Pyladhs Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Πάντως εγώ και με τον SpeedMod kernel έχω καλά αποτελέσματα σε ταχύτητα-αυτονομία. K5-1 έχεις βάλει; Όλα OK; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 όταν κάνω restart για να μπω στο recovery η μπαταρία μου πέφτει στα ταρταρα. έκανα και calibration αλλα πάλι τα ίδια. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 K5-1 έχεις βάλει; Όλα OK; Ναι και... ναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Help!!! Κατα την διαρκεια εγκαταστασης της rom το τηλ δεν ανοιγει ουτε σε recovery mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Help!!! Κατα την διαρκεια εγκαταστασης της rom το τηλ δεν ανοιγει ουτε σε recovery modeΤελείωσε η εγκατάσταση ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Help!!! Κατα την διαρκεια εγκαταστασης της rom το τηλ δεν ανοιγει ουτε σε recovery mode αν τελειωσε η εγκατασταση και δεν ανοιγει δες αν μπαινει σε download mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 οχι. απλα μαυρισε η οθονη και μετα τιποτα. Ουτε recovery ουτε download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) καλησπερα σε ολους, αρχαριος σε θεματα modding. εχω την τελευταια ισπανικη 4.1.2 επισημη . εκανα το τηλεφωνο root, ομως δε μπορω με τπτ να του περασω την omega 20. την εχω βαλει ως .zip στην καρτα μνημης, ομως οταν παω να κανω install from sd, μου βγαζει "can't mount sd." κανεις ιδεα τι φταιει/ τι να κανω? το odin δυστυχως δε με αφηνει να βαλω στο PDA το unzipped αρχειο της omega, δεν το αναγνωριζει ως .tar ή md5 ακομα και μετονομασιες που δοκιμασα κτλ... Edited February 24, 2013 by Thou_Bou Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) οχι. απλα μαυρισε η οθονη και μετα τιποτα. Ουτε recovery ουτε download μαλλον σκουρα τα πραγματα αν δεν μπαινει σε download εχεις usbjig να δοκιμασεις αν μπαινει με το jig σε downloadmode (δεν πιστευω να μην ειχες μπαταρια) και επισης ποια ρομ ειχες Edited February 24, 2013 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
givros Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 omega 4.1.2 aopk. δεν εχω jigg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 omega 4.1.2 aopk. δεν εχω jigg για κανε αυτο που σου λεει ο Στρατος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4568602#post4568602 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 καλησπερα σε ολους, αρχαριος σε θεματα modding. εχω την τελευταια ισπανικη 4.1.2 επισημη . εκανα το τηλεφωνο root, ομως δε μπορω με τπτ να του περασω την omega 20. την εχω βαλει ως .zip στην καρτα μνημης, ομως οταν παω να κανω install from sd, μου βγαζει "can't mount sd." κανεις ιδεα τι φταιει/ τι να κανω? το odin δυστυχως δε με αφηνει να βαλω στο PDA το unzipped αρχειο της omega, δεν το αναγνωριζει ως .tar ή md5 ακομα και μετονομασιες που δοκιμασα κτλ... κανεις εδω? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 κανε μια δοκιμη να την περασεις στην internal card. και δες αν προχωραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 καλησπερα σε ολους, αρχαριος σε θεματα modding. εχω την τελευταια ισπανικη 4.1.2 επισημη . εκανα το τηλεφωνο root, ομως δε μπορω με τπτ να του περασω την omega 20. την εχω βαλει ως .zip στην καρτα μνημης, ομως οταν παω να κανω install from sd, μου βγαζει "can't mount sd." κανεις ιδεα τι φταιει/ τι να κανω? το odin δυστυχως δε με αφηνει να βαλω στο PDA το unzipped αρχειο της omega, δεν το αναγνωριζει ως .tar ή md5 ακομα και μετονομασιες που δοκιμασα κτλ... Αν ήδη το zip της ROM υπάρχει στην κάρτα μνήμης, μπες στο recovery, μετά mounts & storage και επέλεξε mount SD. Πάντως κανονικά ήδη έπρεπε να την είχε "δει". Εναλλακτικά, αποθήκευσε τη ROM στην εσωτερική μνήμη του κινητού και επέλεξε εγκατάσταση του zip από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Αν ήδη το zip της ROM υπάρχει στην κάρτα μνήμης, μπες στο recovery, μετά mounts & storage και επέλεξε mount SD. Πάντως κανονικά ήδη έπρεπε να την είχε "δει". Εναλλακτικά, αποθήκευσε τη ROM στην εσωτερική μνήμη του κινητού και επέλεξε εγκατάσταση του zip από εκεί. ευχαριστω για απαντησεις. επιλεγοντας το mount sd μου βγαζει παλι error. θα το αφησω προς το παρον με την ισπανικη 4.1.2 απλά rooted, και βλεπουμε. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 στην εσωτερικη μνημη την περασες καθολου την ρομ? γιατι και εγω τετοιο θεμα ειχα οταν ξεκινησα και στην εσωτερικη εκανε κανονικα install την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 στην εσωτερικη μνημη την περασες καθολου την ρομ? γιατι και εγω τετοιο θεμα ειχα οταν ξεκινησα και στην εσωτερικη εκανε κανονικα install την ρομ ναι την περασα, δοκιμασα, αλλα δεν. βρισκω το .zip, φορτωνει το logo της omega, παει να ξεκινησει η διαδικασια αλλα μετα απο πολύ λιγο μαυριζει το κινητο/σβηνει και δεν συνεχιζει. οποτε του εκανα επανεκκινηση στην 4.1.2 την ισπανικη που του εχω περασει. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Έκανες όλα τα wipes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το Forum Runner; Δεν μου κρατάει στα αγαπημένα τα φόρουμ που επισκέφθηκα πρόσφατα.:confused: Στην 4.0.4 δούλευε κανονικά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 ναι την περασα, δοκιμασα, αλλα δεν. βρισκω το .zip, φορτωνει το logo της omega, παει να ξεκινησει η διαδικασια αλλα μετα απο πολύ λιγο μαυριζει το κινητο/σβηνει και δεν συνεχιζει. οποτε του εκανα επανεκκινηση στην 4.1.2 την ισπανικη που του εχω περασει. δοκιμασε να ξανακατεβασεις το ζιπ αρχειο με την ρομ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Στην στοκ ρομ όταν έβαζα το usb καλώδιο στο κινητό εμφανιζόταν ένα εικονίδιο του κινητού στον file explorer του υπολογιστή και απο εκεί μπορούσα να διαχειριστώ τις δυο κάρτες να προσθέσω να αφαιρέσω αρχεία κλπ χωρίς το κινητό να πάψει να τις βλέπει. Ενώ τώρα πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ τον αποθηκευτικό χώρο και εκτός αυτού όσο είναι ενεργοποιημένο το κινητό δεν "βλέπει" τις κάρτες. Υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριφέρεται όπως στην στοκ ρομ????? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Στην στοκ ρομ όταν έβαζα το usb καλώδιο στο κινητό εμφανιζόταν ένα εικονίδιο του κινητού στον file explorer του υπολογιστή και απο εκεί μπορούσα να διαχειριστώ τις δυο κάρτες να προσθέσω να αφαιρέσω αρχεία κλπ χωρίς το κινητό να πάψει να τις βλέπει. Ενώ τώρα πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ τον αποθηκευτικό χώρο και εκτός αυτού όσο είναι ενεργοποιημένο το κινητό δεν "βλέπει" τις κάρτες. Υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριφέρεται όπως στην στοκ ρομ????? Πήγαινε στα omega files, mods, usb και κατέβασε το USB MTP. Το φλασαρεις από CWM recovery και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Και ενώ λειτουργώ απροβλημάτιστα την 19.2 πάνω από μήνα, χθες το κινητό μου κόλλησε με μπαταρία στο 2%. Το σβήνω, φορτίζω αλλά δεν boot-άρει (Samsung logo). Καμία ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 κλείδωμα συσκευής δεν έχει αυτή η rom??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Και ενώ λειτουργώ απροβλημάτιστα την 19.2 πάνω από μήνα, χθες το κινητό μου κόλλησε με μπαταρία στο 2%. Το σβήνω, φορτίζω αλλά δεν boot-άρει (Samsung logo). Καμία ιδέα ? Τον τελευταίο μήνα το έχω πάθει πάνω από δέκα φορές και με την v. 19-19.2-20. Η λύση για μένα είναι το nandroid back up. Μόνο έτσι επανέρχεται. Το τι το δημιουργεί ούτε που ξέρω. Αν έχεις back up πέρασε το και θα ησυχάσεις. Αλλιώς δεν ξεκινάει το τηλέφωνο. :banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts