lagoskon Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Το καπάκι πιάνουν οι 2 βίδες !!!! Αν μπήκε πάλι συρταρωτά τότε πρέπει να τις σφίξεις... Μάλλον έιχαν χαλαρώσει , γι'αυτό και βγήκε το καπάκι και δεν έσπασε Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 η πιθανο να εσπασαν και οι εγκοπες που πιανουν οι βιδες ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 η πιθανο να εσπασαν και οι εγκοπες που πιανουν οι βιδες ;) Μάλλον έσπασαν και δεν το πήρε χαμπάρι ο φίλος. Και εμένα βγήκε από δεξιά, όπως βλέπουμε την οθόνη, και το έσπρωξα και μπήκε ξανά μέσα και όλα λειτουργούσαν κανονικά, αλλά προτίμησα να κάνω αλλαγή καθότι οι κεραίες είναι εκεί και μπορεί να ξεκινούσα να είχα πρόβλημα με το σήμα λήψης. €10 ήταν το συνολικό κόστος, οπότε δεν μπορούσα να πω ότι ήταν αποτρεπτικό. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexthunder Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Aυτό έγινε.Έσπασαν οι εγκοπές και δεν το πήρα χαμπάρι. Με παραγγελία απο ebay μπορώ με 10 ευρώ να παραγγείλω ανταλλακτικό+όλα τα κατσαβιδάκια που χρειάζονται για το Ν8 γενικά(3 κομμάτια).Λέτε να παραγγείλω κανα άλλο χρώμα για το κάτω μέρος ή θα είναι άσχημο;Έχω το dark grey και σκεφτόμουν να βάλω μπλέ στο κάτω μέρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Aυτό έγινε.Έσπασαν οι εγκοπές και δεν το πήρα χαμπάρι. Με παραγγελία απο ebay μπορώ με 10 ευρώ να παραγγείλω ανταλλακτικό+όλα τα κατσαβιδάκια που χρειάζονται για το Ν8 γενικά(3 κομμάτια).Λέτε να παραγγείλω κανα άλλο χρώμα για το κάτω μέρος ή θα είναι άσχημο;Έχω το dark grey και σκεφτόμουν να βάλω μπλέ στο κάτω μέρος μπλέ με μαύρο ??? :blink: αν υπήρχε fashion police θα σε έκαιγε σε δημόσια πυρά ... :lol: (αυτά απο το ebay έχει και τις εγκοπές που σου έσπασαν? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 οι εγκοπες πανω στο καπακι δεν ειναι? με 10 ευρω τα παιρνεις απο ελληνικο μαγαζι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 παιδια επειγων η διαδικασια φλασαριμσατος για Ν8 είναι ίδια με αυτή? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305277 Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 παιδια επειγων η διαδικασια φλασαριμσατος για Ν8 είναι ίδια με αυτή? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305277 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813 ευχαριστώ πολύ :) για να γίνει η διαδικασία θα πρέπει να έχει αναγνωρίσει το Nokia suite το κινητό πρώτα, πριν πεθάνει το κινητό? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 ευχαριστώ πολύ :) για να γίνει η διαδικασία θα πρέπει να έχει αναγνωρίσει το Nokia suite το κινητό πρώτα, πριν πεθάνει το κινητό? αν έχει πεθάνει, τότε dead phone usb + refurbish Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 @Alexthunder Δεν υπάρχει λόγος, φίλε να περάσεις όλη την διαδικασία για κάτι που θα σου κοστίσει όσο σκέτο το ανταλλακτικό, ενώ μπορείς να το αλλάξεις και να συνεχίσεις να έχεις την εγγύηση σου κανονικά σε κάποιο Nokia Care. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Εμφανίστηκε αναβάθμιση. :) Edited August 27, 2012 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 για λέγε λεπτομέριες....στον ΄΄ούγγρο΄΄ μου πάντως δεν έχει εμφανίσει κάτι , ούτε μέσω OTA ούτε στo suite. esit μόλις μου την εμφάνισε, την κατεβάζω !!!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Η λεγόμενη Nokia Belle Refresh. Browser με HTML5, widgets και για το N8 μας περισσότερες επιλογές στην φωτογραφική http://discussions.nokia.com/t5/Software-Updates/Nokia-Belle-Refresh-update-just-launched/m-p/1534746 Σε cosmote ακόμα τίποτα πάντως. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Φαντάζομαι πως είναι η "κουτσουρεμένη" FP1 που περιμέναμε...; Αν και δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμα...μου βγάζει μόνο για τα microsoft apps & social! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Φαντάζομαι πως είναι η "κουτσουρεμένη" FP1 που περιμέναμε...; Αν και δεν μου έχει εμφανιστεί ακόμα...μου βγάζει μόνο για τα microsoft apps & social! κάνε Ota όχι από αναβάθμιση λογισμικού αλλά από τις ρυθμίσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Για πείτε τι κάνει, ο δικός μου ο Ούγγρος τίποτα ακόμα! Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 κάνε Ota όχι από αναβάθμιση λογισμικού αλλά από τις ρυθμίσεις Μπα, δοκίμασα με όλους τους τρόπους. Δεν πειράζει, θα κάνω λίγη υπομονή...ελληνικό έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 μετά την αναβάθμιση σου κάνει αυτόματα και αναβαθμιση των widget με αποτέλεσμα να σου δίνει πολλά νέα και με αξιοπρόσεχτο το ''παρακολούθηση σύνδεσης δεδομένων΄΄. Από εκεί και πέρα τον browser αν και έχει ίδια εμφάνιση μου φαίνεται αρκετά πιο γρήγορος. Αυτά από μένα και 10 λεπτά τώρα που το ψάχνω Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
losmar Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) γεια σας παιδια να ρωτησω μετα την αναβαθμισει Belle Refresh χρειαζεται παλι χακαρισμα γιατι δεν εγκαθιστα unsigned ευχαριστω! Edited August 27, 2012 by losmar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 εμενα νεκρωσε πανω στην ota και τωρα κατεβαζω απο φοινικα τη καινουργια εκδοση. υ.γ δεν ξερω αν παιζει ρολο που το ειχα χακαρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 γνωρίζουμε αν πέρα απο προσθήκες είχε τίποτα bug fixes & overclocking ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 εμενα μου την βγαζει μονο ΟΤΑ αλλα οταν παω να την βαλω μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο το τηλεφωνο. ρε θα μας τρελανουν αυτοι? Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 λοιπόν να κάνω μια ερώτηση ούτε σε εμενα με ελληνικό δεν έχει έρθει η αναβάθμιση λοιπόν έχω βάλει στο κινητό διαφορες εφαρμογές μαζί με κάτι widget από την fp1 από το κατάστημα τώρα άμα βάλω την αναβάθμιση θα γίνει χαμός θα μπλεχτούν όλα μέσα έχω και 80MB ελευθερα τι λέτε να κάνω format πρώτα και μετά να την περάσω την αναβάθμιση τι είναι καλύτερο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 συνεχιζει να μου βγαζει αυτα τα τρελα με το μη συμβατο τηλεφωνο . εχω την τελευταια του φιλου lagoskon. εχει κανεις ιδεα τι παιζει? ευχαριστω Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts