matthiasscorp Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Σε SII με Omega Rom,έσπασε και αλλάχθηκε όλο το σύστημα της οθόνης...επειδή είναι όμως rooted,μου είπαν, δεν μπορεί να διαβάσει τη sim γιατι αλλαχθηκαν κομμάτια...υπάρχει τρόπος να περαστεί custom rom ώστε να "αναγνωρίσει" το τηλέφωνο τις αλλαγές και να λειτουργήσει ξανά, ή να ξανάβαλουμε τη σπασμένη οθονη και να το βάλω στο ράφι σαν αναμνηστικό; Αν δεν ρωτάω στο σωστό thread, ας μεταφερθεί το ερώτημά μου αρμοδίως...Ευχαριστώ Edited February 15, 2013 by matthiasscorp Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (διαγραφή δεδομένων, προγραμμάτων κ.λ.π) Δεν θα χαθεί η rom που είχαμε θα έχουμε δικαιώματα root (αν είχαμε), ΔΕΝ θα μείνουν οι φάκελοι και τα αρχεία που είχαμε στην εσωτερική μνήμη sdcard (πριν μεταφορά στο p.c.) Μενού/ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν θυμάμαι καλά) σε recovery :Wipe data/factory reset , και Μετά στο mount and storage :format τα : ....data,cache,system και preload πρέπει να γίνουν και τα 2 βήματα ή ένα από τα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το διάβασα αλλά ενώ λες δε θα μείνουν φάκελοι και φωτός παρ όλα αυτά μένουν. Θέλω να το δώσω και θέλω να είναι τελείως καθαρό. Μηπως εχεις κουμπωμενη εξωτερικη καρτα μνημης?Γιατι με το hard reset σβηνονται ολα τα αρχεια στη μνημη του τηλεφωνου οχι στη micro sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά συγγνώμη αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι (σχεδόν) άσχετο. Ο Γιάννης που έφτιαξε τη ROM γιατί πλέον δεν συμμετέχει στις συζητήσεις για τις ROM του; Δεν πρέπει να υπάρχει υποστήριξη της ROM από τον δημιουργό της; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Παιδιά συγγνώμη αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι (σχεδόν) άσχετο. Ο Γιάννης που έφτιαξε τη ROM γιατί πλέον δεν συμμετέχει στις συζητήσεις για τις ROM του; Δεν πρέπει να υπάρχει υποστήριξη της ROM από τον δημιουργό της; :rolleyes: μας παρακολουθεί , αλλά ασχολείται με πάρα πολλά , Samsung Galaxy Note II N7100: Samsung based Jelly Bean 4.1.2 Samsung Galaxy S III I9300: Samsung based: Jelly Bean 4.1.2 - Omega AOKP - Android 4.1.2 Samsung Galaxy S II I9100 Android 4.1.2 - Android 4.1.2 AOKP Samsung Galaxy Note 10.1: Samsung based Jelly Bean 4.1.2 Omega Files Kitchen App for SG II|SG III|Note 2|Note 10.1 - Build and Customize your rom the way you like it!! HTC HD2 + Tmous HD2 - Omega v30 - WM6.5.x Build 29022 απαντάει σε ότι έχει σχέση με την rom του και όχι για προγράμματα, κερνελ κ.λ.π. όλα αυτά είναι off topic , απλά μας αφήνουν να τα λέμε εδώ Edited February 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 μας παρακολουθεί , αλλά ασχολείται με πάρα πολλά , Samsung Galaxy Note II N7100: Samsung based Jelly Bean 4.1.2 Samsung Galaxy S III I9300: Samsung based: Jelly Bean 4.1.2 - Omega AOKP - Android 4.1.2 Samsung Galaxy S II I9100 Android 4.1.2 - Android 4.1.2 AOKP Samsung Galaxy Note 10.1: Samsung based Jelly Bean 4.1.2 Omega Files Kitchen App for SG II|SG III|Note 2|Note 10.1 - Build and Customize your rom the way you like it!! HTC HD2 + Tmous HD2 - Omega v30 - WM6.5.x Build 29022 απαντάει σε ότι έχει σχέση με την rom του και όχι για προγράμματα, κερνελ κ.λ.π.(off topic) Γιώργο στο σύνολο των απαντήσεων κυριαρχεί η ενημέρωση για κάθε νέο update. Δεν θα επεκταθώ άλλω, νομίζω όμως ότι πλέον ο Γιάννης δεν συμμετέχει όσο παλαιότερα στην υποστήριξη. Από εμένα τέλος το off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 κάνε πάλι αυτό , *2767*3855# , τώρα ίσως πιάσει Τίποτα. Μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρο κωδικό ΜΜΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Τίποτα. Μου βγάζει πρόβλημα σύνδεσης ή μη έγκυρο κωδικό ΜΜΙ. κάτι σε ρώτησε ο tzin Edited February 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μηπως εχεις κουμπωμενη εξωτερικη καρτα μνημης?Γιατι με το hard reset σβηνονται ολα τα αρχεια στη μνημη του τηλεφωνου οχι στη micro sd Όχι. Την έχω βγάλει από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) πρέπει να γίνουν και τα 2 βήματα ή ένα από τα δυο? γιατί θέλεις να κάνεις ένα από τα δύο ?? έχεις κάποιο πρόβλημα ? με το πρώτο χάνεις προγράμματα , και ρυθμίσεις (επαναφορά μετά με το titanium backup) με το δεύτερο Format: Boot, System, Data, Cache, SDCard δεν θα έχεις ούτε την rom , δεν θα ανοίγει το τηλέφωνο , (μετά με odin επίσημη , και μετά omega ) Edited February 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Δε μπορώ να φανταστώ οτι θα δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα του τύπου "τα εικονίδια ειναι χαλια, πως μπορώ να τα πειράξω; " Ψάχνω και αν μπορώ τα πειράζω. .. Στο xda ζητάνε- και προσβλητικά- τον ουρανό με τ' άστρα. .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Έγινα root με τον πρώτο τρόπο που βρήκα εδώ στο φόρουμ. Θέλω να περάσω την omega και έχω το insane chip. Διάβασα στα specs ότι κατά την εγκατάσταση η omega σε ρωτάει για τα διάφορα wipe. Είναι κάποιο που δεν θα πρέπει να κάνω; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Έγινα root με τον πρώτο τρόπο που βρήκα εδώ στο φόρουμ. Θέλω να περάσω την omega και έχω το insane chip. Διάβασα στα specs ότι κατά την εγκατάσταση η omega σε ρωτάει για τα διάφορα wipe. Είναι κάποιο που δεν θα πρέπει να κάνω; Όχι, προχώρα κανονικά, η omega θα σου βγάλει επιλογή για wipe η no wipe, βάλε άφοβα την 1η επιλογή Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 αδερφέ αφού κάνει και για το δικό μας galaxy s2 ενώ είναι για το 3 είδα τώρα αυτοhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 και μου τρέχουν τα σάλια,έχω μια αμφιβολία όμως γι αυτό. αν το δοκιμάσω και δεν κάνει θα έχω πρόβλημα?αμα είναι να μην το τολμήσω καθόλου. πάντως το θέμα τα σπάει και με υπογραφή τι άλλο made in GREECE:)έτσι για να γουστάρουμε:D Το έβαλα εγώ χθες το θεματάκι, όντως πολύ καλό! Αξίζει να το δοκιμάσετε τουλάχιστον :D Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Και εάν δεν χρειάζομαι καθόλου backup, πρέπει να κάνω titanium που λέει o οδηγός εδώ μέσα; Θέλω καθαρή εγκατάσταση και να στήσω τα πάντα από την αρχή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Το έβαλα εγώ χθες το θεματάκι, όντως πολύ καλό! Αξίζει να το δοκιμάσετε τουλάχιστον :D Πολυ ομορφο φαινεται. Δουλευει κανονικα στην v20 ετσι? Το λεω γιατι γραφει πως θελει να εγκατασταθει πρωτα το lidroid, το οποιο υπαρχει ηδη στην ν20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Μάλλον κάτι κόλλησε. Έκανα τα παρακάτω ακριβώς Εγκατάσταση της Custom Rom. Σε clockwork recovery επιλέγουμε: - install zip from sdcard > - choose zip from sdcard - επιλέγουμε την Custom Rom και κάνουμε την εγκατάσταση. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση πατάμε το Power πλήκτρο για να πάμε στο προηγούμενό μενού και επιλέγουμε - reboot system now αλλά πριν τελειώσει η εγκατάσταση και κάνω το τελευταίο βήμα, έκανε reboot μόνο του και είναι στην αρχική οθόνη με το τριγωνάκι κολλημένο κανά τέταρτο. Τώρα;;;;;:( EDIT Πήγαν όλα καλά με την 2η!!!!! Με γεια μου Edited February 16, 2013 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μάλλον κάτι κόλλησε. Έκανα τα παρακάτω ακριβώς αλλά πριν τελειώσει η εγκατάσταση και κάνω το τελευταίο βήμα, έκανε reboot μόνο του και είναι στην αρχική οθόνη με το τριγωνάκι κολλημένο κανά τέταρτο. Τώρα;;;;;:( Γίνεται αυτόματα αυτό.. Εαν βλέπεις πως κολλάει στο logo της Samsung, μπες σε Recovery και κάνε factory reset.. και reboot. Σε ποια έκδοση είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 γιατί θέλεις να κάνεις ένα από τα δύο ?? έχεις κάποιο πρόβλημα ? με το πρώτο χάνεις προγράμματα , και ρυθμίσεις (επαναφορά μετά με το titanium backup) με το δεύτερο Format: Boot, System, Data, Cache, SDCard δεν θα έχεις ούτε την rom , δεν θα ανοίγει το τηλέφωνο , (μετά με odin επίσημη , και μετά omega ) Θέλω να το δώσω και δε μπορώ να το καθαρίσω με τίποτα. Με το S3 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το καθαρίζει τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Σε SII με Omega Rom,έσπασε και αλλάχθηκε όλο το σύστημα της οθόνης...επειδή είναι όμως rooted,μου είπαν, δεν μπορεί να διαβάσει τη sim γιατι αλλαχθηκαν κομμάτια...υπάρχει τρόπος να περαστεί custom rom ώστε να "αναγνωρίσει" το τηλέφωνο τις αλλαγές και να λειτουργήσει ξανά, ή να ξανάβαλουμε τη σπασμένη οθονη και να το βάλω στο ράφι σαν αναμνηστικό; Αν δεν ρωτάω στο σωστό thread, ας μεταφερθεί το ερώτημά μου αρμοδίως...Ευχαριστώ Δεν υπάρχει απάντηση; Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Γίνεται αυτόματα αυτό.. Εαν βλέπεις πως κολλάει στο logo της Samsung, μπες σε Recovery και κάνε factory reset.. και reboot. Σε ποια έκδοση είσαι? Σε ευχαριστώ. Πήγαν όλα καλά με την δεύτερη. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Έχει κανένας την συλλογή(Galery) του S3/Note2 να την περάσω? προσωπικά με βόλεψε πολύ περισσότερο σε άλλη Rom που την χρησιμοποιούσα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Καλησπερα Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου γραψει ενα link να κατεβασω την εκδοση 4.1.2 εκανα επαναφορα στο προτοτυπο διοτι ειχα πολλα διπλα αρχεια .Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Έχει κανένας την συλλογή(Galery) του S3/Note2 να την περάσω? προσωπικά με βόλεψε πολύ περισσότερο σε άλλη Rom που την χρησιμοποιούσα :) εδώ είσαι:):) http://dfiles.eu/files/2ka88jtfr http://www1.zippyshare.com/v/21917197/file.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Καλησπερα Μπορει καποιος σας παρακαλω να μου γραψει ενα link να κατεβασω την εκδοση 4.1.2 εκανα επαναφορα στο προτοτυπο διοτι ειχα πολλα διπλα αρχεια .Ευχαριστω πολυ Λογικά αναφέρεσαι στην Ισπανική έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts