PowerZ Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 αχ αχ παιδια δεν σας καταλαβαινω μα την αληθεια .. γιατι δεν ακολουθητε το παραδειγμα μου ? καθολου χαρτια και ξεμπερδεψες ! ουτε θα αναρωτιεστε ουτε τιποτα :happy: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 :lol: ναι ναι αλλα ξεχνας οτι δεν ειναι γυναικες... οποτε θα πανε σουμπιτοι μεσα για διανυκτερευση το ελαχιστο... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος flyingbullshit ( 5 Δεκ. 2004 , 22:28) Εγω κατι αλλο που θελω να πω ειναι που αφορα το διπλωμα στο 50cc αφου κλεισεις τα 16. Λοιπον διαβασα και ξερω οτι στις χωρες την Ευρωπαϊκης Ενωσης οταν εχεις την δυνατοτητα για αποκτηση διπλωματος στα 16 σου για μοτοποδηλατο ισχυει και μεχρι για 125cc. Evω εμεις εδω βγαζουμε για 50cc και αν σε σταματησουν με μηχανακι >50cc σε γ@μ@ν λεγοντας οτι ειναι σαν να μην εχεις καθολου διπλωμα..... Κατι πρεπει να κανουμε τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε φιλε μου... απλα καθομαστε κ τρωμε στον κ@λ@ καθε μ@λ@κι@ νομοθετη που βγαζει τους νεους νομους.. αν ειδες λιγο παραπανω στη δικη μου περιπτωση... εγω εβγαλα στα 18 το 1998 διπλωμα Α1... αυτο το 2003 αναβαθμιστηκε κ ισχυει πλεον μεχρι 35 αλογα ασχετως κυβικων... μια αναβαθμιση ομως που δεν ισχυει για μενα κ πολλους αλλους με Α1 με ημερομηνια εκδοσης πριν το 2003... Ελλαδισταν γεια σου... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrGus ( 5 Δεκ. 2004 , 22:48) :lol: ναι ναι αλλα ξεχνας οτι δεν ειναι γυναικες... οποτε θα πανε σουμπιτοι μεσα για διανυκτερευση το ελαχιστο... καλα τοτε ας το κανουν οι γυναικες μονο.. εκ πειρας λοιπον σας λεω πως δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα :D εχω αδικο ? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος flyingbullshit ( 5 Δεκ. 2004 , 22:28) Εγω κατι αλλο που θελω να πω ειναι που αφορα το διπλωμα στο 50cc αφου κλεισεις τα 16. Λοιπον διαβασα και ξερω οτι στις χωρες την Ευρωπαϊκης Ενωσης οταν εχεις την δυνατοτητα για αποκτηση διπλωματος στα 16 σου για μοτοποδηλατο ισχυει και μεχρι για 125cc. Evω εμεις εδω βγαζουμε για 50cc και αν σε σταματησουν με μηχανακι >50cc σε γ@μ@ν λεγοντας οτι ειναι σαν να μην εχεις καθολου διπλωμα..... Κατι πρεπει να κανουμε α κατι που ξεχασα... εμενα με σταματησαν με το διπλωμα που προανεφερα με μηχανακι κυβισμου 180... κ μου την ειπα... δεν ειναι παραλογο? Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το καλοκαιρι στα νησια γιατι στους τουριστες νοικιαζουνε μηχανακια απο τα 16 και εγω επρεπε να κλεισω τα 18 για να μου δινουνε ?.. τους παραδεχομαι παντος στο οτι μμου δωσανε οσες φορες ζητησα παρολο που δεν ειχα διπλωμα ουτε στην μυκονο ουτε στην σιφνο ουτε στις σπετσες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Δεν μου απαντησατε.... Ακουσατε το νεο νομο που τα διπλωματα για 50 cc γινονται mexri 125 cc ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Oxi den akousamekai de pistevw na akousoume: 1on giati afto tha ine eglhma 2on den iparxei diplwma ws 125cc pleon,h A1 einai pleon ws 35hp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Οκ τοτε, παντως το Α1 εως 35 αλογα ποσο χρονων πρεπει να εισαι για να δωσεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 18 Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 ΟΚ τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Mh leme ta idia 1000 fores omws e....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 5 Δεκ. 2004 , 23:25) τους παραδεχομαι παντως στο οτι μου δωσανε οσες φορες ζητησα παρολο που δεν ειχα διπλωμα ουτε στην μυκονο ουτε στην σιφνο ουτε στις σπετσες ! Tωρα αυτο ειναι καλο?? :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 @DrGus Τις προηγουμενες μερες ρωτησα τον θειο μου που εχει σχολη οδηγων και του ζητησα τα βιβλια.Μου ειπε να κανω κατι test στο PC που ειχε εκει και θα τα μαθω κατευθειαν.Εχει μια ερωτηση για το τι δικαιωματα εχουν οι κατοχοι του Α1. Δεν ηταν ενημερωμενο με τον νεο νομο. @Don_VitoCorleone Γιατι πιστευεις πως θα ηταν εγκλημα το να εχουμε εμεις οι 16χρονοι την δυνατοτητα για 125cc ή εστω για μεχρι 35hp? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Πιστευω πως για εναν 16αρη και 17αρη δεν ειναι πολλα 125cc (8 με 10 αλογα συνηθως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος flyingbullshit ( 7 Δεκ. 2004 , 13:28) @DrGus Τις προηγουμενες μερες ρωτησα τον θειο μου που εχει σχολη οδηγων και του ζητησα τα βιβλια.Μου ειπε να κανω κατι test στο PC που ειχε εκει και θα τα μαθω κατευθειαν.Εχει μια ερωτηση για το τι δικαιωματα εχουν οι κατοχοι του Α1. Δεν ηταν ενημερωμενο με τον νεο νομο. αν εννοεις για την περιπτωση οτι ισχυει κ για μενα μεχρι τα 35 αλογα... θα το ηθελα πολυ!ρωτησα κ μεσα στο Μηχανολογικο εδω στην Θεσσαλονικη κ σε αρκετες σχολες οδηγων κ φιλων κ ασχετων κ ολοι μου ειπαν οτι πρεπει να παω να δωσω για διπλωμα για απεριοριστα κυβικα οτι ισχυε οταν εγω εβγαλα το διπλωμα μου το 98... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 7 Δεκ. 2004 , 14:09) Πιστευω πως για εναν 16αρη και 17αρη δεν ειναι πολλα 125cc (8 με 10 αλογα συνηθως) φιλε μου με τα μηχανακια κ ιδιως σε αυτες τις ηλικιες που αναφερεσαι δεν ειναι θεμα κυβισμου... κ επιπλεον ειναι και οι υπολοιποι αυτοκινητιστες που δεν προσεχουν τα μηχανακια... η αν θες οι "πιτσιρικαδες" με τα μηχανακια που δεν μπορουν να αντιληφθουν εγκαιρα ενα επικειμενο κινδυνο σε ενα Stop κτλ κτλ.. λογω απειριας!!τα 50 ειναι υπεραρκετα για αυτες τις ηλικιες μεχρι να "μαθει" κανεις να ανταπεξερχεται στην ζουγκλα που ειναι η κινηση πλεον σε ολες τις μεγαλουπολεις! φιλικα παντα! ;) Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Kala ego meno Zakyntho bebaia... Den exous polles ethnikes odous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 ειμαι σιγουρος οτι μεχρι ενα σημειο εχεις δικιο για τους 16αρηδες. Αλλα υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος φιλε μου. Εγω προσωπικα εχω πολλη πειρα σε οτι αφορα το τι γινεται με τα μηχανακια στην πολη. Αυτο που συμβαινει με τους οδηγους αυτοκινητων ειναι γεγονος, δεν λεω. Αλλα πιστευω οτι θα μπορουσε να μας δινεται αυτην η δυνατοτητα για ενα μηχανακι μεχρι 125cc οπως φυσικα ισχυει σε ολες τις χωρες της Ευρωπαϊκης Ενωσης. Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος flyingbullshit ( 7 Δεκ. 2004 , 13:28) @DrGus Τις προηγουμενες μερες ρωτησα τον θειο μου που εχει σχολη οδηγων και του ζητησα τα βιβλια.Μου ειπε να κανω κατι test στο PC που ειχε εκει και θα τα μαθω κατευθειαν.Εχει μια ερωτηση για το τι δικαιωματα εχουν οι κατοχοι του Α1. Δεν ηταν ενημερωμενο με τον νεο νομο. @Don_VitoCorleone Γιατι πιστευεις πως θα ηταν εγκλημα το να εχουμε εμεις οι 16χρονοι την δυνατοτητα για 125cc ή εστω για μεχρι 35hp? Den exw kanena apolytws provlhma me thn idea na kanete mathimata,na diavasete,na dwsete shmata kai mhxanologika kai na odhghsete kai 250ari. Oxi omws me to paron sistima pou se vazoun na kaneis 100 metra,den exeis idea apo shmata,kranos,odhki siberifora ,kikloforiakh agwgh klp klp na zhtas na sou epitrepoun na odhgas 125ari. KAI TO 50RI POLY EINAI ME TO PARON SYSTHMA (an laveis ip ospin oti ena ftiagmeno 50ri 2xrono ftanei kai 10 aloga gia plaka,to opoio shmeainei telikh safws panw apo 100km/h kai epitaxynsh pou tha zhlevan pola kathimerina aftokinhta). Einai h den ine eglhma na xeis 35 aloga se ena troxo xwris na exeis kanei mathimata loipon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Kala min baras kiolas.. Dimokratia exoume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 @flyingbullshit Στις Η.Π.Α. οδηγας και αυτοκινητο απεριοριστων κυβικων. νομιζεις ομως οτι για εμας τους Ελληνες θα ηταν σωστο κατι τετοιο;;;; Για να πω και εγω την αποψη μου: Θα προτιμουσα να γινοταν το διπλωμα στα 16 να οδηγας 125cc Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Mporei kai na ginei to 2005 to 50 cc --> 125 cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Simfwnw sto aithma sas,iposthrikste to omws kai me epixeirhmata kai fisika ME APARAITHTH PROYPOTHESH NA KANEIS MATHIMATA ODHGHSHS KAI NA DINEIS SHMATA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Επισης ενας φιλος μου μου ειπε πως ειπαν στην τηλεοραση απο ενα υπευθηνο οτι για καλυτερους και απλουστερους νομους και μπλα μπλα μπλα τα διπλωματα για 50 κυβ θα ισχυουν και για 125 κυβ.... Δεν θυμαμαι βεβαια τι ακριβως ειπε , αλλα εχετε ακουσε τιποτα σχετικο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts