Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως πέρασε ο φίλος την belle refresh και όπως "κάθισε" στην belle να του βγαλε πρόβλημα? Επειδή εγώ πχ το φλάσαρα και είναι πολύ αξιοπρεπής ο browser χωρίς το πρόβλημα που αναφέρει.

Μα αυτό λέω και στα προηγούμενα post μου αλλά επιμένει ότι συμβαίνει σε όλα..

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα αυτό λέω και στα προηγούμενα post μου αλλά επιμένει ότι συμβαίνει σε όλα..

Αρα αφου σε εσας που φλασαρατε δεν το κανει και σε εμενα και τον dentaltech_13 (που και αυτος εκανε update αν καταλαβα καλα) εχει το bug βγαλαμε το συμπερασμα μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@dkostas,αν επιτρεπεται ποιο ηταν το product code σου και σου περασε ΟΤΑ αναβαθμιση?Και μια γενικη ερωτηση, επειδη δεν μπορει να κανω refurbish, λογω χαλασμενης usb, θα εχω καποιο προβλημα να περασω, την official refresh απο την περασμενη lagoskon?Τα υπολλειματα που λετε, φευγουν με hard reset
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

@dkostas,αν επιτρεπεται ποιο ηταν το product code σου και σου περασε ΟΤΑ αναβαθμιση?Και μια γενικη ερωτηση, επειδη δεν μπορει να κανω refurbish, λογω χαλασμενης usb, θα εχω καποιο προβλημα να περασω, την official refresh απο την περασμενη lagoskon?Τα υπολλειματα που λετε, φευγουν με hard reset

059C5Q8 αγγλικο ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους.

Απέκτησα πρόσφατα μεταχειρισμενο το Ν8, αναζητωντας καλη καμερα και gps και αξιοπιστο τηλεφωνο γενικά. το αναβαθμισα μεσω nokia suite στην πλεον προσφατη ενημ.λογισμικού. ομως στην εφαρμογή κοινωνικά δικτυα, δε λεει με τιποτα να συνδεθει στοfacebook αν και εισαγω κανονικα τα στοιχεια μου. μου εμφανιζεi login failed , password is case sensitive.

κανεις, ιδεα, τι φταίει ¨?

στο twitter μπαίνω κανονικά.

επισης και εγκαθιστωντας την ξεχωριστη εφαρμογή facebook, συνδεθηκα κανονικά.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

ΠΑιδιά ουτε εγώ αντιμετωπίζω το πρόβλημα με τον browser . Φοράω στοκ ρομ, χακαρισμένη με το κινέτικ μοντ μέσα.
H TAN Η ΕΠΙ ΤΑΣ :whip:

Ξέρει κάνεις πότε θα βγει η αναβάθμιση για το ελληνικό;

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Είναι λογικά ζήτημα ημέρας/βδομάδων μιας και αφού ξεκίνησε ο διαμοιρασμός θα φτάσει και στα δικά μας.

Καλησπέρα σε όλους.

Απέκτησα πρόσφατα μεταχειρισμενο το Ν8, αναζητωντας καλη καμερα και gps και αξιοπιστο τηλεφωνο γενικά. το αναβαθμισα μεσω nokia suite στην πλεον προσφατη ενημ.λογισμικού. ομως στην εφαρμογή κοινωνικά δικτυα, δε λεει με τιποτα να συνδεθει στοfacebook αν και εισαγω κανονικα τα στοιχεια μου. μου εμφανιζεi login failed , password is case sensitive.

κανεις, ιδεα, τι φταίει ¨?

στο twitter μπαίνω κανονικά.

επισης και εγκαθιστωντας την ξεχωριστη εφαρμογή facebook, συνδεθηκα κανονικά.

κανεις αλλος δεν εχει αυτο το προβλημα ?

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

εμενα δεν ανοιγουν καθολου....

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Κι εμένα το ίδιο έκανε, με τη SlimModed v2 του lagoskon, αλλά την εγκατέστησα ξανά από το κατάστημα και δουλεύει μια χαρά.

Πάντως για κοινωνικά δίκτυα δε λέει μία η εργοστασιακή εφαρμογή. Για Facebook η καλύτερη επιλογή είναι το fmobi και για Twitter το Gravity ή το Tweetian. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

το tweetian δεν εχει 1-2 λειτουργιες αλλα γενικα ειναι τρομερο! η εργοστασιακη μονο για ανεβασμα φωτογραφιων κανει :p

Όντως χαζομάρα που δε μπορείς να συνδέσεις την Έκθεση με όποια εφαρμογή θες για ανέβασμα σε FB/Twitter. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

κοιτα, απλα μπαινεις απο την εφαρμογη αλλα αυτο γινεται στο παρασκηνιο, αμεσα απο την καμερα ακομα και ταχυτατα.... αφου βολευει ποιο το προβλημα? ;)

Το μόνο καλό της εργοστασιακής είναι ότι μπορείς να συνδέσεις τις επαφές σου με το profile τους και να έχεις σαν εικόνα επαφής την profile picrure. Κατά τα άλλα...

τελευταία έχω παρατηρήσει πως αφού βγάζω φωτογραφία μέχρι να "ξεκολλήσει" και να μου δώσει την δυνατότητα να βγάλω νέα φωτογραφία αργεί απίστευτα. Δοκίμασα να αλλάξω χώρο αποθήκευσης και απο την Micro sd να την πάω στην εσωτερική και όλα οκ. Αλλά γιατί αυτό? Μια απλή class 4 8GB kingstom έχω , αλλά δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα τώρα ξαφνικά το γεγονός πως είναι class 4.

τελευταία έχω παρατηρήσει πως αφού βγάζω φωτογραφία μέχρι να "ξεκολλήσει" και να μου δώσει την δυνατότητα να βγάλω νέα φωτογραφία αργεί απίστευτα. Δοκίμασα να αλλάξω χώρο αποθήκευσης και απο την Micro sd να την πάω στην εσωτερική και όλα οκ. Αλλά γιατί αυτό? Μια απλή class 4 8GB kingstom έχω , αλλά δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα τώρα ξαφνικά το γεγονός πως είναι class 4.

μηπως εχει παραγεμισει η καρτα και εχεις φορτωμενο και το κινητο?εγω γενικως παρατηρω μια σχετικη πτωση μετα απο καιρο..δηλαδη καθε φορα που κανω ενα clean install την belle και δεν εγκαθιστω πολλα πολλα,μεχρι καποιο διαστημα,παιζει πολυ πιο γρηγορα.σιγα σιγα οσο το φορτωνεις,πεφτει. το ιδιο και η μνημη μου,απο τα 8GB εχει 500ΜΒ αδεια πλεον και ισως επηρεαζει και αυτο

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σίγουρα παίζει ρόλο και η κλάση της κάρτας. Εγώ με παραφορτωμένη την 32άρα Samsung class 10, πρόβλημα δεν έχω. Πάντως από τότε που πήρα το κινητό, φωτογραφίες και βίντεο πηγαίνουν στην μαζικής αποθήκευσης. Πιστεύω ότι δουλεύει καλύτερα έτσι.

εγω μια παλια 1gb του ειχα φορτωσει, no-name κιολας :lol: class 2 ζητημα αν ειναι :p την ειχα βαλει, τη φορτωσα εφαρμογες και τωρα που να την αλλαζω....

οταν γεμιζει ομως η εσωτερικη εχω θεμα! γενικα εχω μπολικα gb κενα αλλα αμα περασω 2-3 ταινιες και επεισοδεια σειρων και παει κοντα στο 0, οσο να ναι κολλαει...

όχι παιδιά, έχω κακιά/καλή συνήθεια να διαγράφω όλες τις φωτογραφίες(να τις μεταφέρω στο πισι) με το που βρίσκομαι σπίτι. Η κάρτα είναι σχεδόν άδεια συνέχεια.

Καλησπέρα. Τι καλή... Πριν 2 μέρες που έβαλα τα handsfree στην υποδοχή, είδα οτι δεν παίζουν και χρειάζεται ενα ελαφρύ χτύπημα με το χέρι στη συσκευή, για να κάνουν επαφή.. Επίσης, όταν κάνουν επαφή, δε λειτουργεί κανένα από τα 5 πλήκτρα.... Χρειάζομαι το επάνω πλαστικό;... :cry:
Huawei Nova 5T

το πανω πλαστικο δεν εχει σχεση με τα ακουστικα αν δε κανω λαθος :cry:

Μήπως τελικά έχουμε θέμα με τη θύρα ακουστικών; Κι εμένα το πλαστικό "δαχτυλίδι" στο οποίο περνούν τα ακουστικά έχει προ πολλού κατέβει πιο κάτω από το κανονικό. Δε δημιουργεί προς το παρόν θέμα με την ποιότητα του ήχου, αλλά ίσως για μένα είναι το μόνο ψεγάδι από πλευράς ποιότητας κατασκευής. ;)

εγω δεν εχω ΚΑΝ πλαστικο δαχτυλιδι :p εφυγε με τα ακουστικα λιγο, και σιγα σιγα εφυγε οσο βλεπεις... δε φευγει αλλο παντως :p http://img16.imageshack.us/img16/2382/18092012220.jpg