aDo Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (aDo αν βορείς ανέβασε plz και αυτό το φάκελο να δούμε τι έχει μέσα στο δικό σου). να εδω ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Προτού προχωρήσετε στην εκτέλεση των βημάτων του οδηγού ... Αγαπητέ lousou 76. Συγχαρητήρια για την λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας root, σε βαθμό που ακόμη και ένας αρχάριος, όπως και ο γράφων, καταφέρνει να φθάσει με ευκολία έστω και στο βήμα 4. Εδώ ακριβώς όμως είναι και το σημείο που έχω το πρόβλημα: "...Βήμα 4 Εγκατάσταση της rooted .62 έκδοσης του λογισμικού: Συνδέουμε το κινητό σε λειτουργία MSC Αντιγράφουμε το αρχείο generic62.zip στην κάρτα μνήμης. Κάνουμε ασφαλή κατάργηση συσκευής κάτω δεξιά και αφαιρούμε το τηλέφωνο." Προσπαθώντας να κάνω ασφαλή κατάργηση (υποθέτω με το καλώδιο USB συνδεδεμένο), και ενώ επιλέγω τη συσκευή "Sony Ericsson sa0102 ADB Interface driver", το pc μου εμφανίζει ότι: "Δεν είναι δυνατό να τερματιστεί η λειτουργία της συσκευής "Sony Ericsson sa0102 ADB Interface driver" επειδή ένα πρόγραμμα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν." Εάν αποσυνδέσω το καλώδιο, η κατάργηση επιτρέπεται αλλά, εκτελώντας τα επόμενα βήματα: "...Σβήνουμε το τηλέφωνο. Ανάβουμε το τηλέφωνο. Πατάμε επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο Volume Down καθώς το τηλέφωνο ξεκινά, μέχρι να εμφανιστεί το CWM (σελίδα με μπλέ γράμματα)..." και πατώντας επαναλαμβανόμενα (όχι συνεχόμενα) το volume down, με αγνοεί και ξεκινάει κανονικά χωρίς να με βάζει στο μενού του CWM. Τι θα μπορούσε να φταίει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 χμμ, η ρύθμιση υπάρχει αλλα δεν εμφανίζεται. θα χρειαστω σίγουρα ένα cwm backup από την ΟΕΜ. Τουλάχιστον το system.yaffs2.img μέσα από το Backup. .... ΚΛΑΙΝ Messaging. lousou76, τι να πω... Μας έφτιαξες οδηγό, λύνεις και τα προβλήματά μας... :respect: :respect: :respect: Να σημειώσω εγώ πως όταν επεξεργαστείτε το αρχείο με το Root Explorer, το πρόγραμμα δημιουργεί αυτόματα ένα backup του αρχικού αρχείου, σβήστε το ΠΡΙΝ την επανεκκίνηση, αλλίως το πρόγραμμα το κάνει restore αυτόματα και δε θα ενεργοποιηθεί το Cost Saving! lousou76, ξανά :thanks: :thanks: :thanks: Παράθεση Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 και πατώντας επαναλαμβανόμενα (όχι συνεχόμενα) το volume down, με αγνοεί και ξεκινάει κανονικά χωρίς να με βάζει στο μενού του CWM. Τι θα μπορούσε να φταίει; Ευχαριστώ. Αν θυμάμαι καλά γράφει οτι για να μπεις στο cwm πατάς την οθόνη. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros123 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Αν θυμάμαι καλά γράφει οτι για να μπεις στο cwm πατάς την οθόνη. δεν εγκατασταθηκε το CWM γιατι μαλλον δεν εγινες root.πανε δυο σελιδες πριν και δες ενα αναλογο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλημέρα σας. -Φίλε Πέτρο, ευχαριστώ για την υπόδειξη. Νομίζω όμως ότι to root πέτυχε, τουλάχιστο μέχρι το βήμα 3, και αυτό το λέω γιατί το Superuser έχει εγκατασταθεί, όπως λένε οι οδηγίες. Δυστυχώς δεν έχω γνώσεις να τσεκάρω τίποτε περισσότερο. -Αγαπητέ Ηλία το πρόβλημά μου αφορά το βήμα 4 όπου αναφέρεται ότι «….Σβήνουμε το τηλέφωνο. Ανάβουμε το τηλέφωνο. Πατάμε επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο Volume Down καθώς το τηλέφωνο ξεκινά, μέχρι να εμφανιστεί το CWM (σελίδα με μπλέ γράμματα)...". Ενώ πατάω το Volume Down δε με πάει στη σελίδα με τα μπλε γράμματα. -Όσον αφορά το πρόβλημα που είχα ("Δεν είναι δυνατό να τερματιστεί η λειτουργία της συσκευής "Sony Ericsson sa0102 ADB Interface driver" επειδή ένα πρόγραμμα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν.") κάνοντας μια απλή επανεκκίνηση στο pc μου δεν το εμφάνισε. Διαπίστωσα επίσης πριν από λίγο ότι «χάλασε» το gps. Δηλαδή ενώ το «δορυφοράκι» αναβοσβήνει συνέχεια, δεν καταφέρνει πλεον να εντοπίσει συντεταγμένες. Βεβαίως το δοκιμάζω σε ανοιχτό χώρο και περιμένω 5-10 λεπτά αλλά τίποτα. Την πάτησα άσχημα λέτε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλημέρα σας. -Φίλε Πέτρο, ευχαριστώ για την υπόδειξη. Νομίζω όμως ότι to root πέτυχε, τουλάχιστο μέχρι το βήμα 3, και αυτό το λέω γιατί το Superuser έχει εγκατασταθεί, όπως λένε οι οδηγίες. Δυστυχώς δεν έχω γνώσεις να τσεκάρω τίποτε περισσότερο. -Αγαπητέ Ηλία το πρόβλημά μου αφορά το βήμα 4 όπου αναφέρεται ότι «….Σβήνουμε το τηλέφωνο. Ανάβουμε το τηλέφωνο. Πατάμε επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο Volume Down καθώς το τηλέφωνο ξεκινά, μέχρι να εμφανιστεί το CWM (σελίδα με μπλέ γράμματα)...". Ενώ πατάω το Volume Down δε με πάει στη σελίδα με τα μπλε γράμματα. -Όσον αφορά το πρόβλημα που είχα ("Δεν είναι δυνατό να τερματιστεί η λειτουργία της συσκευής "Sony Ericsson sa0102 ADB Interface driver" επειδή ένα πρόγραμμα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν.") κάνοντας μια απλή επανεκκίνηση στο pc μου δεν το εμφάνισε. Διαπίστωσα επίσης πριν από λίγο ότι «χάλασε» το gps. Δηλαδή ενώ το «δορυφοράκι» αναβοσβήνει συνέχεια, δεν καταφέρνει πλεον να εντοπίσει συντεταγμένες. Βεβαίως το δοκιμάζω σε ανοιχτό χώρο και περιμένω 5-10 λεπτά αλλά τίποτα. Την πάτησα άσχημα λέτε; :( ασχημα δεν την πατησες γιατι οποιαδηποτε στιγμη μπορεις να κανεις το κινητο σου οπως ακριβως ηταν οταν το αγορασες...για την ασφαλη καταργηση αν πατησεις Ctrl->Alt->Delete->εναρξη διαχειρισης εργασιων->διεργασιες.ειναι ενα αρχειο που τρεχει adb λεγεται σταματα το απο εκει και κανε ασφαλη καταργηση...οταν εκανες την .42 και μετα το cwm σου ανοιξε την μπλε οθονη?πριν κανεις την .62? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλημέρα. Εχω την rooted .42 και εxω περάσει απο τον οδηγό το CWM. Σκεφτόμουν να περάσω και τα υπόλοιπα βήματα του οδηγού. Ήθελα να ρωτήσω, τα βήματα 6 και 7 τι είναι, τι κάνουν; Μπορώ να μην τα περάσω ή θα έχω πρόβλημα στα επόμενα βήματα; Να ξεκινήσω απο το βήμα 4 ή να το πάρω απο την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) Καλημέρα σας. -Φίλε Πέτρο, ευχαριστώ για την υπόδειξη. Νομίζω όμως ότι to root πέτυχε, τουλάχιστο μέχρι το βήμα 3, και αυτό το λέω γιατί το Superuser έχει εγκατασταθεί, όπως λένε οι οδηγίες. Δυστυχώς δεν έχω γνώσεις να τσεκάρω τίποτε περισσότερο. -Αγαπητέ Ηλία το πρόβλημά μου αφορά το βήμα 4 όπου αναφέρεται ότι «….Σβήνουμε το τηλέφωνο. Ανάβουμε το τηλέφωνο. Πατάμε επαναλαμβανόμενα το πλήκτρο Volume Down καθώς το τηλέφωνο ξεκινά, μέχρι να εμφανιστεί το CWM (σελίδα με μπλέ γράμματα)...". Ενώ πατάω το Volume Down δε με πάει στη σελίδα με τα μπλε γράμματα. -Όσον αφορά το πρόβλημα που είχα ("Δεν είναι δυνατό να τερματιστεί η λειτουργία της συσκευής "Sony Ericsson sa0102 ADB Interface driver" επειδή ένα πρόγραμμα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν.") κάνοντας μια απλή επανεκκίνηση στο pc μου δεν το εμφάνισε. Διαπίστωσα επίσης πριν από λίγο ότι «χάλασε» το gps. Δηλαδή ενώ το «δορυφοράκι» αναβοσβήνει συνέχεια, δεν καταφέρνει πλεον να εντοπίσει συντεταγμένες. Βεβαίως το δοκιμάζω σε ανοιχτό χώρο και περιμένω 5-10 λεπτά αλλά τίποτα. Την πάτησα άσχημα λέτε; :( Φίλε μου κάτι δε κάνεις σωστά, μάλλον δεν ακολουθείς όλες τις οδηγίες. Το GPS σου σίγουρα δε χάλασε. Θα το ξαναδοκιμάσεις όταν τα κάνεις όλα σωστά. Πρώτη φορά μπορεί να κάνει και 15 λεπτά. Δοκίμασε κάποιο πρόγραμμα που να σου δείχνει τους δορυφόρους αν θέλεις πχ gpstest plus. Καταρχήν εάν κάνεις οποιαδήποτε στιγμή το βήμα 1 έχεις το τηλέφωνο μαμά. (έχει και μια οδηγία ΠΡΙΝ το βήμα 1 πολύ σημαντική. Χωρίς να πετύχεις τα βήματα 2 και 3 δεν μπορείς να πάς στο 4. Ξαναξεκίνα λοιπόν και πάρτα με τη σειρά. Όπως έχω ξανααναφέρει τον οδηγό τον έχω τρέξει βήμα βήμα πολλές φορές και δουλέυει επιβεβαιωμένα. Εάν όντως πιάσει το root τότε θα περαστεί και το CWM. Αν δεν είσαι σίγουρος για το root κατέβασε και τρέξε κάποια εφαρμογή που να απαιτεί root και θα πρέπει να σου ζητήσει άδεια όταν ξεκινάει. Εάν το CWM βγάζει λάθος ξανατρέξε το αντίστοιχο βήμα. Επαναλαμβανόμενα το Volume Down για όση ώρα ξεκινάει το τηλ. Ασφαλή κατάργηση κάνουμε το Mass Storage Device δε χρειάζεται να κάνεις κατάργηση το ADB Interface. Αν δε μπορείς να κάνεις ασφαλή κατάργηση κάνε επανεκκίνηση το pc όπως είναι. Ado Θα ήθελα ένα backup σου από το CWM. Θα το βρείς μέσα στο /sdcard/clockworkmod/backup/ημερομηνία (Υποθέτω έχεις περάσει CWM). Από εκεί μέσα θέλω το αρχείο system.yaffs2.img Αν μπορείς να το ανεβάσεις θα το εκτιμούσα. Αν πάλι δεν έχεις περασμένο CWM πέσμου να σου εξηγήσω ποια εντολή να τρέξεις για να μου δώσεις το /system που θέλω. Edited February 26, 2012 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) 1) Ανοίγουμε το generic62.zip, μπαίνουμε στο system/app βρίσκουμε το Conversations.apk και το κάνουμε extract στο Desktop μας. 2) Συνδέουμε το κινητό μας με το PC και αντιγράφουμε το Conversations.apk στην SD Card μας. 3) Με το Root Explorer μπαίνουμε στην SD Card μας, βρίσκουμε το Conversations.apk, κρατάμε το δάχτυλο μας πατημένο πάνω του και πατάμε Move. 4) Πατάμε το back και μπαίνουμε στο φάκελο system. Πατάμε στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης μας το κουμπί Mount R/W (αν γράφει Mount R/O δεν πατάμε τίποτα!) 5) Πατάμε στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης μας το Paste. Αφού γίνει η επικόλληση του αρχείου, κρατάμε πάλι το δάχτυλο μας πάνω στο Conversations.apk, πατάμε Permissions και κάνουμε κλικ στα: Στη στήλη Read και στα 3 κουτάκια. Στη στήλη Write μόνο στο Owner. Στη στήλη Execute σε κανένα. (Δείτε στο τέλος του Post!) Πατάμε OK. 6) Ξανά το δάχτυλο μας πατημένο πάνω στο Conversations.apk και ξαναπατάμε Move. 7) Μπαίνουμε στο φάκελο app, βρίσκουμε το Mms234_cyanogen2.apk, κρατάμε το δάχτυλο μας πάνω του, πατάμε Delete και πατάμε ΟΚ στην ειδοποίηση που μας βγάζει. Μόλις απεγκαταστήσαμε το Messages της Cyanogen! Με αυτόν τον τρόπο απεγκαθιστούμε system apps, προσοχή όμως στο τι σβήνουμε, μόνο ό,τι ξέρουμε! 8) Πατάμε στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης μας το Paste - μόλις εγκαταστήσαμε το Messages της Sony Mobile. Μην αγχώνεστε που θα κάνει 2-3 λεπτά να εμφανιστεί συσκευή σας, αν θέλετε κάντε κι ένα Restart. 9) Βγαίνουμε από το Root Explorer και ανοίγουμε την εφαρμογή Messages. Την κλείνουμε. 10) Ανοίγουμε το Root Explorer, και μπαίνουμε στους φάκελους data/data/com.sonyericsson.conversations/shared_prefs. 11) Κρατάμε το δάχτυλο μας πατημένο πάνω στο com.sonyericsson.conversations_preferences.xml και πατάμε Open With και μετά Text Editor. 12) Μην αγχωθείτε! :-Ρ Βρείτε τη γραμμή (περίπου 40η είναι) <boolean name="semc_pref_key_character_conversion" value="false" /> και αλλάξτε το false σε true, δηλαδή <boolean name="semc_pref_key_character_conversion" value="true" /> 13) Πατήστε back και αποθηκεύστε τις αλλαγές που κάνατε! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Root Explorer θα φτιάξει ένα backup του αρχείου, με κατάληξη .bak, κρατάμε το δάχτυλο μας πάνω του και Delete, αλλιώς μετά το Restart θα το κάνει Restore το Root Explorer και δεν θα αλλάξει τίποτα! 14) Κάντε ένα Restart, και χαρείτε το stock Messages με υποστήριξη 160 χαρακτήρων! Να ευχαριστήσουμε το lousou 76 που βρήκε τη λύση στο "πρόβλημά" μας! Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να γράψω λεπτομερέστατα τα βήματα για το πώς γίνεται! Το βήμα 5 γενικότερα δείχνει τα σωστά Permissions για όποια εφαρμογή θέλουμε να εγκαταστήσουμε στο φάκελο system/app/ Το βήμα 7 γενικότερα δείχνει πως απεγκαθιστούμε system apps. http://img593.imageshack.us/img593/2189/screenshot201202261410.png Edited February 26, 2012 by myweca Παράθεση Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ado Θα ήθελα ένα backup σου από το CWM. Θα το βρείς μέσα στο /sdcard/clockworkmod/backup/ημερομηνία (Υποθέτω έχεις περάσει CWM). Από εκεί μέσα θέλω το αρχείο system.yaffs2.img Αν μπορείς να το ανεβάσεις θα το εκτιμούσα. Αν πάλι δεν έχεις περασμένο CWM πέσμου να σου εξηγήσω ποια εντολή να τρέξεις για να μου δώσεις το /system που θέλω. Οχι δεν το εχω,περιμενω να παρω μια καρτα μνημης και θα κανω ολο τον οδηγο σου. Πες μου την εντολη και που την τρεχω,αν και ειδα πως λυθηκε το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 οκ Ado επειδη θελω να βρω γιατι δε δειχνει τη ρυθμιση αν μπορεις εγκατεστησε απο το μαρκετ το yaffs explorer, τρεξτο πατα πανω και μπες στο /system και μετα πατα μενου more - create yaffs image και θα στο σωσει στην καρτα. ε μετα ανεβαστο ειναι 140 mb βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 (edited) καλησπέρα ,έκανα όλα τα βήματα σήμερα και όλα δείχνουν οκ.το μόνο θέμα μου,δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το android keyboard,αλλα μπαίνει πάντα το Διεθνές που είναι χάλια.εχω διαλεξει γλώσσες στο android keyboard,εχω ξετικάρει απο το διεθνές,τίποτα.εχω δικιμασει παγωμα με το τιτανιουμ,αλλά μετά δεν δουλέυει τίποτα.μήπως να το απεγκαταστήσω με το τιτάνιουμ? ενταξει παιδια μετα από προσπαθειες και επενεκινήσεις έβγαλά την επιλογή να το διαλεξω,ολα οκ Edited February 26, 2012 by giannisgr41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goozlo Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 ετρεξα το removeapps3 και δεν εχω market.. τι παιζει? Παράθεση www.engitech.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 οταν κανουμε backup με το cwm με αυτο αν παει κατι στραβα πως το κανουμε εγκατασταση?παλι μεσα απο το cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ακριβώς. Στο CWM υπάρχει μενού "backup and restore" στο οποίο μπαίνεις για να κάνεις το backup σου και για να το επαναφέρεις σε περίπτωση που χρειαστεί. Στο πρώτο post του thread υπάρχει και link που σου δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι και τι κάνει το CWM. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Ακριβώς. Στο CWM υπάρχει μενού "backup and restore" στο οποίο μπαίνεις για να κάνεις το backup σου και για να το επαναφέρεις σε περίπτωση που χρειαστεί. Στο πρώτο post του thread υπάρχει και link που σου δίνει περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι και τι κάνει το CWM. καταλαβα τι πρεπει να κανω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Φίλε μου κάτι δε κάνεις σωστά.... ...Αν δε μπορείς να κάνεις ασφαλή κατάργηση κάνε επανεκκίνηση το pc όπως είναι. :)Καλησπέρα αγαπητέ lousou76. Ξαναέκανα από την αρχή όλα τα βήματα και επιτέλους κατάφερα να ολοκληρώσω και το 5ο στάδιο. Ιδού και οι νέες πληροφορίες της συσκευής μου: Έκδοση βασικού φάσματος: 8χ55Α-AAABQQAZM-203028D-56, Έκδοση Kernel: 2.6.32.9-perf SEMCUser@SEMCHost#1, Aριθμός έκδοσης 4.0.2.Α.0.62. Δοκίμασα επίσης να τρέξω titanium backup (νομίζω απαιτεί root) και όντως μου ζητάει άδεια πριν τρέξει και αυτό κανονικά. Μου φαίνεται κάτι κάναμε τώρα και μπορώ να προχωρήσω στα επόμενα βήματα, σωστά; Σχετικά με το gps, ομολογώ ότι δεν βρήκα κάπου γραμμένο ότι την πρώτη φορά χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά να "κλειδώσει". Τώρα πάει σφαιράτο. Απολογούμαι για τη βιασύνη και την όλη ταλαιπωρία λόγω απειρίας μου. Τέλος, να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και την υπομονή των έμπειρων μελών στις απορίες των αρχαρίων.:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 ετρεξα το removeapps3 και δεν εχω market.. τι παιζει? Που διάλο πήγε το Market δηλαδή? Αφού το removeapps3 δεν το αφαιρεί απ όσο θυμάμαι. Δε ξανακάνεις τα βήματα απ το 4 τα bold γράμματα και κάτω? Δεν έχει να κάνει με το removeapps. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να κάνεις wipe cache και Advanced->Wipe dalvik-cache από το CWM. Ρίξε και μια ματιά στους λογαριασμούς στις ρυθμίσεις υπάρχει το google account σου? Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά, το κινητό δουλεέυι πολύ ωραία έτσι πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 ετρεξα το removeapps3 και δεν εχω market.. τι παιζει? Παιδιά και εγώ διαπίστωσα ότι μου λείπει το market. Χθες έτρεξα τα βήματα για root αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι μ@@@@@@ έκανα και σε ποιο ακριβώς βήμα χάθηκε. Επίσης δεν κατεβαίνουν πια εφαρμογές από το market.android.com:lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Και σε εμενα λειπει το market. Βρηκα ενα AndroidMarket_v3.4.4.apk στο ιντενετ και θα το περασω αργοτερα στην sd και βλεπουμε. Επισης εγω εχω προβλημα και με το τελευταιο βημα. Δεν θελει να μου χωρισει την καρτα με τιποτα!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 ειμαι σιγουρος οτι κατι δε κανατε αλλα θα το δω. το μαρκετ ειναι το vending.apk μεσα στο generic62 στο system/app για την sd υποθετω τρεχεις το sdext4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) ειμαι σιγουρος οτι κατι δε κανατε αλλα θα το δω. το μαρκετ ειναι το vending.apk μεσα στο generic62 στο system/app για την sd υποθετω τρεχεις το sdext4? Ναι, τo sdext4. θα κανω τωρα ενα restore απο το τελευταιο back up και θα ξαναδοκιμασω. Αν δεν πετυχει θα κανω τα βηματα απο την αρχη. Το market που κατεβασα μια χαρα φαινεται να δουλευει. Τωρα γιατι εξαφανηστηκε... τι να πω; Μικρο το κακο και ευκολα αναστρεψιμο. edit. Δοκιμασα και παλι αλλα τιποτα. Θα κανω τα βηματα απο την αρχη και αν παλι δεν μου κανει partition θα βγαλω την καρτα απο το τηλ και θα την βαλω στο pc και απο κει θα κανω partition με το minitool. Edited February 27, 2012 by MonDeChristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. February 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Πρέπει να υπάρχει κάποιο bug με τους drivers που περνάει το PC Companion και το SEUS. Ενώ ο οδηγός δουλεύει μια χαρά στα pc που δεν έχουν τέτοιους drivers περασμενους άμα τα περάσεις το adb δε δουλεύει σωστά και απαγορεύει root πρόσβαση από τα windows με αποτέλεσμα τα script να αποτυγχάνουν και είτε να μη κάνουν δουλειά είτε να την κάνουν μισή. Έτρεξα τον οδηγό σήμερα σε win7 σε pc που είχε περασμένο το companion και απ το βήμα 5 και μετά είχα προβλήματα. Το honey δε περάστηκε καθόλου, μετά βγαίναν λάθος κάποιοι drivers στα windows και πολλά άλλα. Οποιοσδήποτε έχει προβλήματα με τον οδηγό θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι δεν έχει κανένα απ τα προγράμματα αυτά περασμένο. Edited February 27, 2012 by lousou76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 παιδιά με SuperOneClick 1.5.1 δε μπορούμε να κάνουμε root το κινητό; Την είχα ξανακάνει αυτή την ερώτηση αλλά δεν απάντησε κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts