giannis_ef Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Μια ερώτηση για το κινητό(και γενικότερα για όλα τα κινητά).Οι εφαρμογές σώζονται μόνο στην ήδη υπάρχουσα μνήμη του κινητού(και όχι στην micro sd; ).Ισχύει κάτι τέτοιο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomberb17 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) Ξέρει κανείς πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε το μοντέλο που έχει NFC, και που μπορούμε να το βρούμε; Υ.Γ. Το Ace2 ξαφνικά έπεσε στα 240€..! Edited October 3, 2012 by bomberb17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 παιδιά καλησπέρα έχω πρόβλεημα με το usb το έχω 2 μήνες το κιν. όλα καλά το έβαλα προχθές στο pc και δεν μπορεί να μου κάνει εγκατάσταση τον driver usb mtp ξέρει κανείς πως το φτιάχνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoulisHHH Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Καλησπέρα παιδιά, τσεκάρετε ένα του Galaxy Ace 2, από το κανάλι μας στο youtube τους Unboxholics. Ελπίζω να βοηθήσει τους μελλοντικούς αγοραστές του κινητού για την επιλογή τους. Cheers! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 TO ασπρο το εισαγωγης το ευρωπαικο εχει πεσει στα 240ε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 παιδιά καλησπέρα έχω πρόβλεημα με το usb το έχω 2 μήνες το κιν. όλα καλά το έβαλα προχθές στο pc και δεν μπορεί να μου κάνει εγκατάσταση τον driver usb mtp ξέρει κανείς πως το φτιάχνω? Ρυθμίσεις -> ασύρματη επικοινωνία -> βοηθητικά προγράμματα USB -> κλικαρεις το πεδίο σύνδεση συσκευης και ΜΕΤΑ συνδέσεις κινητο και υπολογιστή και περιμένεις να σου βγάλει μια οθόνη με το android. Κανε το και πες μας. Πάντως είναι ανοησία να πρέπει να κάνει κανείς αίτηση για να συνδεθεί με τον υπολογιστη. Ξέρει κανείς άλλον τροπο; Αν συνδέσεις κινητο χωρίς να κανείς την προεργασία, σου το αναγνωρίζει αλλα ως mp3 player, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Ρυθμίσεις -> ασύρματη επικοινωνία -> βοηθητικά προγράμματα USB -> κλικαρεις το πεδίο σύνδεση συσκευης και ΜΕΤΑ συνδέσεις κινητο και υπολογιστή και περιμένεις να σου βγάλει μια οθόνη με το android. Κανε το και πες μας. Πάντως είναι ανοησία να πρέπει να κάνει κανείς αίτηση για να συνδεθεί με τον υπολογιστη. Ξέρει κανείς άλλον τροπο; Αν συνδέσεις κινητο χωρίς να κανείς την προεργασία, σου το αναγνωρίζει αλλα ως mp3 player, σωστά; ναί δούλεψε κάπως όμως dεν μπορεί να συνδεθεί μέσω kies και μου γράφει αποτυχία προγράμματος οδήγησης usb mtp ...μάλλον ο υπολογιστής μπορεί να φταίει πάντως πριν λίγες μέρες συνδεόμουνα κανονικά τώρα τι σκάλωμα έφαγε δεν ξέρω..Η πλάκα είναι ότι και να βγάλει καμιά αναβάθμιση η samsung σεν θα μπορώ να την εγκαταστήσω.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ναί δούλεψε κάπως όμως dεν μπορεί να συνδεθεί μέσω kies και μου γράφει αποτυχία προγράμματος οδήγησης usb mtp ...μάλλον ο υπολογιστής μπορεί να φταίει πάντως πριν λίγες μέρες συνδεόμουνα κανονικά τώρα τι σκάλωμα έφαγε δεν ξέρω..Η πλάκα είναι ότι και να βγάλει καμιά αναβάθμιση η samsung σεν θα μπορώ να την εγκαταστήσω.. :( απεγκατέστησε τους drivers απο τον υπολογιστή σου και ξαναβάλτους Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 απεγκατέστησε τους drivers απο τον υπολογιστή σου και ξαναβάλτους το έκανα τίποτα τα ίδια δεν μπορεί να εγκαταστήσει το usb mtp τεσπα παιδιά μην σας κουράζω θα ζήσω και χωρίς αυτό χαχα απλά την μία μέρα κανονικά δούλευε όλα καλά και απο χθές τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_2 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδια 8ελω την βοηθεια σας.. ειμαι αναμεσα στο sole και το samsung galaxy ace 2 μποριτε να μου πειτε την γνωμη σας για το ποιο κινιτο ειναι ποιο καλο και να καταληξω επιτελους σε ενα απο τα 2!! soss παιδιαα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παρε το ace 2 einai λιγο καλυτερο σε ολα και λιγο πιο ακριβο.Οποιος θελει -25ευρο σε οποιο κινητο θελει εδω σε μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Έχει παρατηρήσει κανένας περίεργη συμπεριφορά του μετρητή της μπαταρίας? Χθες πχ έδειχνε το βράδυ μπαταρία 26% η οποία ήταν μεγάλη κατανάλωση για την χρήση που είχε γίνει, έκανα restart την συσκευή και πήγε στο 51% όπου και ήταν η λογική κατανάλωση. Το έχει ξανακάνει κάνα δυο φορές ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Έχει παρατηρήσει κανένας περίεργη συμπεριφορά του μετρητή της μπαταρίας? Χθες πχ έδειχνε το βράδυ μπαταρία 26% η οποία ήταν μεγάλη κατανάλωση για την χρήση που είχε γίνει, έκανα restart την συσκευή και πήγε στο 51% όπου και ήταν η λογική κατανάλωση. Το έχει ξανακάνει κάνα δυο φορές ακόμα... Πολυ σωστή παρατήρηση. Εμένα το κάνει όταν είναι σε χώρους με μηδέν ή σχεδόν μηδέν σήμα, οπότε η μπαταρία πέφτει κατακόρυφα, πολυ πιο γρήγορα απο ότι θα περίμενα. Το κάνει, αλλα όχι το γρήγορα και όταν ακούω μουσική. Μετα λοιπόν αφού κάνω restart, η μπαταρία έρχεται εκει που περιπου περιμένω. Εντάξει, τρώει το mp3 player, τρώει και η συνεχής αναζητηση σήματος, αλλα όχι τόσο. Με το restart θα έλεγε κανεις ότι ξανα-καλιμπραρεται η μπαταρία. Αυτο πιστεύω. Τι λένε οι πιο έμπειροι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mag35 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Εγω παντως προτεινω οποιος εχει προβληματακια μεε το κινητο του να λεει αν εχει το μαυρο η το ασπρο ,για να δουμε αν υπαρχει διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Εγω παντως προτεινω οποιος εχει προβληματακια μεε το κινητο του να λεει αν εχει το μαυρο η το ασπρο ,για να δουμε αν υπαρχει διαφορα! Το ACE 2 βγαινει μονο σε μαυρο, μηπως γραφεις σε λαθος τοπικ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzistsam Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Και σε άσπρο βγαίνει το κινητό. http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I8160OKAEUR Στο κυλιόμενο μενού με τις φωτό πήγαινε δεξια καμιά 3-4 φορές και θα δεις το άσπρο. Edited October 7, 2012 by tzistsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Και σε άσπρο βγαίνει το κινητό. http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I8160OKAEUR Στο κυλιόμενο μενού με τις φωτό πήγαινε δεξια καμιά 3-4 φορές και θα δεις το άσπρο. Δεν το ειχα προσεξει, δεν ειναι ομως iphone να εχει προβλημα ξεφλουδισματος, και δεν μιλαμε για προβληματα εξωτερικης εμφανισης, γιατι να εχουν διαφορα τα ασπρα απο τα μαυρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Δεν το ειχα προσεξει, δεν ειναι ομως iphone να εχει προβλημα ξεφλουδισματος, και δεν μιλαμε για προβληματα εξωτερικης εμφανισης, γιατι να εχουν διαφορα τα ασπρα απο τα μαυρα? Χαχα! Δεν είναι το θέμα μας βέβαια, αλλα φανταστείτε το δυστυχο παλικάρι που δίνει αλλα 400 Ευρώ παραπάνω για να πάρει το 5, και το τηλέφωνο του μαδαει, έχει χαραμαδες με φως, και βγάζει και φωτογραφίες με μωβ αλω και έχει και προβλήματα με το wifi. Γιατι να μην ειμαι ευχαριστημένος δηλαδη με το Ace 2; Και η αυτονομία όλα τα λεφτα παιδια. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Χαχα! Δεν είναι το θέμα μας βέβαια, αλλα φανταστείτε το δυστυχο παλικάρι που δίνει αλλα 400 Ευρώ παραπάνω για να πάρει το 5, και το τηλέφωνο του μαδαει, έχει χαραμαδες με φως, και βγάζει και φωτογραφίες με μωβ αλω και έχει και προβλήματα με το wifi. Γιατι να μην ειμαι ευχαριστημένος δηλαδη με το Ace 2; Και η αυτονομία όλα τα λεφτα παιδια. Ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Nαι, και το δικο μου με μετρια χρηση βγαζει ανετα τουλαχιστον τρεις μερες, το πιθανοτερο οτι ο χρονισμος του επεξεργαστη στα 800 αντι στα 1000 Mz βοηθησε στην αυτονομια , οι εφαρμογες που εχω τρεχουν απροβληματιστα (μεχρι στιγμης), οποτε και εγω ειμαι ευχαριστημενος, αντε να δουμε και με την JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Παιδιά το κινητό πια έκδοση φοράει,έχει ακουστεί τίποτα αν θα πάρει jb? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papig Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) θηκη σιλικονατη μαλακή μαυρη που θα βρουμε για το κινητο αυτο? δωστε μου link (αθηνα) οποιος ειχε και το galaxy ace το απλο...αυτο βγαζει καλυτερες φωτο(και video) ή το ιδιο σε ποιοτητα? Edited October 8, 2012 by papig Παράθεση Samsung galaxy "Y"-Sony xperia neo v-Samsung Galaxy Ace-Mls IQtalk crystal -samsung galaxy pocket neo duos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 θηκη σιλικονατη μαλακή μαυρη που θα βρουμε για το κινητο αυτο? δωστε μου link (αθηνα) οποιος ειχε και το galaxy ace το απλο...αυτο βγαζει καλυτερες φωτο(και video) ή το ιδιο σε ποιοτητα? http://viewitem.eim.ebay.gr/TPU-GEL-CASE--COVER-FOR-SAMSUNG-i8160-GALAXY-ACE-2--6-LCD-GUARDS--SOLID-BLACK/390419550409/item http://viewitem.eim.ebay.gr/Black-Dual-Tone-TPU-Gel-Case-for-Samsung-Galaxy-Ace-2-I8160-Android-Cover-Skin/140807410744/item εγω αγορασα την πρωτη με τις 6 ζελατινες,γενικα θα βρεις πολλες θηκες διαφορων ειδων στο ebay και κυριως φθηνες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Παιδιά το κινητό πια έκδοση φοράει,έχει ακουστεί τίποτα αν θα πάρει jb? Το κινητο τρεχει Gingerbread, και θα αναβαθμιστει σε Jelly Bean στο πρωτο τριμηνο του 2013.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Το κινητο τρεχει Gingerbread, και θα αναβαθμιστει σε Jelly Bean στο πρωτο τριμηνο του 2013.. Πολύ ευχάριστο αυτό,ευχαριστώ για τις πληροφορίες! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 εχει αγορασει κανεις φορτιστη αυτοκινητου για το κινητο μας απο ebay? φοβαμαι λιγο να αγορασω μην παθει τιποτα το τηλεφωνο. τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts