Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως δεν έχω κάνει ποτέ format, γι' αυτό και το σκέφτομαι αλλά βαριέμαι το στήσιμο απο την αρχή:wacko:

Αυτό που διάβασα στο nokia support απο χρήστες του εξωτερικού είναι ότι ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εγκαθιστά τα microsoft apps (εξακολουθεί να τα εμφανίζει ως αναβάθμιση μετά απο την refresh στο nokia suite).

μπα... λάθος τα διάβασες .. χαχαχα.. βασικά εγώ φλάσαρα το Ν8 του father με την refresh και τα έβαλε όλα εκτός απο το widget αναζήτησης.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειδα σε φορουμ το colorize it! τρομερο :D ειχα μια παρομοια αλλα μονο για vga φωτο!

Changes and improvements

Browser 8.3 (without UI Threading)

• Full HTML5 Support

• Services available also offline

Nokia Maps Suite 3.09 - available via IAD in case of FOTA update

Use your voice to search - Maps and Drive

• See your photos on Map

• Multi-point routing with the route planner

• Explore cool places nearby, straight from your home screen.

• Public transport integrated with line information and departure times.

Αυτό το IAD τι είναι;

Θα έχουμε talk and drive; Σε εμένα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μετά την αναβάθμιση...

μπα... λάθος τα διάβασες .. χαχαχα.. βασικά εγώ φλάσαρα το Ν8 του father με την refresh και τα έβαλε όλα εκτός απο το widget αναζήτησης.

Sorry ρε παιδιά, αλλά το δίπλωμα των αγγλικών το είχα πάρει απο πολύ καλή...παραλία:lol:

Εκτος απο το n8 μου φαίνεται ότι χρειάζομαι κι εγώ update στα αγγλικά! Κρίμα και πέρασε και το καλοκαίρι...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Πάντως έχει βάση αυτό που λες, γιατί μέσω ΟΤΑ είναι 12mb, μόνο τα απαραίτητα ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Από προχθές το βράδυ έκανα την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ. Έχω ελληνικό balcans, το μπλε που έδινε η Nokia. Όλα καλά:rolleyes: εκτός το colorize it. Δεν το έλαβα με την αναβάθμιση:cry:. Πώς μπορώ να το έχω;
Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73

Καλημέρα μια ερώτηση τελικά όταν έρθει η αναβάθμιση πως να την κάνω από το pc suite η μέσο OTA για να μην μου περάσει το microsoft app?

Και αν το κάνω μέσο οτα μου περνάει όλα τα καινούρια πράγματα η θα λείπουν διαφορα όπως το colorize it η δεν ξέρω και εγώ τι άλλο??

spacer.png

Ρε παιδιά.

Έχω το Ελληνικό αγορασμένο από Vodafone, όχι με firmware της Vodafone.

Το συνδέω στο Nokia Software Updater και μου εμφανίζει ότι υπάρχει αναβάθμιση

δεν με αφήνει να την κατεβάσω και μου λέει να συνδεθώ μέσω Nokia Suite

το οποίο όμως δεν βλέπει την αναβάθμιση, όπως και ο έλεγχος για αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ.

Με δουλεύει η κάτι παίζει...;

Το Nokia Suite είναι ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση.

Racing because all other sports require one ball only!

απο Vodafone= Vodafone's product number ;)

@Imprezza τους ψαχνει μονο του η εσυ εχεις περασει? :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

απο Vodafone= Vodafone's product number ;)

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο φίλε μου, φίλε μου.

Είναι από τις πρώτες παρτίδες που παρέλαβε η Vodafone και δεν έχουν τροποποιημένο firmware.

Product code: 059F049

Ίσως και να έχεις δίκιο, δεν γνωρίζω.

Edited by gel7

μαλλον εσεις εχετε δικιο, εγω το πηρα καπως αργοτερα και εχω 059D2V9...

Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο φίλε μου, φίλε μου.

Είναι από τις πρώτες παρτίδες που παρέλαβε η Vodafone και δεν έχουν τροποποιημένο firmware.

Product code: 059F049

Ίσως και να έχεις δίκιο, δεν γνωρίζω.

το product code που εχεις ειναι το official ελληνικο..καμια σχεση με εταιριες κινητης.ειναι αυτο που πουλαγαν τα nokia care..και ειναι 059F047 οχι με 49

Ναι, σιγά μην κάνει και φραπέ για να πάρει δυνάμεις. :p

Έτυχε να έχω κάποια τραγούδια που είχαν ήδη μέσα στίχους και το είδα. Πάντως εγώ θα χρειαστώ πολλές, σκέτες, φραπεδούμπες αν θελήσω να «βάλω» στίχους σε όλα. :confused: 2.180, άιντε να έχουν τα 100. Τα υπόλοιπα; :what: :help:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

:lol:

καλα δεν ειναι τραγικο :p δοκιμασε να κατεβασεις με το lyrics αν μπορεις και πες μου αν στους δειχνει μετα :)

το product code που εχεις ειναι το official ελληνικο..καμια σχεση με εταιριες κινητης.ειναι αυτο που πουλαγαν τα nokia care..και ειναι 059F047 οχι με 49

Έχεις δίκιο φίλε μου, λάθος μου στην πληκτρολόγηση...

Καλημέρα χθες το βραδυ πέρασα την Bella refresh μέσο του phoenix όλα καλά όταν άνοιξε είδα ότι λίπη το skydrive δεν το έχει πουθενά ούτε και σαν αναβάθμιση που μπορώ να το βρω??

spacer.png

Θα ήθελα να μάθω από όσους έχουν περάσει την αναβάθμιση, πόσο χώρο πιάνει στην C: ;;; Και εφαρμογές όπως το "colorize it" τις περνάει εκεί; Βασικά, καλό θα ήταν να ξέρουμε ακριβώς τι περνάει OTA και τι μέσω Suite...

Περνά του lagoskon που για άλλη μια φορά έχει κάνει καλή δουλειά. Την έβαλα σε δύο Ν8 και πάνε καλύτερα από ποτέ.

Μια και μια έβαλα. Όποια και να βάλεις καλή είναι. Αν θέλεις λίγο παραπάνω εφέ βάλε την moded. Έχει πράσινη ένδειξη μπαταρίας π

εμενα μου βγαζει ενημερωση και λεει "νεο λογισμικο" 13mb. αυτο ειναι η belle refresh? μην πατησω εγκατασταση και παθω κανενα εγκεφαλικο... αν ειναι αυτο εχω 2ο ερωτημα,ειναι απο ιταλια το ν8,θα χασω τα ελληνικα?

εδω λινκ με τη refresh belle Edited by dentaltech_13

οχι καθως ειναι ΟΤΑ, αμα την κανεις απο τον υπολογιστη θα τα χασεις :)

Γεια σας παιδια.Ειχα την αυθεντικη belle και πριν λιγο περασα την refresh! Για εμενα που δεν ειχα χακαρει το κινητο οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες!

Καινουρια widget οπως το μεγαλο ρολοι που δεν το ειχα πριν,η το μηχανικο,αναζητησης, μουσικη σε πιο μικρο widget που δεν πιανει ολο το χωρο,bbc news,cnn,reuters,τοιχος φωτο (ειναι ωραιο αντροιντ στυλ),παρακολουθηση mb και κανα 2 αλλα.

Τωρα ο browser εχει βελτιωθει σε ταχυτητα περιπου 30%. Αυτα, δεν μου εμφανιστηκε κανενα colorize it..........

Μου εμφανιστηκε ενα "Αναπαραγωγη DLNA" που δεν εχω ψαξει ακομα τι ακριβως ειναι αυτο.