Jump to content

Δεν βγαζει τιποτα στην οθονη...

akatamakata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας έχω ένα πρόβλημα με ένα pc που έστησα μόλις

τα έβαλα όλα καλά κανονικά το ανοίγω αλλα δεν βγάζει τίποτα στην οθόνη...

το τροφοδοτικό δουλεύει κανονικά δεν πιστευω να εχει καπιο προβλημα γιατί γυρνάει ο ανεμιστήρας και στην μητρική ανάβει πράσινο φωτάκι δηλαδη παίρνει ρεύμα.. όλοι οι ανεμιστήρες, του cpu, το cdrom, ο σκληρός, ο ανεμιστήρας τις κάρτας γραφικών λειτουργούν κανονικά..

δοκίμασα με πολλές διαφορετικές ram μήπως φτάει κάτι εκεί δοκίμασα και με διαφορετική κάρτα γραφικών αλλα τίποτα

ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει?

1ον δες αν είναι KAΛA κουμπομένος ο επεξεργαστής (το έκανε φίλος και έψαχνα ώρες μέχρι που το βρήκα)

2ον δες αν είναι όλες οι τροφοδοσίες σωστά κουμπομενες στης θέσης τους (από της οδηγίες στο βιβλιαράκι της μητρικής 3ον η μητρική κάνει κάποια "μπιπ", όταν κάνεις έναρξη, ψάξε στο βιβλιαράκι της να δεις τί σημαίνουν, πρέπει να έχει κατάσταση με εξήγηση ανάλογα με τον τρόπο που "χτυπούν" σημαίνουν κάτι.

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

τα έχω δει ****το οολά τα καλώδια από 50 φορες.. τα έχω βγάλει και τα έχω βάλει πολλές φορες είναι ok κουμπωμένα

πιο παλιά που το ξαναδοκίμαζα έκανε ένα μπιιιπ και έσβηνε μετά από λίγο αλλα κάτι άλλαξα έβγαλα και να ξαναεβαλα την μπαταρία και μετά άνοιγε αλλα απλά κάθεται έτσι όπως τώρα δεν βγάζει κάτι

αλλα δεν θυμάμαι να έβγαλα την μπαταρία μονο θα άλλαξα και κάτι άλλο λογικά..:wacko:

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα είναι βασικό να προσέξεις πόσα μπιπ κάνει η μητρική.

Μπορεί να φταίει η VGA, μπορεί η RAM ή κάτι άλλο.

Δες τι γίνεται αφού ψάξεις τι σημαίνει η ακολουθία των μπιπ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πρωτο και βασικοτερο, οταν πατας το κουμπακι να ανοιξει το PC, ασχετα με το αν δινει σημα στην οθονη, κανει τον κλασσικο ηχο "ΜΠΙΠ" οταν ανοιγει το PC? Ετσι οπως μου τα λες λογικα πρεπει να ειναι τροφοδοτικο, ειτε δεν το εχεις συνδεσει σωστα ειτε εχει προβλημα. Καταρχας μετρα ποσα καλωδια εχεις βαλει πανω στη motherboard? Πρεπει να ειναι 3 , ενα που μπενει αριστερα ακριβως απτον επεξεργαστη (ειναι ενα μεγαλο 12πινο), ενα που μπενει στα δεξια της motherboard (ειναι ενα μακροστενο) και ενα που μπενει ακριβως απο πανω απτο μακροστενο. Μετα βαζεις και ενα 8πινο η 6πινο στη καρτα γραφικων και ενα πλακουτσο στον σκληρο...τα εχεις βαλει ουλα σωστα?

εμ κοίτα να σου δείξω ακριβώς..

2 έχω βάλει στην μητρική ένα αριστερά από την cpu που λες και το μεγάλο από δεξιά που είναι

και οολά τα αλλα μετά cd drive σκληρό φλόπι ανεμιστήρες και και..

όσο για την κάρτα γραφικών που λες,υπάρχει κάτι τέτοιο δεν βαζεις ρευμα στην καρτα απο το τροφοδοτικο..

και μπιπ δεν κάνει μονο ο σκληρός κανει ηχο οτι λειτουργεί το cd και αυτα

http://img832.imageshack.us/img832/3171/915r.jpg