί στην μνήμη του κινητού.

Λες τώρα, ότι αν εγω γεμισω πχ με τραγούδια αυτήν την μνήμη, το κινητο μου δεν θα χωράει μεν αλλα δικά μου δεδομένα, αλλά θα μπορώ να κατεβασω όμως απο το google play εφαρμογες κάπου 1 gb. Αυτο δεν λες; Αν είναι έτσι, αυτο σημαίνει δυο πράγματα:

1 Ότι αυτο είναι πολυ καλο! Και μπράβο σο Ace 2. Υπέρ αρκετή μνήμη.

2. Ότι εχω το κινητο 1 μήνα και δεν παίρνω μυρωδιά!!! Χα Χα!

Χώρος αποθήκευσης συστήματος

Αποθηκεύονται αρχεία συστήματος, εφαρμογές.

Σύστημα αποθήκευσης USB

Αποθηκεύονται φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, έγγραφα κλπ

Κάρτα SD

Αν δεν επαρκεί το Σύστημα αποθήκευσης USB βάζεις και μια microSD

http://i159.photobucket.com/albums/t139/tinkano/SC20120921-203427_zps7978e8bf.png

Edited by tinkano

Καλησπερα στην παρεα...θελω να ρωτησω κατι χωρις παρεξηγηση....πουλαω το κινητο μου και απλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να προχωρησω σε λεπτομεριες εδω..ευχαριστω εκ των προτερων και αν γινεται μια συντομη απαντηση που να ξερω τι να κανω...

Καλησπερα

Μιας και βλεπω οτι το θεμα καταμερισμου της μνημης απασχολει πολυ μεγαλο ποσοστο των ανθρωπων με sga2 θα σας το εξηγησω αναλυτικα.

*1.3GB για εφαρμογες,δεδομενα εφαρμογων, κλπ.

*756MB RAM.

*1GB για το λειτουργικο (system 631MB, cache 300MB, kernel/efs/λοιπα 100MB)

*1.2GB στην εσωτερικη καρτα.μνημης για μουσικη, εικονες, βιντεο, εγγραφα.

Αν θεωρειται οτι ο χωρος για αρχεια και εφαρμογες δε σας φτανει, υπαρχουν εξωτερικες καρτες μνημης μεχρι 64GB.

Edited by kyrillos13

Δεν άντεξα και τελικά το πήρα, όχι όμως από πλαίσιο. Πήγα ομόνοια και το πήρα στα 240 ελληνικό, μου είπε ότι ήταν καινούργιο και απλά το έβαλε βιτρίνα, είχε βέβαια ζελατίνες κανονικά και όλα τα αξεσουάρ σφραγισμένα και η μπάταρία. Έχω ξαναψωνίσει από κει και δεν έχω λόγο να αφιβάλλω, είχε και άλλα κομμάτια. Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις: Θα ξεκινήσω ανάποδα με τα αρνητικά. Το πιο αρνητικό που πρόσεξα είναι που όταν δέχεσαι εισερχόμενη κλήση υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση περίπου 2 δευτερολέπτων να ανάψει η οθόνη και να δείς ποιος σε καλέι, δηλαδή πρώτα ακούς το κουδούνισμα και και μετά ανάβει η οθόνη. Είναι λίγο ενοχλητικό δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει και εσείς ή είμαι εγώ ο τυχερός. Μπορώ να ελπίζω ότι είναι θέμα software και ότι θα διορθωθεί μελλοντικά; Και μιας και το ανέφερα η τελευταία έκδοση λογισμικού σε σας ποια είναι; Εμένα 2.3.6. Το άλλο λιγότερο ενοχλητικό αρνητικό είναι αυτό που και σεις έχετε αναφέρει που δεν έχει δόνηση όταν πατάς τα πλήκτρα, εντάξει ας το είχε και αν ήθελα το απενεργοποιούσα, λεπτόμέρεια βέβαια.

Πάμε στα θετικά: Παιδια έχω πάθει πλάκα με το πόσο smooth είναι η αίσθηση της οθόνης, πραγματικά γλυστράει το δάκτυλο πάνω, πολύ καλή αίσθηση και μπορώ να πώ καλύτερη από το sii με παγωτό που είχα. Επίσης η οθόνη ελιναι αρκετά φωτεινή για μένα και δεν με πειράζει που ρυθμίζω χειροκίνητα τη φωτεινότητα. Ηχείο αρκετά δυνατό, το ακουστικό επίσης καθαρό και αρκετά δυνατό χωρίς να ξεκουφαίνει. Αν και είναι νωρίς ακόμα, πιστεύω ότι η μπαταρία θα κρατάει, το έχω στραγγίξει και χωρίς να είναι γεμάτη η μπαταρία, ξέρετε από το εργοστάσιο, ακόμα είναι στο 19%! Επίσης είναι πολύ καλό και το μέγεθος για το δικό μου χέρι, που δεν είναι χερούκλα. Είναι η μέση λύση, τα κινητά με μέγεθος κάτω από 3.5 ίντζες μου φαίνονται μικρά για τα μάτια μου, το sii πάλι στις 4.3 ήταν ριακό για μένα, καλά δεν το συζητάω για το siii, παντόφλα για μένα. Οπότε κάτι μεταξύ 3.7 και 4 είναι μια χαρά. Και βλέπεις και δεν θυσιάζεις φορητότητα. Αυτή βέβαια είναι η δική μου γνώμη. Επίσης είναι αρκετά γρήγορα, δεν συγκρίνεται βέβαια με το sii ή άλλα αντίστοιχα κινητά, αλλά ούτε περίμενα ότι θα ήταν το ίδιο, πάντως δεν είναι ενοχλητικά πιο αργό και κάνει τα πάντα μέχρι τώρα με άνεση.

Για να καταλήξω, πιστεύω ότι για 240 ευρώ έκανα καλή επιλογή. :)

υγ, ρε παιδια πως λέγεται αυτό το παιχνίδι που είσαι σε ένα τείχος και πηδάς εμπόδια και τερατάκια και τρέχεις ή κάτι τέτοιο, δεν το θυμάμαι. :O

καλημερα κ απο μενα παιδια!

δευτερη μερα που εχω το κινητο,επιτελους δηλαδη γιατι περιμενα κ 2 βδομαδες την cosmote.εχε χαρη που ειχα εκπτωση...

υποκειμενικα παντα,εξωτερικα μου αρεσει πολυ.οπως λεει κ ο φιλος παραπανω ειναι σε μεγεθος πολυ πρακτικο.μου φενεται πως ειναι κ αρκετα ελαφρυ.

δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με android κινητο δικο μου οποτε και δεν μπορω να σας πω πως λειτουργει το κινητο σε σχεση με καποιο αλλο, ομως οσο το εχω χρησιμοποιησει με εχει ικανοποιησει γιατι δεν κολλαει σε τιποτα, οτι και να του πατισω αποκρινεται αμεσως, η οθονη απο θεμα φωτισμου με νταλα ηλιο εχει θεμα αλλα σε καθε αλλη περιπτωση ειναι πολη καλη.

αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι εχει ram για να χρησιμοποιησω 555mb (απο τα 768) και τα 300(τουλαχιστον) ειναι μονιμα σε χρηση.οσο και να κανω καθαρισμο μνημης και να χρησιμοποιω το advanced task killer.φυσικα το κινητο δεν εχει δειξει σημαδια να κολλαει ή να καθυστερει σε κατι.ειναι φυσιολογικο να ειναι κατειλημενη τοση ram?

σε εσας που δεν το εχετε αγορασει απο εταιρεια κινητης τηλεφωνιας οπως εγω cosmote, σας χρησιμοποιει λιγοτερη ram απο default?γιατι στις εφαρμογες εχει μεσα διαφορες αχρηστες βλακεις τις οποιες βεβαια δεν εχω βρει τροπο να καταργησω οπως καταργω αυτες που βαζω εγω...

σιγουρα με ενα root αυτο το θεμα θα λυθει, αλλα δεν θελω να ρισκαρω ακομα να χασω την εγγυηση.υπαρχει αλλος τροπος?

ενα ακομα που θελω να ρωτησω (θα μου ερθουν και αλλα στην πορεια που θα το ψαχνω) εσεις μπορειτε να κανετε βιντεοκληση μεσω του παροχου σας?γιατι εγω οταν παταω για βιντοκληση μου λεει οτι ειναι αδυνατον. σε skype ή κατι αλλο παρομοιο προφανως και γινεται...

αυτα τα λιγα για την ωρα :D

καλημερα κ απο μενα παιδια!

δευτερη μερα που εχω το κινητο,επιτελους δηλαδη γιατι περιμενα κ 2 βδομαδες την cosmote.εχε χαρη που ειχα εκπτωση...

υποκειμενικα παντα,εξωτερικα μου αρεσει πολυ.οπως λεει κ ο φιλος παραπανω ειναι σε μεγεθος πολυ πρακτικο.μου φενεται πως ειναι κ αρκετα ελαφρυ.

δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με android κινητο δικο μου οποτε και δεν μπορω να σας πω πως λειτουργει το κινητο σε σχεση με καποιο αλλο, ομως οσο το εχω χρησιμοποιησει με εχει ικανοποιησει γιατι δεν κολλαει σε τιποτα, οτι και να του πατισω αποκρινεται αμεσως, η οθονη απο θεμα φωτισμου με νταλα ηλιο εχει θεμα αλλα σε καθε αλλη περιπτωση ειναι πολη καλη.

αυτο που με ξενερωνει ειναι οτι εχει ram για να χρησιμοποιησω 555mb (απο τα 768) και τα 300(τουλαχιστον) ειναι μονιμα σε χρηση.οσο και να κανω καθαρισμο μνημης και να χρησιμοποιω το advanced task killer.φυσικα το κινητο δεν εχει δειξει σημαδια να κολλαει ή να καθυστερει σε κατι.ειναι φυσιολογικο να ειναι κατειλημενη τοση ram?

σε εσας που δεν το εχετε αγορασει απο εταιρεια κινητης τηλεφωνιας οπως εγω cosmote, σας χρησιμοποιει λιγοτερη ram απο default?γιατι στις εφαρμογες εχει μεσα διαφορες αχρηστες βλακεις τις οποιες βεβαια δεν εχω βρει τροπο να καταργησω οπως καταργω αυτες που βαζω εγω...

σιγουρα με ενα root αυτο το θεμα θα λυθει, αλλα δεν θελω να ρισκαρω ακομα να χασω την εγγυηση.υπαρχει αλλος τροπος?

ενα ακομα που θελω να ρωτησω (θα μου ερθουν και αλλα στην πορεια που θα το ψαχνω) εσεις μπορειτε να κανετε βιντεοκληση μεσω του παροχου σας?γιατι εγω οταν παταω για βιντοκληση μου λεει οτι ειναι αδυνατον. σε skype ή κατι αλλο παρομοιο προφανως και γινεται...

αυτα τα λιγα για την ωρα :D

Καλησπέρα,

Φυσιολογική είναι η ραμ μην αγχώνεσαι. Επίσης απεγκατέστησε τον task killer. Δεν χρειάζεται, δεν είναι windows. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ, ούτε ασχολούμαι με τη ραμ και το κινητό "πετάει" (Υπάρχει και ένα ωραίο άρθρο για τους task killers εδώ στο myphone αλλά δεν το βρίσκω την παρούσα ώρα). Δοκίμασε και θα το δεις μόνος σου.

Δεύτερον, έχει πολλές άχρηστες εφαρμογές μέσα από samsung/cosmote, οι οποίες γίνεται να απεγκατασταθούν μετά το root. Θα φτιάξω αυτές τις μέρες έναν αναλυτικό οδηγό βήμα-βήμα.

Τέλος, για τις βιντεοκλήσεις δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται είχα ένα θέμα σε να παλιό μου κινητό. Θα σου λεγα να κοιτάξεις τα APNs (Ρυθμίσεις => "Ασύρματα δίκτυα" => "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" => Η επιλογή κάτω από τα 2 τικς, ρίξε μια ματιά. Σορρυ για τα " αλλά το έχω στα αγγλικά και δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις). Επίσης αν είναι πολύ παλιά η sim μπορεί να φταίει αυτό. Πάρε κανένα τηλέφωνο την cosmote εν πάση περιπτώση και θα σε βοηθήσει.

Καλησπέρα,

Φυσιολογική είναι η ραμ μην αγχώνεσαι. Επίσης απεγκατέστησε τον task killer. Δεν χρειάζεται, δεν είναι windows. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ, ούτε ασχολούμαι με τη ραμ και το κινητό "πετάει" (Υπάρχει και ένα ωραίο άρθρο για τους task killers εδώ στο myphone αλλά δεν το βρίσκω την παρούσα ώρα). Δοκίμασε και θα το δεις μόνος σου.

Δεύτερον, έχει πολλές άχρηστες εφαρμογές μέσα από samsung/cosmote, οι οποίες γίνεται να απεγκατασταθούν μετά το root. Θα φτιάξω αυτές τις μέρες έναν αναλυτικό οδηγό βήμα-βήμα.

Τέλος, για τις βιντεοκλήσεις δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται είχα ένα θέμα σε να παλιό μου κινητό. Θα σου λεγα να κοιτάξεις τα APNs (Ρυθμίσεις => "Ασύρματα δίκτυα" => "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" => Η επιλογή κάτω από τα 2 τικς, ρίξε μια ματιά. Σορρυ για τα " αλλά το έχω στα αγγλικά και δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις). Επίσης αν είναι πολύ παλιά η sim μπορεί να φταίει αυτό. Πάρε κανένα τηλέφωνο την cosmote εν πάση περιπτώση και θα σε βοηθήσει.

σε ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες!!

αλλη μια ερωτηση εχω δικαιωμα? :X

μπηκα σε ενα site να βρω κατι και μου εβγαζε μυνημα οτι χρειαζεται flash player.παταω πανω στο "get adobe flash player" και στο play store που πας να το κατεβασεις μου βγαζει μυνημα οτι δεν διατιθεται στην ελλαδα.

τι κανω γι'αυτο?τι ενναλακτικο μπορω να κατεβασω?

ευχαριστω!!

σε ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες!!

αλλη μια ερωτηση εχω δικαιωμα? :X

μπηκα σε ενα site να βρω κατι και μου εβγαζε μυνημα οτι χρειαζεται flash player.παταω πανω στο "get adobe flash player" και στο play store που πας να το κατεβασεις μου βγαζει μυνημα οτι δεν διατιθεται στην ελλαδα.

τι κανω γι'αυτο?τι ενναλακτικο μπορω να κατεβασω?

ευχαριστω!!

Έχω την εντύπωση πως η Adobe σταμάτησε να διαθέτει το flashplayer για android συσκευές. Θα το ανεβάσω σε ένα πεντάλεπτο στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Ace 2 (I8160)

EDIT: Δοκίμασε να το εγκατατήσεις να δεις αν λειτουργεί και αν είναι οκ το ανεβάζω και για τους άλλους χρήστες. Πριν το εγκαταστήσεις πήγαινε Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άγνωστες πηγές (τικ)

Download => http://d-h.st/sEk

Edited by kyrillos13

Έχω την εντύπωση πως η Adobe σταμάτησε να διαθέτει το flashplayer για android συσκευές. Θα το ανεβάσω σε ένα πεντάλεπτο στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Ace 2 (I8160)

EDIT: Δοκίμασε να το εγκατατήσεις να δεις αν λειτουργεί και αν είναι οκ το ανεβάζω και για τους άλλους χρήστες. Πριν το εγκαταστήσεις πήγαινε Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Άγνωστες πηγές (τικ)

Download => http://d-h.st/sEk

Σε ευχαριστούμε kyrillos13 για τα στοιχεία που μας δίνεις. Για τον καταμερισμός των μνημων έχεις απόλυτο δίκιο. Εγω είχα κάνει λάθος.

Θέλω να ρωτήσω για τη ram αν ξέρεις

Είναι 768MB, αλλα μας δείχνει 555. Που είναι τα 200 κάτι; Του συστηματος;

Και απο τα 555 τα 300 είναι ελεύθερα. Τα αλλα 255 που είναι κατειλημμένα δεν είναι του συστηματος;

Με ποσα ελεύθερα MB RAM το κινητο λειτουργεί καλα;

Και κάτι άλλο: το τηλέφωνο μου ξεκινά με 370MB ελεύθερα RAM και κατόπιν, με την πάροδο των ωρών, χωρίς να πρόσθετω ενεργεις εφαρμογες και ούτε να βλέπω επιπλέον εφαρμογες στο λίστα με αυτές που τρέχουν, φτάνω τα 300 MB. Που χάνονται αυτα τα 70;

Α, και όταν κάνω restart, να τα πάλι τα 370.

Αυτα

Και κάτι άλλο: το τηλέφωνο μου ξεκινά με 370MB ελεύθερα RAM και κατόπιν, με την πάροδο των ωρών, χωρίς να πρόσθετω ενεργεις εφαρμογες και ούτε να βλέπω επιπλέον εφαρμογες στο λίστα με αυτές που τρέχουν, φτάνω τα 300 MB. Που χάνονται αυτα τα 70;

Αυτα

προφανως οσο δουλευεις το τηλεφωνο,ακομα και με κλησεις ή μηνυματα, καποια δεδομενα αποθηκευονται στη ραμ. λογικα αν πατησεις το κουμπι "διαγρφη μνημης" (καπως ετσι) στην καρτελα που σου δειχνει την ραμ θα δεις οτι ξαναδειαζει η ραμ....

Σε ευχαριστούμε kyrillos13 για τα στοιχεία που μας δίνεις. Για τον καταμερισμός των μνημων έχεις απόλυτο δίκιο. Εγω είχα κάνει λάθος.

Θέλω να ρωτήσω για τη ram αν ξέρεις

Είναι 768MB, αλλα μας δείχνει 555. Που είναι τα 200 κάτι; Του συστηματος;

Και απο τα 555 τα 300 είναι ελεύθερα. Τα αλλα 255 που είναι κατειλημμένα δεν είναι του συστηματος;

Με ποσα ελεύθερα MB RAM το κινητο λειτουργεί καλα;

Αυτα

Έλα Νίκο. Λοιπόν η μνήμες είναι 768mb unformated, δηλαδή γύρω στα 50mb λιγότερα αν την κάνεις format. Τα άλλα δεν ξέρω που πάνε αλλά το πιο πιθανό είναι να τα φορτώνει το λειτουργικό. Επίσης τα ~370mb που χρησιμοποιεί το κινητό χωρίς να κάνεις κάτι τρελό, δεν πάνε στράφι. Τα χρησιμοποιεί το λειτουργικό με αποτέλεσμα να φορτώνονται πιο γρήγορα οι εφαρμογές και οι λειτουργίες του κινητού. Το Android γενικά έχει πολύ καλή διαχείριση μνήμης οπότε μην ασχολείσαι καν με τα ελεύθερα mb. Άστο να κάνει τη δουλειά του.

Καλησπερα. Ειναι το πρωτο μου android και ψαχνομαι γενικως. Ηθελα να σας ρωτησω πως βλεπω βιντεο με υποτοιτλους? Ειναι avi και εχω το αρχειο σε srt με το ιδιο ονομα αλλα δεν παιζουν. Κατεβαζω καποιον player?

O.k. τους εβαλα...παιζουν κανονικα.....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Καλησπερα. Ειναι το πρωτο μου android και ψαχνομαι γενικως. Ηθελα να σας ρωτησω πως βλεπω βιντεο με υποτοιτλους? Ειναι avi και εχω το αρχειο σε srt με το ιδιο ονομα αλλα δεν παιζουν. Κατεβαζω καποιον player?

O.k. τους εβαλα...παιζουν κανονικα.....

πες και σε μας του νεους πως το εκανες!!! :p

γιατι δεν εχω δοκιμασει ακομα να περασω κανα βιντεο να δω τι λεει...

μια ερωτηση περι μπαταριας.... το κινητο το εχω 5 μερες.το βραδυ που το βαζω να φορτισει εχει συνηθως 20-35% μπαταρια ακομα,αναλογα και τη χρηση της μερας. ειναι κακο αυτο για την μπαταρια σε βαθος χρονου?να προσπαθω να εχει σχεδον τελειωσει πριν το βαλω για φορτιση?

ευχαριστω και παλι!!

μια ερωτηση περι μπαταριας.... το κινητο το εχω 5 μερες.το βραδυ που το βαζω να φορτισει εχει συνηθως 20-35% μπαταρια ακομα,αναλογα και τη χρηση της μερας. ειναι κακο αυτο για την μπαταρια σε βαθος χρονου?να προσπαθω να εχει σχεδον τελειωσει πριν το βαλω για φορτιση?

ευχαριστω και παλι!!

Μια χαρά είναι η φόρτιση που το κάνεις... Μην ανησυχείς... :)

πες και σε μας του νεους πως το εκανες!!! :p

γιατι δεν εχω δοκιμασει ακομα να περασω κανα βιντεο να δω τι λεει...

ευχαριστω και παλι!!

Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.

Εχεις το αρχειο video και στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα το αρχειο .srt των υποτιτλων και εχεις κανονικα και υποτιτλους.

Ο video player βεβαια δεν εχει και πολυ μεγαλη παραμετροποιηση (πχ θελεις να μεγαλωσεις την γραμματοσειρα των υποτιτλων κλπ αλλα δεν μπορεις).

Στο προηγούμενο μου κινητο ειχα τον MX player που ισως είναι ο καλύτερος για android.

Προς το παρόν δεν τον κατεβασα στο Ace 2. Βολευομαι με τον δικο του video player εστω και με τα μειονεκτηματα του.

Samsung announces list of devices that will get Jelly Bean

The list includes the following devices:

Galaxy Tab 2.7.0

Galaxy Tab 2 10.1

Galaxy Note 10.1

Galaxy S II

Galaxy Note

Galaxy Tab 7.0 Plus

Galaxy S Advance

Galaxy S II LTE

Galaxy Music

Galaxy Chat

Galaxy Ace 2

Galaxy Beam

Galaxy Ace Plus

Galaxy Mini II

Galaxy S Duos

Μπράβο στην samsung για την αναβάθμιση του Ace 2. Άντε θα δει και η γυναίκα JB... :lol:

Πoλυ καλή ειδηση. Καποιοι ειχαν ανησυχησει ότι δεν θα έπαιρναν ICS και τελεικά προέκυψε JB.

Αν και με Gingerbread είναι μια χαρά το κινητο μου.

Και δεν έχει ούτε... γδαρσιματα, ούτε χαραμάδες φωτός (και ούτε είμαι κακός!)!

Μια ερωτηση όμως σχετικά με την αναβάθμιση:

Κατα καιρους το κινητο μου εμφανιζει dialog box και με ρωταει για το αν θα κανει αναβαθμιση (όχι φυσικά σε JB, αλλά φανταζομαι ελάσσονες αναβαθμισεις). Μαλσιτα αυτες τις ειδοποιησεις μου τις εβγαλε με το που έκανα unboxing το κινητο, αμέσως μετα την αγορα.

Εγω συνεχώς το "αναβάλλω". Ηθελα να ρωτησω να κάνω αυτές τις αναβαθμίσεις; Τις έχετε κάνει εσεις; Εχετε δει καμια διαφορά;

Ευχαριστω

Πoλυ καλή ειδηση. Καποιοι ειχαν ανησυχησει ότι δεν θα έπαιρναν ICS και τελεικά προέκυψε JB.

Κατα καιρους το κινητο μου εμφανιζει dialog box και με ρωταει για το αν θα κανει αναβαθμιση (όχι φυσικά σε JB, αλλά φανταζομαι ελάσσονες αναβαθμισεις). Μαλσιτα αυτες τις ειδοποιησεις μου τις εβγαλε με το που έκανα unboxing το κινητο, αμέσως μετα την αγορα.

Εγω συνεχώς το "αναβάλλω". Ηθελα να ρωτησω να κάνω αυτές τις αναβαθμίσεις; Τις έχετε κάνει εσεις; Εχετε δει καμια διαφορά;

Ευχαριστω

Μήπως εννοείς τις αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές που έχει το κινητό;εμένα την πρώτη φορά έκανε νομίΖω κ έλεγχο για νέο λογισμικό αλλά δεν βρήκε κάτι. Λογικό νομίζω :-P

Ευχαριστω

Σε ρωταει για αναβαθμιση, αν πεις ναι κανει τον ελεγχο, βρισκει οτι δεν υπαρχει κατι νεο και δεν σε ξαναρωταει μεχρι να βγει κατι πραγματικα.

Και στο δικο μου Νικο,

ουτε γδαρσιματα ουτε χαραμαδες ουτε κουνιεται η μπαταρια :lol:

εγω που ειναι root η συσκευη πρεπει να την κανω unroot για να παρω την επισημη αναβαθμισει ?υπαρχει καποιος οδηγος na κανω unroot αν χρειαζεται ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)