Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε έκδοση 4.0.4 για το S2. Ενδεχομένως ο Γιάννης να ασχοληθεί με νέα Omega :)

source

εχει βγει εδω και κατι μερες αλλα υπαρχει ενα θεμα με το cwm δεν πρεπει να γινονται τα γνωστα 3 wipes θα πρεπει πρωτα να περαστει ενας αλλος κερνελ πχ. ο siyah και μετα να γινουν τα wipes η το restore backup επισης με αλλον κερνελ νομιζω δεν δουλευει το bluetooth

πιστευω οτι για αυτους τους λογους και για να λυθει το brick bug διοτι και με την lq5 και με την lpm εχουν μπρικαρει πολλα τηλεφωνα ισως κι ο Γιαννης περιμενει να λυθει το θεμα του στοκ κερνελ με το cwm και τα γνωστα wipes

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει βγει εδω και κατι μερες αλλα υπαρχει ενα θεμα με το cwm δεν πρεπει να γινονται τα γνωστα 3 wipes θα πρεπει πρωτα να περαστει ενας αλλος κερνελ πχ. ο siyah και μετα να γινουν τα wipes η το restore backup επισης με αλλον κερνελ νομιζω δεν δουλευει το bluetooth

πιστευω οτι για αυτους τους λογους και για να λυθει το brick bug διοτι και με την lq5 και με την lpm εχουν μπρικαρει πολλα τηλεφωνα ισως κι ο Γιαννης περιμενει να λυθει το θεμα του στοκ κερνελ με το cwm και τα γνωστα wipes

Αχα! Αυτό δεν το ήξερα καθότι είμαι στο S3... Πάντως θεωρώ ότι κι εδώ θα έχουμε εξελίξεις. Η έκδοση Jellybean με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μπει και στο S2 :shifty:

Αχα! Αυτό δεν το ήξερα καθότι είμαι στο S3... Πάντως θεωρώ ότι κι εδώ θα έχουμε εξελίξεις. Η έκδοση Jellybean με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα μπει και στο S2 :shifty:

Από το στόμα σου και στου Γιάννη (αλλά και των άλλων developers) το αυτί!!

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κακά τα ψέμματα, το S2 δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Αν και προσωπικά θεωρώ ότι η έκδοση Gingerbread δεν ξεπεράστηκε από την ICS, ίσως με την Jellybean να δούμε κάτι καλύτερο και όχι απλά νέο ;)

Εκει που το κινητο ειναι κλειδωμενο σε μαυρη οθονη αρκετες φορες αναβει το φως οπως οταν παταμε ενα κουμπι ξερει κανεις κατι;

Εκει που το κινητο ειναι κλειδωμενο σε μαυρη οθονη αρκετες φορες αναβει το φως οπως οταν παταμε ενα κουμπι ξερει κανεις κατι;

ισω; να σε παιρνει καποιος που τον εχεις βαλει στην αυτοματη αποριψη πχ απορητα νουμερα

τσεκαρε τον dialer σου για κλησεις...

εμενα ετσι κανει

Είτε έχεις κατεβάσει κάποια εφαρμογή που δε σου δουλεύει σωστά είτε φλάσαρες κάποιο κέρνελ χωρίς να εγκαταστήσεις τον Kernel Cleaning Script. Αν το πρόβλημα είναι κάποια εφαρμογή, τότε ξεκίνα να σβήνεις τις τελευταίες εφαρμογές που έχεις περάσει μέχρι να βρείς ποιά σου δημιουργεί το πρόβλημα. Αν κάτι δεν πήγε καλά με κάποιο φλασάρισμα που έχεις κάνει τότε μόνη λύση σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι να κάνεις restore από το τελευταίο back up που έχεις πάρει. Αν δεν έχεις πάρει back up δυστυχώς πρέπει να ξαναπεράσεις την rom που έχεις με wipe data/ factory reset.

Edited by kyrgeo1978

παιδες σας χαιρεταω απο δω θα τα λεμε στο θρεντ του 3 οποιος ερθει!!!

χαρηκα που καναμε παρεα και βοηθαγαμε ο ενας τον αλλον!!!

-1........

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Επιτέλους μπήκα κι εγώ στον κόσμο της omega!Πέρασα την ρομ με έναν φίλο που την χρησιμοποιεί καιρό τώρα στο δικό του,αλλά διαβάζοντας παρατήρησα πως χρειάζονται 3 wipe πριν την εγκατάσταση,πράγμα που σίγουρα δεν έγινε.

2 μέρες που το δουλεύω τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα απεναντίας το κινητό πάει σφαίρα σε σχέση με μαμά ρομ που φόραγε πριν,το μόνο θέμα που είδα είναι πως,μέσω της αναζήτησης αρχείων βλέπω φακέλους εφαρμοφών οι οποίοι νομίζω πως θα έπρεπε να είχαν σβηστεί.

Θα ήταν προτιμότερο να την περάσω από την αρχή με κάτι που θα έπρεπε να προσέξω και κάνοντας τα 3wipes που αναφέρονται στον οδηγό για νέα ρομ έτσι ώστε να σβηστούν και οι παραπάνω φάκελοι,μιας και είναι νωρίς ακόμα και δεν έχω ξεκινήσει το στήσιμο της συσκευής;

Ή δεν χρειάζεται και το θέμα με τους φακέλους προ έρχεται από αλλού;

Επιτέλους μπήκα κι εγώ στον κόσμο της omega!Πέρασα την ρομ με έναν φίλο που την χρησιμοποιεί καιρό τώρα στο δικό του,αλλά διαβάζοντας παρατήρησα πως χρειάζονται 3 wipe πριν την εγκατάσταση,πράγμα που σίγουρα δεν έγινε.

2 μέρες που το δουλεύω τώρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα απεναντίας το κινητό πάει σφαίρα σε σχέση με μαμά ρομ που φόραγε πριν,το μόνο θέμα που είδα είναι πως,μέσω της αναζήτησης αρχείων βλέπω φακέλους εφαρμοφών οι οποίοι νομίζω πως θα έπρεπε να είχαν σβηστεί.

Θα ήταν προτιμότερο να την περάσω από την αρχή με κάτι που θα έπρεπε να προσέξω και κάνοντας τα 3wipes που αναφέρονται στον οδηγό για νέα ρομ έτσι ώστε να σβηστούν και οι παραπάνω φάκελοι,μιας και είναι νωρίς ακόμα και δεν έχω ξεκινήσει το στήσιμο της συσκευής;

Να τα κανεις ολα, οταν πας απο μια ρομ σε αλλη

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Έγιναν 3 wipe, απλά εσύ είχες το μυαλό σου αλλού εκείνη την ώρα...:p

Έγιναν 3 wipe, απλά εσύ είχες το μυαλό σου αλλού εκείνη την ώρα...:p

Αν είχαν γίνει 3 wipe τότε γιατί μέσα στην εσωτερική μνήμη είχε φακέλους εφαρμογών που είχα εγκαταστήσει με τη μαμά ρομ; α α

Χθες έκανα φορματ και την εσωτερική πέρασα πάλι την omega και τώρα είναι clean!

Αν είχαν γίνει 3 wipe τότε γιατί μέσα στην εσωτερική μνήμη είχε φακέλους εφαρμογών που είχα εγκαταστήσει με τη μαμά ρομ; α α

Χθες έκανα φορματ και την εσωτερική πέρασα πάλι την omega και τώρα είναι clean!

τα wipes ΔΕΝ σβήνουν φακελους και λοιπά αρχεια από τις καρτες μνήμης, (και καλά κανουν) εκει πρέπει να κάνεις format

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλησπερα παιδια. Ενα θεματακι εχω να αναφερω μηπως ξερει καποιος να με βοηθησει.

Εχω omega v15 και εχω βαλει το google mail αντι για της samsung.

Το προβλημα μου ειναι οτι στους λογαριασμούς που εχω βαλει μου κραταει τα 25 τελευταία mail και ολα τα προηγουμενα τα σβηνει.

Αν πατησω φορτωση περισσοτερων θα κατεβασει αλλα 25 για να τα διαβασω αλλα μολις βγω απο την εφαρμογή σβηνουν.

Υπαρχει τροπος να κραταει ας πουμε τα τελευταια 100;

Ευχαριστώ.

tsoby4 yiannis

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το πόσες ημέρες συγχρονίζει το Gmail. Άλλαξε τη ρύθμιση πχ στις 90 ημέρες.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις το πόσες ημέρες συγχρονίζει το Gmail. Άλλαξε τη ρύθμιση πχ στις 90 ημέρες.

Εχει σχεση η εφαρμογή του gmail με την εφαρμογή που σεταρουμε τους αλλους λογαριασμους;

tsoby4 yiannis

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το viber? Ο αδερφός μου φοράει αυτή την ρομ κι ενώ μιλούσαμε κανονικά χθες και σήμερα δεν με ακούει ενώ τον ακούω κανονικότατα.. Επίσης μπορούμε να ανταλλάξουμε μηνύματα και φωτογραφίες κανονικά.. Δοκίμασε απεγκατασταση και εγκατάσταση αλλά παραμένει. Διάβασα στο xda για κάποιους με παρόμοιο πρόβλημα ότι μπορεί να μην υποτηρίζεται το viber από την rom τους.. Το ακουστικό της συσκευής λειτουργεί κανονικά σε κλήσεις τηλεφωνικές.. Ευχαριστώ!!

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το viber? Ο αδερφός μου φοράει αυτή την ρομ κι ενώ μιλούσαμε κανονικά χθες και σήμερα δεν με ακούει ενώ τον ακούω κανονικότατα.. Επίσης μπορούμε να ανταλλάξουμε μηνύματα και φωτογραφίες κανονικά.. Δοκίμασε απεγκατασταση και εγκατάσταση αλλά παραμένει. Διάβασα στο xda για κάποιους με παρόμοιο πρόβλημα ότι μπορεί να μην υποτηρίζεται το viber από την rom τους.. Το ακουστικό της συσκευής λειτουργεί κανονικά σε κλήσεις τηλεφωνικές.. Ευχαριστώ!!

το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στα galaxy 1 με κάποιες custom rom. Το όλο θέμα είναι ότι και καλά το viber δεν τις υποστηρίζει.

Το fix ήταν αρκετά απλό απλά αλλάζοντας 2-3 γραμμές στο build.prop της συσκευής, είτε με πρόγραμμα απο το μαρκετ (build.prop editor), είτε κάνοντας το σε έναν text editor.

αλλάζαμε τα

ro.product.model

ro.product.device

απο GT-I9000 σε SGH-I9000

Λογικά σε galaxy s2 είναι απο

GT-I9100 with SGH-I9100

Το περίεργο βέβαια είναι ότι δεν έχω δεί κανέναν άλλο να παραπονιέται με omega για κάτι τέτοιο οπότε θεωρώ πιθανό ότι κάποια εφαρμογή βάλατε και αν το πρόβλημα είναι αυτό έχει κάνει η εφαρμογή edit το build.prop.

Μην ξεχάσεις είτε να γράψεις σε ένα χαρτί ποιες γραμμές αλλάζεις και τι γράφανε πριν τις αλλάξεις. Αν η εφαρμογή που θα τις αλλάξεις σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις το αρχείο ένα backup, αν όχι κάντο με το χέρι. Και ακόμα καλύτερα κάντε και ένα backup απο cwm.

και βασικό. Αν αλλάξετε το build.prop πρέπει να κάνετε restart για να μπουν σε λειτουργία οι αλλαγές.

το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στα galaxy 1 με κάποιες custom rom. Το όλο θέμα είναι ότι και καλά το viber δεν τις υποστηρίζει.

Το fix ήταν αρκετά απλό απλά αλλάζοντας 2-3 γραμμές στο build.prop της συσκευής, είτε με πρόγραμμα απο το μαρκετ (build.prop editor), είτε κάνοντας το σε έναν text editor.

αλλάζαμε τα

ro.product.model

ro.product.device

απο GT-I9000 σε SGH-I9000

Λογικά σε galaxy s2 είναι απο

GT-I9100 with SGH-I9100

Το περίεργο βέβαια είναι ότι δεν έχω δεί κανέναν άλλο να παραπονιέται με omega για κάτι τέτοιο οπότε θεωρώ πιθανό ότι κάποια εφαρμογή βάλατε και αν το πρόβλημα είναι αυτό έχει κάνει η εφαρμογή edit το build.prop.

Μην ξεχάσεις είτε να γράψεις σε ένα χαρτί ποιες γραμμές αλλάζεις και τι γράφανε πριν τις αλλάξεις. Αν η εφαρμογή που θα τις αλλάξεις σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις το αρχείο ένα backup, αν όχι κάντο με το χέρι. Και ακόμα καλύτερα κάντε και ένα backup απο cwm.

και βασικό. Αν αλλάξετε το build.prop πρέπει να κάνετε restart για να μπουν σε λειτουργία οι αλλαγές.

Ναι μάλλον σε αυτά που προτείνεις κατέληξε και οντως είναι περίεργο γιατί δεν έχω διαβάσει κάποιον με s2 να παραπονιέται συν το γεγονός ότι ο αδερφός δεν το έχει και τοοοσο πολύ οπότε κάτι θα έκανε ως συνήθως.. Ευχαριστώ πολύ πάντως θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή από βδομάδα που θα επισκεφθώ τα πάτρια εδάφη.. :)

παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος κερνελ για την v15;

Αυτό είναι στην κρίση του καθενός.. Πάει ανάλογα με το τι ζητάς.. Αυτονομία, γρήγορη ανταπόκριση, επιδόσεις...?? Γενικότερα, θα σου πρότεινα siyah ή abyss kernel.. :happy:

Αυτό είναι στην κρίση του καθενός.. Πάει ανάλογα με το τι ζητάς.. Αυτονομία, γρήγορη ανταπόκριση, επιδόσεις...?? Γενικότερα, θα σου πρότεινα siyah ή abyss kernel.. :happy:

Και που μπορούμε να βρούμε αυτούς τους Kernel?

Θα μας δώσεις κάποιο link?

Ευχαριστώ