diecast Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 τελικα ολλα καλα το πηρα σημερα. ευτιχως την 2,3,6 μου βαλανε.και θα κρατησω αυτην.δεν νομιζω να κανω το update ξανα. θα του βαλω κ εναν launcher και ολλα καλα! :D :D Δωσε nextlauncher 3d στο κινητο σου μετραει! Τον εχω 1 βδομαδα και ειναι τουμπανιαρης παρολο π ειναι καπως βαρυς δεν εχει lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbadou Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Δωσε nextlauncher 3d στο κινητο σου μετραει! Τον εχω 1 βδομαδα και ειναι τουμπανιαρης παρολο π ειναι καπως βαρυς δεν εχει lag οκ φιλε μου!θα τον δοκιμασω!σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Καλησπέρα παιδιά. ήθελα να ρωτήσω, για όσους γνωρίζουν, οι εφαρμογές που εγκαθιστούμε στο smartphone μας και όσες από αυτές έχουν την δυνατότητα μεταφοράς, που είναι καλύτερο να τις έχουμε για την καλύτερη απόδοση της συσκευής μας, στο στο system storage (~2Gb) ή στο USB Storage (~4Gb)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Νομίζω το ίδιο είναι αυτά τα 2 είναι partitions την συνολικής μνήμης του κινητού. Ας απαντήσει και κάποιος άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ναι πρέπει να κάνεις root για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το titanium και να βάλεις και τον kernel. H διαδικασία για root περιγράφεται εδώ και είναι πανεύκολη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2087424 Για 2.3.6 πως ρουταρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985199 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1985199 Οκ ευχαριστω πολυ! Πιο απλουστευμενη διαδικασια δεν υπαρχει ετσι? Οπως στη jb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) προσπαθω να περασω μεσω οντιν την τζελυ και μου λεει οτι cant open the serial(COM) port. τι λαθος γινεται ? μια χαρα το εχω ξανακανει και δεν μου το εχει αναφερει ξανα . edit βρηκα την λυση Edited August 10, 2013 by ksexou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Κάτι θα παίζει με τους drivers και δεν βλεπει το κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλησπέρα παιδιά. ήθελα να ρωτήσω, για όσους γνωρίζουν, οι εφαρμογές που εγκαθιστούμε στο smartphone μας και όσες από αυτές έχουν την δυνατότητα μεταφοράς, που είναι καλύτερο να τις έχουμε για την καλύτερη απόδοση της συσκευής μας, στο στο system storage (~2Gb) ή στο USB Storage (~4Gb)? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el καλυτερο app ever! σου λεει πια μεταφεροντε και εχει με ενα χ αυτα που σου προτεινει να μην πειραξεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el καλυτερο app ever! σου λεει πια μεταφεροντε και εχει με ενα χ αυτα που σου προτεινει να μην πειραξεις :) Το χαμό με το macedonian τον διαβασατε στα σχόλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 καλησπερα πηρε ενα φιλαρακι μου το κινητο και θελει να βαλει την ευρεση δικτυου χειροκινητο πως μπωρει να το κανει?εχει καποια εφαρμογη για led ειδοποιήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas77777 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Παίδες, τόλμησα και εγώ την αναβάθμιση στην Αυστριακή έκδοση I9070XXLQG και τη ρούταρα με τις οδηγίες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κλείνοντας εφαρμογές που έκαναν autostart κ.τ.λ η χρήση της μνήμης είναι στα 420ΜΒ πάνω κάτω και με εκκαθάριση πέφτει κάτω από τα 300ΜΒ. Αυτά για την αναβάθμιση την οποία προτείνω σε όσους έχουν GB. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι όταν δεν είναι στο αθόρυβο δεν κλείνει ο ήχος από το πληκτρολόγιο και κάνει αυτό το ενοχλητικό "τσικ -τσικ" που μου σπάει τα νεύρα. Εννοείται πως έχω απενεργοποιήσει τους ήχους πλήκτρων από τις ρυθμίσεις. Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει ή έχει καμιά ιδέα παρακαλώ ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 καλησπερα πηρε ενα φιλαρακι μου το κινητο και θελει να βαλει την ευρεση δικτυου χειροκινητο πως μπωρει να το κανει?εχει καποια εφαρμογη για led ειδοποιήσεις? Το 1ο το βρίσκεις στις ρυθμίσεις δικτυου όσο για το δεύτερο η καλυτερη εφαρμογή είναι το noled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilmas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι όταν δεν είναι στο αθόρυβο δεν κλείνει ο ήχος από το πληκτρολόγιο και κάνει αυτό το ενοχλητικό "τσικ -τσικ" που μου σπάει τα νεύρα. Εννοείται πως έχω απενεργοποιήσει τους ήχους πλήκτρων από τις ρυθμίσεις. Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει ή έχει καμιά ιδέα παρακαλώ ας βοηθήσει. Στις ρυθμίσεις ήχου έχεις απενεργοποιήσει τους ήχους πλήκτρων και τους ήχους αφής; Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα! Παράθεση Redmi Note 5 Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas77777 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ναι ρε ****το το έχω κάνει. Κοντεύει να με τρελάνει αυτή η βλακεία. Το κινητό πετάει και έτυχε αυτή η βλακεία. Το καλό είναι ότι στο αθόρυβο δεν κάνει τον ήχο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Παίδες, τόλμησα και εγώ την αναβάθμιση στην Αυστριακή έκδοση I9070XXLQG και τη ρούταρα με τις οδηγίες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κλείνοντας εφαρμογές που έκαναν autostart κ.τ.λ η χρήση της μνήμης είναι στα 420ΜΒ πάνω κάτω και με εκκαθάριση πέφτει κάτω από τα 300ΜΒ. Αυτά για την αναβάθμιση την οποία προτείνω σε όσους έχουν GB. Το μόνο πρόβλημά μου είναι ότι όταν δεν είναι στο αθόρυβο δεν κλείνει ο ήχος από το πληκτρολόγιο και κάνει αυτό το ενοχλητικό "τσικ -τσικ" που μου σπάει τα νεύρα. Εννοείται πως έχω απενεργοποιήσει τους ήχους πλήκτρων από τις ρυθμίσεις. Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει ή έχει καμιά ιδέα παρακαλώ ας βοηθήσει. Εβαλες αυστριακη ρον μεσω οντιν? Αλλαξες κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas77777 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Εβαλες αυστριακη ρον μεσω οντιν? Αλλαξες κερνελ? Ναι ακριβώς. Άλλαξα και κερνελ. Έβαλά τον 6.8 που διάβασα μερικά ποστ που λένε ότι είναι σταθερός. Τελικά βρήκα γιατί γινόταν αυτό με τον ήχο. Είχα εγκαταστήσει το perfect keyboard και αυτό είχα ενεργοποιημένο στην GB και μεταφέρθηκε και στην JB. Οπότε το θέμα ήταν με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και όχι του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 http://pc-evolution.gr/oem-tpu-case-s-for-samsung-i9070-galaxy-s-advance-blue.html?ref=bestprice.gr Πως σας φαινεται αυτη? Μηπως την εχει αγορασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpatzakas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 http://pc-evolution.gr/oem-tpu-case-s-for-samsung-i9070-galaxy-s-advance-blue.html?ref=bestprice.gr Πως σας φαινεται αυτη? Μηπως την εχει αγορασει κανεις? Η θηκη δεν εχει κοψιματα για το μεγαφωνο?? Αν ειναι οπως της φωτογραφιας θα σου ελεγα να μην μπεις καν στον κοπο να την αγορασεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Η θηκη δεν εχει κοψιματα για το μεγαφωνο?? Αν ειναι οπως της φωτογραφιας θα σου ελεγα να μην μπεις καν στον κοπο να την αγορασεις!! πω δεν το προσεξα καθολου οτι δεν εχει κοψηματα! μακριαα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) Η θηκη δεν εχει κοψιματα για το μεγαφωνο?? Αν ειναι οπως της φωτογραφιας θα σου ελεγα να μην μπεις καν στον κοπο να την αγορασεις!! πω δεν το προσεξα καθολου οτι δεν εχει κοψηματα! μακριαα! αυτές οι θήκες είναι ακριβώς για το κάθε μοντέλο (αν δεις και σε άλλα μοντέλα έχει την ίδια φωτό), οπότε κάθε κόψιμο για κάμερες, μεγάφωνα κτλ είναι έτοιμες. συνήθως οι φωτό είναι ενδεικτικές για να βλέπουμε το στυλ, χρώμα, σχέδιο κ.ο.κ ένα τηλ ή ένα μειλ θα σου λύσει τις απορίες λογικά :) Edited August 12, 2013 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καλησπερα usb δεν διαβάζει?βαζω τον ανταπτορα με το usb αλλα τπτ,στο νοτε που δοκιμασα το διαβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καλησπερα usb δεν διαβάζει?βαζω τον ανταπτορα με το usb αλλα τπτ,στο νοτε που δοκιμασα το διαβάζει. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Αντίθετα, το Note, την έχει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Αντίθετα, το Note, την έχει. ουτε με καποιο Πρόγραμμα ?ειμαι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts