Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποση ωρα μπορει να κανει επανεκκινηση μετα απο την εγκατασταση αυτης της ρομ παρακαλω μηπως ξερει κανεις? μηπως να αρχισω να ανησυχω?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει το λογκο της σαμσουνγκ εδω και κανενα μισαωρο τωρα μετα το ριμπουτ
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει το λογκο της σαμσουνγκ εδω και κανενα μισαωρο τωρα μετα το ριμπουτ

Εάν σου παίρνει πάνω απο 5 λεπτά, μπες σε Recovery και κάνε factory reset. Δεν παίρνει παραπάνω..

Για άλλη μια φορά σκέφτομαι "ευτυχώς που κράτησα το SII μου".

Με την omega 20 κρατάω στα χέρια μου και πάλι ένα νέο τηλέφωνο!

Ευχαριστώ πολύ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω απενεργοποιήσει από τα Omega Settings το να εμφανίζει το record button κατά τη κλήση και έχω κάνει και επανεκκίνηση όπως λέει, αλλά αυτό εξακολουθεί να εμφανίζεται. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχήν Συγχαρητήρια για την όμορφη rom.

Μπαίνοντας στο Ρυθμίσεις/Προσβασιμότητα/ Υπηρεσίες υπάρχουν τα Talkback και NOLED, αν ενεργοποιήσω το NOLED τότε αρχίζει να εκφωνεί τις σελίδες "Page one of three" "Page two of three" κλπ όταν εναλλάσσω σελίδες στην αρχική οθόνη ή στις εφαρμογές, συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό???

Παναγιώτης

Μπαίνοντας στο Ρυθμίσεις/Προσβασιμότητα/ Υπηρεσίες υπάρχουν τα Talkback και NOLED, αν ενεργοποιήσω το NOLED τότε αρχίζει να εκφωνεί τις σελίδες "Page one of three" "Page two of three" κλπ όταν εναλλάσσω σελίδες στην αρχική οθόνη ή στις εφαρμογές, συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό???

είναι η εφαρμογή για τυφλούς

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.marvin.talkback&hl=el

κάποτε χρησιμοποιούσα αυτό το NOLED

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=el

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Που μπορούμε να βρούμε μία λίστα με τις εφαρμογές που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε; Έχω κάτι για έκδοση ICS αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί στην JellyBean.

Επίσης, υπάρχει κάποιο patch που αφαιρεί τα μηνύματα από το αρχείο κλήσεων;

Που μπορούμε να βρούμε μία λίστα με τις εφαρμογές που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε; Έχω κάτι για έκδοση ICS αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί στην JellyBean.

Επίσης, υπάρχει κάποιο patch που αφαιρεί τα μηνύματα από το αρχείο κλήσεων;

https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html

στην εφαρμογή omega files (mods / remove sms ftom call log)

Edited by tora33

χμμ δεν υπάρχει τέτοιο mod. Βασικά το Omega Files αναφέρεται στη ν20. Έχω την 19.2 αλλά έκανα ενημέρωση του Omega Files. Ίσως ήταν στην προηγούμενη έκδοση. Οπότε πως το βρίσκουμε;

Q: When I pinch the home screen to add an extra page, the phone speaks to me and says "Home screen edit page open". When I go back to the main home screen it then says "Work space 1 of 2". The "TalkBack" setting is set to off. Any advice?

A: It's a bug with the newer firmwares from Samsung that affect the Galaxy series. The bug manifests when you enable any play store app in Accessibility. Some users reported a workaround by going to android settings > applications and then disabling both "Google Text-to-speech engine" and "Samsung TTS".

Another solution is to change your home screen app. Some alternatives are: GoLauncher, Nova Launcher, etc. These apps will not exhibit this bug.

Διάβασε αυτό!!! Εγώ έτσι έλυσα το πρόβλημα της ομιλίας.

Q: When I pinch the home screen to add an extra page, the phone speaks to me and says "Home screen edit page open". When I go back to the main home screen it then says "Work space 1 of 2". The "TalkBack" setting is set to off. Any advice?

A: It's a bug with the newer firmwares from Samsung that affect the Galaxy series. The bug manifests when you enable any play store app in Accessibility. Some users reported a workaround by going to android settings > applications and then disabling both "Google Text-to-speech engine" and "Samsung TTS".

Another solution is to change your home screen app. Some alternatives are: GoLauncher, Nova Launcher, etc. These apps will not exhibit this bug.

Παιδες, γνωριζει κανενας αν εχει ανεβει εδω η στο xda καποιο mod για τα toggle buttons που να ειναι ιδια με τα stock?

Το μονο που με χαλαει στην v20 ειναι τα καινουρια toggles.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδες, γνωριζει κανενας αν εχει ανεβει εδω η στο xda καποιο mod για τα toggle buttons που να ειναι ιδια με τα stock?

Το μονο που με χαλαει στην v20 ειναι τα καινουρια toggles.

Τα έχει δώσει ο Γιάννης στο xda.. Εδώ είσαι.. :happy:

Καλησπερα!Αν καποιος θελει να περασει θεμα ας δοκιμασει αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28586146&postcount=7036 την εκδοση 15 .Το θεμα ειναι για το s3 αλλά παίζει αψογα στο s2.Moy πήρε κανα δεκάλεπτο να περαστεί,αλλά ειναι πολύ καλό!
Aντώνης

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...

στο Inside Omega v20 Jelly Bean 4.1.2: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1489197

No MMS/SMS Log In Call LOG

ρίξε και μια ματιά εδώ

http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=remove%20SMS%20log%20from%20call%20log

Edited by tora33

Στην έκδοση 19.2, ο φακός που ενεργοποιείται από την taskbar σβήνει όταν κλειδώσει το κινητό και σβήσει η οθόνη (πχ στα 30"). Γίνεται να μη σβήνει αν δεν τον κλείσουμε εμείς;

Παιδιά SOS.

Με ποιό τρόπο μπορώ να κάνω hard format το S2 μου μιας και οι κωδικοί *2767*3855# δε δουλεύουν.... :(

Παιδιά SOS.

Με ποιό τρόπο μπορώ να κάνω hard format το S2 μου μιας και οι κωδικοί *2767*3855# δε δουλεύουν.... :(

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (διαγραφή δεδομένων, προγραμμάτων κ.λ.π)

Δεν θα χαθεί η rom που είχαμε θα έχουμε δικαιώματα root (αν είχαμε), ΔΕΝ θα μείνουν οι φάκελοι και τα αρχεία που είχαμε στην εσωτερική μνήμη sdcard (πριν μεταφορά στο p.c.)

Μενού/ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν θυμάμαι καλά)

σε recovery :Wipe data/factory reset , και Μετά στο mount and storage :format τα : ....data,cache,system και preload

Edited by tora33

Δεν θα χαθεί η rom που είχαμε θα έχουμε δικαιώματα root (αν είχαμε), ΔΕΝ θα μείνουν οι φάκελοι και τα αρχεία που είχαμε στην εσωτερική μνήμη sdcard (πριν μεταφορά στο p.c.)

Μενού/ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν θυμάμαι καλά)

Το έκανα αλλά παραμένουν οι φώτος και κάποιοι φάκελοι...

Το έκανα αλλά παραμένουν οι φώτος και κάποιοι φάκελοι...

τα λέω αυτά, δεν διάβασες όλο το ποστ μου, το μεταφέρω εδώ

σε recovery :Wipe data/factory reset , και Μετά στο mount and storage :format τα : ....data,cache,system και preload

Edited by tora33

τα λέω αυτά, δεν διάβασες όλο το ποστ μου

Το διάβασα αλλά ενώ λες δε θα μείνουν φάκελοι και φωτός παρ όλα αυτά μένουν. Θέλω να το δώσω και θέλω να είναι τελείως καθαρό.

Καλησπερα!Αν καποιος θελει να περασει θεμα ας δοκιμασει αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28586146&postcount=7036 την εκδοση 15 .Το θεμα ειναι για το s3 αλλά παίζει αψογα στο s2.Moy πήρε κανα δεκάλεπτο να περαστεί,αλλά ειναι πολύ καλό!

αδερφέ αφού κάνει και για το δικό μας galaxy s2 ενώ είναι για το 3 είδα τώρα αυτοhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 και μου τρέχουν τα σάλια,έχω μια αμφιβολία όμως γι αυτό. αν το δοκιμάσω και δεν κάνει θα έχω πρόβλημα?αμα είναι να μην το τολμήσω καθόλου. πάντως το θέμα τα σπάει και με υπογραφή τι άλλο made in GREECE:)έτσι για να γουστάρουμε:D

Το διάβασα αλλά ενώ λες δε θα μείνουν φάκελοι και φωτός παρ όλα αυτά μένουν. Θέλω να το δώσω και θέλω να είναι τελείως καθαρό.

κάνε πάλι αυτό , *2767*3855# , τώρα ίσως πιάσει