kekropas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα.. έχω βάλει την πολωνική 4.1.2 επίσημα μέσω KIES (είχε τύχει να έχω παραεισαγωγής από εκεί κινητό) και μου κολλάει στην αναπαραγωγή βίντεο είτε από youtube είτε από βίντεο αποθηκευμένο στη μνήμη. Έχω κάνει εργοστασιακή επαναφορά κινητού και μνήμης, πέρασμα εφαρμογών από την αρχή και πάλι τα ίδια. Όταν λέμε κόλλημα, μιλάω για καλό, με το ζόρι κάνω reboot μετά από 50 πατήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 συγγνωμη ρε παιδια αλλα παρακολουθω αυτο το νημα εδω και αρκετο καιρο.τα 9 στα 10 μηνυματα φορουν ρουτ, κερνελς, γκοβερνορς,ρομς κτλ. μηπως θα επρεπε να ανοιχτει ενα νεο νημα με τροποποιησεις του s advance και εδω να μιλαμε για πραγματα που αφορουν αλλα προβληματα η θεματα του τηλεφωνου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Μετά από 15 ημέρες με το Samsung Galaxy S Advance μόνο θετικά έχω να πω… Επίσης σήμερα παρέλαβα από Hong Kong θήκη για το κινητό… 3 ευρώ μόνο( http://www.ebay.com/itm/Soft-Gel-Skin-TPU-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-Free-Shipping-/261178670073?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3ccf763bf9 ) ενώ Ελλάδα έχουν 8 ευρώ χωρίς μεταφορικά… Ενώ έχω δει πολλές πριν την πάρω και επώνυμες έχω να πω ότι απλά δεν συγκρίνετε… πολύ λεπτή σε μαύρο χρώμα που δεν παχαίνει καθόλου το τηλ και να φαίνεται «παντόφλα» φιλε μου να σε ρωτησω κατι ποσο σου βγηκε η θηκη συνολο? επισης μπορω να παραγγειλω και να μου ερθει στο σπιτι με αντικαταβολη? :wacko: edit: λεει για paypal οποτε μπορω να αγορασω με paysafe? Edited June 4, 2013 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakaran Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δε γίνεται να πάρεις από το Ebay από Κινέζο με αντικαταβολή αλλά ούτως η άλλως αν δε σου έρθει η αν είναι λάθος παίρνεις τα λεφτά σου πίσω από το Ebay οπότε είσαι καλυμμένος! Τα μεταφορικά σε κάτι τέτοια συνήθως είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Δε γίνεται να πάρεις από το Ebay από Κινέζο με αντικαταβολή αλλά ούτως η άλλως αν δε σου έρθει η αν είναι λάθος παίρνεις τα λεφτά σου πίσω από το Ebay οπότε είσαι καλυμμένος! Τα μεταφορικά σε κάτι τέτοια συνήθως είναι δωρεάν http://www.ebay.com/itm/Soft-Gel-Skin-TPU-Case-Cover-for-Samsung-Galaxy-S-Advance-i9070-Free-Shipping-/261178670073?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3ccf763bf9 θελω αυτην την θηκη πχ μπορω να αγορασω με paysafe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 φιλε μου να σε ρωτησω κατι ποσο σου βγηκε η θηκη συνολο? επισης μπορω να παραγγειλω και να μου ερθει στο σπιτι με αντικαταβολη? :wacko: edit: λεει για paypal οποτε μπορω να αγορασω με paysafe? Τελική τιμή με μεταφορικά 3 ευρώ και 21 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Τελική τιμή με μεταφορικά 3 ευρώ και 21 λεπτά κομπλε! μπορω ομως με paysafe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 φιλε μου να σε ρωτησω κατι ποσο σου βγηκε η θηκη συνολο? επισης μπορω να παραγγειλω και να μου ερθει στο σπιτι με αντικαταβολη? :wacko: edit: λεει για paypal οποτε μπορω να αγορασω με paysafe? Από ότι διαβάζω εδώ δυστυχώς δεν γίνεται… Ίσως αν επικοινωνήσης με mail με τον πωλητή και δεχτεί…? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Από ότι διαβάζω εδώ δυστυχώς δεν γίνεται… Ίσως αν επικοινωνήσης με mail με τον πωλητή και δεχτεί…? αα οκ οποτε μονο με πιστωτικη! ευχαριστω πολυ! μπα δεν νομιζω να μπω στο κοπο με email και τετοια φιλε μου! παντως η θηκη φαινεται τρελα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosfp Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 αα οκ οποτε μονο με πιστωτικη! ευχαριστω πολυ! μπα δεν νομιζω να μπω στο κοπο με email και τετοια φιλε μου! παντως η θηκη φαινεται τρελα :cool: Βρες ενα συμφορουμητη που ειναι απο την πολη σου και εχει paypal να στην παραγγειλει και πας απο το σπιτι του και τον πληρωνεις.Σιγα,3 ευρω ειναι αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas95 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπερα σας.Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του samsung galaxy s advance.Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το sony ericcson xperia mini pro,στο οποιο ειχα κανει backup ολες τις επαφες μου στην microsd.Τωρα προσπαθω να επαναφερω τις επαφες απο την καρτα μνημης,αλλα δεν εχω βρει τροπο ακομη.Μηπως ξερει κανενας πως να κανω την επαναφορα; Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπερα σας.Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του samsung galaxy s advance.Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το sony ericcson xperia mini pro,στο οποιο ειχα κανει backup ολες τις επαφες μου στην microsd.Τωρα προσπαθω να επαναφερω τις επαφες απο την καρτα μνημης,αλλα δεν εχω βρει τροπο ακομη.Μηπως ξερει κανενας πως να κανω την επαναφορα; Σας ευχαριστω προκαταβολικα. μεσω bluetooth μπορεις να τις περασεις κανονικα απο το ενα κινιτο στο αλλο και οταν τις αποθηκευσεις στο δευτερο βαλτες στην επιλογη που λεει google και οτι κινιτο android παρεις απο εδω και περα θα στις συγχρονιζει αυτοματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Βρες ενα συμφορουμητη που ειναι απο την πολη σου και εχει paypal να στην παραγγειλει και πας απο το σπιτι του και τον πληρωνεις.Σιγα,3 ευρω ειναι αυτα θα το ηθελα πολυ φιλε μου! ειμαι γιαννενα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μπορει καποιος να μου πει εαν μπορω να μεταφερω με καποιον τροπο τα sms που εχω απο ενα android τηλ (Motorola xt910) στο s advance και εαν μπορει ο ηχος εισερχομενης κλησης να μην χτυπαει αυξανομενος σταδιακα αλλα να χτυπαει με την μεγιστη ισχυ του απο την αρχη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μπορει καποιος να μου πει εαν μπορω να μεταφερω με καποιον τροπο τα sms που εχω απο ενα android τηλ (Motorola xt910) στο s advance και εαν μπορει ο ηχος εισερχομενης κλησης να μην χτυπαει αυξανομενος σταδιακα αλλα να χτυπαει με την μεγιστη ισχυ του απο την αρχη? Ευχαριστω Για τα sms ο ποιο απλός τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι με κάποια εφαρμογή όπως SMS Backup & Restore . Όσον αφορά το ήχο, δες αν θα σου δουλέψει το Disable Increasing Ring . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Φίλε μου δε μου λες το bug με Samsung keyboard το έχεις? Η γράφεις κανονικά και με ελληνικά γράμματα? Το έχω το bug που λες, αλλά έτσι κι αλλιώς έχω κατεβασμένα τα swype και swiftkey οπότε με αυτά λύνεται το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaras0 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 γεια σας παιδια,πριν 1 μηνα αγορασα το κντ απο ιντερνετικο μαγαζι,οταν μου ηρθε το κντ στο κουτι εγραφε πολωνικα που σημαινει οτι το αγορασαν απο εκει....το θεμα μου ειναι αλλο θελω να βαλω jb αλλα δεν ξερω ποια εκδοση να περιμενω την ελληνικη ή την πολωνικη.παιζει καποιο ρολο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αφου ειναι Πολωνικο αναβαθμισε το αμεσα... Και εγω Πολωνική ρομ εχω και ειναι μια χαρα.... Η Ελλάδα ως συνήθως θα παίρνει τελευταία τις αναβαθμίσεις... Ουσιαστική διαφορά απο region σε region δεν υπάρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το σκορ αυτό ήταν μόνο για έναν πυρήνα μάλλον κάτι είχε γίνει και δούλευε μόνο με έναν πυρήνα!! Αλλά και εσύ βγάζεις 7000 στο antutu είχα πιάσει και τόσο αλλά πολύ σπάνια μια στις δέκα που λλέει και ο λόγος!!!! Η ρομ παντός είναι όντως πολύ καλή καλύτερη από κάθε στοκ πού έχω δοκιμάσει!!!! Αλλά εδώ βλέπω όλοι ασχολούνται μόνο με στοκ ρομς!!!! :lol Γενικά έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με custom roms. Αυτό είναι το 7ο android κινητό που περνάει από τα χέρια μου, όλα τα προηγούμενα τα είχα με custom, και βάλε και ένα τάμπλετ, το advance δεν το έχω πειράξει ακόμα γιατί δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος αφου έχουν βγει οι jb ρομς. Μέχρι στιγμής μόνο κέρνελ. Αλλά ζυγώνει η ώρα του. Πολλοί φοβούνται να το πειράξουν, αλλά αν γίνει η αρχή δεν θα σταματάνε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδια θα ηθελα να ζητησω μια χαρη! ειμαι γιαννενα αλλα δεν εχω πιστωτικη και θελω να παρω θηκη απο ebay αν μπορει καποιος να μου κανει την εξυπηρετηση αυτη! ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 στην πειραιως βγαζεις ειδικη καρτα για αγορες μεσω ιντερνετ μεσα σε μια μερα . πεταξου αυριο με την ταυτοτητα σου σε ενα υποκαταστημα να ξεμπερδευεις . αλλιως βγαλε μια χρεωστικη . και στην μια και στην αλλη βαζεις το ακριβες ποσο αυτου που θες να αγορασεις και προχωρας σε αγορα. απλα στο ebay οι αγορες γινονται μεσω paypal . δεν ειναι κατι φοβερο . κανεις ενα acount στο paypal συχρονιζεις τον λογαριασμο σου εκει με την καρτα που εχεις βγαλει και εισαι κομπλε . ουσιαστικα σου περνει τα λεφτα η paypal και τα δινει στον πωλητη του ebay . μεσολαβει για να υπαρχει μια ασφαλεια . οταν συγχρονισεις την καρτα με το acount στο paypal σου τραβαει 1.50 ευρω και σου ζηταει να βαλεις εναν 4ψηφιο κωδικο για επιβεβαιωση . τον κωδικο αυτο μπαινεις μεσα στ υποκαταστημα της πειραιως και στον δινουν . φαινεται στις κινησεις του λογαριασμου αλλα οχι απο το atm . πρεπει να βαλεις ενα 5ευρω στην καρτα μολις την βγαλεις . υπεραναλυτικος ημουν φιλε ελπιζω να βοηθησα. συμβουλη δικια μου μην ψαχνεις συμφουριτη καντα μονο σου γιατι θα σου χρειαστει ξανα καποια στιγμη μια τετοια καρτα για αγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 παρε μαζι σου και το αφμ . θα χρειαστει ειναι σιγουρο . και για να εισαι σιγουρα καβατζωμενος κ εναν λογαριασμο δεη . δεν θυμαμαι ακριβως τι μου ειχαν ζητησει αλλα ταυτοτητα και αφμ τα θεωρω δεδομενα γιατι αν δεν εχεις λογαριασμο στην τραπεζα θα σου ζητησουν να βγαλεις αρα θα σου χρειαστουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miranth Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλημέρα σε όλους Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ξεμπερδέψω το κουβάρι που έμπλεξα; Ξεκινάω λέγοντας ότι σκέφτομαι να κάνω root (το πρώτο μου) για να βγάλω τα bloatware και να μπορώ να ορίζω ποιες εφαρμογές θα έχουν access στο internet και ποιες όχι (ελπίζω να γίνεται και να μην ψάχνομαι τζάμπα?). Έχω αυτά: PDA: I9070XXLK1 SCS:I9070OXFLE1 με sales code COA. Έχω φάει τον κόσμο να βρω τις συγκεκριμένες εκδόσεις για να τις έχω σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Δεν τις βρίσκω, λέω οκ θα τις κάνω backup από το δικό μου, και τρώω και πάλι τα μούτρα μου. Για να κάνω full backup θέλω root και για να κάνω root καλό είναι να ’χω back up:blink:. Τόμπολα!!! Update στην επόμενη έκδοση (xxlk2) φοβάμαι να κάνω γιατί κάπου στο xda είδα κάποιον που ήθελε να κάνει root και έπρεπε να κάνει ξανά downgrade (σε αυτή που δεν βρίσκω) :!: Καμιά ιδέα; Σόρρυ αν έγραψα κοτσάνες, είμαι αρχάρια στα androids και στο concept «πειράζω το κινητό» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλημέρα στην παρέα! Ποιο θεωρείται ότι είναι το καλύτερο setup του κινητού έτσι ώστε να είναι smooth; Με βασή JB rom μιλάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Καλημέρα Απο τα παρακάτω firmware ποιο έχει Ελληνικά για να βάλω? http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9070&pcode=0#firmware Ποιο δηλαδή προτείνετε εσείς? Το κινητό είναι της κοπέλας μου και έχει το 2.3.6 που με την ελάχιστη χρήση που κάνει ολο κολλαει. Και λέω να δοκιμάσω τα καινουρια μπας και βελτιωθεί! Τέλος η διαδικασία για να το περάσω είναι ιδια με το s2 που έχω? Δηλαδη Odin κτλ..? Edited June 5, 2013 by konsniper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts