Jump to content

Γυμνισμός. Θα κάνατε;

GRKIWI
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (27 Αύγ. 2004 , 02:03)

Αμα μπω μεσα με μαγιο και το βγαλω μετα δεν ειναι η ιδια αισθηση?Και οταν βγαινω το ξαναβαζω..Λεει η πρεπει να γινει κανονικα ολη η ιεροτελεστια??

Κοίτα γενικά όταν βγαίνεις από ..κρύες θάλασσες σαν της Ικαρίας και της Ασπυπάλαιας, καλό είναι να το φοράς το μαγιουδάκι..ευννόητοι οι λόγοι!

...Ekanes trelles sths Seyxelles? Κι όμως! υπέροχη παραλία της Ικαρίας όπου φτάνεις δύσκολα αλλά το απίστευτο χρώμα σε αποζημιώνει!!!

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

• 9 months later...

Φυσικά αξίζει σαν θάλασσα, σαν παραλία και σαν τοπίο γενικότερα.

Γυμνιστές έχει στο τέλος της παραλίας μετα τον βράχο που χωρίζει κάπως τη παραλία στα 2.

Τη Χιλιαδού την έχουν μάθει πολλοί πια και δεν θα λέει και τόσο για extreme καταστάσεις. :cool:
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Μάλλον δε θα έκανα !τουλάχιστον κάπου που θα είχε πολύ κόσμο !ίσως κάπου που να ήταν ερημιά , με τη κοπέλα ή τη παρέα μου …αυτό ναι σε ένα ειδυλλιακό τοπίο …αυτό είναι φαντασίωση- (όχι με τη παρέα :p , kinky και τέτοια :p ) , με τη κοπέλα εννοώ - ;) :cool:

edit Άμα θέλω να τα πετάξω όλα έξω ,μπορώ απλά να κάνω 1 τηλέφωνο και να δεχθώ τη πρόταση του DownTown για εξώφυλλο :p :p

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

παλιοτερα ειχα κανει μερικα μπανακια γυμνος.φοβερη αισθηση τωρα δε ξερω αν θα το ξανακανα αν και μαλλον ναι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ δεν θα έκανα. Δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο ;) .

Τώρα αν θα πήγαινα σε καμία τέτοια παραλία, μπορεί για να γυρίσω ταινία αθώου περιεχομένου :whistle:

Καλή ιδέα το να κάνεις μπάνιο "γυμνός" αλλά σε προσωπική παραλία και μόνο!!

θα κόμπλαρα πάρα πολύ σε κόσμο να το κάνω αυτό ούτε καν και σε παραλία με αποκλειστικά γυμνιστές δεν νομίζω να άντεχα στην ιδέα να βλέπω και να με βλέπουν γυμνό!!!!

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

μπα δεν πεφτει κι ο χοντρος σχολιασμος,εκει θα δεις καθε τυπο ανθρωπου απο ντουλαπα μεχρι μπιλιαρδοστεκα και φυσικα θα τους δεις να απολαμβανουν τον καυτο ηλιο μαζι με το μπανακι τους,τουλαχιστον εγω οταν ειχα παει και καθομασταν να κοιταμε ο ενας τον αλλον,ολοι ηταν απολυτα ελευθερη στην καυτη παραλια.

Καθόλου σχολιασμός. Το αντίθετο θα 'λεγα. Είναι τόσο χύμα, που δεν προκαλεί καθόλου.

Προσωπικά βρίσκω πολύ περισσότερο προκλητικό ένα μικρούλι έως ελάχιστο μαγιό, παρά την παντελή έλλειψή του.

Οσο για να ντραπείς, μπα, μετά από λίγο ούτε καν το σκέφτεσαι.

Τώρα δε θα έκανα πιά. Οχι για λόγους ντροπής ή αισθητικής ή ο,τιδήποτε τέτοιο, αλλά θεωρώ πως ο ήλιος είναι τόσο επικίνδυνος, που δεν επιτρέπεται ούτε καν να σκεφτείς κάτι τέτοιο.

Ειδικά για το στήθος (για τις κοπέλες μιλω) και μόνο που το σκεφτομαι, ανατριχιάζω!! :wacko:

ακριβως,αυτο το χω διαβασει κι ακουσει κι εγω οτι ο ηλιος για το στηθος της γυναικας ειναι κινδυνος-θανατος οτι αντιηλιακο κι αν βαλει,οτι προστασια κι αν παρει.

''Γυμνισμός. Θα κάνατε ?''

Έχω κάνει και όλα ήταν μια χαρά !

Το θέμα είναι να έχεις ανοιχτό , καθαρό μυαλό και κορμάρα(!!!!) , όπως εγώ ! :) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

μπα δεν πεφτει κι ο χοντρος σχολιασμος,εκει θα δεις καθε τυπο ανθρωπου απο ντουλαπα μεχρι μπιλιαρδοστεκα και φυσικα θα τους δεις να απολαμβανουν τον καυτο ηλιο μαζι με το μπανακι τους,τουλαχιστον εγω οταν ειχα παει και καθομασταν να κοιταμε ο ενας τον αλλον,ολοι ηταν απολυτα ελευθερη στην καυτη παραλια.

Ναι βρε για πλάκα το είπα...

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ;)

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Ναι βρε για πλάκα το είπα...

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ;)

ναι βρε :D

• 1 month later...
Στα Κύθηρα, που θα πάω σε μερικές μέρες, απίθανες ερημικές παραλίες για τσιτσιδόμπανα μοναχικά :rolleyes:

den tha ekana gimnismo..alla to weekend eida kati tsexes...oi opoies...oxi gimnismo..to petsi an mporousan na to vgaloun tha to evgazan!tis ekana kai files mou :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Δεν έχω κάνει αλλά δεν νομίζω να είχα πρόβλημα σε μία τελείως ερημική παραλία αλλά εννοείτε με την κοπέλα μου.

Έχω κάνει καμπόσες φορές και ήταν σπουδαία εμπειρία. Πολύ σημαντικό βέβαια είναι το μέρος που θα κάνει κανείς. Πρέπει να σε εμπνέει αυτό, αλλά και η περιρέουσα ατμόσφαιρα (δηλ. η στάση των γύρω σου). Έχω περάσει παραδεισένιες μέρες στην Ανάφη αλλά και ολίγον σπαστικές στην Πάρο όπου σε μια παραλία γυμνιστών υπήρχαν εξεταστικά βλέματα των γύρω. Τα πάντα είναι θέμα ατμόσφαιρας και ψυχικής διάθεσης.

Πάντως θα συμφωνήσω με την garfield στο ότι ο ήλιος δεν παίζει καθόλου μαζί μας είτε φοράς μαγιό είτε όχι, είτε είσαι άντρας ή γυναίκα. Αλλά νομίζω αυτό δεν έχει να κάνει με το γυμνισμό.

αμα το καλοσκεφτεις ειναι πολυ χαζο να ντρεπεσαι να κανεις γυμνισμο ειδικα σε παραλια που κανουν κ αλλοι η ολοι γιατι τι εχουμε να κρυψουμε?ολοι ιδιοι ειμαστε. ντρεπομαστε για κατι που το εχει ολος ο κοσμος σε καθε ακρη της γης!

ακριβως ετσι ειναι powerz,ωστοσο οταν ειχα κανει καποια στιγμη ειχα προσεξει οτι δεν δινει σημασια ο ενας στον αλλο ουτε πως ειναι αλλα ουτε και τι εχει.ο καθενας κοιταζε την παρτη του και απολαμβανε την απολυτη γαληνη εκεινης της στιγμης γιατι πραγματικα ακουγεται δυσκολο το να το κανει κανεις,αλλα οταν καποια στιγμη το κανει ειναι σκετη απολαυση. ;)

μόλις γύρισα από διακοπές...μετά την Αστυπάλαια+Αμοργό πρόπερσυ και την Πάτμο+Λειψούς πέρσυ, φέτος μαύρισα ολούθεν στην Τήλο+Χάλκη...

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>