dionisis Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 οχι, ετσι ειναι και δεν εχω βρει τιποτα για να αλλαξει... αν γινοταν λιιιιγο πιο δυνατο καλο θα ηταν :O τι πατάτα είναι αυτή? δεν μπορεί με .rul file πρέπει να φτιάχνεται, δεν μπορεί να μην το έχει κάνει κανεις... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Αγαπητοί σύντροφοι συν-Ν8-άδες... (όπως λέμε Vstrom-άδες :p ) Όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα και κλειδώθηκε, έχω ένα πρόβλημα... το οποίο μου απαντήθηκε απο προήγουμενα ποστ.. Εϊμαι απ' αυτούς που πρέπει να σβήσω απο τη μνήμη C: αλλά δυστυχώς το κινητό μου δεν ειναι ξεκλειδωμένο για να μπορώ να το κάνω με το x-plore.. Απο κει και πέρα... Θέλω να του τραβήξω ένα βαρβάτο φορμάτι... Ποιο προτείνετε;;; Και δευτερον να του περάσω τα Ελληνικά με το Phoenix μέσα.. Θα το έκανα καιρό τώρα, αλλά δεν ήξερα ποιο ειναι το product code... Κάποιος λέει οτι ειναι πάνω στη μπαταρία γραμμένο, αλλά το βρίσκω λίγο επίπονο να ξεβιδώνω και να ανοιγω κινητά (δε "πιάνουν" και τρελά τα χέρια μου) και ψάχνοντας μέσα στο κινητό, σε αυτη τη διαδρομή Menu/Settings/Phone/Phone Management/Device Manager/ μου εμφανίζει διάφορα χαρακτηριστικά όπως Release=Nokia Belle Refresh μπλα μπλα μπλα .. και κάπου εκεί λέει Product Code = 059D8G5 ..... Παίζει να ειναι αυτός ο Product Code του κινητού μου και να ειναι διαφορετικός απ' αυτόν που ειναι γραμμένος πάνω στη μπαταρία;;;; Υ.Γ. Έχει κανενας το λινκ με τις οδηγίες για την επαναφορά Ελληνικών σε Ν8;;; Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 αυτο ειναι το Product Code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 αυτο ειναι το Product Code Αδερφέ, σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καμιά κατεύθυνση για τα υπόλοιπα έχεις να μου δώσεις;; ή κάποιος άλλος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Οδηγοί - Symbian - Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών με Symbian^3 Στην πρώτη σελίδα αναφέρονται τα product code που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Παιδιά, ειμαι σε απόγνωση!! Το Ν8 μου, μού λέει οτι το C: ειναι γεμάτο και θέλει άδειασμα.. Και δεν έχει τίποτα να σβήσω... Προσπάθησε με το x-plore να σβήσω τα αρχεία που έλεγε μια χρήστης τύπου "mapplugin..." κτλ κτλ... Αλλά δε με αφήνει, γιατί μάλλον ειναι κλειδωμένο το πρόγραμμα αν κατάλαβα καλά... Έχετε καμια λύση.. Σκεφτείτε οτι δε μπορώ ουτε κάμερα να ανοίξω, ούτε καν το USB καλώδιο να συνδέσω.... Έλεος!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! (πριν το πετάξω σε κανενα τοίχο δηλαδή... αργεί και το 920 μη της χαι...ρετίσω τίποτα για ΝΟΚΙΑ!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 δοκίμασε το mobilecleaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά, ειμαι σε απόγνωση!! Το Ν8 μου, μού λέει οτι το C: ειναι γεμάτο και θέλει άδειασμα.. Και δεν έχει τίποτα να σβήσω... Προσπάθησε με το x-plore να σβήσω τα αρχεία που έλεγε μια χρήστης τύπου "mapplugin..." κτλ κτλ... Αλλά δε με αφήνει, γιατί μάλλον ειναι κλειδωμένο το πρόγραμμα αν κατάλαβα καλά... Έχετε καμια λύση.. Σκεφτείτε οτι δε μπορώ ουτε κάμερα να ανοίξω, ούτε καν το USB καλώδιο να συνδέσω.... Έλεος!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! (πριν το πετάξω σε κανενα τοίχο δηλαδή... αργεί και το 920 μη της χαι...ρετίσω τίποτα για ΝΟΚΙΑ!!) Δες εξερχομενα εισερχομενα email και σβησ'τα, μηνυματα αν εχεις πααααρα πολλα επισης σβησ'τα και απο εκει που μπαινεις internet, opera η μαμισιο browser, κανε αδειασμα cache (προσωρινή μνημη κλπ) Επισης πηγαινε -->Ρυθμισεις ---> Εγκατεστημενα αρχεια----> Ηδη εγκατεστημενες και δες ποια προγραμματα που δε χρειαζεσαι ειναι εγκατεστημενα στη c (δεν εχει εικονιδιο διπλα) και σβησ'τα! Και τελος δοκιμασε το mobilecleaner που προαναφερθηκε, ειναι οτι καλυτερο...!!! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Παιδιά, ειμαι σε απόγνωση!! Το Ν8 μου, μού λέει οτι το C: ειναι γεμάτο και θέλει άδειασμα.. Και δεν έχει τίποτα να σβήσω... Προσπάθησε με το x-plore να σβήσω τα αρχεία που έλεγε μια χρήστης τύπου "mapplugin..." κτλ κτλ... Αλλά δε με αφήνει, γιατί μάλλον ειναι κλειδωμένο το πρόγραμμα αν κατάλαβα καλά... Έχετε καμια λύση.. Σκεφτείτε οτι δε μπορώ ουτε κάμερα να ανοίξω, ούτε καν το USB καλώδιο να συνδέσω.... Έλεος!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! (πριν το πετάξω σε κανενα τοίχο δηλαδή... αργεί και το 920 μη της χαι...ρετίσω τίποτα για ΝΟΚΙΑ!!) να περασεις τη ρομ του lagoskon και να του κανεις ενα καλο clean install εχεις σκεφτει? ευκαιρια ειναι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) Δες εξερχομενα εισερχομενα email και σβησ'τα, μηνυματα αν εχεις πααααρα πολλα επισης σβησ'τα και απο εκει που μπαινεις internet, opera η μαμισιο browser, κανε αδειασμα cache (προσωρινή μνημη κλπ) Επισης πηγαινε -->Ρυθμισεις ---> Εγκατεστημενα αρχεια----> Ηδη εγκατεστημενες και δες ποια προγραμματα που δε χρειαζεσαι ειναι εγκατεστημενα στη c (δεν εχει εικονιδιο διπλα) και σβησ'τα! Και τελος δοκιμασε το mobilecleaner που προαναφερθηκε, ειναι οτι καλυτερο...!!! Για τα e-mail που λες, η εφαρμογη mail αν κατάλαβα καλά ξε-συγχρονίστηκε επειδή δεν ειχα αρκετό χώρο στο δίσκο C: ! Επίσης, έσβησα όλα τα cache και πολλά μηνύματα και το μόνο που κατάφερα να εξοικονομήσω, ήταν άντε 200 kb.. Το mobilecleaner το έβαλα και μου εξοικονόμησε 2 mb το οποίο κάνει ίσα ίσα για να μπορώ να συνδέω τον υπολογιστη με USB καλώδιο, να βλέπω τα μηνυματα, να ανοίγω κάμερα κτλ κτλ, τα οποία δε μπορούσα να κάνω πριν, που δεν ειχα χώρο στo C: drive... (τρελά πράγματα, ε;;) να περασεις τη ρομ του lagoskon και να του κανεις ενα καλο clean install εχεις σκεφτει? ευκαιρια ειναι.. Nikow_Mpl, αγαπητέ σύντροφε... Αν κάτσω να κάνω αυτό που λες, ειμαι σίγουρος οτι θα τα κάνω ******** και στο τέλος θα καταλήξω να πηδήξω απο το παράθυρο που ειναι και της μόδας! Και επειδή ποτέ δεν ακολουθούσα τις επιταγές της μόδας, λέω να μη πάρω το ρίσκο... Αν ξέρετε κάποιον εδώ στην ΑΘηνα που θα μπορούσε να το κάνει για μενα, πολύ ευχαρίστως να το πάω το τηλέφωνο... Άσε που το κινητό μου σέρνεται και φοβάμαι μη κάνω καμια ********* και κολλήσει και δε ξανανοίξει.. Οχι τίποτ' άλλο.. αλλά αργεί και το 920:mad::mad: Edited November 21, 2012 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Για τα e-mail που λες, η εφαρμογη mail αν κατάλαβα καλά ξε-συγχρονίστηκε επειδή δεν ειχα αρκετό χώρο στο δίσκο C: ! Επίσης, έσβησα όλα τα cache και πολλά μηνύματα και το μόνο που κατάφερα να εξοικονομήσω, ήταν άντε 200 kb.. Το mobilecleaner το έβαλα και μου εξοικονόμησε 2 mb το οποίο κάνει ίσα ίσα για να μπορώ να συνδέω τον υπολογιστη με USB καλώδιο, να βλέπω τα μηνυματα, να ανοίγω κάμερα κτλ κτλ, τα οποία δε μπορούσα να κάνω πριν, που δεν ειχα χώρο στo C: drive... (τρελά πράγματα, ε;;) Nikow_Mpl, αγαπητέ σύντροφε... Αν κάτσω να κάνω αυτό που λες, ειμαι σίγουρος οτι θα τα κάνω ******** και στο τέλος θα καταλήξω να πηδήξω απο το παράθυρο που ειναι και της μόδας! Και επειδή ποτέ δεν ακολουθούσα τις επιταγές της μόδας, λέω να μη πάρω το ρίσκο... Αν ξέρετε κάποιον εδώ στην ΑΘηνα που θα μπορούσε να το κάνει για μενα, πολύ ευχαρίστως να το πάω το τηλέφωνο... Άσε που το κινητό μου σέρνεται και φοβάμαι μη κάνω καμια ********* και κολλήσει και δε ξανανοίξει.. Οχι τίποτ' άλλο.. αλλά αργεί και το 920:mad::mad: Τοτε κανε το πιο απλο, παρε back up, καταλογο και τετοια,οχι τις ρυθμισεις. κανε επαναφορα και διαγραφη,κανε φορματ τη μνημη Ε αφου περασεις τα παντα στο pc σου, και μετα με το Nokia suite πηγαινε στην αναβαθμιση και ξαναπερνα την belle, λεει reiinstal, καπως ετσι. να περαστει και αυτη μηπως και εκει δεν ειχε παει κατι καλα. παντως γενικα αν κατσεις 5 λεπτα και δεις τη διαδικασια και τα παρεις βημα βημα (συμφωνα και με τις οδηγιες του moralas) ειναι γελοιο...πραγματικα δηλαδη, μην υποτιμας τον εαυτο σου. αρκει να πεις οτι θα κατσω να το κανω. 5 λεπτα δουλεια ειναι. και 1 ωριτσα να το ξαναστησεις..και μην βαλεις περιττες εφαρμογες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 κανε επαναφορα και διαγραφη, Αυτό πως γίνεται;; κανε φορματ τη μνημη Ε Αυτό πως γίνεται;; παντως γενικα αν κατσεις 5 λεπτα και δεις τη διαδικασια και τα παρεις βημα βημα (συμφωνα και με τις οδηγιες του moralas) ειναι γελοιο Έχεις κανενα λινκ πρόχειρο πουθενά για τη ρομ του lagoskon.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Αυτό πως γίνεται;; Αυτό πως γίνεται;; Έχεις κανενα λινκ πρόχειρο πουθενά για τη ρομ του lagoskon.?? δεν εχει ψαξει ποτε το μενου του κινητου? ρυθμισεις-->τηλεφωνο-->διαχειριση τηλεφωνου--> εργοστασιακεσ ρυθμισεις--> διαγραφη και επαναφορα.. ή αλλιως: πατας να κανεις κληση και πληκτρολογεις *#7370# αν θυμαμαι καλα. παρε back up και καντο. λινκ το απογευμα,φευγω για δουλεια.ψαξε στο ιντερνετ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ Ότι λένε οι τίτλοι, Διαβάστε πριν ρωτήσετε. Όσοι είναι καινούργια μέλη καλό θα είναι να τα διαβάσουν καθώς πολλές απορίες θα λυθούν. Αναζήτηση στο internet, την στιγμή που τα βασικά και όχι μόνο υπάρχουν στο forum, δεν είναι απαραίτητη. Ας μάθουμε επιτέλους κάποια στιγμή να χρησιμοποιούμε το forum και τα εργαλεία-γνώσεις που μας δίνονται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ Ότι λένε οι τίτλοι, Διαβάστε πριν ρωτήσετε. Όσοι είναι καινούργια μέλη καλό θα είναι να τα διαβάσουν καθώς πολλές απορίες θα λυθούν. Αναζήτηση στο internet, την στιγμή που τα βασικά και όχι μόνο υπάρχουν στο forum, δεν είναι απαραίτητη. Ας μάθουμε επιτέλους κάποια στιγμή να χρησιμοποιούμε το forum και τα εργαλεία-γνώσεις που μας δίνονται νομιζω οτι ο φιλος μας βαριεται να ασχοληθει με το κινητο του. τουλαχιστον τις ρυθμισεις τις ψαχνουμε,στην τελικη υπαρχει το google Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praxitelis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΑΝ ΜΠΕΛΙ. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited November 22, 2012 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΑΝ ΜΠΕΛΙ. Δεν πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πάροχο σου; Θα σου τις στείλει άμεσα. Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 & S60 5th Edition FAQ Ότι λένε οι τίτλοι, Διαβάστε πριν ρωτήσετε. Όσοι είναι καινούργια μέλη καλό θα είναι να τα διαβάσουν καθώς πολλές απορίες θα λυθούν. Αναζήτηση στο internet, την στιγμή που τα βασικά και όχι μόνο υπάρχουν στο forum, δεν είναι απαραίτητη. Ας μάθουμε επιτέλους κάποια στιγμή να χρησιμοποιούμε το forum και τα εργαλεία-γνώσεις που μας δίνονται Είναι κρίμα που τόσος κόπος από διάφορα μέλη πηγαίνει χαμένος, γενικά στα φόρουμ. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΑΝ ΜΠΕΛΙ. Φιλαρακι δε χρειαζεται να φωναζεις, τα κεφαλαια ειναι περιττα.. απο εκει και περα,ρυθμισεις,συνδεσιμοτητα, παλι ρυθμισεις, προορισμοι δικτυου, νεο σημειο προσβασης..σε ρωταει να κανει αυτοματο ελεγχο και θα σου βρει τα παντα, ειτε wifi ειτε τις ρυθμισεις της εκαστοτε εταιρειας,τις επιλεγεις και ετοιμος, δημιουργεις τον προορισμο δηλαδη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios1952 Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 (edited) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΑΝ ΜΠΕΛΙ Στείλε internet στο 1333 και θα σου στείλουν τις οδηγίες:!: Edited November 23, 2012 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Γινεται με καποιο τροπο, οταν εχεις συνδεσει ακουστικα, κλησεις+μηνυματα να ακουγονται μονο απο τα ακουστικα και οχι και απο το μεγαφωνο? Επισης γινεται να αυξησουμε την διαρκεια δονησης σε περιπτωση μηνυματος πχ 5 δευτερολεπτα? Ευχαριστω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα με το κινητό και δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ από το WiFi του σπιτιού ενώ με αλλες συσκευές δεν έχω πρόβλημα ..έχετε καμία ιδέα Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα με το κινητό και δεν μπορώ να μπω στο ίντερνετ από το WiFi του σπιτιού ενώ με αλλες συσκευές δεν έχω πρόβλημα ..έχετε καμία ιδέα Διέγραψε το wifi σου και ξαναποθήκευσέ το. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Διέγραψε το wifi σου και ξαναποθήκευσέ το. :) το εκανα αλλα δεν διορθωθηκε..και γενικα το προβλημα το αντιμετωπισα και με αλλα wifi Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavkyrk Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 το εκανα αλλα δεν διορθωθηκε..και γενικα το προβλημα το αντιμετωπισα και με αλλα wifi είχα μιλήσει με nokia care και τους είχα πει ανάλογο πρόβλημα που είχα και το παλικάρι(τον γνωρίζω και είναι αστέρι, όχι κανένας άσχετος) μου είχε πει πως το κάνει που και που η belle αυτό σε μερικές συσκευές και χρειάζεται hard reset, μερικές φορές και φλασάρισμα. Παράθεση H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Βρε παιδιά, το ραδιόφωνο Δ/δ δεν υπάρχει πια σαν λειτουργία στο κινητό μας;;; Ξέρετε ποιό λέω, αυτό που έβρισκες σταθμούς μέσω wi-fi από διάφορες χώρες και άκουγες χωρίς τη χρήση ακουστικών! Ήταν μια λειτουργία που μας είχε έρθει στο N8 με την Anna και το είχα λατρέψει... Edit: Καλορίζικο το νέο θέμα...έκανα και σεφτέ! :p:D είχα μιλήσει με nokia care και τους είχα πει ανάλογο πρόβλημα που είχα και το παλικάρι(τον γνωρίζω και είναι αστέρι, όχι κανένας άσχετος) μου είχε πει πως το κάνει που και που η belle αυτό σε μερικές συσκευές και χρειάζεται hard reset, μερικές φορές και φλασάρισμα. επανεκκινηση στο ρουτερ εκανες? Για ενα λεπτο να το κλεισεις.. Εμενα αυτο το παθαινουν οι ανροιδ συσκευες..το Ν8 σταθεροτατο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts