mr_47 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 λοιπον επικοινωνησα μαζι τους(samsung hellas) και να ποια ηταν η απαντηση : ''θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προς το παρόν δεν διαθέτουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση λογισμικού για τη συσκευή σας. Κατανοούμε την απορία σας, αλλά θα σας παρακαλέσουμε να μείνετε ενήμερος για τις αναβαθμίσεις λογισμικού μέσω του προγράμματος Kies της Samsung, καθώς και μέσω της σελίδας μας στο ίντερνετ, και στο Facebook.'' τα σχολια δικα σας...μαλλον μας κοροίδευουν.ναι ειμαι κ εγω απο αυτους που αγορασαν το κινητο με την νοοτροπια πως θα παρει αναβαθμιση... Δε σε κοροϊδεύουν. Απλά κι αυτοί δε γνωρίζουν, γιατί δεν ασχολούνται. Τώρα, αν το πήρες με τη νοοτροπία ότι θα πάρει update, ή έπρεπε να πάρεις το Galaxy S3 mini ή να ήξερες ότι στο Android σίγουρο update δεν υφίσταται. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει όσο καιρό διαβάζω σχετικά με το Android. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 λοιπον επικοινωνησα μαζι τους(samsung hellas) και να ποια ηταν η απαντηση : ''θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προς το παρόν δεν διαθέτουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση λογισμικού για τη συσκευή σας. Κατανοούμε την απορία σας, αλλά θα σας παρακαλέσουμε να μείνετε ενήμερος για τις αναβαθμίσεις λογισμικού μέσω του προγράμματος Kies της Samsung, καθώς και μέσω της σελίδας μας στο ίντερνετ, και στο Facebook.'' τα σχολια δικα σας...μαλλον μας κοροίδευουν.ναι ειμαι κ εγω απο αυτους που αγορασαν το κινητο με την νοοτροπια πως θα παρει αναβαθμιση... Ωπα αδέρφια! Τι έγινε; Μηπως ζηλεύουμε το Ace 2 που πηρε αναβαθμιση σήμερα; :lol::lol::lol: Ζηλιάρηδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ωπα αδέρφια! Τι έγινε; Μηπως ζηλεύουμε το Ace 2 που πηρε αναβαθμιση σήμερα; :lol::lol::lol: Ζηλιάρηδες! χαχαχαχαχαχαχα :lol::rotfl::rotfl: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 λοιπον επικοινωνησα μαζι τους(samsung hellas) και να ποια ηταν η απαντηση : ''θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως προς το παρόν δεν διαθέτουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση λογισμικού για τη συσκευή σας. Κατανοούμε την απορία σας, αλλά θα σας παρακαλέσουμε να μείνετε ενήμερος για τις αναβαθμίσεις λογισμικού μέσω του προγράμματος Kies της Samsung, καθώς και μέσω της σελίδας μας στο ίντερνετ, και στο Facebook.'' τα σχολια δικα σας...μαλλον μας κοροίδευουν.ναι ειμαι κ εγω απο αυτους που αγορασαν το κινητο με την νοοτροπια πως θα παρει αναβαθμιση... Φιλε μου και γω ακριβως! Ετσι ετσι πριν παρω κινητο ημουν μεταξυ αυτου κ σ3 μινι! Κ μου λεγανε παρε το advance μαλλον εκανα χαζομαρα! Απο αποψη αναβαθμισεων εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παρακολουθώ όλη τη συζήτηση περί αναβάθμισης σε jelly bean η οποία δεν βγάζει πουθενά. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κακώς κάνετε όσοι περιμένετε την επίσημη αναβάθμιση. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι προβληματική η έκδοση (όπως και όλες οι προηγούμενες) το κινητό σας θα έχει τρελά κολλήματα και θα ψάχνετε είτε α) να επιστρέψετε στην 2.3 (δύσκολη διαδικασία, για προχωρημενους χρήστες) είτε β) να κάνετε root και να βάλετε custom kernel για να δουλέψει σωστά το κινητό. Οπότε ξεχάστε το πότε θα γίνει η επίσημη αναβάθμιση, καμία σημασία δεν έχει. Όποιος θέλει να δοκιμάσει την 4.1 ας ξεχάσει την εγγύηση του κινητού, ας διαβάσει πέντε πράγματα για τη διαδικασία αναβάθμισης και ας προχωρήσει άμεσα σε αυτή, να χαρεί το κινητό του όπως εμείς όλοι που το κάναμε. Αλλιώς όποιος δεν θέλει η φοβάται ας ξεχάσει απλά τη jelly bean και ας παραμείνει στη 2.3 που δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παρακολουθώ όλη τη συζήτηση περί αναβάθμισης σε jelly bean η οποία δεν βγάζει πουθενά. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κακώς κάνετε όσοι περιμένετε την επίσημη αναβάθμιση. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι προβληματική η έκδοση (όπως και όλες οι προηγούμενες) το κινητό σας θα έχει τρελά κολλήματα και θα ψάχνετε είτε α) να επιστρέψετε στην 2.3 (δύσκολη διαδικασία, για προχωρημενους χρήστες) είτε β) να κάνετε root και να βάλετε custom kernel για να δουλέψει σωστά το κινητό. Οπότε ξεχάστε το πότε θα γίνει η επίσημη αναβάθμιση, καμία σημασία δεν έχει. Όποιος θέλει να δοκιμάσει την 4.1 ας ξεχάσει την εγγύηση του κινητού, ας διαβάσει πέντε πράγματα για τη διαδικασία αναβάθμισης και ας προχωρήσει άμεσα σε αυτή, να χαρεί το κινητό του όπως εμείς όλοι που το κάναμε. Αλλιώς όποιος δεν θέλει η φοβάται ας ξεχάσει απλά τη jelly bean και ας παραμείνει στη 2.3 που δουλεύει απροβλημάτιστα. Δηλαδη φιλε μου εννοεις οτι δεν αξιζει να περιμενουμε την ελληνικη? Και προτρεπεις να βαλουμε καποια αλλη μεσω odin? Δηλαδη οτι η ελληνικη σιγουρα θα ειναι χαλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Δηλαδη φιλε μου εννοεις οτι δεν αξιζει να περιμενουμε την ελληνικη? Και προτρεπεις να βαλουμε καποια αλλη μεσω odin? Δηλαδη οτι η ελληνικη σιγουρα θα ειναι χαλια? Ε ναι και εγω νομιζω πως ηδη εφτασαν στο οτι πιο βελτιωμενο μπορουσαν με τις τελευταιες εκδοσεις.. δε θεωρω πως θα ασχοληθουν αλλο. και εννοειται πως κατα 99,9999% δε θα παρουμε αλλο update (η 4.2.2 ειναι ελαχιστα πιο βαρια απο την 4.1.2 και τα πλανα της google λενε πως απο την 5 θα προσπαθησουν να το κανουν πιο ελαφρυ.. αλλα 4.3 η 5 δε θα παρουμε ποτε γιατι ετσι θα εριχνε τα νεα της μοντελα) Αρα ειτε βαλεις ελληνικη ειτε καποια απ τις ξενες πιο πιθανο να βελτιωθει το κινητο με cocore kernel (που ηδη βελτιωνεται πολυ με την τωρινη εκδοση αλλα ποτε δε ξερεις ισως αν υπαρξουν επομενες να γινει ακομα πιο γρηγορο-σταθερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 ρε παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μου επιτρέπει να αποθηκεύσω επαφές στην sim με περισσότερους χαρακτήρες?? σε παλιότερα κινητά μπορούσα να αποθηκεύσω με τους διπλάσιους χαρακτήρες.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 ρε παιδιά υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μου επιτρέπει να αποθηκεύσω επαφές στην sim με περισσότερους χαρακτήρες?? σε παλιότερα κινητά μπορούσα να αποθηκεύσω με τους διπλάσιους χαρακτήρες.. Δοκιμασε να αποθηκευσεις με Κεφαλαια χωρις τονους. Και αν θυμαμαι καλα στα παλια κινητα αποθηκευαμε μονο με αγγλικους χαρακτηρες + καποιους εξτρα ελληνικους (πχ το "Α" ηταν παντα το αγγλικο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ε ναι και εγω νομιζω πως ηδη εφτασαν στο οτι πιο βελτιωμενο μπορουσαν με τις τελευταιες εκδοσεις.. δε θεωρω πως θα ασχοληθουν αλλο. και εννοειται πως κατα 99,9999% δε θα παρουμε αλλο update (η 4.2.2 ειναι ελαχιστα πιο βαρια απο την 4.1.2 και τα πλανα της google λενε πως απο την 5 θα προσπαθησουν να το κανουν πιο ελαφρυ.. αλλα 4.3 η 5 δε θα παρουμε ποτε γιατι ετσι θα εριχνε τα νεα της μοντελα) Αρα ειτε βαλεις ελληνικη ειτε καποια απ τις ξενες πιο πιθανο να βελτιωθει το κινητο με cocore kernel (που ηδη βελτιωνεται πολυ με την τωρινη εκδοση αλλα ποτε δε ξερεις ισως αν υπαρξουν επομενες να γινει ακομα πιο γρηγορο-σταθερο) Αμα βαλω απλα την jb χωρις αλλαγη κερνελ θα υπαρχουν προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Δοκιμασε να αποθηκευσεις με Κεφαλαια χωρις τονους. Και αν θυμαμαι καλα στα παλια κινητα αποθηκευαμε μονο με αγγλικους χαρακτηρες + καποιους εξτρα ελληνικους (πχ το "Α" ηταν παντα το αγγλικο ) μόνο με κεφάλαια αποθηκεύω.. θα δοκιμάσω να βάλω και κάναν αγγλικό χαρακτήρα μπας και γίνει τίποτα.. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 καλησπέρα παιδιά.θα μπορούσατε να δώσετε ένα λινκ με δνκηκαπτδνη σωστά rom?ευχαριστώ Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Για όσους ασχολούνται..κυκλοφόρησε ClockworkMod Touch και CoCore-E 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpatzakas Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εβαλε κανενας τον Cocore 7.0?? ειμαι ακομα με τον 6,2 γτ ο 6,8 μου εκανε διαφορα..αν καποιος τον δοκιμασε ας μας πει πως τον ειδε με μια πρωτη ματια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Τον πέρασα εγώ. Πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Αύριο θα έχουμε μια εικόνα από μπαταρία(αν είναι ίδια επίπεδα με 6.8) σε απόδοση τώρα δεν βλέπω διαφορες.(Luzactiveq+sio) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ClockworkMod Touch τι ειναι αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 What Is ClockworkMod And How To Use It http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190211 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2140597 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliatsos1975 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Σε μαμα κινητο με 2.3.6, ξερει κανεις γιατι βγαίνοντας απο μια εφαρμογη κανει redraw την αρχικη οθονη με τα εικονίδια; Θελει περίπου 5 δευτερόλεπτα για να τα εμφανισει ολα... Μνημη συνηθως εχω πανω απο 140 mb ελευθερα οταν γίνεται αυτο. Δισκο εχω επισης αρκετο ελεύθερο. Αντιμετωπιζεται με καποιο τροπο, χωρίς root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Πόσες ώρες οθόνη βγάζετε όσοι έχετε jb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Υπαρχει κανενας συμφορουμιτης απο θεσσαλονικη που να εχει κανα περισευουμενο screen protector? Πληρωνω κ κερναω καφε :p Σε μαμα κινητο με 2.3.6, ξερει κανεις γιατι βγαίνοντας απο μια εφαρμογη κανει redraw την αρχικη οθονη με τα εικονίδια; Θελει περίπου 5 δευτερόλεπτα για να τα εμφανισει ολα... Μνημη συνηθως εχω πανω απο 140 mb ελευθερα οταν γίνεται αυτο. Δισκο εχω επισης αρκετο ελεύθερο. Αντιμετωπιζεται με καποιο τροπο, χωρίς root; Και μενα μου το κανει καποιες φορες! Συνηθως οταν ειμαι αρκευη ωρα ας πουμε στον browser και βγω μετα! Edited July 27, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Οι πρώτες εντυπώσεις από CoCore 7.0 θετικές, μου φαίνεται ακόμα πιο smooth η jelly... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Αυτή η θήκη πως σας φαίνεται? http://pc-evolution.gr/oem-leather-flip-case-sligo-for-samsung-i9070-galaxy-s-advance-black.html Edited July 28, 2013 by anetos82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) καλησπέρα παιδιά.θα μπορούσατε να δώσετε ένα λινκ με δνκηκαπτδνη σωστά rom?ευχαριστώ καποιος?:) με συγχωρειτε δοκιμασμενη ενοουσα :oops: Edited July 27, 2013 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Πρόβλημα με την μπαταρία Ολα ξεκίνησαν όταν έκανα επαναφορά το nandroid backup που είχα πάρει πρόσφατο ήταν 3ημερών δεν είχα αλλάξει και πολλά να χα βάλει κανά 2 apps. Μετά την επαναφορά λοιπόν έβλεπα την μπαταρία να κάνει κάτι κουλά να χάνει πολύ γρήγορα 10% ας πούμε,έκανα συνέχεια restart και έχανε 1% ανά κάθε restart,σε μια φάση που σερφαρα με dolphin το κλειδώνω για να κάνω μια δουλεία 5 λεπτών και όταν επέστρεψα είχε χάσει 15%!!! Αποφασίζω να την κάνω calibrate με ένα app από το store αλλά τίποτα τα ίδια έκανε πάλι. Λέω θα αλλάξω kernel και από τον CoCore 6.8 πήγα στον 7 πάλι τα ίδια οπότε δεν φταίει ο kernel. Εκεί που έβγαζα 1,5 μέρα άνετα τώρα βγάζει 1 με το ζόρι. Στα στατιστικά της μπαταρίας το "λειτουργικό σύστημα android" βρίσκετε στο θεό. Any ideas? Edited July 26, 2013 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) http://pc-evolution.gr/oem-leather-flip-case-sligo-for-samsung-i9000-i9001-galaxy-s3-black-clone-el.html Αυτή η θήκη πως σας φαίνεται? Δεν υπαρχει καποιο αντικειμενο Σε μαμα κινητο με 2.3.6, ξερει κανεις γιατι βγαίνοντας απο μια εφαρμογη κανει redraw την αρχικη οθονη με τα εικονίδια; Θελει περίπου 5 δευτερόλεπτα για να τα εμφανισει ολα... Μνημη συνηθως εχω πανω απο 140 mb ελευθερα οταν γίνεται αυτο. Δισκο εχω επισης αρκετο ελεύθερο. Αντιμετωπιζεται με καποιο τροπο, χωρίς root; Κατεβασε το app2sd III και κανε μεταφορα οποιων εφαρμογων γινονται στη sd card αν δεν το χεις κανει ηδη Edited July 27, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts