billys_541 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Εκτός Phoenix,Ελληνική γλώσσα στο μενου δεν θα έχεις. Μπορείς να βάλεις το swype και να έχεις Ελληνικά στα Μηνύματα/Επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Μετά από σχεδόν 2 έτη συμβίωσης με το N8 (μακροβιότερη by far...) ήρθε η ώρα και για το πρώτο πρόβλημα. Εχθές βγάζοντας την θήκη για να το καθαρίσω, παρατηρώ ότι κουνιέται το κάτω μέρος του τηλεφώνου. Το κούνησα πολύ ελαφρά και βγήκε σχεδόν όλο. Τελικά το έκλεισα, το έβαλα μέσα στην θήκη, μια και το συγκρατεί και αναρωτιέμαι αν αλλάζει και πόσο εύκολο είναι αυτό. Δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 gel7 θήκη σιλικόνης εννοείς; Σου είχε πέσει ποτέ κάτω; Αλλάζει και μάλιστα θυμάμαι κάποιος εδώ είχε πει ότι το άλλαξε χωρίς μεγάλο κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 10 ευρω κανει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 τελικά θα μπορέσει κανείς να μου πει πως να περάσω τις επαφές μου απο το gmail στο Ν8 με συγχρονισμό ? Δοκίμασε να σετάρεις νεο λογαριασμό gmail αλλά όχι το αυτόματο που βγάζει η Νοκια . Επέλεξε τον Exchange και βάλε εκεί τα στοιχεία του Gmail. Πριν σεταριστεί τελείως θα σε ρωτήσει τι θες να συγχρονίσεις από Επαφές / Ημερολόγια / Σημειώσεις . Επιλέγεις και προχωράς. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Δοκίμασε να σετάρεις νεο λογαριασμό gmail αλλά όχι το αυτόματο που βγάζει η Νοκια . Επέλεξε τον Exchange και βάλε εκεί τα στοιχεία του Gmail. Πριν σεταριστεί τελείως θα σε ρωτήσει τι θες να συγχρονίσεις από Επαφές / Ημερολόγια / Σημειώσεις . Επιλέγεις και προχωράς. thanks... χθες το απόγευμα αφού απογοητεύτηκα απο την έλλειψη απάντησης έτυχε και βρήκα tutorial .. πάντως αν κάνεις το λάθος και στα gmail contacts αντί για mobile/home βάλεις επιλογή "custom" δεν εμφανίζει τίποτα στο Symbian^Belle ... δεν έχουν πλήρη συμβατότητα... Edited August 21, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 καλησπέρα, έχω ενα προβλημα εδω και 2 βδομαδες περιπου, μου λέει πως το C είναι σχεδον γεματο και πρεπει να διαγραψω ή να μεταφερω αρχεια. στο C ειναι μονο τα office /pdf reader/ maps κτλ. τα απλα δλδ, πως γίνεται αυτο ; ουτε temp δεν βρισκω μέσα με καποιο προγραμμα που εβαλα..... υπαρχει καποια λύση ; Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 καλησπέρα, έχω ενα προβλημα εδω και 2 βδομαδες περιπου, μου λέει πως το C είναι σχεδον γεματο και πρεπει να διαγραψω ή να μεταφερω αρχεια. στο C ειναι μονο τα office /pdf reader/ maps κτλ. τα απλα δλδ, πως γίνεται αυτο ; ουτε temp δεν βρισκω μέσα με καποιο προγραμμα που εβαλα..... υπαρχει καποια λύση ; μηπως απο email σουχει γεμισει? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 αυτο ειχα σκεφτει και εγω, ομως ως επιλογη εχω να παίρνει μόνο επικεφαλίδες και αυτο σε 20 email μόνο ! στα εξερχόμενα έχω μονο 5 τα οποια ειναι μόνο text ! :wacko: Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 αυτο ειχα σκεφτει και εγω, ομως ως επιλογη εχω να παίρνει μόνο επικεφαλίδες και αυτο σε 20 email μόνο ! στα εξερχόμενα έχω μονο 5 τα οποια ειναι μόνο text ! :wacko: εγω εχω αφησει 10 mail. παρολα αυτα,μια φορα που ειχα θεμα απεγκατεστησα τον λογαριασμο των μαιλ να σιγουρευτω οτι δε φταιει αυτο..απο εκει και περα μηπως κατεβασες το update της microsoft με τα microsoft apps?50MB πιανει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 gel7 θήκη σιλικόνης εννοείς; Σου είχε πέσει ποτέ κάτω; Αλλάζει και μάλιστα θυμάμαι κάποιος εδώ είχε πει ότι το άλλαξε χωρίς μεγάλο κόστος. 10 ευρω κανει Ε, όσο να είναι φίλε μου conseption έχει πέσει μερικές φορές, όχι κάτι σοβαρό όμως. Έχω την ανοιχτή σκληρή θήκη της Nokia που καλύπτει όλη την πλάτη και τις άκρες από τις γωνίες. Έχω και την κλειστή βεβαίως αλλά δεν την χρησιμοποιώ. pgetsopoulos, ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια φίλε. Η αλλαγή μπορεί να γίνει από εμένα η πρέπει να πάω σε κάποιο Nokia service; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 εγω εχω αφησει 10 mail. παρολα αυτα,μια φορα που ειχα θεμα απεγκατεστησα τον λογαριασμο των μαιλ να σιγουρευτω οτι δε φταιει αυτο..απο εκει και περα μηπως κατεβασες το update της microsoft με τα microsoft apps?50MB πιανει 50; ε μαλλον απο τοτε αρχιζε και τα φτύνει λοιπον... απεγκατάσταση γίνεται ; ξαναπερασα απτην αρχη firmware και μόλις 78mb μενουν (χωρις mail, με μιψρο apps) :mad: Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ε, όσο να είναι φίλε μου conseption έχει πέσει μερικές φορές, όχι κάτι σοβαρό όμως. Έχω την ανοιχτή σκληρή θήκη της Nokia που καλύπτει όλη την πλάτη και τις άκρες από τις γωνίες. Έχω και την κλειστή βεβαίως αλλά δεν την χρησιμοποιώ. pgetsopoulos, ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια φίλε. Η αλλαγή μπορεί να γίνει από εμένα η πρέπει να πάω σε κάποιο Nokia service; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=p_7C8wdysbI]Nokia N8 Disassembly & Assembly - Case Replacement - YouTube[/ame] Πανεύκολα απο εσένα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) Τι να πω.... Νιώθω σκλαβωμένος από την διάθεση για βοήθεια των παιδιών. SaintPetrouil, άπειρα ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως μια και είμαι λίγο κολλημένος με την καλή κατάσταση των μηχανημάτων μου μάλλον θα το λύσω όλο να το καθαρίσω πλήρως, δείχνει εύκολο... Edited August 22, 2012 by gel7 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Η εύρεση γνήσιων ανταλλακτικών ίσως να είναι ένα θέμα μια και τα επίσημα service δεν πουλάνε. Επίσης υπενθυμίζω ότι αν ανοίξουμε μόνοι μας μια συσκευή χάνεται η εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 να συμπληρώσω στο παραπάνω ποστ ότι σε nokia care το κάτω καπάκι κοστίζει 15 € μαζί με την τοποθέτηση και ότι το πάνω δεν το αλλάζουν γιατί έτσι θα χαθεί το imei που αναγράφεται. Με λίγα λόγια οκ τα βιντεάκια στο youtube αλλά φρόνιμο είναι να μην μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες γιατί μετά αν γίνει στραβή θα κλαίμε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 αυτο με το πανω καπακι δεν ισχυει πληρως.......στο δικο μου το αλλαξαν με 10 ευρω χρεωση πριν κανα 4μηνο και μετεφερεναν το αυτοκολητακι με το ΙΜΕΙ απο το παλιο στο καινουργιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 αυτο με το πανω καπακι δεν ισχυει πληρως.......στο δικο μου το αλλαξαν με 10 ευρω χρεωση πριν κανα 4μηνο και μετεφερεναν το αυτοκολητακι με το ΙΜΕΙ απο το παλιο στο καινουργιο..... ίσως να το αλλάζουν εάν είναι σπασμένο και πλέον το τηλ να έχει θέμα με την λειτουργικοτητά του, εγώ που ρώτησα επειδή εχει μία γρατζουνιά μου έδωσαν την απάντηση που πόσταρα πριν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 καλησπερα,υπαρχει καμια εφαρμογη για το Ν8 που να μετατρεπει βιντεο σε mp3? καποιο converter δοκιμασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Με λίγα λόγια οκ τα βιντεάκια στο youtube αλλά φρόνιμο είναι να μην μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες γιατί μετά αν γίνει στραβή θα κλαίμε για μια απλη αλλαγη των καπακιων πανω-κατω δεν υπαρχει ζητημα, ειναι πανευκολη διαδικασια και νομιζω δε χανεται η εγγυηση (αρκετα παιδια με το ασημι το ειχαν αλλαξει μονα τους θυμαμαι στις αρχες) τωρα για πληρες λυσιμο, αμα πιανουν τα χερια σας και θελετε να δοκιμασετε, καλως :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 (edited) Πήγα εχθές από Nokia Care για να πάρω το ανταλλακτικό για να το αλλάξω αλλά δεν μου το έδιναν γιατί δεν μπορούν να κάνουν πώληση ανταλλακτικών μόνο. Το κόστος του ανταλλακτικού καπακιού με την αντικατάσταση του, €10. Θα το άφηνα εχθές αλλά μου είπαν ότι θέλει λύσιμο το κινητό και είναι χρονοβόρο και λίγο κόλλησα. Σήμερα θα το πάω και ίδωμεν. τροποποίηση: Το κινητό πριν λίγο επέστρεψε στα χέρια μου. Όλα δείχνουν να είναι εν τάξει. Edited August 23, 2012 by gel7 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexthunder Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Πήγα εχθές από Nokia Care για να πάρω το ανταλλακτικό για να το αλλάξω αλλά δεν μου το έδιναν γιατί δεν μπορούν να κάνουν πώληση ανταλλακτικών μόνο. Το κόστος του ανταλλακτικού καπακιού με την αντικατάσταση του, €10. Θα το άφηνα εχθές αλλά μου είπαν ότι θέλει λύσιμο το κινητό και είναι χρονοβόρο και λίγο κόλλησα. Σήμερα θα το πάω και ίδωμεν. τροποποίηση: Το κινητό πριν λίγο επέστρεψε στα χέρια μου. Όλα δείχνουν να είναι εν τάξει. Eμένα σήμερα μου έπεσε κάτω το κινητό και βγήκε το κάτω καπάκι.Το πήρα και το ξαναέβαλα και όλα οκ. Δεν χρειάζεται λύσιμο το κινητό για να βγεί το κάτω καπάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Eμένα σήμερα μου έπεσε κάτω το κινητό και βγήκε το κάτω καπάκι.Το πήρα και το ξαναέβαλα και όλα οκ. Δεν χρειάζεται λύσιμο το κινητό για να βγεί το κάτω καπάκι ε ναι, 2 βίδες είναι. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 αυτο εννοουσε ο τυπος? τα 2 βιδακια στα πλαγια? εχει ρωτησει κανεις για το πανω τωρα τελευταια?? παλια θυμαμαι 35ρι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexthunder Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Οι 2 βίδες δεν πιάνουν στο κάτω μέρος.Είναι για το κυρίως σώμα του Ν8.Το κάτω καπάκι είναι συρταρωτό.Και γώ δεν το ήξερα,το έμαθα όταν έπεσε κάτω και βγήκε το κάτω καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts