Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την rom 16.2 την εγκατέστησα, αλλά αναγκάστηκα να την καταργήσω, παρ' ότι εμφανισιακά, ειδικά στα system settings είναι πολύ καλή. Είχα διάφορα μικροπροβλήματα, αλλά αυτό που με ανάγκασε να την αλλάξω ήταν ότι ξανασυνάντησα, μετά από καιρό, το πρόβλημα με την τεράστια κατανάλωση CPU από το android media process, το οποίο εξαφάνιζε την μπαταρία (πρόβλημα που είχα από παλιά αλλά είχε διορθωθεί με τις AOKP Roms). Επίσης δεν μπορούσε να μεταφέρει τις εφαρμογές στην SD Card με κανένα τρόπο (ούτε από το σύστημα, ούτε με App2SD ούτε με Titanium). Τελικά πέρασα την Omega 9.2 μήπως δω βελτίωση.

Πάντως για τον indie ψήφισα στο σχετικο thread, όχι μόνο γιατί είναι Έλληνας, αλλά και γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Tο πρώτο μου ποστ στο xda έγινε για την πάρτη σου Γιάννη..!:)

Τι να πω ...το ευχαριστώ είναι λίγο. :P

Edited by jotsou

Την rom 16.2 την εγκατέστησα, αλλά αναγκάστηκα να την καταργήσω, παρ' ότι εμφανισιακά, ειδικά στα system settings είναι πολύ καλή. Είχα διάφορα μικροπροβλήματα, αλλά αυτό που με ανάγκασε να την αλλάξω ήταν ότι ξανασυνάντησα, μετά από καιρό, το πρόβλημα με την τεράστια κατανάλωση CPU από το android media process, το οποίο εξαφάνιζε την μπαταρία (πρόβλημα που είχα από παλιά αλλά είχε διορθωθεί με τις AOKP Roms). Επίσης δεν μπορούσε να μεταφέρει τις εφαρμογές στην SD Card με κανένα τρόπο (ούτε από το σύστημα, ούτε με App2SD ούτε με Titanium). Τελικά πέρασα την Omega 9.2 μήπως δω βελτίωση.

Πάντως για τον indie ψήφισα στο σχετικο thread, όχι μόνο γιατί είναι Έλληνας, αλλά και γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά.

Συμφωνώ φίλε Σέργιε. Έχει κάποια θεματάκια. Το ποιό σοβαρό θέμα είναι της μπαταρίας. Αλλό ένα θεματάκι έχει όταν είναι ανοιχτό το wifi και είσαι στην οθόνη κλειδώματος. Παγώνει για μερικά δευτερόλεπτα και πρέπει να περιμένεις λίγο για να ξεκλειδώσει. Δε στέλνω εφαρμογές στην sd οπότε δεν εντόπισα το πρόβλημα που ανέφερες. Επίσης η έξυπνη διαμονή δουλεύει κανονικά; Τα βάζεις σε μια ζυγαριά και αποφασίζεις. Εγώ προς το παρόν μένω στην Omega.

Παρεμπιπτόντως και εγώ ψήφισα τον Γιάννη στο XDA.

Όντως υπάρχει ένα θεματάκι με την μπαταρία,αλλά εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα σε σχέση με αυτά που προσφέρει,τι να αλλάζω μπαταρία στο τέλος της μέρας,τι στην μέση της.

Επειδη εκανα μια πατατα, θυμιστε μου λιγο οταν το κινητο ειναι σε cwm, πως περναω αρχεια απο το pc στο κινητο;

Υ.Γ.: Οταν δεν εχεις συνδεμενο το κινητο με το usb καλωδιο του, ειναι αδυνατο να το ''διαβασει'' ο υπολογιστης! Το ειχα στη φορτιση και νομιζα πως φορτιζε απο το usb καλωδιο συνδεσης με το Laptop... αν δεν πιεις καφε το πρωι, δε λειτουργεις!

Edited by stakhs

Επειδη εκανα μια πατατα, θυμιστε μου λιγο οταν το κινητο ειναι σε cwm, πως περναω αρχεια απο το pc στο κινητο;

Υ.Γ.: Οταν δεν εχεις συνδεμενο το κινητο με το usb καλωδιο του, ειναι αδυνατο να το ''διαβασει'' ο υπολογιστης! Το ειχα στη φορτιση και νομιζα πως φορτιζε απο το usb καλωδιο συνδεσης με το Laptop... αν δεν πιεις καφε το πρωι, δε λειτουργεις!

Υποθέτω ότι μπορείς να το κάνεις μόνο στην εξωτερική κάρτα (αν έχεις)

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Υποθέτω ότι μπορείς να το κάνεις μόνο στην εξωτερική κάρτα (αν έχεις)
.

Το καταφερα φιλε μου. Μεσω kies χρησιμοποιησα τους drivers οπου και ''βρηκαν'' τη συσκευη και μεσω cwm εκανα mount usb, εφτιαξα εναν φακελο για τη rom και μετα μεσω install zip περαστηκε. Απλα δεν ειχα πιει καφε κι εκανα αλλα ντι αλλων.

Σε πρωτη φαση, ενα τεραστιο μπραβο στα παιδια. Πολυ ωραια δουλεια!!!

Edit

Σας ενημερώνω για τον διαγωνισμό στο xda: What Developer are YOU Most Thankful for? για όσους δεν το γνωρίζεται.

Ο διαγωνισμός είναι μόνο για US αλλά τελικά ψηφίζουν όλοι.

Πριν από λίγο μέτρησα τους ψήφους και το αποτέλεσμα μέχρι το post 715:

::indie:: 125 votes

quarx 129 votes

bruce 36 votes

mijjah 23 votes

Όποιος έχει λογαριασμό στο xda και του αρέσει η Omega και η δουλειά μου ας κάνει ένα post εδώ στο οποίο να έχει και link στο profile μου

http://forum.xda-developers.com/member.php?u=2576548

Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα με τιμάει πολύ και θα ήθελα να βγω πρώτος όχι για την συσκευή αλλά για άλλη μια Ελληνική πρωτιά.

Ποτε προλαβαν και το εκλεισαν; Δεν προλαβα να ψηφισω αλλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για οτι εχεις ηδη κανει!!!

και πως το περνάμε είπαμε αυτό;

Το δοκίμασα μέσω cwm αλλά κόλλησε κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος. Το πόσταρε στο thread της omega 16.2 ο τύπος και γράφει ότι το δοκίμασε στη 16.2 και δουλεύει μια χαρά. Αλλά μάλλον δεν...

Εdit: Άλλος ένας το δοκίμασε και δε δούλεψε μάλλον δε κάνει για τη 16.2. Κρίμα και φαινόταν ωραίο.

Edited by kyrgeo1978

Αυτή η "ενημέρωση λογισμικού" που βγάζει μετά το φλασάρισμα της 16.2 τι ακριβώς κάνει;

Πατάμε επιβεβαίωση ή το αγνοούμε;

Αυτή η "ενημέρωση λογισμικού" που βγάζει μετά το φλασάρισμα της 16.2 τι ακριβώς κάνει;

Πατάμε επιβεβαίωση ή το αγνοούμε;

Ότι και να πατήσεις το ίδιο είναι. Δεν πρόκειτε να κάνει ενημέρωση λογισμικού γιατί είσαι σε custom ούτε τώρα ούτε αργότερα :lol:

Υπέροχη δουλειά παιδιά! Με την κουζίνα τι γίνεται? Είμαστε κοντά? Πάντως για τα Toggles καλό θα ήταν να επιλέγουμε εμείς ποια θέλουμε...όχι πως με ενοχλούν απλά για τον έλεγχο της συσκευής. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε κάποια εφαρμογή συστήματος? Γιατί σαν πολλές να κάμερες και ρολόγια μαζεύτηκαν. :p

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Υπέροχη δουλειά παιδιά! Με την κουζίνα τι γίνεται? Είμαστε κοντά? Πάντως για τα Toggles καλό θα ήταν να επιλέγουμε εμείς ποια θέλουμε...όχι πως με ενοχλούν απλά για τον έλεγχο της συσκευής. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε κάποια εφαρμογή συστήματος? Γιατί σαν πολλές να κάμερες και ρολόγια μαζεύτηκαν. :p
Ένας βασικός λόγος που έχω επιστρέψει σε Pulse ICS είναι γιατί στην Omega JellyBean (και σε καμμία JB ROM αν δεν κάνω λάθος) δεν υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης των toggles. Για εμένα είναι σημαντική λειτουργία και επηρεάζει τη χρηστικότητα.

Όσο για τις εφαρμογές συστήματος, μπορείς να διαγράψεις ή καλύτερα να απενεργοποιήσεις ό,τι θέλεις (με προσοχή όμως) μέσω του Titanium Backup.

Το δοκίμασα μέσω cwm αλλά κόλλησε κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος. Το πόσταρε στο thread της omega 16.2 ο τύπος και γράφει ότι το δοκίμασε στη 16.2 και δουλεύει μια χαρά. Αλλά μάλλον δεν...

Εdit: Άλλος ένας το δοκίμασε και δε δούλεψε μάλλον δε κάνει για τη 16.2. Κρίμα και φαινόταν ωραίο.

To δοκίμασα εγώ, όντως δείχνει ότι κολλάει στο CWM (και την είχα πατήσει κι εγώ έτσι) αλλά δεν είναι έτσι!

Απλά περιμένετε, κάνει περιπου 6-7 λεπτά και είστε έτοιμοι!

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Γενικά θέματα συμβατά με την 16.2 υπάρχουν κάπου?

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

To δοκίμασα εγώ, όντως δείχνει ότι κολλάει στο CWM (και την είχα πατήσει κι εγώ έτσι) αλλά δεν είναι έτσι!

Απλά περιμένετε, κάνει περιπου 6-7 λεπτά και είστε έτοιμοι!

Το κράτησες; Είναι καλό θέμα τελικά;

Το κράτησες; Είναι καλό θέμα τελικά;

Να πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε και τόσο, μπλεδίζει υπερβολικά πολύ με αποτέλεσμα κάπιοα στοιχεία να είναι δυσδιάκριτα.

τελικά έβαλα αυτήν την ρομ εν αναμονή της κουζίνας της ωμέγα

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Η ωρα και τα εικονιδια στην status bar εμφανιζονται καπως μεγαλυτερα.

Υπαρχει τροπος να τα μικρυνουμε;

Επισης themes για dialer, μπαταρια κλπ που βρισκουμε για την 4.1.2;

Από εδώ μπορείτε να εγκαταστήσετε το Video LiveThumbnails του SIII. Δουλεύει μια χαρά. Φλασάρετε μέσω cwm. Αφού φλασάρετε διαβάστε και δείτε οδηγίες σ' αυτό το βιντεάκι.Πριν ξεκινήσετε να βλέπετε τα βιντεάκια σας πηγαίνεται cwm κάντε wipe cache partition, dalvik cache και fix permissions. Επανεκκίνηση και είστε έτοιμοι. Edited by kyrgeo1978

Η ωρα και τα εικονιδια στην status bar εμφανιζονται καπως μεγαλυτερα.

Υπαρχει τροπος να τα μικρυνουμε;

Επισης themes για dialer, μπαταρια κλπ που βρισκουμε για την 4.1.2;

Καταφερα να κανω μπλε τα εικονιδια στην status bar, αλλα δεν γνωριζω πως να αλλαξω το μεγεθος αυτης. τα εικονιδια ειναι μεγαλα, πως αλλαζω το μεγεθος;

Πρεπει να κανω comile-recompile;