Jump to content

stinker

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stinker

  • Ημ. Γέννησης 25/07/1979

stinker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπέρα , εχω miui 7 gtv 6.1.7 , αλλά και με άλλες εκδόσεις που έχω περάσει κατά καιρούς βλέπω ότι τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα. Με miui 5 κράταγε δυο μέρες και πλέον γυρνάω σπίτι μετά τη δουλειά , με αρκετό gps ,bluetooth handsfree και κανονική χρίση και έχει πάει από 40-60% ενώ παλιότερα έπεφτε μέχρι το 75 % και ζεσταίνεται πάρα πολύ. υπάρχει λύση ; Επίσης το gps αργεί πολύ μέχρι να βρει το location.
  2. Καλησπέρα , μετα την τελευταια αναβάθμιση 5.2.6 αν θυμάμαι καλά το τηλέφωνο κάθε φορά που βγαινω απο το Firefox κρασαρει, επίσης βλέπω οτι τραβάει περισσοτερους πόρους και η ram ελευθερη φτανει μέχρι 600mb
  3. σχετικά με το θέμα της μπαταρίας πόσο σας κρατάει ; με την 4.3 jb που είχε οταν το αγόρασα μου κρατo;yσε σε power saving mode με αρκετό internet σίγουρα μια μερα και πολλές και ολο το επόμενο πρωι .. με το miui 6 , μόλις γυρίσω σπίτι μετά τη δουλεια ειναι γυρω στα 20-35 % η μπαταρία.
  4. μπες μεσα στο forum κια δες https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απ 'οσες rom εχω περάσει δουλευει πολύ καλά , είναι η 4,11,4. τι παραπάνω θα έχω αν του βάλω την 5,1,5 ?
  5. Σε μένα δεν υπάρχει αυτό το μενού ...
  6. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα data, κάποιο Σκάλωμα έχει φαει . Όσο για την οργάνωση των διακοπτών δεν υπάρχει τέτοιο μενού ...επισυναπτω εικόνα.
  7. καλησπέρα , εχω περάσει στο mi3w την τελευταια μεχρι χθες ελληνικη rom , εχω δυο ερωτήσεις, πρώτον δεν μπορώ να βρώ πως θα αλλάξω θεση στα εικονίδια στο μενου που κατεβαινει από πάνω με τους διακοπτες ( wifi, bluetooth,gps κτλ) , και δευτερον εχω ενα πρόβλημα με το google store error 497 , με wifi κατεβαζω κανονικά , με data δεν τσουλάει ... εκανα ολα τα γνωστά clear, unistall ,reinstall , clear cache , uninstall updates , disable download manager, download unlimited ktl alla τιποτα , εχει αντιμετωπισει κάποιος κατι παρόμοιο ;
  8. Ένα πιστοποιητικό για 354183023494053; Merci!!!
  9. καλησπερα παιδες... ερώτηση , αλλάζει ο ήχος από το ξυπνητήρι; δεν το έχω ψαξει πολυ αλλά απότι ειδα μαλλον οχι.... και πως αν αλλάζει.... από το προφιλ που ειδα οχι , ούτε και από τους ηχους ..εκτός και αν μου διεφυγε κάτι.
  10. το μονο που βρηκα εκει μέσα , ειναι ηχος ειδοποιησης ΑΜ και μετά τα γνωστά ηχοι κλήσης, sorry για το 6280 μιλάω, ξέρω οτι είναι ψιλοασχετο το post αλλά ειναι σχεδόν ίδια τα κινητά.:rolleyes: :D
×
×
  • Create New...