Jump to content

{{Eurovision}} - Σάκης Ρουβάς & Shake it!

SupraDiN
 Κοινοποίηση

Θέλετε να διαγωνιστεί η Ελλάδα ξανά στην Eurovision;  

82 members have voted

1. 1. Θέλετε να διαγωνιστεί η Ελλάδα ξανά στην Eurovision;

• Ναι
      56
    • Όχι
      26

Recommended Posts

• Απαντήσεις 659
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν δεν ηταν οι νεοφερμένοι "ανατολικοι", ούτε που θα συζητούσαμε για τη Eurovision στην Ευρώπη. Αυτοι ανανέωσαν το ενδιαφέρον.

Αλλα ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία: Σκίζονται και ωρύονται τρεις μερες τώρα στα καναλια που δεν πήραμε την πρωτιά. Εχουν καταλαβει οτι κερδίσαμε και έχουμε αναλαβει Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι ότι ανώτερο και μεγάλο υπάρχει??

Ας παίρνουμε εμεις τους Ολυμπιακούς και ας αφήσουμε στους άλλους τα χαζοφεστιβαλάκια. Εμενα αυτό ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με χαλάει.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Η Ruslana LIVE από το Κιεβο τωρα στο ALTER.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος supernet (17 Μάι. 2004 , 22:09)

Η φετινή Eurovision χαρακτηρίστηκε ως "ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ". Έτσι δεν ήταν και παλιά? (Νορβηγία, Σουηδία, Φιλανδία κλπ). Που το παράξενο? Επειδή φέτος, φυτρώσαν κι άλλες συμμαχίες?

Εγώ προσωπικά, αν είχα δικαίωμα 6-7 ψήφων... μεταξύ αυτών θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (μου άρεσε το κομματάκι τους) και ίσως η ΑΛΒΑΝΙΑ. Αυτό σημαίνει ότι είμαι φιλότουρκος? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Τη μουσική κρίνουμε, όχι την πολιτική.

Τώρα το αν μερικοίθέλουν, τη Eurovision, να τη χαρακτηρίσουν ως διαγωνισμό διπλωματίας... ας το κάνουν.

Tι συγκρίνεις βρέ; :) Τι σχέση εχουν οι σκανδιναβικές χώρες με τα προβλήματα των βαλκανικών χωρών; Εχουν πολέμους αυτοί μεταξύ τους; Και φίλε jteacher,ας μην αρχίζεις κουβέντα τώρα για παπάδες και τέτοια σε ενα θεμα μουσικό. Το μόνο που θα καταφέρεις ειναι κόντρες και αυτό κυρίως επειδή μιλλάς προσβλητικά επάνω σε αυτό. Ας τους τράγους στην ησυχία τους. (με συγχωρείτε για την φράση, δεν εννοώ σε καμμία περίπτωση την ίδια την θρησκεία) :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Epicouros (17 Μάι. 2004 , 23:52)

Η Ruslana LIVE από το Κιεβο τωρα στο ALTER.

:spam: :spam: :spam: :spam: :spam:

Paidia katevasa to tragoudi tis Oukranias kai etsi pou to akouw xwris to "xoreutiko" den einai kai toso skliro! To xoreutiko to ekane ton "ymno tou Neadertal"...

Den einai kai xalia alla den einai kai gia 1o. Ola kai ola...

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

ΟΧΙ και τα μυαλα στα καγκελα!

Να διοργανωσουμε ενα Ελληνοκυπριo φεστιβαλ,με 2 κατηγοριες!

Μια για τους ''γνωστους'',και μια για νεους καλιτεχνες!

Οπως το San Remo!

Δεν εχουμε αναγκη τους Λουγκροβορειοευρωπαιους!!!

Απο το να ξαναπαμε,προτιμω να βαλουμε και τους Τουρκους μεσα,και ας παιζουνε/με ολη την ωρα Τσιφτετελια

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

To nikitirio tragoudi: Ti stixos e??????????

Just maybe I’m crazy,

The world spins round and round and round

shi-di-ri-di-duy, shi-di-ri-di-da-na

I want you to want me as I dance

Round and round and round

Forever and ever go, go, go wild dancers!!

Day-na-day-na Wanna be loved

Day-na Gonna take my wild chances

Day-na-day-na Freedom above

Day-na-da-na-da I’m wild ‘n’ dancing

Hey!

Desire

Inside you

My head spins round and round and round

I want you

To want me

So I dance round and round and round

Hey, shi-di-duy, shi-di-ri-di-da-na

Hey, shi-di-duy, shi-di-ri-di-da-na

Forever and ever

Go, go, go wild dancers!!

He-e-e-ey!

Dance forever, come and be mine,

Dance together, till the end of time

Dance together go, go, go wild dancers!!

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Vasika leo na kanoume ena diagonismo opou tha simetehei MONO i Ellada gia na einai oloi efharistimenoi.

Den pistevo na erthoume 3oi...:cool:

Mutilator :shifty:

Lipon epidi eime kalos simera :D ainte sas anebasa to video apo ton teliko tis eurovision tis Zinas kata kosmo Ruslana :)

Einai 46mb to video kai isxiei oti kai sto video tou rouva stin selida 5 tou topic, opios de kserei as anatreksi na di ti egrapsa prin kanei erotisis.

Einai xorismeno se 5 komatia ton 9.5 mb to kathena kai to pass pou tha sas zitisi einai supradin .

Ta komatia pou tha prepi na katebasete sto idio directory gia na dite to video einai:

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part1.exe

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part2.rar

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part3.rar

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part4.rar

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part5.rar

Etsi ta links gia ta parapanw komatia einai ta eksis

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=777024D367F3F9CB4720587E916954B1

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=3208070FBFD27A198DEA7B80BE202161

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=A4F0B77F51B44D236E6D3F2FC7586656

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=FDCCAAB3CB55EF078085D513D58DDB85

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=F0028FCE50BF27FB55FFAEA3A130796F

το κουράζουμε με τη eurovision, σε λιγο θα της ανοίξουμε και sub forum...

γίνεται merge στο κεντρικό θέμα που άλλωστε δεν έχει δημοσκόπηση.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

όχι

να σταματήσει.. και εγώ συμφωνώ στην ιδέα να γίνει ένα νέο φεστιβάλ για νέους και μή , όπως ήταν πριν πολλά χρόνια το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου είχε μια λάμψη και ένα κύρος... Γιατί με αυτά και με αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να βγάζουμε αστέρια (ο θεός να τα κάνει) απο εκπομπές σούργελα όπως το Φ.Σ

:X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SupraDiN (18 Μάι. 2004 , 01:44)

Lipon epidi eime kalos simera :D ainte sas anebasa to video apo ton teliko tis eurovision tis Zinas kata kosmo Ruslana :)

Einai 46mb to video kai isxiei oti kai sto video tou rouva stin selida 5 tou topic, opios de kserei as anatreksi na di ti egrapsa prin kanei erotisis.

Einai xorismeno se 5 komatia ton 9.5 mb to kathena kai to pass pou tha sas zitisi einai supradin .

Ta komatia pou tha prepi na katebasete sto idio directory gia na dite to video einai:

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part1.exe

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part2.rar

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part3.rar

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part4.rar

Ruslana_Eurovision_2004_1st_Place.part5.rar

Etsi ta links gia ta parapanw komatia einai ta eksis

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=777024D367F3F9CB4720587E916954B1

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=3208070FBFD27A198DEA7B80BE202161

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=A4F0B77F51B44D236E6D3F2FC7586656

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=FDCCAAB3CB55EF078085D513D58DDB85

*ttp://yousendit.com/d.aspx?id=F0028FCE50BF27FB55FFAEA3A130796F

Mpravo file mou gia tin prospathia sou na anevaseis auta ta video..eimai sigouros oti para polloi anthropoi ta theloun na ta exoun.. Giati omos den anevazeis to video tou Saki apo ton teliko anti tou prokrimatikou ? Ston teliko itan poli kaliteros,pio anetos ktl ktl... Fantazomai oti OLOI auto to video theloun perisotero na exoun sto arxio tous...thanks :-)

Και εγώ νομίζω πως εκαναν λάθη και ο Σάκης και τα παιδιά στα φωνητικά. Υπήρξαν λίγες παραφωνίες αλλα και καβάλημα - ένταση των φωνητικών επάνω στην βασική φωνή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Netuser (18 Μάι. 2004 , 11:38)

Ukraine egrapse, fovero song. Go Ruslana, go.

Alla 46mb den einai kapos polla?...

To thes se kali piotita i oxi ? to video einai 480x368 diladi to blepis aneta kai se kali piotita ta 46mb einai mia xara :)

Το τραγουδι των Τσερνομπιλιστων

ηταν κορυφαιο.

Φεστιβαλικο κτλ κτλ.

Τι να λεμε τωρα.

Το λαθος του Σακη??

Αφου τα παιδια απο τα φωνητικα δεν τα βλεπαμε ετσι

κι αλλιως, γιατι δεν εχει πισω του αλλες

3 χορευτριες????

Κουνα το, κουνα το, κουνα το,

κουνα το, κουνα το, κουνα το,.....

Ρε η ΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (18 Μάι. 2004 , 02:40)

όχι

να σταματήσει.. και εγώ συμφωνώ στην ιδέα να γίνει ένα νέο φεστιβάλ για νέους και μή , όπως ήταν πριν πολλά χρόνια το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου είχε μια λάμψη και ένα κύρος...

ΣΩΣΤΟΣ! :) Μια φορά είχα πάει στο Φ.Θεσ/νίκης κι αυτό ήταν το 1991. Από το οποίο, είχαν ξεχωρίσει τότε οι άγνωστοι Αλκαίος & Ρουβάς.

sorry gia to offtopic

Don't criticize... what you can't understand...!

Η δική μου άποψη συνοψίζεται στα εξής:

1. Αν είναι κάποιοι που πρέπει να διαμαρτύρονται είναι οι Σέρβοι που ήρθαν 2οι και είχαν και το πιο ποιοτικό τραγούδι. Μου κάνει παντως τεράστια εντύπωση η θέση που κατέλαβαν, γιατί αν και ήταν το καλύτερο κατά τη γνώμη μου δεν ήταν για Eurovision

2. Η ψηφοφορία στην Eurovision είναι αδιάβλητη; Έ-Λ-Ε-Ο-Σ!!! Καλά άμα ξεκινάμε με τέτοια βάση συζήτησης δεν πρόκειται να καταλήξουμε πουθενά. Καθαρά πολιτικά κριτίρια είναι εδώ και πολλά χρόνια, είτε μέσω 'επιτροπών' (του υπουργείου εξωτερικών υποθέτω) είτε μέσω televoting. Εγώ πάντως είχα την ελπίδα η Vodafone να στείλει στην κορυφή τον Σάκη.

Τώρα αν θέλει κανείς αποδείξεις από εμένα δεν θα τις βρει. Πάντως όσο περίεργο μου είναι κάθε χρόνο η Ελλάδα και η Κύπρος να ανταλλάζουν 12άρια, άλλο τόσο περίεργο μου είναι τα Ισπανία-Πορτογαλλία, Αυστρία-Γερμανία, βαλτικές (γενικά), σκανδιναβικές (γενικά κ.ο.κ.) να αλληλοψηφίζονται.

3. Εάν θέλουμε η Ελλάδα να βγεί ευκολότατα πρώτη, δεν έχει παρά να συννεοηθεί με τα Βαλκάνια (γενικά) που περιλαμβάνουν Αλβανία, Σλοβενία, FYROM, Ρουμανία, Τουρκία (λέμε τώρα), Κύπρος (όχι Βαλκάνια αλλά στους συμμάχους είναι), Σερβία, Βοσνία κ.λπ. Εκ περιτροπής μπορούν οι βαλκανικές χώρες να διοργανώνουν το πανιγύρι.

4. Ο μόνος λόγος που θέλω να κερδίσουμε είναι για να δώσουμε 12 στην Κύπρο και να γίνει της π@τάνας από πανιγυρισμούς στην αίθουσα. Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει το γιουχάισμα. τα χάλια των υπολοίπων δεν τα βλέπουν; Τουλάχιστον Ελλάδα και Κύπρος έχουν κοινή γλώσσα, θρησκεία, πολιτισμό και είναι το ίδιο έθνος τέλος πάντων.

5. Εντάξει, ασόβαρος είναι ο διαγωνισμός και όλοι το ξέρουμε. Δεν χρειάζεται να πλακωνώμαστε. Ούτε στη συζήτηση για το κυπριακό δεν είχαμε τέτοια συμμετοχή.

6. Το ελληνικό τραγούδι ήταν ψιλοχάλια ως ποιότητα, αλλά σίγουρα καταπληκτικό για επίπεδο-στυλ Eurovision με τη βοήθεια της εκπληκτικής σκηνικής παρουσίας του Ρουβά. Ποτέ δεν ήμουν οπαδός του, αλλά η αλήθεια να λέγεται.

7. Μου αρέσει που πριν από χρόνια τον Ρουβά αδελφή τον ανεβάζαμε - αδελφή τον κατεβάζαμε και τώρα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους "άντρες" τραγουδιστές στη Eurovision είναι ο πιο άντρακλας που υπάρχει. Τι θηληπρέπεια ήταν αυτή πάλι; Ακόμη και οι μουσουλμάνοι χάλασαν (Βοσνία)

Και του χρόνου πάντως - αν και εγώ θα προτιμήσω να κάνω κάτι καλύτερο τότε.

ΥΓ. Άκου Ουκρανία! Να δω ποιος θα θυμάται το τραγούδι σε 3 μήνες.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

nomizo oti exoume paraasxolh8ei me to 8ema...de ksero ellada an asxolountai akoma..pantos paradexomai orismena krath px.italia...

se ligo kairo kai thn eurovision 8a kanoume gargara kai th ruslana kai olous tous allous....panta etsi de ginete?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 (16 Μάι. 2004 , 23:53)

Οσο για τις συμμαχιες, καλυτερα να μη μιλαμε, γιατι δεν μας παιρνει. :whistle: Η συμμαχια Ελλαδα-Κυπρου κραταει πολλα πολλα χρονια, τοτε που ακομα οι υπολοιπες χωρες Βαλτικης-Βαλκανιων ηταν μια.

Από το 1981 κατ'ακρίβειαν....

1ο. Για μένα, η Eurovision είναι αυτή που είναι. Καλώς ή κακώς, έτσι ήταν πάντοτε. Δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Προσωπικά με το που άκουγα τη χώρα ήξερα πού θα πάει το 12αρι και το 10άρι. 'Αλλωστε,όπως ανέφερε και κάποιος εμείς (Κύπρος) δώσαμε 12αρι στο Ρακιντζή. Άρα αυτά θα υπάρχουν πάντα, είτε μας αρέσουν, είτε όχι.

2ο. ΜΑΓΚΙΑ στους Σέρβους που μετά απο 12 χρόνια αποκλεισμού πήγαν με τραγούδι στη γλώσσα τους, την πιο αξιόλογη, κατ'εμέ, συμμετοχή φέτος και ήρθαν 2οι.

3ο. Ο Σάκης έκανε καταπληκτική εμφάνιση και show.

4ο. Για μένα ήταν έκπληξη η 5η μας θέση, μιας και η Λίσα εκτός απο μικρή και σχετικά άπειρη, ήταν και κρυωμένη, ειδικά στον ημιτελικό. Αλλα τραγούδησε αρκετά έωσ πολύ καλά.

Αυτα! Και του χρόνου....

3ο.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com