faithless Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Τα δικα μου.... UK: Dancing Queen - Abba USA: A Fifth Of Beethoven - Walter Murphy & The Big Apple Band AUS: Dancing Queen - Abba No surprise there... καταμεσης στην εποχη της disco γεννηθηκα ετσι και αλλιως! Καλες επιλογες (για τα γουστα μου)... :D Το ωραιο της υποθεσης ειναι παντως το παρακατω. Ειπα να βαλω και 2 ακομα ημερομηνιες, απο 2 αγαπημενες μου παρουσιες (μια πρωην και μια επομενη -ευελπιστω). * Η πρωην ειχε το αγαπημενο My Sharona - The Knack (USA) και το σημαδιακο We Don't Talk Anymore - Cliff Richard (UK) * H (ευελπιστω) επομενη ειχε το "ανεβαστικο" Jump - Van Halen (που παρεπιπτωντος ειναι στην playlist μου συνεχως τον τελευταιο καιρο) και το προφητικο (?) Love Is A Battlefield - Pat Benatar... Και μετα σου λεει συμπτωσεις!!! :wacko: Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djzan-tas Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 uk: abba - take a chance on me usa: bee gees - stayin alive (kai paramenw) :lol: :lol: :lol: etsi eksigite pou kateliksa na akouw pio polly funkies kai disco!!! bebaia oxi toso eborika alla den peirazei!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 UK: Never Gonna Give You Up - Rick Astley US: La Bamba - Los Lobos AUS: Locomotion - Kylie Minogue Με τιμαει το γεγονος οτι δε ξερω κανενα απο αυτα? Moνο την kylie... :p Θα προσπαθησω να τα βρω παντως... :rolleyes: Και τα τρία είναι γνωστά. Ειδικά το Never Gonna Give You Up είναι από τα πιο γνωστά 80s popακια. Εγώ τα ξέρω και τα τρία. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 uk Sugar Baby Love - The Rubettes us The Streak - Ray Stevens aus Seasons In The Sun - Terry Jacks ρε πως περασαν τα χρονια...δεν ξερω κανενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 uk Sugar Baby Love - The Rubettes us The Streak - Ray Stevens aus Seasons In The Sun - Terry Jacks ρε πως περασαν τα χρονια...δεν ξερω κανενα... Το πρώτο και το τρίτο είναι ωραία κομμάτια. (Το Sugar baby love ήταν και στο Soundtrack του Breakfast on Pluto) Το δεύτερο δεν μου έρχεται τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Στο http://www.thisdayinmusic.com έχουμε και λέμε UK: Vogue - Madonna US: Nothing Compares To You - Sinead OConnor AUS: Opposites Attract - Paula Abdul Και τα τρία τραγούδια τα ξέρω και μάλιστα μου αρέσουν και πάρα πολύ. Ήταν η μέρα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 7 Αυγουστου 90 UK Turtle Power - Partners In Kryme USA Vision Of Love - Mariah Carey Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Under Pressure - Queen & David Bowie Physical - Olivia Newton-John Start Me Up - Rolling Stones Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts