pinokio21 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλημερα..καμια ειδηση για επισημη ελληνικη jb???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danichro Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ακόμα κρατάει μετά απο 5 μέρες (χωρίς wifi).. JB Forever! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntreik Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Παιδες εχω το battery doctor μαζι με το clean master. Ειναι πλεονεξια? να βγάλω κάποιο? θελω να βγαλω το clean master αλλα εχει το auto task killer κ μαρεσει. εχετε κατα νου κανα battery app που να κανει auto task killing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 (edited) Παιδες εχω το battery doctor μαζι με το clean master. Ειναι πλεονεξια? να βγάλω κάποιο? θελω να βγαλω το clean master αλλα εχει το auto task killer κ μαρεσει. εχετε κατα νου κανα battery app που να κανει auto task killing? Φιλε μου εισαι root?Αν ναι βαλε το greenify και καθαρισες! p.s.Χρησιμοποιω και to clean master αλλα μονο για διαγραφη cache και residual files. Edited June 15, 2013 by AdeLaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntreik Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Φιλε μου εισαι root?Αν ναι βαλε το greenify και καθαρισες! p.s.Χρησιμοποιω και to clean master αλλα μονο για διαγραφη cache και residual files. Ευχαριστω αλλα δεν ειναι συμβατo με galaxy ace 2 i8160.... καμια αλλη πρτοταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το greenify σιγουρα ειναι συμβατο με το ace 2. Εγω το περασα πριν κανα μηνα σε συσκευη φιλου μου, οταν στειναμε το κινητο του.. Μήπως εχει καποιο άλλο θεμα με το market? Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cater Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ευχαριστω αλλα δεν ειναι συμβατo με galaxy ace 2 i8160.... καμια αλλη πρτοταση?? Ειναι συμβατο αν τρεχεις JB . Σε GB δεν ειναι νομιζω . Παράθεση LeEco Lemax 2 X820 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsmart Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 παιδια είμαι νέος στα smartphone.. Πήρα τη συσκευή απο e-shop και δεν έχει ελληνικό μενού(κάτι σαν σλάβικα μου φάνηκαν).. Τί να κάνω ? έτσι μουρχεται να το πετάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 παιδια είμαι νέος στα smartphone.. Πήρα τη συσκευή απο e-shop και δεν έχει ελληνικό μενού(κάτι σαν σλάβικα μου φάνηκαν).. Τί να κάνω ? έτσι μουρχεται να το πετάξω... Έχει κανονικά ελληνικά η συσκευή,απ' όποια χώρα κι αν είναι αγορασμένο το κινητό σου. Τώρα θα πρέπει να αλλάξεις την γλώσσα από τις ρυθμίσεις στο μενού. Αν δεν μπορείς να το κάνεις λόγο ότι επέλεξες από λάθος σου να συνεχίσεις την εγκατάσταση με την προεπιλεγμένη γλώσσα (τα σλάβικα),πες μας να σου πούμε πως θα την αλλάξεις "εμπειρικά". Τι στο καλό θα την βρούμε την άκρη.:) Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsmart Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Βασίλη ευχαριστώ.. Βρήκα τον τρόπο και το γύρισα στα ελληνικά.Η γλώσσα ήταν Πολωνικά.... Τώρα για root και jelly bean , όσοι ασχολείστε και έχετε χρόνο(λέμε τώρα!!) κάντε ένα faq για μας τους αδαείς.. Ψιλοάσχετο αλλά θα σας ρωτήσω. Έχω ενσύρματη σύνδεση και για τις ελάχιστες φορές που έιχα επισκέψεις αγόρασα ένα wifi adaptor (Tp Link TL-WN722N) για να έχουν ιντερνετ.. το κινητό δεν μπορεί να συνδεθεί.. Υπάρχει τρόπος? thanks in advance... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntreik Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Ειναι συμβατο αν τρεχεις JB . Σε GB δεν ειναι νομιζω . κριμα και φαινεται ωραιο.... δε ψηνω ακομα τετοια πειραματα με jb ειμαι νεος στα smartphone. Κατι αλλο, δεν υπαρχει επιλογη "2g only" στο κινητο μου, ηθελα να κοψω λιγο μπαταρια αλλα τζιφος... μονο το gsm/wcdma εχει. το gsm einai 2g και το wcdma ειναι 3g? ή λέω ότι ναναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 κριμα και φαινεται ωραιο.... δε ψηνω ακομα τετοια πειραματα με jb ειμαι νεος στα smartphone. Κατι αλλο, δεν υπαρχει επιλογη "2g only" στο κινητο μου, ηθελα να κοψω λιγο μπαταρια αλλα τζιφος... μονο το gsm/wcdma εχει. το gsm einai 2g και το wcdma ειναι 3g? ή λέω ότι ναναι?? Ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι. Το gsm είναι το 2g καθ τι wcdma είναι το 3g Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το προβλημα επι της ουσιας δεν ειναι πως θα συνεχιζω να παιζω το παιχνιδι (χεστηκα για το παιχνιδι) αλλα σχετικα με τα κολληματα που εχουν προκυψει γενικοτερα στο κινητο απο τις διαφορες προσθαφαιρεσεις (υποθετω). Το παιχνιδι ηταν απλως μια αναφορα του προβληματος που προεκυψε τις τελευταιες δυο ημερες ενω αρχικα δεν υπηρχε. Χρειαζεται να κανω επαναφορα του κινητου για να ξανα καθαρισει ή υπαρχει κατι που μπορω να το γλυτωσω. Η επιλογη του reset ειναι υπερβολικη? ΥΓ1 ) Μολις προσεξα πως στον τιτλο του θεματος αναφερεται στο μοντελο I8160. Εγω που εχω το I8160P θα πρεπει να γραφω καπου αλλου? ( ξερω εχει μεγαλες πιθανοτητες να ειναι ηλιθια ερωτηση :Ρ ) ΥΓ2) Δεν υπαρχει κανενας τροπος χωρις να κανω ROOT να αποτρεψω καποιες εφαρμογες να ανοιγουν οπως ας πουμε η φωνητικες αναζητησεις ή το social hub που ανοιγουν μονα τους και μου ειναι αχρηστα? Καποια απαντηση σε αυτα απο οποιον γνωριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 ΥΓ1 ) Μολις προσεξα πως στον τιτλο του θεματος αναφερεται στο μοντελο I8160. Εγω που εχω το I8160P θα πρεπει να γραφω καπου αλλου? ( ξερω εχει μεγαλες πιθανοτητες να ειναι ηλιθια ερωτηση :Ρ ) ΥΓ2) Δεν υπαρχει κανενας τροπος χωρις να κανω ROOT να αποτρεψω καποιες εφαρμογες να ανοιγουν οπως ας πουμε η φωνητικες αναζητησεις ή το social hub που ανοιγουν μονα τους και μου ειναι αχρηστα? 1) Για το I8160Ρ εδω γραφεις. Απο οσο ξερω και απο μια αναζητηση που εκανα στο forum δεν υπαρχει θεμα για I8160P. 2)Το μονο που μπορω να σου πω στα σιγουρα ειναι οτι αν κανεις root μπορεις να διαγραψεις οτι θελεις συμπεριλαμβανομενου και εφαρμογες που ανοιγουν μονες τους. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως. Υπαρχουν καποιες εφαρμογες που σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να διαγραφουν γιατι θα εχεις προβλημα. Εγω σε μια παλιοτερη συσκευη anrdoid θεωρησα καλο να διαγραψω το google talk και σχεδον τη διέλυσα τη συσκευη. Αργοτερα απο ψαξιμο εμαθα οτι το google talk καθως και καποιες αλλες εφαρμογες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τις διαγραψεις. Τωρα απο εκει και περα δεν ξερω αν υπαρχει καποια εφαρμογη/επιλογη τυπου MSCONFIG των win για να μπλοκαρεις καποιες εφαρμογες να ανοιγουν μονες τους. Ισως καποιος που να ξερει καλυτερα μπορει να μας διαφωτισει σε αυτο. Ελπιζω να βοηθησα λιγακι... :) Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 καλησπερα στην παρεα και καλωσηρθα σαν νεος στο φορουμ,εχω το samsung galaxy ace 2 i8160 αγορασμενο απο το πλαισιο τον Μαρτιο του 2013.. ερωτηση ξερουμε αν τελικα θα αναβαθμιστει το καταραμενο σε 4.1.2? σε αλλες χωρες εχει ερθει το update..wtf γινεται εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ναι, θα αναβαθμιστεί. Το πότε το γνωρίζει μόνο η Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 ειναι σιγουρο;γτ ετσι ανεφεραν και για αλλα κινητα και μεινανε με το fw που κυκλοφορησαν,εχει αργησει παρα πλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Η επίσημη ανακοίνωση της Samsung είναι ότι θα αναβαθμιστεί σε 4.1.2. Γενικά στην Ελλάδα οι αναβαθμίσεις καθυστερούν αρκετά. Επίσης θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τη χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από τους κανονισμούς του myphone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 ενταξει ευχαριστω πολυ ελπιζω να ερθει καποια στιγμη.. οταν αναφερεσαι στο sms τι εννοεις; :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinokio21 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Πηρα το κινητο πριν κανα διμηνο απο ενα φιλο..πως θα καταλαβω απο ποια χωρα ειναι.???κ αν ειναι ελληνικο θα γραφει κατι σαν(gre)η οχι??κ αν οχι κ ειναι αλλης χωρας οταν το συνδεσω με υπολογιστη θα μου βγαλει(οταν βγει)την επισημη jb???Ευχαριστω εκ τον προτερων...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Πηρα το κινητο πριν κανα διμηνο απο ενα φιλο..πως θα καταλαβω απο ποια χωρα ειναι.???κ αν ειναι ελληνικο θα γραφει κατι σαν(gre)η οχι??κ αν οχι κ ειναι αλλης χωρας οταν το συνδεσω με υπολογιστη θα μου βγαλει(οταν βγει)την επισημη jb???Ευχαριστω εκ τον προτερων...!!! αν συνδεσετε το κινητο με το samsung kies θα δειτε εκει που λεει ΄΄τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου΄΄ εχει κατι κωδικους και στο τελος τρια γραμματα σε παρενθεση οι οποιοι δειχνουν την χωρα προελευσης. πχ εμενα λεει (ΧΕΟ) που σημαινει πολωνια. δειτε τους κοωδικους των χωρων. 3IE Ireland (Three) ABS Tunisia AFG Afghanistan AFR Kenya AMN Spain (Orange) ANC Argentina ARO Argentina ATL Spain (Vodafone) ATO Open Austria AUT Switzerland BGL Bulgaria BHT Bosnia and Herzegovina (BH TELECOM) BOG France (Bouygues) BRI Taiwan BTC Libya BTU United Kingdom CDR Dominican Republic CEL Israel (Cellcom) CGU Guatemala (Tigo) CHE Chile (Entel PCS) CHL Chile (Claro) CHN China CHO Chile CHT Chile (Telefonica) CHU China CNX Romania (Vodafone) COA Romania (Cosmote) COB Colombia (Moviestar) COL Colombia COM Colombia (Comcel) COS Greece (Cosmote) COV Sweden CPA Panama (Claro) CRC Unknown CRM Unknown CRO Croatia (T-Mobile) CTI Argentina (Claro) CTP Argentina CTU Uruguay (Claro) CYO Cyprus (Cytamobile Vodafone) CYV Cyprus DBT Germany DOR Dominica DRE Austria (3 Hutchison) DTM Germany (T-Mobile) EBE Ecuador ECO Ecuador ECT Nigeria EGY Egypt EPL Germany (E-Plus) ERO Bosnia and Herzegovina EUR Greece FTM France (Orange) FWD Morocco GBL Bulgaria GLB Philippines (Globe) H3G United Kingdom (H3G) HTD Denmark (3) HTS Sweden (Tre) HUI Italy (H3G) ICE Costa Rica IDE Poland (Orange) ILO Israel INS India INU India ITV Italy IUS Mexico JDI Jamaica JED Saudi Arabia (JED) KCL Kazakhstan (Kcell) KEN Kenya KSA Saudi Arabia LUX Luxembourg MATMorocco (MED) MED Morocco (MAT) MAX Austria (T-Mobile) MBC Germany MBM FYROM MET Ireland (Meteor) MID Iraq MIR Israel (Mirs) MM1 Singapore MOB Austria (A1) MOT Slovenia (Mobitel) MRT Unknown MSR Serbia (Telenor) MTL Bulgaria (MTL) MWD Morocco (MWD) NEE Nordic countries NPL Nepal NZC New Zealand O2C Czech Republic (O2C) O2I Ireland (O2) O2U United Kingdom (O2) OMN Italy (Vodafone) ONE Austria (Orange) OPS Australia (Optus) OPT Portugal (Optimus) ORA United Kingdom (Orange) ORO Romania (Orange) ORS Slovakia PAK Pakistan (PAK) PAN Hungary (Telenor) PBS Panama PCL Israel (Pelephone) PCT Puerto Rico PCW Panama (Cable & Wireless) PET Peru PGU Guatemala PHE Spain PHN Netherlands PLS Poland (PLUS) PRO Belgium / Luxemburg PRT Poland (Play) PSN Argentina (Personal) PTR Israel (Orange/Partner) RTL Unknown SAM Peru (SAM) SEB Baltic SEE South East Europe SEK Ukraine (Kyivstar) SER Russia SFR France (SFR) SIM Slovenia (Si.mobil) SIN Singapore (SingTel) SKZ Kazakhstan SLK Sri Lanka SMA Philippines (Smart) STH Singapore (StarHub) SWC Switzerland (Swisscom) TCE Mexico (Telcel) TCL Portugal (Vodafone) TEN Norway (Telenor) TGU Guatemala TGY Hong Kong THL Thailand THR Iran TIM Italy (TIM) TMC Algeria TMH Hungary (T-mobile) TML Bangladesh TMM Mexico (Movistar) TMN Portugal (TMN) TMT Montenegro TMU United Kingdom (T-Mobile) TMZ Czech Republic (T-Mobile) TNL Netherlands (T-Mobile) TOP Serbia (Vip SRB) TPA Panama TPH Portugal (TPH) TPL Poland (T-mobile) TRA Croatia TRG Austria (Telering) TSR Serbia TTT Trinidad and Tobago TUN Tunisia TUR Turkey TWO Croatia (TWO) UFN Argentina (Moviestar) UFU Uruguay UPO Uruguay VD2 Germany (Vodafone) VDC Czech Republic (Vodafone) VDF Netherlands (Vodafone) VDH Hungary (VDH) VDI Ireland (Vodafone) VDS Sweden VGR Greece (Vodafone) VIA Germany (O2) VIM FYROM VIP Croatia (VIPNET) VNZ New Zealand (Vodafone) VOD United Kingdom (Vodafone) VVT Bulgaria (VVT) WAN Taiwan (WAN) WIN Italy (Wind) XEC Spain (Moviestar) XEF France XEH Hungary XEO Poland XEV Vietnam XEZ Czech Republic XFA South Africa XFE South Africa XFV South Africa (Vodafone) XME Malaysia XSA Australia XSE Indonesia XSG United Arab Emirates XSP Singapore XTC Philippines (Sun) XTE Philippines XXV Vietnam YOG Spain (Yoigo) ZTA Brazil (Claro) ZTM Brazil (TIM) ZTO Brazil ZVV Brazil (VIVO) Edited June 17, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Μια ερώτηση: αυτο φαίνεται και από το μενου του τηλεφώνου (πληροφοριες σχετικά με το τηλεφωνο) ή μονο μεσω KIES? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μια ερώτηση: αυτο φαίνεται και από το μενου του τηλεφώνου (πληροφοριες σχετικά με το τηλεφωνο) ή μονο μεσω KIES? Μέσω kies! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newsmart Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 το κινητό μου έχει Csc xeo και για λόγους αναβάθμισης σε 4.1. 2 θέλω να το κάνω eur. Η αλλαγή θα γίνει μέσα από κάποιο apk? επίσης γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια πρόοδος στο πρόβλημα της σύνδεσης του android με ad-hoc δίκτυα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2616 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 1. Βγήκε η γερμανική 4.1 έκδοση. Αν κάποιος διαπιστώσει ότι είναι καλύτερη από την αγγλική να μας ενημερώσει. 2.Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα 3d παιχνίδια στην xxmc8; Σχεδόν πάντα παγώνει το κινητό και θέλει επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts