impreza_sti Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Οι φάκελοι που έφτιαξες μέσα από την έκθεση είναι εικονικοί φάκελοι. Δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο έτσι ώστε να μπορείς να «δεις» αυτούς τους φακέλους (άλμπουμ ονομάζονται) μέσα από κάποιον περιηγητή αρχείων έτσι ώστε να μπορείς να «τραβήξεις» αρχεία. Ίσως η μόνη λύση είναι, αν σε βολεύει, να κάνεις πολλαπλή επιλογή και αποστολή μέσω bluetooth. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andipas Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 αυτο με το bluetooth το σκεφτηκα και εγω με μονο προβλημα οτι δεω εχω καπου να τα στειλω!!!αρα τα "αλμπουμ" ειναι μονο για να τα βλεπω στην ουσια και δε γινετε να τα διαλεξω καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπερα :) Υπαρχει καποιος τροπος να μπορουμε να επιλεξουμε τι λειτουργιες κλεινει η εξοικονομηση ενεργειας και τι οχι? Συγκεκριμενα δε θελω να μου κλεινει την δονηση στις κλησεις/μηνυματα :) Επισης υπαρχει καποιος τροπος να δουμε τι ακριβως ειναι αποθηκευμενο στον λογαριασμο μας απο το συγχρονισμο Ovi? ποιες επαφες κτλ ? απο καποιο site της νοκια ισως... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλησπερα :) Υπαρχει καποιος τροπος να μπορουμε να επιλεξουμε τι λειτουργιες κλεινει η εξοικονομηση ενεργειας και τι οχι? Συγκεκριμενα δε θελω να μου κλεινει την δονηση στις κλησεις/μηνυματα :) Επισης υπαρχει καποιος τροπος να δουμε τι ακριβως ειναι αποθηκευμενο στον λογαριασμο μας απο το συγχρονισμο Ovi? ποιες επαφες κτλ ? απο καποιο site της νοκια ισως... Έπρεπε να μπεις στο Ovi.com έκανες log in και ήταν διαθέσιμα όλα τα στοιχεία του συγχρονισμού σου. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο, πλέον, ισχύει καθότι θυμάμαι ότι μέσω τον ανακατατάξεων που συμβαίνουν στην Nokia η υπηρεσία θα διακοπτόταν η θα υπολειτουργούσε. Πάντως εγώ δεν μπορώ να μπω στο ovi.com με πάει πλέον στους χάρτες τις Nokia. Η διαδικασία πάντως που λειτουργούσε το ovi sync περιγράφετε Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Δεν μπορείς, δεν είναι πλέον διαθέσιμο το web interface του ovi.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Δεν μπορείς, δεν είναι πλέον διαθέσιμο το web interface του ovi.com μηπως εννοειτε αυτο: http://store.ovi.com/ ???? εδω μπορεις να δεις ο,τι εχει σχεση με τις εφαρμογες σου κτλ,αν βαλεις τα στοιχεια σου.. για τα υπολοιπα στο νοκια suite.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 μηπως εννοειτε αυτο: http://store.ovi.com/ ???? εδω μπορεις να δεις ο,τι εχει σχεση με τις εφαρμογες σου κτλ,αν βαλεις τα στοιχεια σου.. για τα υπολοιπα στο νοκια suite.. όχι λέμε για επαφές κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 όχι λέμε για επαφές κτλ στο νοκια suite.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 στο νοκια suite.. Επισης υπαρχει καποιος τροπος να δουμε τι ακριβως ειναι αποθηκευμενο στον λογαριασμο μας απο το συγχρονισμο Ovi? ποιες επαφες κτλ ? απο καποιο site της νοκια ισως... ;) Κάποτε ήταν διαθέσιμα, μαζί με ημερολόγια κτλ, αλλά η Nokia σταμάτησε την υπηρεσία αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ορίστε και η ανακοίνωση: We will be discontinuing access to the Ovi Contacts website as of January 24, 2012. Contacts on your Nokia phone will not be affected, and you can continue syncing and backing up your data normally. In other words, you’ll still be able to use and back up your contacts on your Nokia phone: the only change will be that web access to your contacts on ovi.com will no longer be available. http://conversations.nokia.com/2011/12/15/ovi-contacts-website-discontinued/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Εννοεί το Ε και όχι το C (αν κατάλαβα καλά). Το Ε αν το κάνει όπως είπες (αρχεία - παρατεταμένο πάτημα πάνω στη Μν. μαζικής αποθ. [Ε:] - Μορφοποίηση) θα μπορεί οποιοσδήποτε να ανακτήσει αρκετά αρχεία απλά συνδέοντας το τηλέφωνο με έναν υπολογιστή σε λειτουργία μονάδας μαζικής αποθήκευσης και ένα πρόγραμμα όπως το undelete. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει σε μνήμη flash, μπορείς να δοκιμάσεις λύσεις τύπου dban Τα αρχεια στην ενσωματωμενη μνημη 16gb θελω να σβησω και να μην ανακτηθουν...ναι κατι τετοιο σαν το dban εψαχνα...ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ξερει κανεις ποιες επιλογες απο το rompatcher μπορουν να ενεργοποιηθουν χωρις να υπαρξει προβλημα; Επισης επειδη η εκδοση που εχω εχει μεσα εκτος απο το rompatcher και εναν file explorer. Ξερουμε που ακριβως αποθηκευονται τα παιχνιδια και οι εφαρμογες; Και τι ακριβως θελει copy/paste; Ολος ο φακελος ή μονο καποιο savefile; Ρωταω σε περιπτωση που γινει φορματ. Τελος, που ειναι καλυτερα να εγκαταστουμε τα παιχινιδια/εφαρμογες, στην μνημη τηλεφωνου ή στην καρτα μνημης; Και που τα βιντεο,φωτογραφιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 για το τι πειραζει η εξοικονομηση ενεργειας δεν υπαρχει κατι ε? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Να υποθέσω ότι ένα update για την κάμερα του Ν8 που είχε βγει επί Άννας έχει συμπεριληφθεί στην slim Belle του lagoskon; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Να υποθέσω ότι ένα update για την κάμερα του Ν8 που είχε βγει επί Άννας έχει συμπεριληφθεί στην slim Belle του lagoskon; Ναι. Από την ίδια τη ΝΟΚΙΑ όμως, όχι εμένα. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ναι. Από την ίδια τη ΝΟΚΙΑ όμως, όχι εμένα. Thanks. Kαι by the way, συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά στην τελευταία έκδοση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 lagoskon έχω πρόβλημα με την φωτεινότητα του κουμπιού menu έχεις καμια ιδέα ? brightness level οθόνης very high αλλα το κουμπί στο 40- 50% φωτεινότητα.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 lagoskon έχω πρόβλημα με την φωτεινότητα του κουμπιού menu έχεις καμια ιδέα ? brightness level οθόνης very high αλλα το κουμπί στο 40- 50% φωτεινότητα.... :( Μήπως έχεις βάλει κάνα πρόγραμμα που ρυθμίζει τη φωτεινότητα? Πολλά το κάνουν, όπως το extra buttons. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μήπως έχεις βάλει κάνα πρόγραμμα που ρυθμίζει τη φωτεινότητα? Πολλά το κάνουν, όπως το extra buttons. εκανα hard reset και φτιαχτηκε φωτιζει κανονικα τωρα. τώρα έχω άλλο πρόβλημα, δεν συνδέεται με τον phoenix με τιποτα... Ούτε με 2012.24.000.48366 oύτε με 2011.14.004.45945 εχω ξενερωσει...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 εκανα hard reset και φτιαχτηκε φωτιζει κανονικα τωρα. τώρα έχω άλλο πρόβλημα, δεν συνδέεται με τον phoenix με τιποτα... Ούτε με 2012.24.000.48366 oύτε με 2011.14.004.45945 εχω ξενερωσει...:wacko: Χαλάρωσε, μηχανήματα είναι κάτι λογικό θα φταίει και στη σύγχυση δε θα σου έρχεται. Κάνε τις απαραίτητες επανεκκινήσεις, βγάλε όλα τα drivers του κινητού και βγάλε το nokia suite και το phoenix, έπειτα κάνε την εγκατάσταση πάλι με σειρά: nokia suite, συνδέεις το τηλ. με usb, αφού αναγνωριστεί κανονικά αποσύνδεσε, κλείσε το nokia suite, κάνε εγκατάσταση phoenix 2011.14.004.45945, επανεκκίνηση, και δες αν δουλέυει. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Χαλάρωσε, μηχανήματα είναι κάτι λογικό θα φταίει και στη σύγχυση δε θα σου έρχεται. Κάνε τις απαραίτητες επανεκκινήσεις, βγάλε όλα τα drivers του κινητού και βγάλε το nokia suite και το phoenix, έπειτα κάνε την εγκατάσταση πάλι με σειρά: nokia suite, συνδέεις το τηλ. με usb, αφού αναγνωριστεί κανονικά αποσύνδεσε, κλείσε το nokia suite, κάνε εγκατάσταση phoenix 2011.14.004.45945, επανεκκίνηση, και δες αν δουλέυει. δεν θελει morales... ο μονος τροπος ειναι να ειναι ανοιχτο το n8 αλλά για να flasharo δεν πρεπει να ειναι κλειστο? μηπως κανω κατι λαθος?:wacko: δεν θελει morales... ο μονος τροπος ειναι να ειναι ανοιχτο το n8 αλλά για να flasharo δεν πρεπει να ειναι κλειστο? μηπως κανω κατι λαθος?:wacko: ok doulepse... thank u!:rolleyes: Edited November 10, 2012 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Βρε παιδια οταν εχω λαβει ενα μυνημα,πως μπορω εγω να το στειλω ακριβως το ιδιο σε αλλον; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Βρε παιδια οταν εχω λαβει ενα μυνημα,πως μπορω εγω να το στειλω ακριβως το ιδιο σε αλλον; Belle ή Belle Refresh έχεις να υποθέσω; Πηγαίνεις στα μηνύματα και επιλέγεις τη Συζήτηση που θέλεις. Εκεί επιλέγεις το "συννεφάκι" του μηνύματος που θέλεις, έτσι ώστε να σου ανοίξει το συγκεκριμένο. Μετά επιλέγεις το Ξ ( κάτω δεξιά ) και από τις επιλογές διαλέγεις το Προώθηση. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 ρε παιδιά μια απορία, γίνετε να αλλάξει η ταχύτητα που αναβοσβήνει το κουμπί του menu όταν έχω αναπάντητη - μήνυμα πχ. σε παλλόμενο φωτισμό? αναβοσβήνει τόσο γρήγορα που σχεδόν δεν φαίνεται, εκτος αν έχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 οχι, ετσι ειναι και δεν εχω βρει τιποτα για να αλλαξει... αν γινοταν λιιιιγο πιο δυνατο καλο θα ηταν :O Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts