Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κανει. Θελει οπως ακριβως ειναι τα τηλεφωνα και τουλάχιστον δυο γραμματα. Αν γραψεις μονο το ενα δεν βγαζει τιποτα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

tsoby4 yiannis

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκιμασε να ψαξεις οπως εχεις γραμμενα τα ονοματα.. με κεφαλαια μικρα τονους.. εμενα ετσι δουλευει...

Το προβλημα με το email + Exchange λυθηκε με το LPH?

@όλους

δεν μου είπατε αν συγχρονίζει σωστά το facebook??

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλησπερα.... μολις περασα τη νεα ρομ αλλα εχουμε ενα θεματακι με το market. Δεν μου αναγνωριζει τις κατεβασμενες εφαρμογες με αποτελεσμα οταν παω να περασω τις εφαρμογες με titanium να μου βγαζει μηνυματακι "η εφαρμογη δεν ειναι εγκατεστημενη" οποτε δεν τις επαναφερει... Εχουμε καποια προταση ??
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Γιάννη μπορείς να δοκιμάσεις και αυτη την εφαρμογή κλήσεων... και να την περάσεις στην kitchen..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1504056

Σε εμένα δουλεύει καλά..

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Καλησπέρα σε όλους,

Τα μπράβο στον Γιάννη για την ROM και απο εμένα.

Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω με την αναβάθμιση απο 2.0 σε 3.0 που μόλις έκανα.

Είχα εγκατεστημένες συσκευές στην κάρτα SD (μέσω App2SD) και απο τότε που έκανα το upgrade όλες αυτές οι εφαρμογές μου δείχνουν το εικονίδιο που δείχνει το σηματάκι του Android με την ένδειξη SD και όταν πάω να τις τρέξω μου βγάζει " Η Εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο" .

Η κάρτα SD στις ρυθμίσεις (Αποθύκευση) φαίνεται κανονικά.

Δοκίμασα και Restart και Shutdown χωρίς αποτέλεσμα.

any help welcome

Ευχαριστώ,

Βασίλης

καλησπερα σε ολους.

Εγω προσπαθω να δουλεψω την rom απο την 1,1 και μετα , αλλα δεν τα καταφερνω. Δεν μου γυρναει ουτε το titanium , αφου την 3,0 την παρασα με full wipe.

Οποτε δεν μπορω να εχω ουτε καν τις επαφες μου στην ics.

Πισω λοιπον στην 10,4 μεχρι να λειτουργουν ολα καλα.

Συνχαρητηρια παντως Γιαννη.

Καλησπέρα σε όλους,

Τα μπράβο στον Γιάννη για την ROM και απο εμένα.

Θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζω με την αναβάθμιση απο 2.0 σε 3.0 που μόλις έκανα.

Είχα εγκατεστημένες συσκευές στην κάρτα SD (μέσω App2SD) και απο τότε που έκανα το upgrade όλες αυτές οι εφαρμογές μου δείχνουν το εικονίδιο που δείχνει το σηματάκι του Android με την ένδειξη SD και όταν πάω να τις τρέξω μου βγάζει " Η Εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη στο τηλέφωνο" .

Η κάρτα SD στις ρυθμίσεις (Αποθύκευση) φαίνεται κανονικά.

Δοκίμασα και Restart και Shutdown χωρίς αποτέλεσμα.

any help welcome

Ευχαριστώ,

Βασίλης

Είναι γνωστό όριο αυτές οι ρομ δεν επιτρέπουν εγκατάσταση εφαρμογών στην sd.Άρα δεν μπορείτε να τις επαναφέρετε.

Μόνο φρέσκια εγκατάσταση με την sd unmounted θα τις κάνει να δουλέψουν.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εμένα παιδιά δεν μου κάνει εγκατάσταση ούτε στην κάρτα ούτε στην μνήμη του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω εγκατάσταση καμία εφαρμογή.

Καμία ιδέα κανείς;

Για το πρόβλημα με την sd και τις εφαρμογές δέστε μία λύση που μας προτείνουν.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22823974#post22823974

παιδια θελω να στειλω το κινητο μου για service γιατι δεν με ακουνε καλα και eιναι ροοτ kai omega. με ποιο τροπο μπορω να το επαναφερω για να το δεχτουν στην εγγυηση;

ευχαριστω

καπου υπαρχουν τα ελληνικα επισημα f/w αν ειναι ελληνικο βεβαια,φλασαρε ενα με odin,μηδενισμο με jig και εισαι ετοιμο,ειχα το ιδιο προβλημα και μου εκαναν αλλαγη μικροφωνου,επειδη ειχα κανει τη διαδικασια καιρο πριν αν λεω κατι λαθος ας με διορθωσετε

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Συγχαρητηρια κ απο εμενα.Πολυ καλη δουλεια! Ειναι η πρωτη φορα που περναω custom rom και ευτυχως πηγαν ολα καλα.Θελω ομως να κανω δυο ερωτησεις.

1.Μετα την εγκατασταση, κατι εκανα κ χαθηκε το αρχικο φοντο,η ιδια εικονα δηλαδη που βγαινει οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη. Υπαρχει τροπος να την επαναφερω;

2.Απο το kitchen στα θεματα εγκατεστησα το το ics theme by jrsoft.Μου αρεσε πολυ το boot animation του θεματος.Μπορουμε αυτο να το εχουμε ξεχωριστα κ πως μπορω να επαναφερω το αρχικο θεμα;

Ευχαριστω πολυ Εκτορας

παιδια θελω να στειλω το κινητο μου για service γιατι δεν με ακουνε καλα και eιναι ροοτ kai omega. με ποιο τροπο μπορω να το επαναφερω για να το δεχτουν στην εγγυηση;

ευχαριστω

Φλασαρε μια άλλη ρομ πρώτα γιατί και εγώ είχα παρόμοια προβλήματα με την ωμέγα αλλά και με τη στοκ, συνεπώς δεν φταίει η ωμέγα.

Φλασαρε καλύτερα πρώτα την ωμέγα 10.4.και δες μήπως δεν χρειαστείς service.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Φλασαρε μια άλλη ρομ πρώτα γιατί και εγώ είχα παρόμοια προβλήματα με την ωμέγα αλλά και με τη στοκ, συνεπώς δεν φταίει η ωμέγα.

Φλασαρε καλύτερα πρώτα την ωμέγα 10.4.και δες μήπως δεν χρειαστείς service.

σας ευχαριστω για της απαντησεις σας.

το προβλημα το εχει και με την 10,4 και με την pulse αρα κατι αλλο φταιει αλλα δεν το κανει με ολους που μιλαω και αυτο με εχει κουφανει:mad:

καπου υπαρχουν τα ελληνικα επισημα f/w αν ειναι ελληνικο βεβαια,φλασαρε ενα με odin,μηδενισμο με jig και εισαι ετοιμο,ειχα το ιδιο προβλημα και μου εκαναν αλλαγη μικροφωνου,επειδη ειχα κανει τη διαδικασια καιρο πριν αν λεω κατι λαθος ας με διορθωσετε

φιλε μου το μηδενισμο με jig δεν εχω καταλαβει μηπως μπορεισ να μου το πεις πιο αναλυτικα;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

σας ευχαριστω για της απαντησεις σας.

το προβλημα το εχει και με την 10,4 και με την pulse αρα κατι αλλο φταιει αλλα δεν το κανει με ολους που μιλαω και αυτο με εχει κουφανει:mad:

φιλε μου το μηδενισμο με jig δεν εχω καταλαβει μηπως μπορεισ να μου το πεις πιο αναλυτικα;

Πριν το πας για service, στο θέμα της ρομ μου δες στο 1 post ένα mod που λέει "noise reduction off".

Εγκατέστησε το και δοκίμασε ξανά την ποιότητα της κλήσης.

(Η αλλαγή στην ποιότητα θα υπάρξει μετά το 2ο τηλεφώνημα).

Πριν το πας για service, στο θέμα της ρομ μου δες στο 1 post ένα mod που λέει "noise reduction off".

Εγκατέστησε το και δοκίμασε ξανά την ποιότητα της κλήσης.

(Η αλλαγή στην ποιότητα θα υπάρξει μετά το 2ο τηλεφώνημα).

σε ευχαριστω Στρατο το περασα με την δικια σου ρομ και τωρα ειναι οκ.

@

αυτο το πατσακι μπορω να το περασω και σε αλλη ρομ η μονο στην δικια σου ; γιατι καμια φορα παιζω με το κινητο με τις ρομ να μην κανω καμια πατατα:D

ευχαριστω

σε ευχαριστω Στρατο το περασα με την δικια σου ρομ και τωρα ειναι οκ.

@

αυτο το πατσακι μπορω να το περασω και σε αλλη ρομ η μονο στην δικια σου ; γιατι καμια φορα παιζω με το κινητο με τις ρομ να μην κανω καμια πατατα:D

ευχαριστω

Σε οποιαδήποτε 2.3.Χ :)

Καλημέρα σ όλους,

σύντομα θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση v3.1 με δυο themes - stock + το νέο Black Blue.

Δειτε το preview video από την νέα Black Blue:

[ame=www.youtube.com/watch?v=BocMQcakR70]Omega ICS Black Blue Android 4.0.3[/ame]

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλημέρα σ όλους,

σύντομα θα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση v3.1 με δυο themes - stock + το νέο Black Blue.

Δειτε το preview video από την νέα Black Blue:

:clap::clap: Την περιμένω πως και πως! αναλαμβάνω από τους 1ους τέστερς μόλις την βγάλεις! :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

φίλε ioathe για της νέες ομεγα ics ρομ εχουμε "noise reduction off" γιατι υπαρχη προβλημα χωρις αυτο τουλάχιστον στο δικο μου κινητο οπως αναφερα σε ποστ μου παραπάνω. δοκιμασα την 3,0 αλλα δεν με ακουνε καθαρα ενω στις 2,3,6 με το "noise reduction off" που μου πρότεινε ο Στράτος με ακούν καμπανα ( γλυτωσα την ταλαιπωρία για service )

ευχαριστώ

φίλε ioathe για της νέες ομεγα ics ρομ εχουμε "noise reduction off" γιατι υπαρχη προβλημα χωρις αυτο τουλάχιστον στο δικο μου κινητο οπως αναφερα σε ποστ μου παραπάνω. δοκιμασα την 3,0 αλλα δεν με ακουνε καθαρα ενω στις 2,3,6 με το "noise reduction off" που μου πρότεινε ο Στράτος με ακούν καμπανα ( γλυτωσα την ταλαιπωρία για service )

ευχαριστώ

Noise reduction OFF + Non increasing ring

Όποιος ενδιαφέρεται για beta testing του συγκεκριμένου mod, το κατεβάζει από εδώ και με ενημερώνει αν δουλεύει :)

New version Omega Series v3.1

Changelog Omega v3.1:

Based on Beta Firmware XXLPH Android 4.0.3 (Date: 31/01/2012)

Kernel CF-Root LPH

Modem XXLPH

Multi csc XALPH

New Theme

Omega Black Blue

Base Theme Black Blue ported by indie from Android 2.3.x

Many new icons added by indie

Original Theme Created by lexullde

Theme contains icons from:

Clear Glass S2 Theme by esk02k

ProgramMonitor Widget - Usb dock icons - Genie Widget - Calculator Blue Monkey Steel by BananenAffe

Calendar + Phone + email: Phone Candy by dully79

Battery icons: Full Blue Bat (by syps54)

Android Market by StratosGR (zscomp)

And icons from whiskeybro, Team Carbon, Türkbey.

Mods:

Phone Disable Increasing Ringtone (Omega Stock)

Updated:

Facebook

Tiny Flashlight + LED

Twitter_v3.1.0.apk

hosts

Tweaks:

minor tweaks...

Omega Files new additions:

Themes: Omega Stock v3.1 Restore Theme

Themes: Omega Black Blue v3.1 Restore Theme

Mods: Phone without increasing ringtone

Mods: Disable CRT Off Animation for Omega Black Blue

Mods: Enable CRT Off Animation for Omega Black Blue

Launchers: Apex Launcher new version

Launchers: Nova Launcher 1.0

Removed Samsung apps: Samsung Stock Calendar Widget

Rom is no Full Wipe

Installation of Omega Stock with full wipe:

From CWM Recovery

1. Nadroid backup

2. Wipe data / factory reset

3. install Omega v3.1 ICS - XXLPH

Installation of Omega Stock without full wipe:

Only for users with Omega v1.0 + v1.1+v2.0

1. Make a Nadroid backup

2. Install Omega v3.1 ICS - XXLPH

Installation of Omega Black Blue:

1. Make a Nadroid backup

2. Download Omega_ICS_v3.1_Black_Blue_XXLPH.rar and unzip rar file,

and copy Omega_ICS_v3.1_Black_Blue_XXLPH_part_01.zip + Omega_ICS_v3.1_Black_Blue_XXLPH_part_02.zip to your device.

3. Boot in clockworkmod recovery, Wipe data/factory reset (optional if you already have Omega but highly recommended), Wipe chache and Wipe Dalvik Cache

4. Flash Omega_ICS_v3.1_Black_Blue_XXLPH_part_01.zip

5. Reboot Device (important, if you do not reboot device will FC)

6. Flash Omega_ICS_v3.1_Black_Blue_XXLPH_part_02.zip - Enjoy :)

Tips:

Kernels:

CF-Root LPH - sdmount is not working when installing same apps from market, to solve this umound sdcard - install app from market and then mound sdcard again.

Connect USB mass storage > Wireless and Network > More... > USB Utilities > Connect Storage to Pc

Install non market apps > Go to Settings > Security > Unknown Sources and tick the box.

Set Face Unlock > Settings > Security >Screen lock > Face Unlock

APNs should be set manually

Photos - Video:

Omega Stock

Omega Black Blue

Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v3.0 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας.

Απολαύστε με την νέα Omega :cool:

hello τι έβαλα πριν κανένα 40λεπτό ακόμα δεν μπορώ να πω αλλα είναι πολύ γρηγορη.. Σκέφτομαι να βάλω το GO η το Νονά..:) Ακόμα δεν έχω περάσει εφαρμογές πρέπει να πω ότι τα link που δίνετε αργούνε παρα πολύ να κατεβούνε..Καλά που έχω το easybetez.;)
GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

hello τι έβαλα πριν κανένα 40λεπτό ακόμα δεν μπορώ να πω αλλα είναι πολύ γρηγορη.. Σκέφτομαι να βάλω το GO η το Νονά..:) Ακόμα δεν έχω περάσει εφαρμογές πρέπει να πω ότι τα link που δίνετε αργούνε παρα πολύ να κατεβούνε..Καλά που έχω το easybetez.;)

Σου προτείνω τον Go Launcher.

Ποια Omega έβαλες? Δεν έχω καμιά ICS στο easybytez, εκεί έχω μόνο GB.