humanoid Δημοσιεύτηκε February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2012 Το διάβασα εδώ και μου κίνησε το ενδιαφέρον. Κατασκευή από αλουμίνιο, διπύρηνος επεξεργαστής, 1280x720 pixels οθόνη 7 ιντσών (!) και όπως γράφει και το άρθρο με δέκτη 3G που επιτρέπει ακόμη και την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων. Θα κυκλοφορήσει από τη Wind στα 349 ευρώ και λογικά θα είναι η επόμενη αγορά μου. Νομίζω ότι στα λεφτά αυτά παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, ας μας γράψει τις εντυπώσεις του :) http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/01/huawei-mediapad.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Ναι παιδιά, φαίνεται ελπιδοφόρο και σε καλή τιμή. Η Wind τελικά πότε θα το κυκλοφορήσει? Δεν είδα κάτι στο site της. Και ψήνομαι να το πάρω από κάτι μαγαζιά του skroutz που έχει για πιο άμεσα. Η εγγύηση καλύπτει εδώ στην Ελλάδα κι αν ναι, που και πως? Edited February 26, 2012 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 στα skroutzoμαγαζα είναι στα 355, προς το παρόν. έχουμε καμία ένδειξη ή πληροφορία για το πότε και με τη τιμή θα έρθει στη wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 στα skroutzoμαγαζα είναι στα 355, προς το παρόν. έχουμε καμία ένδειξη ή πληροφορία για το πότε και με τη τιμή θα έρθει στη wind? To έχω γράψει και πιο πάνω ;) Στα 349 ευρώ. Μέχρι τέλος του μήνα λογικά θα έχει κυκλοφορήσει. Και φυσικά εννοείται πως σε συμφέρει να το αγοράσεις σε αυτή την τιμή από Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Κανα νεότερο? βγήκε? τιμή? εντυπώσεις? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Το αγόρασα το συγκεκριμένο tablet από τα κεντρικά της Wind... Βέβαια σε πρώτη φάση δεν το ήξερε κανείς!! Τεσπα... το θέμα είναι ότι το αγόρασα διότι είχα διαβάσει ότι είναι και τηλέφωνο κανονικά... βέβαια, όταν το άνοιξα και το περιεργάστηκα ΔΕΝ φαινόταν πουθενά εικονίδιο για πραγματοποίηση κλήσεων, παρά μόνον για να στέλνεις μηνύματα. Επικοινώνησα με την Huawei Ελλάς και μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν (!) αυτοί τεχνικά θέματα κτλ των συσκευών, αλλά μια άλλη εταιρεία (έχω ξεχάσει ήδη το όνομά τους) και μου έδωσαν το τηλέφωνό τους. Καλώ λοιπόν, ΑΛΛΑ μου λένε ότι δεν είναι τακτική τους η από τηλεφώνου εξυπηρέτηση και ότι θα έπρεπε να πάω από εκεί (Κηφισού κάτι) για να με βοηθήσουν... ότι να 'ναι... ξαναπαίρνω Huawei και εν τέλει με συνδέουν με έναν πολύ εξυπηρετικό κύριο, ο οποίος μου εξήγησε ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση σε ICS για να έχει το tablet by default δυνατότητα κλήσεων κτλ... Δοκίμασα on the air να κάνω αναβάθμιση (έστω στην beta μορφή γιατι η τελική μου εξήγησε το παιδί ότι θα βγει σε κανα μήνα) αλλά τζίφος... μου γράφει ότι έχω την τελευταία διθέσιμη ενημέρωση. Επίσης και το HiSuite της Huawei (σύνδεση με υπολογιστή) ΔΕΝ έχει επιλογή για αναβάθμιση!! Δεν ξέρω... το πήρα προσωπικά για να το έχω και σαν τηλέφωνο, αλλά τώρα πρέπει να περιμένω κανά μήνα (πούλησα και το κινητό μου...) για την αναβάθμιση και βλέπουμε... Σαν tablet πάντως, πολύ καλό, μου φάνηκε λίγο βαρύ αλλά μάλλον φταίει ότι δεν είχα ξαναδουλέψει με tablet. Η οθόνη πολύ ωραία, το 3.2 λειτουργικό αξιόπιστο όπως το ξέρουμε, δεν φαίνεται να κολλάει, έχει ένα θέμα με την μπαταρία - κρατά λίγες ώρες αλλά το έχω φορτίσει μόνο 2 φορές, ελπίζω να στρώσει η κατάσταση - και τέλος η κάμερά του είναι μέτρια (το γνώριζα αυτό, βλ. gsmarena) και μέτριο προς καλό video. Όταν καταφέρω να το κάνω και κινητό τηλέφωνο, θα είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί του. Σίγουρα πολύ καλή αγορά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Το αγόρασα το συγκεκριμένο tablet από τα κεντρικά της Wind... Βέβαια σε πρώτη φάση δεν το ήξερε κανείς!! Τεσπα... το θέμα είναι ότι το αγόρασα διότι είχα διαβάσει ότι είναι και τηλέφωνο κανονικά... βέβαια, όταν το άνοιξα και το περιεργάστηκα ΔΕΝ φαινόταν πουθενά εικονίδιο για πραγματοποίηση κλήσεων, παρά μόνον για να στέλνεις μηνύματα. Επικοινώνησα με την Huawei Ελλάς και μου είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν (!) αυτοί τεχνικά θέματα κτλ των συσκευών, αλλά μια άλλη εταιρεία (έχω ξεχάσει ήδη το όνομά τους) και μου έδωσαν το τηλέφωνό τους. Καλώ λοιπόν, ΑΛΛΑ μου λένε ότι δεν είναι τακτική τους η από τηλεφώνου εξυπηρέτηση και ότι θα έπρεπε να πάω από εκεί (Κηφισού κάτι) για να με βοηθήσουν... ότι να 'ναι... ξαναπαίρνω Huawei και εν τέλει με συνδέουν με έναν πολύ εξυπηρετικό κύριο, ο οποίος μου εξήγησε ότι πρέπει να γίνει αναβάθμιση σε ICS για να έχει το tablet by default δυνατότητα κλήσεων κτλ... Δοκίμασα on the air να κάνω αναβάθμιση (έστω στην beta μορφή γιατι η τελική μου εξήγησε το παιδί ότι θα βγει σε κανα μήνα) αλλά τζίφος... μου γράφει ότι έχω την τελευταία διθέσιμη ενημέρωση. Επίσης και το HiSuite της Huawei (σύνδεση με υπολογιστή) ΔΕΝ έχει επιλογή για αναβάθμιση!! Δεν ξέρω... το πήρα προσωπικά για να το έχω και σαν τηλέφωνο, αλλά τώρα πρέπει να περιμένω κανά μήνα (πούλησα και το κινητό μου...) για την αναβάθμιση και βλέπουμε... Σαν tablet πάντως, πολύ καλό, μου φάνηκε λίγο βαρύ αλλά μάλλον φταίει ότι δεν είχα ξαναδουλέψει με tablet. Η οθόνη πολύ ωραία, το 3.2 λειτουργικό αξιόπιστο όπως το ξέρουμε, δεν φαίνεται να κολλάει, έχει ένα θέμα με την μπαταρία - κρατά λίγες ώρες αλλά το έχω φορτίσει μόνο 2 φορές, ελπίζω να στρώσει η κατάσταση - και τέλος η κάμερά του είναι μέτρια (το γνώριζα αυτό, βλ. gsmarena) και μέτριο προς καλό video. Όταν καταφέρω να το κάνω και κινητό τηλέφωνο, θα είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί του. Σίγουρα πολύ καλή αγορά! :) Μάλλον μίλησες με Arvato εφόσον αυτό είναι το επίσημο service, τουλάχιστον προς το παρόν. To ΜediaPad είναι εξαιρετικό στα λεφτά που το διαθέτει η Wind, και όντως χρειάζεται το ICS για να μπορεί να λειτουργήσει και ως τηλέφωνο. Θα πρέπει να περιμένεις όμως να βγει το update ή να κάνεις root στη συσκευή και να κατεβάσεις την ICS από εδώ, η οποία εννοείται πως δεν είναι final. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Το αγόρασα χθες!! Πρώτη εντύπωση? Καλή κατασκευη, γρηγορος επεξεργαστης, πέρασα και την Custom Ics και ολα καλα.... Μειον χαμηλη αυτονομια κοντα 2.5 ωρες απαιτητικης χρησης! Το συνιστω σε ολους .Με την Ics εκανα και κλησεις και εστειλα και μυνηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ennous Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Μάλλον μίλησες με Arvato εφόσον αυτό είναι το επίσημο service, τουλάχιστον προς το παρόν. To ΜediaPad είναι εξαιρετικό στα λεφτά που το διαθέτει η Wind, και όντως χρειάζεται το ICS για να μπορεί να λειτουργήσει και ως τηλέφωνο. Θα πρέπει να περιμένεις όμως να βγει το update ή να κάνεις root στη συσκευή και να κατεβάσεις την ICS από εδώ, η οποία εννοείται πως δεν είναι final. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση διότι είχα αρχίσει να ανησυχώ αν με την ICS θα έπαιρνα τηλ. Για να κάνω root το MediaPad τι πρέπει να κάνω; Θα ψάξω να βρω αν υπάρχει καποιος οδηγός! Υ.Γ. Το link με την ICS δεν με αφήνει να κατεβάσω το αρχείο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση διότι είχα αρχίσει να ανησυχώ αν με την ICS θα έπαιρνα τηλ. Για να κάνω root το MediaPad τι πρέπει να κάνω; Θα ψάξω να βρω αν υπάρχει καποιος οδηγός! Υ.Γ. Το link με την ICS δεν με αφήνει να κατεβάσω το αρχείο!! Καλησπέρα, να είσαι καλά :) Την ICS μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ. Ποιες είναι οι εντύπωσεις σου μέχρι σήμερα; Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το καλύτερο value for money μηχανάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nithe Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 τι γινεται με την αναβάθμιση τελικα; Αν την κανουμε θα παιζει το 3g η θα πρεπει να περιμένουμε καποια Ελληνικη προσαρμοσμένη εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. May 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Σήμερα από ότι είδα βγήκε και προσφορά. Με την αγορά του Media Pad και μέχρι τα τέλη Ιουνίου, κερδίζουμε ένα πακέτο σύνδεσης "Mobile Broadband με Κάρτα" της Wind για 30 ημέρες δωρεάν internet. Όχι και άσχημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Την έχει περάσει κάποιος την τελευταία? θα μπορεί να γίνει root ? http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDYyNzM= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η ICS (4.0.3) ROM είναι πλέον διαθέσιμη για download μέσω ΟΤΑ. Ανέβασα εδώ και τον σχετικό οδηγό για root στην επίσημη ICS... Huawei Mediapad : Root στην official ICS ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Άψογα, ευχαριστούμε athanaso77. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω αυτήν την ταμπλέτα. Τι λέει η υποστήριξη από Cyanogenmod; Το hardware του μου φαίνεται μια χαρά για Jellybean και τουλάχιστον μια ακόμα έκδοση του Android (όποια έρθει μετά την Jellybean), οπότε αν δεν το υποστηρίξει η εταιρία θα ήθελα να ξέρω ότι θα το υποστηρίξουν οι ανεξάρτητοι devs. Και μιας και είναι καλοκαίρι, στην παραλία βλέπεται η οθόνη; :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 το ΟΤΑ που το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 το ΟΤΑ που το βρισκω? Ρυθμίσεις / Σχετικά με το tablet / Ενημερώσεις συστήματος (Huawei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Βοηεια παιδια,δε μου κατεβαζει flash player κ δε μπορω να παιξω top eleven απο το facebook,γιατι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Βοηεια παιδια,δε μου κατεβαζει flash player κ δε μπορω να παιξω top eleven απο το facebook,γιατι αυτο; Κατέβασε το και εγκατέστησε το, το flash έπαψε πλέον να υποστηρίζεται επίσημα από το Android. Adobe Flash Player v11.1.115.27 for Android 4.0+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Sorry για το διπλό post αλλα το προηγούμενο είναι από προχθές. Έχω το Mediapad από το Σάββατο, και δε μου βρίσκει update. Είναι με 3.2 και λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Την ίδια στιγμή δε λειτουργούν και τα link στο site της εταιρίας: http://www.huaweidevice.com/worldwide/technicaIndex.do?method=gotoProductSupport&productId=3779 (πχ το αρχείο από την 21/06 δεν υπάρχει). Να ελπίσω ότι προσωρινά έχουν πρόβλημα και θα το ξανανεβάσουν; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Είναι κανείς εδώ; :) Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο εύκολο να περάσεις CWM όσο λέει ο τύπος στο XDA (βήμα 2). Κατεβάστε, τρέξτε, τελειώσατε. :p To έχει κάνει κανείς; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Νέα έκδοση Paranoid, με τα πάντα να δουλεύουν! Ελπίζω και CM10 σύντομα. Paranoid Android 2.57 - 22.01.2013. Changes: - Kernel updated to 3.0.60; - A lot of changes in kernel about gpu, display drivers; - Working HDMI (picture and audio) - with glitches on homescreen and other apps (a lot of flickerings and shifts/overlapping of images, sometimes a couple of cable plug/unplug helps to stabilize the picture), but with fully normally working video playback; - Added OTA update via Goo Manager (if i will release any new roms - they will be available directly from goo manager); - Added auto set of 755 permission to storage/sdcard1 for those who have problem after switching storages. Working: - Everything. Problems: - Some problems with apps that uses camera; - Glitches/flickerings/shifting of image via HDMI. Links: - Paranoid Android 2.57 - 22.01.2013 (mirror) (or directly from app Goo Manager); - Kernel with OC possibilities (will be added later); - Google apps (20121011). If you want to update from latest cm10/pa rom - you need at first to flash rom, than gapps, than wipe cache+dalvik-cache. To get working hdmi on latest uploaded cm10 rom you can flash boot.img from this release. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ρε παιδια γιατι κουραζεστε? Πατε απευθειας απο το μενου του tablet στον ελεγχο ενημερωσεων και εκει εχει επιλογη Huawai.... Πατατε και ξεκινα το update.... Κανει ενα restart και ολα δουλευεουν (δοκιμασμενο και το hdmi) Απλα θα χρειαστει να κανετε την εγκατασταση του flash οπως προαναφερθηκε και το μηχανακι ειναι αψογο...Στριμαρω και με hdmi απολαμβανω ποδοσφαιρο στην tv μου Παρα πολυ ευχαριστημενος απο αυτα που μου παρεχει αυτη η συσκευη (ακομα και αναπαραγωγη HD movie απο την sd) Αν μαλιστα κανετε μια βολτα απο τα ebay θα βρειτε αναδιπλουμενη θηκη μαζι με μεμβρανη στυλο αφης, θηκη σακο ελαστικο,mini hdmi καλωδιο, καλωδιο mircro usb-usb female ολα μαζι δεν ξεπερναν τα 20€ και δωρεαν μεταφορικα...... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Ρε παιδια γιατι κουραζεστε? Πατε απευθειας απο το μενου του tablet στον ελεγχο ενημερωσεων και εκει εχει επιλογη Huawai.... Πατατε και ξεκινα το update.... Κανει ενα restart και ολα δουλευεουν (δοκιμασμενο και το hdmi) Απλα θα χρειαστει να κανετε την εγκατασταση του flash οπως προαναφερθηκε και το μηχανακι ειναι αψογο...Στριμαρω και με hdmi απολαμβανω ποδοσφαιρο στην tv μου Παρα πολυ ευχαριστημενος απο αυτα που μου παρεχει αυτη η συσκευη (ακομα και αναπαραγωγη HD movie απο την sd) Αν μαλιστα κανετε μια βολτα απο τα ebay θα βρειτε αναδιπλουμενη θηκη μαζι με μεμβρανη στυλο αφης, θηκη σακο ελαστικο,mini hdmi καλωδιο, καλωδιο mircro usb-usb female ολα μαζι δεν ξεπερναν τα 20€ και δωρεαν μεταφορικα...... Σε ποιο post απαντάς, πότε έγινε, και ποιο update έλαβες ψάχνοντας από τον έλεγχο ενημερώσεων του MP; :blink: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ειναι σαφες φιλε μου οτι απαντησα σε προηγουμενο μυνημα (οπως και ο Athanaso77) που αφορουσε την αναβαθμιση σε 4.0.3 Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts