stinker Δημοσιεύτηκε May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2004 exei kapoies wres pou agorase enas filos ena kainourgio pc me mia m/b asus p4p800 deluxe kai pentium 2.8 ,512 ram serial ata hd ......telos pantwn sundeoume to mixanima to anoigoume kai eimaste etoimoi na kanoume setup to leitourgiko ...... mpainoume sto bios na doume kapoia rythmisi gia first boot device ....... elege flopy, cd rom , hd kamia allagi kai restart to pc den xanaanoixe , anoigei i trofodosia mauri othoni ,den fortwnetai to bios kai akougetai apo ta ixeia system failed cpu test ............ xerei kaneis ti na kanw? mipws linetai ? den exw kanei kamia mal@kia ...... asxoloume xronia me pc i mipws na paw na tous to petaxw sto kefali .......... ???? Παράθεση Ξεκουμπώστε το μυαλό σας τόσο συχνά όσο και το παντελόνι σας Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Μάλλον ο επεξεργαστής παρέδωσε πνεύμα. Αν έχεις κάποιον άλλο πρόχειρο δοκίμασε για σιγουριά. Αλλά επειδή το έχω πάθει και εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Μπορεί απλά να μην έχει ρυθμιστεί σωστά στο bios ή και να μην έχει εγκατασταθεί σωστά. Εμένα μου το ελεγε αυτό το μήνυμα όταν έκανα overclocking πάνω από τις δυνατότητες του επεξεργαστή :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stinker Δημ. May 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 re paidia to pc den exei kleisei oute mia mera leitourgias......... tha ton paw pisw me megali aporia na dw ti tha mou poun .......... Παράθεση Ξεκουμπώστε το μυαλό σας τόσο συχνά όσο και το παντελόνι σας Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Reset στα settings του BIOs από το jumperάκι έκανες; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 κανε καθαρισμο cmos (αν δεν ξερεις κοιτα το βιβλιο της μητρικης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stinker Δημ. May 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 ta panta eixa dokimasei ...... alla tipota......... loipon to probima luthike........ i itane elatwmatiki i ram i kaike........ eutuxws mou tin allaxane amesws sto plaisio...... telos kala ola kala............ Παράθεση Ξεκουμπώστε το μυαλό σας τόσο συχνά όσο και το παντελόνι σας Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 kaike to mobo...to'xw pa8ei..(giga kn-8inxp, an thimamai kala...) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac (16 Μάι. 2004 , 21:31) kaike to mobo...to'xw pa8ei..(giga kn-8inxp, an thimamai kala...) ma afou leei pos to provlima itan pos i ram itan ellatomatiki ;) :cool: :!: Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 i kaike...(an ennoei ram, tote my fault) Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2004 stinker, Υπάρχει στο cd του mb, ένα πρόγραμμα που λέγεται Voice editor και καλό είναι να το εγκαταστήσει η φίλος σου στο pc, μόλις βάλει τα Windows. Είναι αρχεία wav νομίζω, που δέχεται το πρόγραμμα και "ακούς" όταν ξεκινάει το pc μια φωνή (την οποία αλλάζεις με δικά σου wav που έχεις γράψει), που σε ενημερώνει αν κάτι δεν πάει καλά στον υπολογιστή, π.χ. cpu fail, memfail κ.λ.π. Ακούγεται λίγο χαμηλά ο ήχος πιστεύω, όμως είναι χρήσιμο αν (χτύπα ξύλο) συμβεί κάτι στο pc. Θα ακουστεί η φωνή που θα ενημερώσει για το πρόβλημα ώστε να ξέρεις που να κοιτάξεις. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά λέει νομίζω ότι ξεκινάει ο υπολογιστής ή κάτι τέτοιο (δεν έχω τα ηχεία στην ενσωματωμένη κάρτα ήχου του mb τώρα αλλά στην Audigy - πρέπει να έχεις έξοδο για κάποιο ηχείο, από την κάρτα ήχου του mb). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts