Jump to content

Άδειες και διπλώματα δικύκλων

EiNSTEiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια δεν μπορω να βγαλω ακρη με το τι υσχει για διπλωμα για 125. Θελω να παρω το Crypton X το οποιο ειναι 135cc ... Στη σχολη που βγαζω το διπλωμα με λενε θα σε γραψουν κανονικα αμα σε σταματησουν επηδει ειναι 135cc

Εγω ξερω οτι το διπλωμα δεν παει με τα κυβικα αλλα με ΚW και ιππους. Το ιδιο με ειπανε και απο το μαγαζι που θα το παρω (χωρις ομως να ειναι βαιβεοι και εκει). Το θεμα ειναι οτι ο πατερας μου δεν πιθεται για το τη υσχιει. Απο που μπορω να μαθω με σιγουρια για το τι υσχει ? Θα παω και στην τροχαια να ρωτησω απο Δευτερα αλλα υπαρχει κανενας αλλος τροπος να σιγουρευτω ?

Ελεος τι χαλι ειναι αυτο που επικτρατη. Κανενας δεν ξερει σιγουρα για το τι υσχιει. Παντως αν δεν κανω λαθος πανω στο διπλωμα Στην Α κατηγορια που ειναι για μηχανακι, δεν αναφαιρει κατι για κυβικα αλλα λεει μονο <25KW . Αρα παει με τα KW και οχι με τα κυβικα.. θελω να το εξακριβωσω με σιγουρια ομως για να ειναι σιγουρος ο πατερας μου...

apo oti ksero ego den se grafoun....den exoun simasia ta kivika simasia exoun ta aloga opos les pou to orio einai 33 i 34 kapou ekei...to crypton x einai 13 opote no problem..

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oi exetaseiC gia 50cc einai aykoleC i tha prepei na katsw na diavasw???

Ενα βιβλιο σηματα.τιποτα δεν ειναι δυσκολο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενα βιβλιο σηματα.τιποτα δεν ειναι δυσκολο.

MporeiC na gineiC pio siggekrimenoC?:p(filika)....Exw agorasei hdh ayta ta 2 vivlia : θΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ kai θΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ....

Ap ayta ti tha prepei na diavasw?(gt periexei kai gia aytokinhto to 1 biblio ;) )

MporeiC na gineiC pio siggekrimenoC?:p(filika)....Exw agorasei hdh ayta ta 2 vivlia : θΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ kai θΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ....

Ap ayta ti tha prepei na diavasw?(gt periexei kai gia aytokinhto to 1 biblio ;) )

Φιλε εγω οταν εδωσα διπλωμα ενα βιβλιο υπηρχε.τωρα καλυτερα να πας στην τροχαια και να ρωτησεις.νομιζω οτι σου λενε αυτοι τι πρεπει να διαβασεις και τι οχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

egw dinw tha thewritika thn pempth kai meta thn allh trith kateuthian odhghsh epeidh kserw kai na odhgw mhxanh.thn odhgw kanonika pantos.alla paidia girnousa me th mhxanh apo kapou kai eida kosmo polh sto dromo,kai asthenofora.plhsiasa na dw kai ti eida.ena neo paidi ksaplwmeno,mes sta aimata,h mhxanh dipla pesmenh kai nosokomoi na prospathoun na tou kanoun malakseis.to paidi pethane....tha thn afhsw thn mhxanh telika me to pou brw lefta gia amaksi
technoholic maniac reviewer

Φιλε αυτο που λες δεν εχει λογικη.απο την μια λες οτι ξερεις να οδηγεις.και ειδες ενα τροχαiο και εγκαταλειπεις την προσπαθεια..αυτο σημαινει για μενα οτι δεν εχεις ικανοτητες.

κι εγω εχω παθει τροχαια στην ζωη μου..και μαλιστα με 2 μηνες νοσοκομειο..αλλα βρηκα το θαρος και την δυναμη να ξαναοδηγησω παλι.

η μηχανη ειναι παθος..δεν ειναι ειδος αναγκης.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε αυτο που λες δεν εχει λογικη.απο την μια λες οτι ξερεις να οδηγεις.και ειδες ενα τροχαiο και εγκαταλειπεις την προσπαθεια..αυτο σημαινει για μενα οτι δεν εχεις ικανοτητες.

κι εγω εχω παθει τροχαια στην ζωη μου..και μαλιστα με 2 μηνες νοσοκομειο..αλλα βρηκα το θαρος και την δυναμη να ξαναοδηγησω παλι.

η μηχανη ειναι παθος..δεν ειναι ειδος αναγκης.:)

h mhxanh pisteuw einai skotostra.kai kserw na odhgw arketa kala.alla kapoies fores den eksartate mono apo esena.mporei kapoios allos na mhn se dei.den einai san to amaksi pou ante kai trakares sozese.ligo na figeis me th mhxanh mporei na exeis sobara problhmata! kai maresei poly na odhgw mhxanh! teleia einai! to protimo apo to amaksi eidika to kalokairi.kai glitwneis kai kinhsh.;) apla fobhthika ligo pou eida to palikari etsi na phgainei xameno.

technoholic maniac reviewer

egw dinw tha thewritika thn pempth kai meta thn allh trith kateuthian odhghsh epeidh kserw kai na odhgw mhxanh.thn odhgw kanonika pantos.alla paidia girnousa me th mhxanh apo kapou kai eida kosmo polh sto dromo,kai asthenofora.plhsiasa na dw kai ti eida.ena neo paidi ksaplwmeno,mes sta aimata,h mhxanh dipla pesmenh kai nosokomoi na prospathoun na tou kanoun malakseis.to paidi pethane....tha thn afhsw thn mhxanh telika me to pou brw lefta gia amaksi

isos apo tis kaliteres epiloges einai pisteyo...mporei na einai oreo kai na goustareis pou exeis mixani alla eina kai poli epikindino re pedia....den tous prosexeis kaneis....opote to aftokinito einai i kaliteri lisi me ligotero kindino...

Yamaha Crypton R 2006

Fiat Stilo 1.2 2004

Ρε παιδια δεν μπορω να βγαλω ακρη με το τι υσχει για διπλωμα για 125. Θελω να παρω το Crypton X το οποιο ειναι 135cc ... Στη σχολη που βγαζω το διπλωμα με λενε θα σε γραψουν κανονικα αμα σε σταματησουν επηδει ειναι 135cc

Εγω ξερω οτι το διπλωμα δεν παει με τα κυβικα αλλα με ΚW και ιππους. Το ιδιο με ειπανε και απο το μαγαζι που θα το παρω (χωρις ομως να ειναι βαιβεοι και εκει). Το θεμα ειναι οτι ο πατερας μου δεν πιθεται για το τη υσχιει. Απο που μπορω να μαθω με σιγουρια για το τι υσχει ? Θα παω και στην τροχαια να ρωτησω απο Δευτερα αλλα υπαρχει κανενας αλλος τροπος να σιγουρευτω ?

Ελεος τι χαλι ειναι αυτο που επικτρατη. Κανενας δεν ξερει σιγουρα για το τι υσχιει. Παντως αν δεν κανω λαθος πανω στο διπλωμα Στην Α κατηγορια που ειναι για μηχανακι, δεν αναφαιρει κατι για κυβικα αλλα λεει μονο <25KW . Αρα παει με τα KW και οχι με τα κυβικα.. θελω να το εξακριβωσω με σιγουρια ομως για να ειναι σιγουρος ο πατερας μου...

Το ίδιο μου έλεγαν κι εμένα στην σχολή του Ελευθεριάδη που έδινα.

Μέχρι και αντίγραφο έκανα τον νόμο και τους τον πήγα αλλά τίποτα. Βρε τους λέω στο δίπλωμα δεν γράφει τίποτα για 125, τίποτα αυτοί..

Σε άλλες σχολές που πήγα, τα ίδια..

Μέχρι και στην αστυνομία πήγα με τον νόμο στα χέρια και οι μπάτσοι δεν με πίστευαν...

Μην ανησυχείς όμως, μέχρι 25KW είναι.

Μόλις πάρεις το μηχανάκι πες τους να σου δώσουν ένα χαρτί που να λεει πόσα άλογα είναι το μηχανάκι για να μην έχεις πρόβλημα με τους μπάτσους. Μπορεί να πέσεις και σε στραβόξυλο βέβαια, δεν αποκλείεται καθόλου με τους ηλίθιους μπάστους που έχουμε εδώ. Σ'αυτή την περίπτωση πας δικαστήριο και αθοώνεσαι.

Κατέβασε και τον ΚΟΚ να τον έχεις μαζί σου στο μηχανάκι.

Αν θες να πειστείς κιάλλο πήγαινε στον τσακιλτζίδη ή σε ένα μαγαζί που πουλάει μηχανάκια και κάνε μια ερώτηση.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Μέχρι και αντίγραφο έκανα τον νόμο και τους τον πήγα αλλά τίποτα. Βρε τους λέω στο δίπλωμα δεν γράφει τίποτα για 125, τίποτα αυτοί..

Μέχρι και στην αστυνομία πήγα με τον νόμο στα χέρια και οι μπάτσοι δεν με πίστευαν...

Μόλις πάρεις το μηχανάκι πες τους να σου δώσουν ένα χαρτί που να λεει πόσα άλογα είναι το μηχανάκι για να μην έχεις πρόβλημα με τους μπάτσους. Μπορεί να πέσεις και σε στραβόξυλο βέβαια, δεν αποκλείεται καθόλου με τους ηλίθιους μπάστους που έχουμε εδώ. Σ'αυτή την περίπτωση πας δικαστήριο και αθοώνεσαι.

Αν θες να πειστείς κιάλλο πήγαινε στον τσακιλτζίδη ή σε ένα μαγαζί που πουλάει μηχανάκια και κάνε μια ερώτηση.

Ακριβως!!!!!!!!!!:rolleyes:

απο τα 18 μπορεις να βγαλεις <= 25kw (34 ιπους περιπου) οχι μεχρι 125cc και 1000cc να ειναι η μηχανη σου, αν βγαζει κατω απο 34hp τοτε εισαι νομιμος;)

Βεβαια πολλα στρουμφακια δεν το ξερουν και μπορει να σε γραψουν αν ειναι ζωακια, αλλα θα αθοωθεις στο δικαστηριο , αν και δεν νομιζω να σε γραψουν ποτε...:D

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ....επισης ολα τα διπλωματα που εχω δει (και των αδερφων μου) λενε μεχρι 25kw....

απλα επειδη τα περισσοτερα μηχανακια που ειναι πανω απο 125cc βγαζουν πανω απο 34 hp το λενε γενικα μεχρι 125cc για ευκολια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Ασε φιλε οτι νανε γινεται.. αληθεια εισαι απο πτολεμαιδα.. στειλε αν εχεις κανα msn (μεσω πμ) να τα πουμε απο εκει μηπως σε ξερω κιολας...

Απο τον ελευθεριαδη μου λενε τα ιδια και εμενα. Θα παω αυριο να ρωτησω ισους μου πουν τιποτα ποιο σιγουρο στην τροχαια αυριο. Ρωτησα και σε μαγαζι με μηχανες... αλλα δεν ηταν και εκει σιγουρι οτι ειναι ετσι ομως με ειπαν οτι αυτο γινεται παντως (απλα για το cryptonx συγκεκριμενα δεν ξεραν ...)

Ασε φιλε οτι νανε γινεται.. αληθεια εισαι απο πτολεμαιδα.. στειλε αν εχεις κανα msn (μεσω πμ) να τα πουμε απο εκει μηπως σε ξερω κιολας...

Απο τον ελευθεριαδη μου λενε τα ιδια και εμενα. Θα παω αυριο να ρωτησω ισους μου πουν τιποτα ποιο σιγουρο στην τροχαια αυριο. Ρωτησα και σε μαγαζι με μηχανες... αλλα δεν ηταν και εκει σιγουρι οτι ειναι ετσι ομως με ειπαν οτι αυτο γινεται παντως (απλα για το cryptonx συγκεκριμενα δεν ξεραν ...)

Τζάμπα θα πας, θα σου πουν το ίδιο παραμύθι. Πήγα σου λέω και τους έδιξα τον νόμο. Μαζεύτηκαν όλοι γύρω γύρω και διάβαζαν και στο τέλος μου είπαν πως αυτοί δεν ξέρουν κάτι τέτοιο..

Το msn μου είναι στο προφίλ μου.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• 2 weeks later...

paidia geia sas.exo na kano kapies erotisis an mpori kapios na me bohthisi.

agorasa mia mixani apo alon mia suzuki gsxr 750 2005 montelo kai thelo na tin katebaso ellada.

(1 ti diadikasia xriazete na kano?

(3 mporo na bgalo mia asfalia gia 1 h 3 h 6 mhnes?pio einai to megisto pou mporo kai poso kostizi?

(4 kai ti dikeologitika xriazete gia na bgalo tin adeia?

(5 kai teleftea den exo bgali potes adeia gia mixani sinithos tin ebgaze o pateras mou sto onoma tou kai etsi otan katebena ellada den asxoloumouna kai poly me oli afti tin diadikasia mipos pezi kapoio rolo afto?EYXARISTO POLY

xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou.

• 2 weeks later...
dn xerw na apanthsw

pantwC exw k gw mia erwthsh...

Mporw na bgalw adeia k asfaleia sto onoma m xwriC diplwma?

Ασφαλεια χωρις διπλωμα δεν γινετε.βεβαια τωρα υπαρχουν και ασφαλιστικες που δεν τους ενδιαφερει εαν εχεις διπλωμα η οχι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
to diplwma ts troxaias gia t 50cc einai mono gia 50cc?? i einai opws t A1 p prepei na einai i mixani mexri 34 peripou ippous?? an isxyei kati tetoio mexri posous ippous mporeis na odigeis me t diplwma gia 50???

Το διπλωμα για 50κυβικα σου επιτρεπει να οδηγεις μοτοποδηλατο.μονο 50 κυβικα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το διπλωμα για 50κυβικα σου επιτρεπει να οδηγεις μοτοποδηλατο.μονο 50 κυβικα!!

egw tha parw ena mixanaki k apo ekei p tha t parw m lene an thelw s kapoia xiliometra na valw t kit tn 75cc p einai apo tn mana t k einai kathara gia tn veltiwsi t papiou etc oste na pigainei kapws pio aneta me 2 atoma.

me t 75cc tha eimai paranomos???

Ακριβως!!!!!!!!!!:rolleyes:

απο τα 18 μπορεις να βγαλεις <= 25kw (34 ιπους περιπου) οχι μεχρι 125cc και 1000cc να ειναι η μηχανη σου, αν βγαζει κατω απο 34hp τοτε εισαι νομιμος;)

Βεβαια πολλα στρουμφακια δεν το ξερουν και μπορει να σε γραψουν αν ειναι ζωακια, αλλα θα αθοωθεις στο δικαστηριο , αν και δεν νομιζω να σε γραψουν ποτε...:D

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ....επισης ολα τα διπλωματα που εχω δει (και των αδερφων μου) λενε μεχρι 25kw....

απλα επειδη τα περισσοτερα μηχανακια που ειναι πανω απο 125cc βγαζουν πανω απο 34 hp το λενε γενικα μεχρι 125cc για ευκολια

ara mporw na agwrasw me to diploma tou 125cc mhxanh 250cc etc opws ta les...

egw tha parw ena mixanaki k apo ekei p tha t parw m lene an thelw s kapoia xiliometra na valw t kit tn 75cc p einai apo tn mana t k einai kathara gia tn veltiwsi t papiou etc oste na pigainei kapws pio aneta me 2 atoma.

Η μετατροπη δεν θα φαινεται πουθενα.εισαι "νομιμος" στα χαρτια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι!ακομα και 51cc να το κανεις παλι παρανομος εισαι.αφου σου λεει ΜΕΧΡΙ 50cc.ειναι ξεκαθαρο!:).μονο αμα δεν το δηλωσεις δεν εχεις προβλημα.

eyxaristw raver gia tn voitheia!!! me tn idia logiki de mporw na t kanw k 115cc k na pernaw gia 'nomimos'???

Μα τα περισσοτερα παπακια που κυκλοφορουν απο "πιτσιρικαδες" εχουν φαει ρεκτιφιε.

θα προστεθει αλλος ενας στην λιστα.δηλαδη εσευ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]