Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν... Ένα γενικό σχόλιο:

Η Rom είναι πολύ καλή όπως και τα Omega files.

Έφτιαξα το weather widget να μην είναι διάφανο και έτρεξα το fix για το πάγωμα του lockscreen. Έκανα και ένα calibration της μπαταρίας με το σχετικό app από το store.

Ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ το πρωί. Έκανα ρυθμίσεις, εγκαταστάσεις κτλ για πολλή ώρα (σχεδόν 3,5 ώρες). Επίσης, κάποια τηλεφωνήματα, δοκιμές με το gps. Η μπαταρία ακόμα αντέχει. Δεν βλέπω λοιπόν το περίφημο "άδειασμα" της μπαταρίας...

Τι φιξ εκανες για το παγωμα του lockscreen φιλε μου?

Και καθε ποτε το κανει αυτο η leacked 4.1.2?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι φιξ εκανες για το παγωμα του lockscreen φιλε μου?

Και καθε ποτε το κανει αυτο η leacked 4.1.2?

Είναι μέσα στα Omega files. Από εκεί το κατεβάζεις.

Έχω την εντύπωση ότι το έκανε αν έσβηνε η οθόνη με ενεργοποιημένο το wifi. Μόλις πάταγες το home ή το Power για να ενεργοποιήσεις την οθόνη, εμφανιζοταν παγωμένη για 2'' περίπου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την έχω εδώ και 2 ημέρες και το κινητό ζεσταίνεται πάρα πολύ εύκολα. Αυτή τη στιγμή που βλέπω ένα βίντεο στο Youtube πραγματικά καίει.

Σκέφτομαι να γυρίσω στην CM10.1 ή πιο πολύ να δοκιμάσω την Resurrection που δεν έχω δει ακόμα.

Την έχω εδώ και 2 ημέρες και το κινητό ζεσταίνεται πάρα πολύ εύκολα. Αυτή τη στιγμή που βλέπω ένα βίντεο στο Youtube πραγματικά καίει.

Σκέφτομαι να γυρίσω στην CM10.1 ή πιο πολύ να δοκιμάσω την Resurrection που δεν έχω δει ακόμα.

Θα σου πρότεινα 2 πραγματάκια:

1. Δοκίμασε να κάνεις ένα calibration στην μπαταρία σου (στην ουσία, σβήνεις απλά το cache της μπαταρίας, πράγμα που καλό είναι να γίνεται σε κάθε εγκατάσταση νέας ρομ)

2. Να περάσεις τον μονταρισμένο kernel του Siyah, όπου εμένα με βοήθησε αρκετά.. :happy: (έχουν προσθέσει και το fix της lockscreen)

Εσύ επιλέγεις όπως και να'χει.. Εγώ αντιμετώπισα αύξηση θερμοκρασίας και ένα "άσχετο restart", προτού κάνω τα παραπάνω και ηρεμήσω.. Ήμουν σε CM10.1 vsync πριν, αλλά αγαπάμε Omega.. :)

Edited by Giov87

Θα σου πρότεινα 2 πραγματάκια:

1. Δοκίμασε να κάνεις ένα calibration στην μπαταρία σου (στην ουσία, σβήνεις απλά το cache της μπαταρίας, πράγμα που καλό είναι να γίνεται σε κάθε εγκατάσταση νέας ρομ)

2. Να περάσεις τον μονταρισμένο kernel του Siyah, όπου εμένα με βοήθησε αρκετά.. :happy: (έχουν προσθέσει και το fix της lockscreen)

Εσύ επιλέγεις όπως και να'χει.. Εγώ αντιμετώπισα αύξηση θερμοκρασίας και ένα "άσχετο restart", προτού κάνω τα παραπάνω και ηρεμήσω.. Ήμουν σε CM10.1 vsync πριν, αλλά αγαπάμε Omega.. :)

Ο μονταρισμένος Siyah είναι από τα παιδιά της ομάδας, Γιάννη; Αναρωτιέμαι επίσης γιατί δεν τον έβαλαν εξ αρχής να μη γίνεται η φασαρία . Διάβασα κι αλλού για υπερθέρμανση και restarts...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο μονταρισμένος Siyah είναι από τα παιδιά της ομάδας, Γιάννη; Αναρωτιέμαι επίσης γιατί δεν τον έβαλαν εξ αρχής να μη γίνεται η φασαρία . Διάβασα κι αλλού για υπερθέρμανση και restarts...

Δεν ξέρω αν το προτείνουν σαν "ομάδα", αλλά το έχει προτείνει ένα από τα μέλη της ομάδας, ο @cooza.. :happy:

Δεν ξέρω αν το προτείνουν σαν "ομάδα", αλλά το έχει προτείνει ένα από τα μέλη της ομάδας, ο @cooza.. :happy:

Οπότε τον έβαλες και δεν έχει πια lockscreen; Το lockscreen σε εμένα εμφανίζεται αν σβήσει η οθόνη με ενεργοποιημένο το wifi...

Και από μπαταρία, εντάξει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ Γιάννη για τις συμβουλες. Τα είχα κανει και τα 2 που μου λες αλλά στη θερμοκρασία δεν είδα μεγάλη διάφορα.

Τώρα έβαλα resurrection και βλέπουμε. Ίσως ξαναγυρισω! Το έχω ρίξει στις δοκιμές τώρα τελευταια..

Ρε παιδια τι ακριβως κανει αυτο το battery calibration?

Κερδιζουμε τιποτα σε διαρκεια μπαταριας?

Επισης χανουμε τιποτα απο τις ρυθμησεις/εφαρμογες του κινητου?

Οπότε τον έβαλες και δεν έχει πια lockscreen; Το lockscreen σε εμένα εμφανίζεται αν σβήσει η οθόνη με ενεργοποιημένο το wifi...

Και από μπαταρία, εντάξει;

Έχει διορθωμένο το lag που παρουσίαζε η lockscreen όταν το κινητό ήταν συνδεδεμένο στο wifi για κάποια ώρα.. Από μπαταρία, είναι σίγουρα καλύτερη της Omega 16.2 που είχα.. Πολύ πιθανό να βοήθησε και ο Siyah kernel, αφού είναι από τους καλύτερους σε θέμα αυτονομίας kernels.. :happy:

Ρε παιδια τι ακριβως κανει αυτο το battery calibration?

Κερδιζουμε τιποτα σε διαρκεια μπαταριας?

Επισης χανουμε τιποτα απο τις ρυθμησεις/εφαρμογες του κινητου?

Όπως είπα και 5 posts πίσω, απλά διαγράφει το cache της μπαταρίας.. Σβήνει προηγούμενες καταγραφές και δεδομένα.. Είναι μία κίνηση που καλό είναι να γίνεται σε κάθε εγκατάσταση νέας ρομ. Όσο για τα δεδομένα σου, όχι δεν τα πειράζει καθόλου.. ;)

Με siyah και με calibration το πρωί (8 η ώρα ), με 1 ώρα χρηση και 2 κλήσεις, η μπαταρία δείχνει 91%. Νομίζω καλά είναι. ..

SiyahKernel S2-v6.0beta4;

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

SiyahKernel S2-v6.0beta4;

Με https://dl.dropbox.com/u/100039584/Samsung%20Galaxy%20S2/Kernel/Siyah-s2-v6.0b4-CWM.zip

Τον έβαλα αμέσως μετά την εγκατάσταση της rom. Δηλαδή έγινε η πρώτη εκκίνηση, πήρε google κτλ και μετά έκανα επανεκκίνηση σε recovery και τον έβαλα. Το accuweather fix (για να μην είναι διαφανής ο καιρός) το έβαλα μετά...

Edited by Pyladhs
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη χρονια σε ολους.Εδω και λιγες μερες χρησιμοποιω την v17 για το s2 και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.Πολλα συγχαρητηρια στο Γιαννη!Επισης παροτι δεν εχω αλλαξει kernel δεν εχω κανενα προβλημα με τη lock screen.

Μπορει να ακουστω λιγο αχαριστος αλλα αν γινοτανε να προστεθει το crt off στα omega files του playstore και για το s2 θα ητανε πραγματικα εκπληκτικο!

Για τον φιλο the_red_shade87: Πιθανοτατα αναφερεσαι στο burn in των amoled,δυστυχως ολοι μας το παθαινουμε αργα η γρηγορα,αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο.Δεν εχει καμμια σχεση με τη ρομ,απλα μαλλον δεν το ειχες προσεξει.Αμα το πας για service και συγκινηθουν εισαι τυχερος!

Καλη χρονια σε ολους.Εδω και λιγες μερες χρησιμοποιω την v17 για το s2 και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.Πολλα συγχαρητηρια στο Γιαννη!Επισης παροτι δεν εχω αλλαξει kernel δεν εχω κανενα προβλημα με τη lock screen.

Μπορει να ακουστω λιγο αχαριστος αλλα αν γινοτανε να προστεθει το crt off στα omega files του playstore και για το s2 θα ητανε πραγματικα εκπληκτικο!

Για τον φιλο the_red_shade87: Πιθανοτατα αναφερεσαι στο burn in των amoled,δυστυχως ολοι μας το παθαινουμε αργα η γρηγορα,αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο.Δεν εχει καμμια σχεση με τη ρομ,απλα μαλλον δεν το ειχες προσεξει.Αμα το πας για service και συγκινηθουν εισαι τυχερος!

Δες αν έχεις πάγωμα lockscreen αφού σβήσει η οθόνη με ενεργοποιημένο το wifi. (Μόνο τότε υπάρχει πρόβλημα.)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από το άθλημα της μόντας είπα να αναβαθμίσω. Το μόνο μου θέμα είναι ότι έχω το brick bug και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να προσέξω.

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από το άθλημα της μόντας είπα να αναβαθμίσω. Το μόνο μου θέμα είναι ότι έχω το brick bug και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να προσέξω.

καλή χρονιά, διάβασε προσεκτικά ΕΔΩ τα πρώτα ποστ

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Οπότε συνεχίζω κανονικά τη γνωστή διαδικασία για εγκατάσταση rom όπως παλιά,απλά όμως κάνω το wipe μέσα από την προηγούμενη rom που έχω? Ή είναι καλύτερο να περάσω τη νέα rom και να κάνω μετά wipe μέσα από αυτήν?

Με https://dl.dropbox.com/u/100039584/Samsung%20Galaxy%20S2/Kernel/Siyah-s2-v6.0b4-CWM.zip

Τον έβαλα αμέσως μετά την εγκατάσταση της rom. Δηλαδή έγινε η πρώτη εκκίνηση, πήρε google κτλ και μετά έκανα επανεκκίνηση σε recovery και τον έβαλα. Το accuweather fix (για να μην είναι διαφανής ο καιρός) το έβαλα μετά...

Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου, ή βοηθανε τα wipes που γινονται κατα την εγκατασταση του kernel, αλλα το κινητο παει ενα κλικ καλυτερα με τον Siyah

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Οπότε συνεχίζω κανονικά τη γνωστή διαδικασία για εγκατάσταση rom όπως παλιά,απλά όμως κάνω το wipe μέσα από την προηγούμενη rom που έχω? Ή είναι καλύτερο να περάσω τη νέα rom και να κάνω μετά wipe μέσα από αυτήν?

Αν πηγαίνεις σε άλλη ρομ, κάνε πρώτα τα 3 wipes και μετά περνάς την νέα ρομ.

αν αλλάζεις απλώς έκδοση τότε μόνο wipe cashe και dalvik cashe πάντοτε όμως ΠΡΙΝ το πέρασμα της νέας ρομ

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου, ή βοηθανε τα wipes που γινονται κατα την εγκατασταση του kernel, αλλα το κινητο παει ενα κλικ καλυτερα με τον Siyah

να ρωτησω και εγω με την σειρα μου κατι για τους κερνελ...ειχα βαλει την ομεγα v17 εβαλα το fix τοτε για την lockscreen γιατι κολλουσε διωρθωθηκε αυτο το θεμα μετα εβαλα τον τελευταιο του philz και σημερα περασα τον siyah εκανε wipe απο μονο του...δεν χρειαζεται να κανω εγω κατι αλλο ετσι? εννοω για την αλλαγη κερνελ, στις ρομ εκανα κανονικα τα wipe...επισης σαν να μου φαινεται η μπαταρια καταναλωθηκε σημερα πιο αποτομα...επειδη δεν εχει κανει ακομα κανενα κυκλο εγινε αυτο?η ειναι η ιδεα μου?και επειδη δεν με ενδιαφερει να κανω overclock η γενικα καποια τροποποιηση ανοιξα το stweaks απο περιεργια αλλα δεν πειραξα τπτ.το κινητο θα συνεχισει να δουλευει ετσι οπως ειναι απο εργαστιο χρονισμενο σωστα?(η εστω οπως ειναι απο την ρομ)το boot της omega χαθηκε και μπηκε το εργοστασιακο της samsung ασχετο απλα επειδη το παρατηρησα το ειπα και αυτο :P

Γεια και χαρά! Εγώ χθές γύρισα στην Omega ξανά και επειδή μέσα σε μισή μέρα κόλησα στην lock screan 5-6 φορές ήδη είπα να περάσω τον Siyah και ας είναι beta που δε τις τιμάω συνήθως. Τον πέρασα κανονικά, πάω να κάνω εγκατάσταση από recovery και μου βγάζει στο τέλος instalation aborted. Προφανώς δεν τα κατάφερα ακόμα... Συνέβη σε κανέναν άλλο??

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Γεια και χαρά! Εγώ χθές γύρισα στην Omega ξανά και επειδή μέσα σε μισή μέρα κόλησα στην lock screan 5-6 φορές ήδη είπα να περάσω τον Siyah και ας είναι beta που δε τις τιμάω συνήθως. Τον πέρασα κανονικά, πάω να κάνω εγκατάσταση από recovery και μου βγάζει στο τέλος instalation aborted. Προφανώς δεν τα κατάφερα ακόμα... Συνέβη σε κανέναν άλλο??

Πέρασε πρώτα τον Jeboo kernel και πέρασε μετά τον Siyah.. Σου βγάζει aborted, γιατί φταίει ο Philz kernel που έχει η ρομ.. το είχα αντιμετωπίσει και εγώ.. :happy:

Το φαντάστηκα πως κάτι τέτοιο θα παίζει...θενξ :)

EDIT Κιόμως πάλι τα ίδια! Instalation aborted! :/

Edited by femiros

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: