kast1727 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 ποση ωρα μπορει να κανει επανεκκινηση μετα απο την εγκατασταση αυτης της ρομ παρακαλω μηπως ξερει κανεις? μηπως να αρχισω να ανησυχω? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει το λογκο της σαμσουνγκ εδω και κανενα μισαωρο τωρα μετα το ριμπουτ Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει το λογκο της σαμσουνγκ εδω και κανενα μισαωρο τωρα μετα το ριμπουτ Εάν σου παίρνει πάνω απο 5 λεπτά, μπες σε Recovery και κάνε factory reset. Δεν παίρνει παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Για άλλη μια φορά σκέφτομαι "ευτυχώς που κράτησα το SII μου". Με την omega 20 κρατάω στα χέρια μου και πάλι ένα νέο τηλέφωνο! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Έχω απενεργοποιήσει από τα Omega Settings το να εμφανίζει το record button κατά τη κλήση και έχω κάνει και επανεκκίνηση όπως λέει, αλλά αυτό εξακολουθεί να εμφανίζεται. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καταρχήν Συγχαρητήρια για την όμορφη rom. Μπαίνοντας στο Ρυθμίσεις/Προσβασιμότητα/ Υπηρεσίες υπάρχουν τα Talkback και NOLED, αν ενεργοποιήσω το NOLED τότε αρχίζει να εκφωνεί τις σελίδες "Page one of three" "Page two of three" κλπ όταν εναλλάσσω σελίδες στην αρχική οθόνη ή στις εφαρμογές, συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό??? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Καταρχήν Συγχαρητήρια για την όμορφη rom. Μπαίνοντας στο Ρυθμίσεις/Προσβασιμότητα/ Υπηρεσίες υπάρχουν τα Talkback και NOLED, αν ενεργοποιήσω το NOLED τότε αρχίζει να εκφωνεί τις σελίδες "Page one of three" "Page two of three" κλπ όταν εναλλάσσω σελίδες στην αρχική οθόνη ή στις εφαρμογές, συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό??? είναι η εφαρμογή για τυφλούς https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.marvin.talkback&hl=el κάποτε χρησιμοποιούσα αυτό το NOLED https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=el Edited February 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Που μπορούμε να βρούμε μία λίστα με τις εφαρμογές που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε; Έχω κάτι για έκδοση ICS αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί στην JellyBean. Επίσης, υπάρχει κάποιο patch που αφαιρεί τα μηνύματα από το αρχείο κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Που μπορούμε να βρούμε μία λίστα με τις εφαρμογές που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε; Έχω κάτι για έκδοση ICS αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί στην JellyBean. Επίσης, υπάρχει κάποιο patch που αφαιρεί τα μηνύματα από το αρχείο κλήσεων; https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html στην εφαρμογή omega files (mods / remove sms ftom call log) Edited February 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 στην εφαρμογή omega files (mods / remove sms ftom call log) χμμ δεν υπάρχει τέτοιο mod. Βασικά το Omega Files αναφέρεται στη ν20. Έχω την 19.2 αλλά έκανα ενημέρωση του Omega Files. Ίσως ήταν στην προηγούμενη έκδοση. Οπότε πως το βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Q: When I pinch the home screen to add an extra page, the phone speaks to me and says "Home screen edit page open". When I go back to the main home screen it then says "Work space 1 of 2". The "TalkBack" setting is set to off. Any advice? A: It's a bug with the newer firmwares from Samsung that affect the Galaxy series. The bug manifests when you enable any play store app in Accessibility. Some users reported a workaround by going to android settings > applications and then disabling both "Google Text-to-speech engine" and "Samsung TTS". Another solution is to change your home screen app. Some alternatives are: GoLauncher, Nova Launcher, etc. These apps will not exhibit this bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καταρχήν Συγχαρητήρια για την όμορφη rom. Μπαίνοντας στο Ρυθμίσεις/Προσβασιμότητα/ Υπηρεσίες υπάρχουν τα Talkback και NOLED, αν ενεργοποιήσω το NOLED τότε αρχίζει να εκφωνεί τις σελίδες "Page one of three" "Page two of three" κλπ όταν εναλλάσσω σελίδες στην αρχική οθόνη ή στις εφαρμογές, συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό??? Διάβασε αυτό!!! Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα της ομιλίας. Q: When I pinch the home screen to add an extra page, the phone speaks to me and says "Home screen edit page open". When I go back to the main home screen it then says "Work space 1 of 2". The "TalkBack" setting is set to off. Any advice? A: It's a bug with the newer firmwares from Samsung that affect the Galaxy series. The bug manifests when you enable any play store app in Accessibility. Some users reported a workaround by going to android settings > applications and then disabling both "Google Text-to-speech engine" and "Samsung TTS". Another solution is to change your home screen app. Some alternatives are: GoLauncher, Nova Launcher, etc. These apps will not exhibit this bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδες, γνωριζει κανενας αν εχει ανεβει εδω η στο xda καποιο mod για τα toggle buttons που να ειναι ιδια με τα stock? Το μονο που με χαλαει στην v20 ειναι τα καινουρια toggles. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδες, γνωριζει κανενας αν εχει ανεβει εδω η στο xda καποιο mod για τα toggle buttons που να ειναι ιδια με τα stock? Το μονο που με χαλαει στην v20 ειναι τα καινουρια toggles. Τα έχει δώσει ο Γιάννης στο xda.. Εδώ είσαι.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλησπερα!Αν καποιος θελει να περασει θεμα ας δοκιμασει αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28586146&postcount=7036 την εκδοση 15 .Το θεμα ειναι για το s3 αλλά παίζει αψογα στο s2.Moy πήρε κανα δεκάλεπτο να περαστεί,αλλά ειναι πολύ καλό! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 στην εφαρμογή omega files (mods / remove sms ftom call log) Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) στην εφαρμογή omega files (mods / remove sms ftom call log) Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο... στο Inside Omega v20 Jelly Bean 4.1.2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197 No MMS/SMS Log In Call LOG ρίξε και μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=remove%20SMS%20log%20from%20call%20log Edited February 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Στην έκδοση 19.2, ο φακός που ενεργοποιείται από την taskbar σβήνει όταν κλειδώσει το κινητό και σβήσει η οθόνη (πχ στα 30"). Γίνεται να μη σβήνει αν δεν τον κλείσουμε εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Παιδιά SOS. Με ποιό τρόπο μπορώ να κάνω hard format το S2 μου μιας και οι κωδικοί *2767*3855# δε δουλεύουν.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Παιδιά SOS. Με ποιό τρόπο μπορώ να κάνω hard format το S2 μου μιας και οι κωδικοί *2767*3855# δε δουλεύουν.... :( Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (διαγραφή δεδομένων, προγραμμάτων κ.λ.π) Δεν θα χαθεί η rom που είχαμε θα έχουμε δικαιώματα root (αν είχαμε), ΔΕΝ θα μείνουν οι φάκελοι και τα αρχεία που είχαμε στην εσωτερική μνήμη sdcard (πριν μεταφορά στο p.c.) Μενού/ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν θυμάμαι καλά) σε recovery :Wipe data/factory reset , και Μετά στο mount and storage :format τα : ....data,cache,system και preload Edited February 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (διαγραφή δεδομένων, προγραμμάτων κ.λ.π) Δεν θα χαθεί η rom που είχαμε θα έχουμε δικαιώματα root (αν είχαμε), ΔΕΝ θα μείνουν οι φάκελοι και τα αρχεία που είχαμε στην εσωτερική μνήμη sdcard (πριν μεταφορά στο p.c.) Μενού/ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν θυμάμαι καλά) Το έκανα αλλά παραμένουν οι φώτος και κάποιοι φάκελοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Το έκανα αλλά παραμένουν οι φώτος και κάποιοι φάκελοι... τα λέω αυτά, δεν διάβασες όλο το ποστ μου, το μεταφέρω εδώ Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (διαγραφή δεδομένων, προγραμμάτων κ.λ.π) Δεν θα χαθεί η rom που είχαμε θα έχουμε δικαιώματα root (αν είχαμε), ΔΕΝ θα μείνουν οι φάκελοι και τα αρχεία που είχαμε στην εσωτερική μνήμη sdcard (πριν μεταφορά στο p.c.) Μενού/ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν θυμάμαι καλά) σε recovery :Wipe data/factory reset , και Μετά στο mount and storage :format τα : ....data,cache,system και preload Edited February 15, 2013 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 τα λέω αυτά, δεν διάβασες όλο το ποστ μου Το διάβασα αλλά ενώ λες δε θα μείνουν φάκελοι και φωτός παρ όλα αυτά μένουν. Θέλω να το δώσω και θέλω να είναι τελείως καθαρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Καλησπερα!Αν καποιος θελει να περασει θεμα ας δοκιμασει αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28586146&postcount=7036 την εκδοση 15 .Το θεμα ειναι για το s3 αλλά παίζει αψογα στο s2.Moy πήρε κανα δεκάλεπτο να περαστεί,αλλά ειναι πολύ καλό! αδερφέ αφού κάνει και για το δικό μας galaxy s2 ενώ είναι για το 3 είδα τώρα αυτοhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 και μου τρέχουν τα σάλια,έχω μια αμφιβολία όμως γι αυτό. αν το δοκιμάσω και δεν κάνει θα έχω πρόβλημα?αμα είναι να μην το τολμήσω καθόλου. πάντως το θέμα τα σπάει και με υπογραφή τι άλλο made in GREECE:)έτσι για να γουστάρουμε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το διάβασα αλλά ενώ λες δε θα μείνουν φάκελοι και φωτός παρ όλα αυτά μένουν. Θέλω να το δώσω και θέλω να είναι τελείως καθαρό. κάνε πάλι αυτό , *2767*3855# , τώρα ίσως πιάσει Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts