ksexou Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδιά τελικά απογοητεύτηκα από τη 4.4 carbon... Πολλά force close από τη 2η - 3η μέρα. Έκανα wipe cache αλλά πάλι τα ίδια. Απενεργοποίησα το ART αλλά δεν έστρωσε ούτε εκεί. Μου έκλεινε από μόνο του πολλές εφαρμογές και ήταν σπαστικό. Επίσης αργούσε να ξυπνήσει η οθόνη όταν με καλούσαν, δε λειτουργούσε το ηχείο για ανοικτή συνομιλία και μου έκανε κάποια reboot στο άκυρο. Κρίμα γιατί είναι γρήγορο το κινητό και με καλή διαχείριση της μπαταρίας. Το γύρισα πάλι σε LightJB 1.2. Οι υπόλοιποι με carbon έχετε θέματα? φιλε απο οσα ειπες μονο το ηχειο ισχυει σε εμενα με την carbon . κατα τα αλλα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος . δεν μου εχει κανει ποτε reboot μονο του δεν με εχει πεταξει ποτε απο εφαρμογη. την εχω ηδη 2 εβδομαδες . το μονο αρνητικο προς το παρων ενα θεμα που εχει με το wifi που απο τι λενε θα το φτιαξουν. προσπαθησε να την ξαναπερασεις την rom. και εγω ειχα βαλει την vanilla και ενω ολοι ελεγαν οτι εχει φοβερη διαχειριση μπαταριας κτλ εμενα ηθελε φορτιση καθε 12 ωρες σχεδον . αρα κατι δεν καθεται καλα στις εγκαταστασεις . το ART τι ειναι που λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tnikolas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά τελικά απογοητεύτηκα από τη 4.4 carbon... Πολλά force close από τη 2η - 3η μέρα. Έκανα wipe cache αλλά πάλι τα ίδια. Απενεργοποίησα το ART αλλά δεν έστρωσε ούτε εκεί. Μου έκλεινε από μόνο του πολλές εφαρμογές και ήταν σπαστικό. Επίσης αργούσε να ξυπνήσει η οθόνη όταν με καλούσαν, δε λειτουργούσε το ηχείο για ανοικτή συνομιλία και μου έκανε κάποια reboot στο άκυρο. Κρίμα γιατί είναι γρήγορο το κινητό και με καλή διαχείριση της μπαταρίας. Το γύρισα πάλι σε LightJB 1.2. Οι υπόλοιποι με carbon έχετε θέματα? Φιλε μου και εγω την δοκίμασα αλλά δεν είχα ιδιαίτερα θέματα εκτός απο αυτό που αναφέρεις με το "ξύπνημα" της οθόνης.Κατα τ'αλλα δεν είχα κάποιο άλλο θέμα,αυτό όμως που με χάλασε και ξαναγύρισα στην cyanilla είναι το θέμα της μπαταρίας.Το βράδυ φορτισμένο ήταν στο 100% και το πρωι χωρίς να το ακουμπίσω καθόλου ήταν στο 82%!και χωρίς να έχω περάσει καμια επιπλέον εφαρμογή!Γενικώς κάθε μέρα έπρεπε να το φορτίζω.Κρίμα. Με την cyanilla που έχω τώρα μου βγάζει άνετα 2 μέρες με μέτρια χρήση,με ελάχιστη με παει και 3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskrs Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Εχω κάνει τα πάντα για να δουλέψει σωστά το samsung galaxy s advance με JB, root άλλες rom κ.τ.λ. Συμπέρασμα...μόνο με 2.3.6 XXLK2 το κινητό δουλεύει σωστά. Περιμένουμε kitkat 4.4 απο samsung μήπως και... Edited January 26, 2014 by dimitriskrs Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μάλλον το παρόν thread πρέπει να μετονομαστεί σε "Χώστε τα στο s advance" με βάση αυτά που γράφτηκαν στις τελευταίες σελίδες. Από το καλοκαίρι που πέρασα με wipes την 4.1.2 το κινητό μου πετάει. Ούτε κολλήματα, ούτε επανεκκινήσεις και διαχείριση μπαταρίας jet. Βαριά χρήση παίζοντας παιχνίδια δεν του κάνω εκεί δε ξέρω πως τα πάει. Ούτε σαν αστείο δε μου πέρασε να βάλω 2.3.6 παλαιολιθικης εποχής. Δε μπορώ να καταλάβω πως το ίδιο κινητό σε κάποιους χρήστες πετά και σε άλλους παρουσιάζει προβλήματα με 4.1.2. Το κύριο ερώτημα σε όσους έχετε πρόβλημα είναι : Κάνατε σωστά την αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μάλλον το παρόν thread πρέπει να μετονομαστεί σε "Χώστε τα στο s advance" με βάση αυτά που γράφτηκαν στις τελευταίες σελίδες. Από το καλοκαίρι που πέρασα με wipes την 4.1.2 το κινητό μου πετάει. Ούτε κολλήματα, ούτε επανεκκινήσεις και διαχείριση μπαταρίας jet. Βαριά χρήση παίζοντας παιχνίδια δεν του κάνω εκεί δε ξέρω πως τα πάει. Ούτε σαν αστείο δε μου πέρασε να βάλω 2.3.6 παλαιολιθικης εποχής. Δε μπορώ να καταλάβω πως το ίδιο κινητό σε κάποιους χρήστες πετά και σε άλλους παρουσιάζει προβλήματα με 4.1.2. Το κύριο ερώτημα σε όσους έχετε πρόβλημα είναι : Κάνατε σωστά την αναβάθμιση ; πες τα ρε φιλε τα εχω πει και εγω καποιες φορες εδω.δε γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο τηλεφωνο και σε καποιους να δουλευει απροβληματιστα και σε καποιους αλλους να εχει διαρκως κολληματα,σπασιματα,να μην παιζει τα βιντεακια στο youtube και δεν ξερω και εγω τι αλλο.κατι δεν εχετε κανει σωστα.και το θεμα ειναι πως με τοσο κραξιμο που εχει φαει νομιζω εχει αποτρεψει πολλους που εχουν διαβασει εδω στο να το παρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 πες τα ρε φιλε τα εχω πει και εγω καποιες φορες εδω.δε γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο τηλεφωνο και σε καποιους να δουλευει απροβληματιστα και σε καποιους αλλους να εχει διαρκως κολληματα,σπασιματα,να μην παιζει τα βιντεακια στο youtube και δεν ξερω και εγω τι αλλο.κατι δεν εχετε κανει σωστα.και το θεμα ειναι πως με τοσο κραξιμο που εχει φαει νομιζω εχει αποτρεψει πολλους που εχουν διαβασει εδω στο να το παρουν. Τα ίδια ακριβώς λέω και εγώ πόσο καιρό τώρα... Στο SGSA η διαφορά στις επιδόσεις GB-JB είναι σαν να βάλεις σε έναν normal υπολογιστή Windows XP- Windows 7. Χθες απάντησα και σε ένα PM που που έστειλε ένας χρήστης ακριβώς για το ίδιο θέμα... Αυτά... Αναμένουμε για KitKat που λογικά θα την πάρουμε γιατί η JB δεν ήταν και τόσο σωστά Optimized... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stereotype Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπερα παιδια! Αποφασισα να κανω root στο S Advance μου για να εχω μια πιο smooth εμπειρια χρησης (μηπως και ξεπερασω τα κολληματα που αντιμετωπιζω με την official JB). Επειδη ειμαι πρωταρης, θα ηθελα να βεβαιωθω για μερικα πραγματα πριν συνεχισω: 1)Υποστηριζονται τα Ελληνικα ως γλωσσα συστηματος με custom rom? 2)Θα μπορω να κατεβαζω οποιοδηποτε app απο playstore απροβληματιστα, οπως και τωρα? 3)Αν κυκλοφορησει στο μελλον πχ official KitKat 4.4 , θα μπορω να την βαλω κανονικα? Σκεφτομαι για Cyanogenmod 10.2 [android 4.3]. Εχετε εμπειρια με αυτην? Αν θελετε να προτεινετε καποια αλλη, ειμαι ολος αυτια. Βασικο κριτηριο για μενα να ειναι stable και χωρις κολληματα. Ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μάλλον το παρόν thread πρέπει να μετονομαστεί σε "Χώστε τα στο s advance" με βάση αυτά που γράφτηκαν στις τελευταίες σελίδες. Από το καλοκαίρι που πέρασα με wipes την 4.1.2 το κινητό μου πετάει. Ούτε κολλήματα, ούτε επανεκκινήσεις και διαχείριση μπαταρίας jet. Βαριά χρήση παίζοντας παιχνίδια δεν του κάνω εκεί δε ξέρω πως τα πάει. Ούτε σαν αστείο δε μου πέρασε να βάλω 2.3.6 παλαιολιθικης εποχής. Δε μπορώ να καταλάβω πως το ίδιο κινητό σε κάποιους χρήστες πετά και σε άλλους παρουσιάζει προβλήματα με 4.1.2. Το κύριο ερώτημα σε όσους έχετε πρόβλημα είναι : Κάνατε σωστά την αναβάθμιση ; Με φιλική διάθεση πάντα, ξέρω αρκετά παιδιά (και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) που έκαναν όλα τα απαραίτητα wipes, αλλά έκτοτε κολλάει.Και σου μιλάω για την επίσημη jb με επαναφορά πριν και μετά.Αν πρέπει να κάνω και κάτι επιπλέον, όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Με φιλική διάθεση πάντα, ξέρω αρκετά παιδιά (και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) που έκαναν όλα τα απαραίτητα wipes, αλλά έκτοτε κολλάει.Και σου μιλάω για την επίσημη jb με επαναφορά πριν και μετά.Αν πρέπει να κάνω και κάτι επιπλέον, όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει. Καλό είναι να κάνετε και αυτό με τις 4 διεργασίες, γιατί δεν είναι τελείως Optimized η JB στο κινητό μας. Εκεί είναι και το σφάλμα της Samsung και γι'αυτό σκέφτεται να μας δώσει την Kitkat... ;) Παιδιά αν έχετε πρόβλημα και με τις 4 διεργασίες, εγώ στην θέση σας θα το πήγαινα στην Samsung να σας περάσει πάλι το Firmware... Απλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλό είναι να κάνετε και αυτό με τις 4 διεργασίες, γιατί δεν είναι τελείως Optimized η JB στο κινητό μας. Εκεί είναι και το σφάλμα της Samsung και γι'αυτό σκέφτεται να μας δώσει την Kitkat... ;) Παιδιά αν έχετε πρόβλημα και με τις 4 διεργασίες, εγώ στην θέση σας θα το πήγαινα στην Samsung να σας περάσει πάλι το Firmware... Απλά... Συμφωνώ απόλυτα με τον konstantinos77. Αφού κάνατε σωστά όλα τα βήματα και έχετε πρόβλημα τότε αποτελεί μυστήριο η αιτία για τα κολλήματα και δικαίως τα χώνετε. Πηγαίνετε στη Samsung να σας περάσει το firmware έχετε εγγύηση μη μασάτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπερα παιδια! Αποφασισα να κανω root στο S Advance μου για να εχω μια πιο smooth εμπειρια χρησης (μηπως και ξεπερασω τα κολληματα που αντιμετωπιζω με την official JB). Επειδη ειμαι πρωταρης, θα ηθελα να βεβαιωθω για μερικα πραγματα πριν συνεχισω: 1)Υποστηριζονται τα Ελληνικα ως γλωσσα συστηματος με custom rom? 2)Θα μπορω να κατεβαζω οποιοδηποτε app απο playstore απροβληματιστα, οπως και τωρα? 3)Αν κυκλοφορησει στο μελλον πχ official KitKat 4.4 , θα μπορω να την βαλω κανονικα? Σκεφτομαι για Cyanogenmod 10.2 [android 4.3]. Εχετε εμπειρια με αυτην? Αν θελετε να προτεινετε καποια αλλη, ειμαι ολος αυτια. Βασικο κριτηριο για μενα να ειναι stable και χωρις κολληματα. Ευχαριστω για το χρονο σας 1)Ναι 2)Ναι 3)Ναι θα μπορείς όχι μέσω KIES ή OTA όμως αλλά με odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stereotype Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 1)Ναι 2)Ναι 3)Ναι θα μπορείς όχι μέσω KIES ή OTA όμως αλλά με odin. Ευχαριστω φιλε για την απαντηση! Βλεπω οτι φορας στο δικο σου Carbon Rom 4.4.2 Ειναι καλη? Να δοκιμασω αυτην καλυτερα ή την CyanogenMod 10.2 οπως ανεφερα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskrs Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μην χάνετε τον χρόνο σας το s advance δεν δουλεύει με τίποτα σωστά με την <μαμά> jb. Ολες οι άλλες rom έχουν προβλήματα π.χ.δεν κάνουν βιντεοκλήση μέσω δικτύου η δεν δουλεύει το wifi direct κ.α. Ας περιμένουμε την 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Και εκεί που δούλευαν όλα "καλά", όσο καλά μπορούν να δουλεύουν με την 4.1.2, εκεί που σέρφαρα μέσω Dolphin, κλείνει ο browser, ανεβάζει τρελή θερμοκρασία στο πίσω μέρος, σε βαθμό που να το πετάξω από τα χέρια μου και να λιώσει λίγο το καπάκι. Αποτέλεσμα, ένα σημάδι από λιώσιμο στο καπάκι, ένα λιώσιμο δεξιά από την υποδοχή της sd, και απ' ότι κατάλαβα, κατεστραμμένη η υποδοχή των καρτών sd. Α, ναι. Και χάθηκαν όλες οι εφαρμογές από την κάρτα. "Ανα" - βάθμιση.... :down: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stereotype Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Ρε παιδια, εβαλα τελικα την Cyanogenmod 10.2 μαζι με τα gapps ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες που βρηκα, η εγκατασταση εγινε κανονικα και για τα 2 μεσα απο fastboot ΑΛΛΑ δεν βλεπω τα Google Apps πουθενα στο κινητο, ουτε κατι για εισαγωγη Google Account! Τι χρειαζεται να κανω? EDIT Οκ απλα επρεπε να ξαναπερασω τα gapps, ολα καλα πλεον. Το κινητο παει σφαιρα σε σχεση με stock JB! Edited January 27, 2014 by Stereotype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Και εκεί που δούλευαν όλα "καλά", όσο καλά μπορούν να δουλεύουν με την 4.1.2, εκεί που σέρφαρα μέσω Dolphin, κλείνει ο browser, ανεβάζει τρελή θερμοκρασία στο πίσω μέρος, σε βαθμό που να το πετάξω από τα χέρια μου και να λιώσει λίγο το καπάκι. Αποτέλεσμα, ένα σημάδι από λιώσιμο στο καπάκι, ένα λιώσιμο δεξιά από την υποδοχή της sd, και απ' ότι κατάλαβα, κατεστραμμένη η υποδοχή των καρτών sd. Α, ναι. Και χάθηκαν όλες οι εφαρμογές από την κάρτα. "Ανα" - βάθμιση.... :down: Αν εισαι ακομα στην εγγυηση πηγαινε στο σερβις της samsung κ ****** τους κανονικα.. !!! Edited January 28, 2014 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_dynamite Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καιρός η Samsung να κάνει ένα διάλειμμα, καιρός για kit kat! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) SOS! εχω το advance 10 μηνες περιπου,ειχα κανει την αναβαθμησει σε 4.1 κανονικα μεσω kies....το ειχα κανει ροοτ και ειχα κανει εγκατασταση το font changer αν θυμαμαι καλα που χρειαζετε root για να δουλεψη....αφου εκανα μερικες δοκιμες σε καποιες γραμματοσειρες(καθε φορα που εκανα αλλαγη ηθελε rebboot για να εφαρμοση την αλλαγη....καποια στιγμη σε μια δοκιμη απλα μετα το reboot δεν ξανα ανοιξε το τηλ. παρα μονο παραμενει στο samsung που βγαζει πριν ξεκινησει το κινητο:worry:.....παρακαλω οποιος μπορει μια βοηθεια με το τι μπορει να γινει.....λογικα με την αλλαγη που εγινε δεν αναγνωριζει την γραμματοσειρα και γι αυτο δεν ανοιγει...υπαρχει τροπος ετσι οπως ειναι να περασω μονο την στοκ γραμματοσειρα μηπως και δουλεψει,ωστε να μην χρειαστει να σκεφτω για περασμα ρομ μεσω οdin η να το παω στο service..συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο....θα εκτιμουσα αν καποιος μπορουσε να δωση μια βοηθεια οσο το δυνατον ποιο γρηγορα....:worry: ......αν κανω wipe data/factory reset απο recovery mode?......το εκανα......τιποτα.... Edited January 28, 2014 by ANONNAME Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 SOS! εχω το advance 10 μηνες περιπου,ειχα κανει την αναβαθμησει σε 4.1 κανονικα μεσω kies....το ειχα κανει ροοτ και ειχα κανει εγκατασταση το font changer αν θυμαμαι καλα που χρειαζετε root για να δουλεψη....αφου εκανα μερικες δοκιμες σε καποιες γραμματοσειρες(καθε φορα που εκανα αλλαγη ηθελε rebboot για να εφαρμοση την αλλαγη....καποια στιγμη σε μια δοκιμη απλα μετα το reboot δεν ξανα ανοιξε το τηλ. παρα μονο παραμενει στο samsung που βγαζει πριν ξεκινησει το κινητο:worry:.....παρακαλω οποιος μπορει μια βοηθεια με το τι μπορει να γινει.....λογικα με την αλλαγη που εγινε δεν αναγνωριζει την γραμματοσειρα και γι αυτο δεν ανοιγει...υπαρχει τροπος ετσι οπως ειναι να περασω μονο την στοκ γραμματοσειρα μηπως και δουλεψει,ωστε να μην χρειαστει να σκεφτω για περασμα ρομ μεσω οdin η να το παω στο service..συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο....θα εκτιμουσα αν καποιος μπορουσε να δωση μια βοηθεια οσο το δυνατον ποιο γρηγορα....:worry: απο αυτα που ξερω εγω δε νομιζω πως γλιτωνεις το οντιν.απο τη στιγμη που το κινητο κολλαει στο λογοτυπο θα πρεπει να περασεις καποια ρομ για να ανοιξει.αν ξερει καποιος κατι αλλο ας απαντησει μην σε παρω και στο λαιμο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoscool Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αν κοιταξεις λιγο πιο πισω γραφω ακριβως πως θα βρεις την ελληνικη,συγνωμη για την προχειρη απαντηση ειμαι στη δουλεια,αν θες στειλε μου πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να φλασάρω την 4.1 από την αρχή με official τρόπο όπως το Sony Update Service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο μπορώ να φλασάρω την 4.1 από την αρχή με official τρόπο όπως το Sony Update Service? Καλή απορία.Επειδή και εγώ πέρασα την jb με odin υπάρχει τρόπος να περάσω την Ελληνική από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 SOS! εχω το advance 10 μηνες περιπου,ειχα κανει την αναβαθμησει σε 4.1 κανονικα μεσω kies....το ειχα κανει ροοτ και ειχα κανει εγκατασταση το font changer αν θυμαμαι καλα που χρειαζετε root για να δουλεψη....αφου εκανα μερικες δοκιμες σε καποιες γραμματοσειρες(καθε φορα που εκανα αλλαγη ηθελε rebboot για να εφαρμοση την αλλαγη....καποια στιγμη σε μια δοκιμη απλα μετα το reboot δεν ξανα ανοιξε το τηλ. παρα μονο παραμενει στο samsung που βγαζει πριν ξεκινησει το κινητο:worry:.....παρακαλω οποιος μπορει μια βοηθεια με το τι μπορει να γινει.....λογικα με την αλλαγη που εγινε δεν αναγνωριζει την γραμματοσειρα και γι αυτο δεν ανοιγει...υπαρχει τροπος ετσι οπως ειναι να περασω μονο την στοκ γραμματοσειρα μηπως και δουλεψει,ωστε να μην χρειαστει να σκεφτω για περασμα ρομ μεσω οdin η να το παω στο service..συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο....θα εκτιμουσα αν καποιος μπορουσε να δωση μια βοηθεια οσο το δυνατον ποιο γρηγορα....:worry: ......αν κανω wipe data/factory reset απο recovery mode?......το εκανα......τιποτα.... Στην θέση σου θα έκανα πρώτα Wipe Cache και Dalvik Cache, αν δεν βοηθούσε θα έκανα Factory Reset και αν δεν διόρθωνε και αυτό το πρόβλημα η μόνη λύση είναι το odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Αν εισαι ακομα στην εγγυηση πηγαινε στο σερβις της samsung κ ****** τους κανονικα.. !!! Thanks! :D Δε μου 'χε περάσει καθόλου απ' το μυαλό. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASTASL Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 γεια .... το κινητό δουλεύε κανονικά (κλήδονε δορυφόρο ) και μια μερα σταμάτησε να το κάνει έχω κάνει εργοστασιακέ ρυθμίσεις και πάλι τιποτα ..... κατέβασα 2-3 προγράμματα που βρίσκουν δορυφόρους.....μπααα τιποτα.... Α Π Ο Γ Ν Ω Σ Η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts