truckman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Βγάλε τελείως τη μπαταρία και βάλε τη πάλι μετά από ένα δίωρο. Αν δεν γίνει κάτι με αυτό το τρόπο δοκίμασε να μπείς στο recovery με τα πλήκτρα και να κάνεις factory reset (θα χαθούν τα πάντα από τη συσκευή). Αν δεν ανταποκρίνεται ούτε με το συνδυασμό των πλήκτρων και είσαι σίγουρος ότι η μπαταρία σου είναι καλή, τότε μάλλον σου άφησε χρόνους η πλακέτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Σύνδεσα το κινητό στο pc (έτσι κλειστό όπως είναι) και μου βγάζει μια συσκευή U8500 USB ROM αλλά είναι σαν να το βάζω και να το βγάζω συνέχεια... το εμφανίζει το εξαφανίζει και πάει λέγοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Ποια είναι ή καλύτερη, εννοώ σταθερότερη και με οικονομία μπαταρίας ROM για το κινητό; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Η πιο ελαφριά και σταθερή η modded-cyanogenmod-11. Δεν έχει καμμιά περιττή εφαρμογή. Αν χρειαστείς κάποια απλώς την κατεβάζεις από το store. Οπωσδήποτε να κατεβάσεις το No frills για να ανεβάσεις τουλάχιστον στα 1150 τη CPU. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s-advance/general/rom-modded-cyanogenmod-11-t3387424. Πάντα με δική σου ευθύνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Το βασικό με ενδιαφέρει η κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Έχω την Stock για σταθερότητα. Βασικά λίγο σε ταχύτητα υστερεί. Τι μπορώ να κάνω με χωρίς αλλαγή ρομ, ώστε να βελτιωθεί ή ήταχύτητα χωρίς συνέπειες στην αυτονομία, αν γίνεται αυτό βέβαια. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Η πιο γρηγορη stock Rom ηταν η 2.3.6 Gingerbread. Απο εκει και περα σβηνεις οτι δεν χρησιμοποιεις απο google (google+, hangouts, Ταινιες play κλπ) και facebook app (θα μπαινεις απο browser... ακομη και σε high end κινητα το σβηνω). Φυσικα σβηνεις και οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη δεν χρησιμοποιεις ενω σε οσες χρησιμοποιεις προσπαθησε να βριες τις πιο ελαφριες εναλλακτικες (βλεπε ποση ram χρησιμοποιουν και αν εισαι ακομα πιο ψαγμενος δες και πορους cpu) Εχε υποψιν οτι αυτη που σου προτεινε ο φιλος παραπανω ειναι αφενως πιο optimized και αφετερου εχεις πιο συγχρονη εκδοση λογισμικου (αρα και λιγοτερες ασυμβατοτητες με καινουργια apps). Edited December 9, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) 4.1.2 επίσημη φοράει, για να τρέχει κάποια προγράμματα. FB δεν χρησιμοποιώ. Hangouts, Google+απενεργοποιοημενα είναι. Edited December 9, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) 4.1.2 επίσημη φοράει, για να τρέχει κάποια προγράμματα. FB δεν χρησιμοποιώ. Hangouts, Google+απενεργοποιοημενα είναι. Οποτε ειτε κανεις downgrade σε 2.3.6 ειτε βαζεις αυτη που εγραψε ο φιλος απο πανω. Προσωπικα θα εκανα το δευτερο. Βεβαια σε σχεση me JB ακομα και η 2.3.6 φυσαει. Edited December 10, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Το βασικό που με ενδιαφέρει η αυτονομία. Το Hangouts το ενεργοποιησα πάλι, διότι κάθε τόσο βγάζω ένα μύνημα ότι έκλεισε. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Μπορω με καποιον τροπο να κανω root χωρις το odin?Ψαχνω για tutorials αλλα ολα θελουν το odin,το οποιο ειναι αδυνατον να βαλω γιατι εχω mac os και οχι windows.Υπαρχει καποιος τροπος να γινει root απευθειας απ'την καρτα sd χωρις υπολογιστη?Αρχικα ακουλουθησα αυτο το tutorial: αλλα μου εμφανιζε το σφαλμα "E: failed to verify whole-file signature".Ολα τα αλλα tutorials που εχω βρει θελουν το odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Από το recovery φλασαρε τα δύο αρχεία που σου δίνω. https://drive.google.com/folderview?id=0B3CPReaZGOdeblMtRVRNeURoY1U. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts