matersci Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Οκ, κάτι παίζει τότε με το δικό σου. Δε γίνεται σε τέτοιο βαθμό που λες.. Είχα και εγώ Ν8 και ακόμα υπάρχει ένα στο σπίτι. Ακριβώς. Για το ίδιο κινητό μιλάμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Οκ, κάτι παίζει τότε με το δικό σου. Δε γίνεται σε τέτοιο βαθμό που λες.. Είχα και εγώ Ν8 και ακόμα υπάρχει ένα στο σπίτι. εχεις αλλο κινητο? και εγω ετσι πιστευα, και οσο ειχα το se arc S μου φαινοταν γρηγορο το Ν8..αλλα οταν πηρα το Τ που ειναι πραγματικα γρηγορο, αρχισε σιγα σιγα να μου φαινεται αργο το αλλο..εκει πιστευω οφειλεται η αισθηση. δεν νομιζω οτι εχει κατι γιατι ειχα ξανα Ν8, και τα 2 ετσι ηταν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Και σε ξαναρωτάω: Συγκρίνεις κινητό τριών ετών με κινητό ενός έτους; Αλλά και πάλι. Το ότι είναι ένα κινητό πιο γρήγορο δεν σημαίνει ότι το άλλο σέρνεται ακόμα και γυμνό. Δε μπορείς να μου λες ότι ένα 500ρακι είναι αργό για το κέντρο της Αθήνας επειδή μια carrera είναι πιο γρήγορη. (ναι έχω το Xperia sola που αν το είχα πληρώσει θα έκλαιγα τα λεφτά μου καθώς μιλάμε για μεγάλη σόλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Θα παρακαλέσω πολύ να δοθεί ένα τέλος εδώ στις συγκρίσεις-αναφορές σε άλλα λειτουργικα-συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Και σε ξαναρωτάω: Συγκρίνεις κινητό τριών ετών με κινητό ενός έτους; Αλλά και πάλι. Το ότι είναι ένα κινητό πιο γρήγορο δεν σημαίνει ότι το άλλο σέρνεται ακόμα και γυμνό. Δε μπορείς να μου λες ότι ένα 500ρακι είναι αργό για το κέντρο της Αθήνας επειδή μια carrera είναι πιο γρήγορη. (ναι έχω το Xperia sola που αν το είχα πληρώσει θα έκλαιγα τα λεφτά μου καθώς μιλάμε για μεγάλη σόλα) δεν κανω συγκρισεις ρε παιδια, απλα μιλαω για την αισθηση που εγω εχω απο το Ν8 μου, τοσο το τελευταιο οσο και το προηγουμενο. Ποτε δεν ηταν τερας ταχυτητας, αλλα οσο περναει ο καιρος και του προσθετεις πραγματα ή βαραινουν καποιες εφαρμογες, γινεται πιο αργο. και απλα λεω οτι σε συνδυασμο με το οτι χρησιμοποιω για πρωτο ενα γρηγορο, μου το κανει να δειχνει ακομα πιο αργο..(εσυ με το sola λογικο ειναι να μην το καταλαβαινεις αυτο που λεω, μη μπουμε σε συγκρισεις ομως οπως λενε και τα παιδια. απλα προσπαθω να γινω αναλυτικος με το ποια ειναι η αισθηση που εχω με το Ν8. και επειδη εχω χρησιμοποιησει 808, γιαυτο επιμενω. ) το καλυτερο θα ηταν καποιος να εχει προσωπικη εμπειρια γιατι ειναι σχετικο τι ειναι αργο για τον καθενα.. Και τελος να πω οτι ναι, αν ο φιλος το θελει μονο για φωτογραφιες ας το παρει να τελειωνει. απλα ειναι χειροτερο να μετανοιωσεις 150 ευρω απο το να ευχαριστηθεις 250..για μια αγορα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) Αν έχεις αλλη συσκευη για πρώτη κι απλα θέλεις να βγάζεις καλές φωτογραφίες τότε πάρε μια φωτογραφική. Αν όμως θέλεις να είναι φωτοκινητο (πχ για να στέλνεις τις φωτο με mail κλπ) τότε δίνεις κάτι (σχετικό το κάτι) παραπάνω και παίρνεις το απόλυτο γι αυτη τη "δουλεια" 808.- Υ.Γ. Το Ν8 ειναι αργό αλλά δεν σέρνεται. Να 'ναι καλά και ο lagoskon βέβαια.... Edited August 19, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Αν έχεις αλλη συσκευη για πρώτη κι απλα θέλεις να βγάζεις καλές φωτογραφίες τότε πάρε μια φωτογραφική. Αν όμως θέλεις να είναι φωτοκινητο (πχ για να στέλνεις τις φωτο με mail κλπ) τότε δίνεις κάτι (σχετικό το κάτι) παραπάνω και παίρνεις το απόλυτο γι αυτη τη "δουλεια" 808.- Θα συμφωνούσα μαζί σου με τα χίλια αν το symbian είχε διαφορετική αντιμετώπιση, ακόμα και από την ίδια την Nokia. Αλλά ρε ****το, να δώσεις 300€ για ένα φωτοκινητό που σε λίγο θα μείνει χωρίς εφαρμογές; Και το λέω αυτό με πολύ βαριά καρδιά, καθώς μόνο για το 808 θα άλλαζα το Ν8 μου. Αλλά να ήξερα ότι θα μπορώ να τρέξω ένα πλήρες viber για παράδειγμα, ή ότι έχοντας την απόλυτη φωτογραφική θα μπορώ να έχω ένα Instagram like πρόγραμμα. Ακόμα και το molome παράτησε το symbian, άσχετα που η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του ήταν symbian users! @Nikos_Mpl, μάλλον έχουμε διαφορετικό κινητό όλοι εμείς από εσένα. Δεν εξηγείται αλλιώς να μπορώ να τρέχω 4-5 προγράμματα μαζί και να μην βλέπω καθυστέρηση πχ στους χάρτες και να λες ότι σου σέρνεται ακόμα και γυμνό. Δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε άλλο και όπως είπε και ο impreza_sti να συγκρίνουμε. Εξάλλου από το σέρνεται ακόμα και γυμνό, πήγαμε στο αν το συγκρίνεις με το χ/ψ κινητό θα δεις και τελικά στο αν του προσθέτεις πράγματα ή βαραίνουν κάποιες εφαρμογές, γίνεται πιο αργό. Για μένα λοιπόν, και το λήγω εδώ, καλύτερα να δώσεις 150 για μια αξιόλογη φωτογραφική και κινητό συγκεκριμένων δυνατοτήτων παρά τα διπλά για μία πολύ καλύτερη φωτογραφική και ένα καλύτερο κινητό που όμως δε θα μπορέσεις ποτέ να το αξιοποιήσεις. Πάρε με τα ίδια λεφτά μια καλή φωτογραφική. Εξάλλου απ' ότι είδα ο φίλος έβαλε ήδη αγγελία και ψάχνει για Ν8 ή 808 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Θα συμφωνούσα μαζί σου με τα χίλια αν το symbian είχε διαφορετική αντιμετώπιση, ακόμα και από την ίδια την Nokia. Αλλά ρε ****το, να δώσεις 300€ για ένα φωτοκινητό που σε λίγο θα μείνει χωρίς εφαρμογές; Και το λέω αυτό με πολύ βαριά καρδιά, καθώς μόνο για το 808 θα άλλαζα το Ν8 μου. Αλλά να ήξερα ότι θα μπορώ να τρέξω ένα πλήρες viber για παράδειγμα, ή ότι έχοντας την απόλυτη φωτογραφική θα μπορώ να έχω ένα Instagram like πρόγραμμα. Ακόμα και το molome παράτησε το symbian, άσχετα που η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του ήταν symbian users! @Nikos_Mpl, μάλλον έχουμε διαφορετικό κινητό όλοι εμείς από εσένα. Δεν εξηγείται αλλιώς να μπορώ να τρέχω 4-5 προγράμματα μαζί και να μην βλέπω καθυστέρηση πχ στους χάρτες και να λες ότι σου σέρνεται ακόμα και γυμνό. Δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε άλλο και όπως είπε και ο impreza_sti να συγκρίνουμε. Εξάλλου από το σέρνεται ακόμα και γυμνό, πήγαμε στο αν το συγκρίνεις με το χ/ψ κινητό θα δεις και τελικά στο αν του προσθέτεις πράγματα ή βαραίνουν κάποιες εφαρμογές, γίνεται πιο αργό. Για μένα λοιπόν, και το λήγω εδώ, καλύτερα να δώσεις 150 για μια αξιόλογη φωτογραφική και κινητό συγκεκριμένων δυνατοτήτων παρά τα διπλά για μία πολύ καλύτερη φωτογραφική και ένα καλύτερο κινητό που όμως δε θα μπορέσεις ποτέ να το αξιοποιήσεις. Πάρε με τα ίδια λεφτά μια καλή φωτογραφική. Εξάλλου απ' ότι είδα ο φίλος έβαλε ήδη αγγελία και ψάχνει για Ν8 ή 808 ;) Από τη στιγμή που προορίζεται για δεύτερη συσκευη, η απουσία εφαρμογών δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Υ.Γ. Ρε που φτάσαμε! Η ναυαρχίδα για δεύτερο κινητό......!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Από τη στιγμή που προορίζεται για δεύτερη συσκευη, η απουσία εφαρμογών δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Υ.Γ. Ρε που φτάσαμε! Η ναυαρχίδα για δεύτερο κινητό......!!! και μονο που μετα απο 3++χρονια κυκλοφοριας του, ειναι ισως το 3 καλυτερο σε φωτογραφια (μετα απο 808 και 1020) νομιζω οτι αρκει. Απλα σταθηκα στο viber που ανεφερε ο φιλος πρωτη εφαρμογη, οτι θελει να χρησιμοποιει..δεν ξερω ποσοι απο εσας την εχετε στο Ν8, εμενα ειναι ανικανο να λειτουργησει, ναι μεν παιζει με πολλη υπομονη, αλλα δεν εχει νοημα (εαν και εσας ειναι ετσι οκ, αλλιως οντως εχω προβλημα στο κινητο, τι να πω!). Οσο για την ρομ του lagoskon, εννοειται οτι ανασαινει πολυ το κινητο, και οτι με τη μαμα σερνεται τρομερα! απλα με αυτη τη ρομ ενω στην αρχη ηταν οκ, μολις το γεμισα λιγο εφαρμογες (δηλαδη κανα shazam, fb, bloomberg, κτλ) αρχιζε να ζοριζεται αρκετα. τωρα που τοχω γυμνο οκ, ομως το viber επιμενω οτι ειναι θεμα... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Και σε s4 να βάλεις symbian το viber θα είναι προβληματικό. Αφού η viber δεν έχει βγάλει σωστή έκδοση... ;Oσο για shazam, fb κτλ, αν δεν τα τρέχεις όλα μαζί δεν βαραίνει καθόλου το κινητό. Το καλό του symbian έναντι των άλλων λειτουργικών. Αυτό μπορείς να το δεις αν τρέξεις ένα killme. Ελάχιστες εφαρμογές τρέχουν κάποια διεργασία αν δεν το ζητήσεις και αν τις κλείσεις στο startup δεν ξανατρέχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Συμφώνω. Δεν έχει σημασία πόσες εφαρμογές θα βάλεις, αλλά πόσες θα τρέξεις ταυτόχρονα, πόσο βαριές θα είναι αυτές και πόσες από αυτές θα τρέχουν services στο backround. Εφαρμογές τύπου shazam δεν τρέχουν τίποτα. Επίσης εφαρμογές όπως fmobi κτλ αν τις ρυθμίσεις όπως εγώ να είναι offline και να μην έχουν ειδοποιήσεις κτλ, επίσης δεν τρέχουν τίποτα. ¨οποτε θέλω την ανοίγω και βλέπω μόνος μου ειδοποιήσεις. Γενικά είχα φορτώσει στο Ν8 μου (αλλά και σε αυτό που έχουμε τώρα στο σπίτι) ένα κάρο εφαρμογές και τρέχει όπως όταν το πρωτοφλάσαρα. Απλά εγκατάσταση χωρίς services κτλ. Τις τρέχεις και μετά τις κλείνεις εννοείται. Δε χρειάζεται να τρέχουν συνέχεια. Παρεπιπτόντως Νίκο θα συμφωνήσω για το viber. Και στο 808 είναι τραγικό, χωρίς να φταίει το 808 όμως. Απλά το έχουν παρατήσει οι άνθρωποι και καλά κάνανε αφού και η nokia το παράτησε. Είναι λόγος που δεν το έχω καν στο κινητό μου, το ότι το είχα δοκιμάσει και μου δημιουργούσε ακόμα και προβλήματα στη συσκευή. Νάναι καλά το τέλειο whatsapp το οποίο παίρνει αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε βδομάδα(!) και το πολύ καλό nimbuzz. Φυσικά και το skype αλλά χωρίς βιντεοκλήσεις, με αξιοπρεπείς πάντως απλές κλήσεις.. Edited August 20, 2013 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Συμφώνω. Δεν έχει σημασία πόσες εφαρμογές θα βάλεις, αλλά πόσες θα τρέξεις ταυτόχρονα, πόσο βαριές θα είναι αυτές και πόσες από αυτές θα τρέχουν services στο backround. Εφαρμογές τύπου shazam δεν τρέχουν τίποτα. Επίσης εφαρμογές όπως fmobi κτλ αν τις ρυθμίσεις όπως εγώ να είναι offline και να μην έχουν ειδοποιήσεις κτλ, επίσης δεν τρέχουν τίποτα. ¨οποτε θέλω την ανοίγω και βλέπω μόνος μου ειδοποιήσεις. Γενικά είχα φορτώσει στο Ν8 μου (αλλά και σε αυτό που έχουμε τώρα στο σπίτι) ένα κάρο εφαρμογές και τρέχει όπως όταν το πρωτοφλάσαρα. Απλά εγκατάσταση χωρίς services κτλ. Τις τρέχεις και μετά τις κλείνεις εννοείται. Δε χρειάζεται να τρέχουν συνέχεια. Παρεπιπτόντως Νίκο θα συμφωνήσω για το viber. Και στο 808 είναι τραγικό, χωρίς να φταίει το 808 όμως. Απλά το έχουν παρατήσει οι άνθρωποι και καλά κάνανε αφού και η nokia το παράτησε. Είναι λόγος που δεν το έχω καν στο κινητό μου, το ότι το είχα δοκιμάσει και μου δημιουργούσε ακόμα και προβλήματα στη συσκευή. Νάναι καλά το τέλειο whatsapp το οποίο παίρνει αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε βδομάδα(!) και το πολύ καλό nimbuzz. Φυσικά και το skype αλλά χωρίς βιντεοκλήσεις, με αξιοπρεπείς πάντως απλές κλήσεις.. δε διαφωνο, αλλα εμενα το fmobi δε μου δουλευε σωστα. κολλουσε (μονο του,χωρις να τρεχει κατι αλλο), και γενικα ηταν προβληματικο. επισης τι να το κανεις αν δεν εχεις ειδοποιησεις..ετσι μπαινεις και με τον οπερα που ειναι πιο ελαφρυς.. οσο για το viber φανταζομουν οτι στο 808 θα παλευεται, αν και κρινοντας απο το android οντως δεν εχει βγαλει μια σταθερη εκδοση! μονιμως προβληματα!το κακο ειναι οτι κοσμος ειναι χαζος γιατι του λες, βαλε whatsapp, αφου το 95% χρησης ειναι τα σμσ, και σου λεει οχι, αφου το αλλο τα κανει και τα 2 (το οποιο whatsapp ειναι τοσο ελαφρυ και μικρο που δεν επιβαρυνει καμια συσκευη.και κανεις και μπλοκ οποιον δε θες!). τελος παντων, παιδες μακαρι να μπορουσα να δω τα Ν8 σας. ειμαι περιεργος να τα συγκρινω, αλλα ειμαι Σπαρτη μονιμα πλεον. ομως δεν πιστευω οτι εχει το δικο μου προβλημα, απλα ξενερωμα με τη μια εφαρμογη, ξενερωμα με την αλλη, ε το αδειασα και οκ,παιζει καλα, αλλα ειναι εντελως αδειο. επισης shazam μουχε κολησει πολλες φορες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Νάναι καλά το τέλειο whatsapp το οποίο παίρνει αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε βδομάδα(!) Καλο ναι.. Τελειο οχι! Γιατι οταν βγαζει αναβαθμιση και ενω εχεις ηδη την τελευταια εκδοση σου πεταει μηνυμα οτι δεν υποστηρζεται πλεον η εκδοση που εχεις εγκατεστημενη και σε αναγκαζει να κατεβασεις την τελευταια! Το αποτελεσμα ειναι να μη παρεις κανενα μηνυμα μεχρι να καταλαβεις τι εχει γινει.. Αυτο εγινε σημερα το πρωι και ενω εστελνα κανονικα μηνυματα μεχρι χτες βραδυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Που στο έβγαλε αυτό το μήνυμα; Δεν είδα κάτι. Σήμερα βγήκε update και ενώ μου βγάζει ειδοποίηση αν ψάξω για ενημερώσεις (στο about) δουλεύει κανονικά. Χρησιμοποιώ την modded με ενσωματωμένο το closewhatsapp αν και δεν νομίζω να έχει σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Η τελευταια ειναι η 2.11.37 και απο οτι βλεπω στο ********* βγηκε καπου στις 10-11 του μηνα. Την modded εχω και εγω. Ειδοποιηση οπως την περιγραφεις δεν εβγαλε καθολου. Μονο μηνυμα οτι δεν δουλευει πλεον κ πρεπει να κατεβασω την νεοτερη για να συνεχισω. Δεν ανοιγει καθλου δηλαδη. Edited August 21, 2013 by impreza_sti Απαγορεύεται η αναφορά σε σελίδες που διακινούν παράνομο περιεχόμενο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Η τελευταία είναι η 2.11.65 και βγήκε χτες το βράδυ. Δες στο ημερήσιο, τη modded την φτιάχνει ο huellif από εκεί. Ειδοποίηση για update δε βγάζει, μόνο αν κάνεις μόνος σου έλεγχο για ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Πλατφόρμες-Symbian-[symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές Ας συνεχιστεί η κουβέντα περί εφαρμογών στην κατάλληλη ενότητα, please. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Εγώ όταν πήρα το S4 για πρώτο κινητό ησύχασα. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος και θεωρώ ότι το android είναι πολύ πιο εύκολο για μετάβαση απο το symbian παρά οποιαδήποτε άλλο λειτουργικό (κυρίως wp). Εκανα όμως ένα μεγάλο λάθος: πούλησα το n8! Γρήγορα κατάλαβα τη ******** που έκανα και το ξαναγόρασα! Πιστεύω ότι είναι το απόλυτο δεύτερο κινητό στα λεφτά του (100 ευρώ το πήρα χωρίς κουτί, εγγύηση και καλώδια). Με του lagoskon είμαι και στην παραλία που το πέρνω αντί του s4 δεν θα πω ότι πετάει και ότι πάει σφαίρα αλλά ούτε ότι lagάρει σε τέτοιο βαθμό που να θέλω να το πετάξω στην θάλασσα...Μια χαρά την κάνει τη δουλειά του και οφείλω να πω ότι οι φωτογραφίες του είναι καλύτερες απο του s4, οι δε βραδινές με το xenon καμία σχέση!!! Edited August 22, 2013 by impreza_sti Απαγορεύονται οι άσεμνες εκφράσεις Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Τελευταια οταν μου ερχεται sms δεν εμφανιζει το ονομα που εχω καταχωρημενο στις επαφες αλλα μονο τον αριθμο του. Αυτο γινεται με διαφορους αριθμους και οχι με καποιον συγκεκριμενο. Δοκιμασα να ενημερωσω τα στοιχεια της επαφης που δεν εμφανιζει αλλα τιποτα παλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Τελευταια οταν μου ερχεται sms δεν εμφανιζει το ονομα που εχω καταχωρημενο στις επαφες αλλα μονο τον αριθμο του. Αυτο γινεται με διαφορους αριθμους και οχι με καποιον συγκεκριμενο. Δοκιμασα να ενημερωσω τα στοιχεια της επαφης που δεν εμφανιζει αλλα τιποτα παλι. Κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Κάνε μια επανεκκίνηση. Το θεωρησα περιττο να αναφερω οτι ηδη εχει γινει επανεκκινηση. Ακομα και οταν παταω να αποθηκευσει ως νεα επαφη τον αριθμο που δεν αναγνωριζει με το ονομα του οπως θα επρεπε παλι δεν το βγαζει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 αυτό το έκανε συνήθως όταν είχες διπλή την επαφή ή όταν την είχες και στη σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Δεν εχω καμια στη sim και για διπλες που εψαξα παλι δεν υπαρχουν. Μαλλον ειμαι για φλασαρισμα γιατι μου κολλαει και ο browser ειδικα στο m.facebook.com παγωνει συχνα ολο το κινητο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Δεν εχω καμια στη sim και για διπλες που εψαξα παλι δεν υπαρχουν. Μαλλον ειμαι για φλασαρισμα γιατι μου κολλαει και ο browser ειδικα στο m.facebook.com παγωνει συχνα ολο το κινητο Το ίδιο κάνει και σε μένα στο fb από τον browser του κινητού μόνο όμως, όχι όταν μπαίνω απ' τον opera mini! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Στο μητρωο γιατι δεν μου καταγραφει τις κλησεις data ? Μπορω να τις δω απο καπου αλλου ή μονο με εφαρμογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts