DjNanos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ξέρω ότι το κινητό έχει 2GB ROM οπότε ο αποθηκευτικός χώρος είναι σε διαφορετικό partition του κινητού απ' ότι το Firmware οπότε λογικά τα αρχεία σου δεν θα πειραχτούν. Βέβαια δεν έχεις και καμία άλλη επιλογή. Γι' αυτό πρέπει να κρατάμε συχνά Backup των σημαντικών αρχείων μας! Σίγουρα δε χάνω αρχεία, φωτογραφίες ε ;;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Είμαι αρκετά σίγουρος αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη... Βέβαια δεν νομίζω πως έχεις και κάποια άλλη επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Είμαι αρκετά σίγουρος αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη... Βέβαια δεν νομίζω πως έχεις και κάποια άλλη επιλογή. Άρα μόνο hard reset...;...αν πάω σε κάποιο κατάστημα, δε παίζει να βρώ άλλη λύση ε ;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris20 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 παιδια παω να βαλω το κινητο σε download mode παταω το power button+home button+volume down και το κινητο κανει restart???ποιος ειναι ο συνδυασμος σε jelly bean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Άρα μόνο hard reset...;...αν πάω σε κάποιο κατάστημα, δε παίζει να βρώ άλλη λύση ε ;... Μπορείς να δοκιμάσεις αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορούν να κάνουν κάτι. παιδια παω να βαλω το κινητο σε download mode παταω το power button+home button+volume down και το κινητο κανει restart???ποιος ειναι ο συνδυασμος σε jelly bean? Το έχεις κλείσει όταν χρησιμοποιείς τον συνδυασμό των κουμπιών; Αν όχι κλείσε πρώτα το κινητό σου και μετά πάτα τα μέχρι να ανοίξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πέφτει γιατί υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας που δεν αφήνει την μπαταρία να φορτίσει στο 100% γιατί δεν της κάνει καλό. Τώρα όταν λες ότι σου πέφτει στο 91-91% με χρήση Internet τι εννοείς; Πόση ώρα κάνεις χρήση του Internet, με τι φωτεινότητα και επίσης χρησιμοποιείς Wi-Fi ή Data; Μεσα σε 10 λεπτα χωρις ομως να το δουλευω συνεχομενα ...ιντερνετ μεσω wifi ...μου φαινεταιοτι πεφτει πολυ γρηγορα ενω γενικα διαπιστωσα οτι δεν κραταει καθολου η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Ναι, είναι πολύ μεγάλη η πτώση για τη χρήση που κάνεις. Κατά πάσα πιθανότητα κάποια εφαρμογή σου κάνει τη ζημιά. Γενικά στα στατιστικά της μπαταρίας τι σου δείχνει ότι έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση; Edited June 16, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ναι, είναι πολύ μεγάλη η πτώση για τη χρήση που κάνεις. Κατά πάσα πιθανότητα κάποια εφαρμογή σου κάνει τη ζημιά. Γενικά στα στατιστικά της μπαταρίας τι σου δείχνει ότι έχει την μεγαλύτερη κατανάλωση; Αυτο το βλεπω στις ρυθμισεις στο section της μπαταριας? Δεν εχω τρεξει κάποια εφαρμογη τωρα συγκεκριμενα που το παρατηρησα παρα μονο το ιντερνετ...δειχνει ποσοστο 35% αν λες αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ναι, εκεί το βλέπεις. Γενικά πρέπει να σε προβληματίζει αν βλέπεις υψηλό ποσοστό στο "Σύστημα Android" και "Λειτουργικό Σύστημα Android". Λογικά η "Οθόνη" θα πρέπει να σου καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία. Αν θες βάλε και το BetterBatteryStats για να δεις τι σου καταναλώνει την μπαταρία. Θα αρχίσει να λειτουργεί μετά από φόρτιση στης συσκευής η συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Οθονη 31% Λειτ συστημα 21% Συστημα android 7% Στο 86% η μπαταρια μετα απο 1ωρα κ 40 λεπτα μετα τη φορτιση με λιγο χρηση ιντερνετ μονο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Ψηλά το "Λειτουργικό Σύστημα Android". Βάλε την εφαρμογή που σου είπα μήπως δεις τι γίνεται. Επίσης η επανεκκίνηση βοηθάει αρκετές φορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εχω το κινητό εδώ και 2 μήνες . Από την πρώτη μέρα του έβαλα Jb . Δοκίμασα πολλές ρομ με καλύτερη την Πολωνική και άλλαξα και kernel . Μετά από πολλούς συνδυασμούς και διάφορες ρυθμίσεις το τηλέφωνο και πάλι δεν με ικανοποιούσε . Είχα διάφορα lags και γενικά το τηλέφωνο άλλοτε πήγαινε γρήγορα και άλλοτε σερνονταν. Εκανα για πρώτη φορά downgrade σε GB και ήταν αποκάλυψη . Τα πάντα λειτουργούν σωστά και γρήγορα . Σίγουρα χάνεις κάποια πράγματα και κάποιες εφαρμογές αλλά αξίζει τον κόπο για εμένα . Συμβουλή ειδικά προς μη έμπειρους χρήστες : μην αναβαθμισετε . Η Samsung με απογοήτευσε πολύ πρόχειρη δουλειά απλά για να λέμε ότι έδωσε αναβάθμιση . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εχω το κινητό εδώ και 2 μήνες . Από την πρώτη μέρα του έβαλα Jb . Δοκίμασα πολλές ρομ με καλύτερη την Πολωνική και άλλαξα και kernel . Μετά από πολλούς συνδυασμούς και διάφορες ρυθμίσεις το τηλέφωνο και πάλι δεν με ικανοποιούσε . Είχα διάφορα lags και γενικά το τηλέφωνο άλλοτε πήγαινε γρήγορα και άλλοτε σερνονταν. Εκανα για πρώτη φορά downgrade σε GB και ήταν αποκάλυψη . Τα πάντα λειτουργούν σωστά και γρήγορα . Σίγουρα χάνεις κάποια πράγματα και κάποιες εφαρμογές αλλά αξίζει τον κόπο για εμένα . Συμβουλή ειδικά προς μη έμπειρους χρήστες : μην αναβαθμισετε . Η Samsung με απογοήτευσε πολύ πρόχειρη δουλειά απλά για να λέμε ότι έδωσε αναβάθμιση . Να είσαι καλά.Για μένα το πρώτο και τελευταίο κινητό που αγοράζω από την εν λόγω εταιρεία.Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) καλησπερα.παρακολουθω εδω και μερες τις συζητησεις σας εδω και ακομα δεν εχω καταλαβει κατι στο θεμα της ελληνικης 4.1.2 .δηλαδη υπευθυνη να δωσει την πολυποθητη αναβαθμιση(να διευκρινησω οτι απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο εχω βαλει την γερμανικη εκδοση 4.1.2 με πολλα προβληματα ,αλλα το εχω στησει και περιμενω μια και καλη την ελληνικη ωστε να το κανω απο την αρχη) ειναι η αντιπροσωπεια η ελληνικη?προερχομενος χρονια απο sony(ericsson) ηξερα οτι η κεντρικη εταιρια κανει το rollout της αναβαθμισης σταδιακα σε ολες τις χωρες και οχι η εκαστοτε αντιπροσωπεια.εδω υπευθυνη ειναι η samsung ελλαδας?το οποιο σημαινει αν ειναι ετσι οτι δεν προκειται να την δωσει ποτε(μαλλον) να τονισω οτι ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω σαμσουνγκ και οτι επισης εφυγα απο τα σονυ λογω ασυνεπειας στις αναβαθμισεις.οποτε εχω αρχισει και εδω να απογοητευομαι και απο αυτη την κατασταση!!!! Edited June 17, 2013 by patheraw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 καλησπερα.παρακολουθω εδω και μερες τις συζητησεις σας εδω και ακομα δεν εχω καταλαβει κατι στο θεμα της ελληνικης 4.1.2 .δηλαδη υπευθυνη να δωσει την πολυποθητη αναβαθμιση(να διευκρινησω οτι απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο εχω βαλει την γερμανικη εκδοση 4.1.2 με πολλα προβληματα ,αλλα το εχω στησει και περιμενω μια και καλη την ελληνικη ωστε να το κανω απο την αρχη) ειναι η αντιπροσωπεια η ελληνικη?προερχομενος χρονια απο sony(ericsson) ηξερα οτι η κεντρικη εταιρια κανει το rollout της αναβαθμισης σταδιακα σε ολες τις χωρες και οχι η εκαστοτε αντιπροσωπεια.εδω υπευθυνη ειναι η samsung ελλαδας?το οποιο σημαινει αν ειναι ετσι οτι δεν προκειται να την δωσει ποτε(μαλλον) να τονισω οτι ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω σαμσουνγκ και οτι επισης εφυγα απο τα σονυ λογω ασυνεπειας στις αναβαθμισεις.οποτε εχω αρχισει και εδω να απογοητευομαι και απο αυτη την κατασταση!!!! εχεις δικαιο εν μερη φιλε μου αλλα το προβλημα αυτο υπαρχει γενικοτερα με σχεδον ολες τις εταιριες!Απλα το θεμα ειναι οτι πολλες φορες οι εταιριες και στη συγκεκριμενη περιπτωση η samsung βγαζει μια κακη αναβαθμιση για να μην φυγει το κινητο ακλαφτο!Αλλα ειναι γενικοτερο προβλημα αυτο να ανακοινωνουν μια αναβαθμιση και να την αργουν πολυ και στο τελος να μην ειναι ουτε καν καλη και αποδοτικη στο τηλεφωνο!Εγω ειχα το galaxy s plus πριν απο το advance και δεν ειχε καμια αναβαθμιση official μονο roms και λεω θα παω στο advance το οποιο καποια στιγμη θα παρει jb! τωρα απλα το απολαμβανω σε GB και περιμενω την ελληνικη,η οποια αν δεν μου κανει παμε για αλλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση: δοκίμασα να κάνω εγγραφή μιας κλήσης όπως έκανα και με το παλιό μου Samsung Omnia2, αλλά δεν βρήκα κάπου σχετικό πλήκτρο... Δεν έχει κάποια δική του εφαρμογή που να το κάνει μέσα από ANdroid? Και αν όχι, έχει κάποιος να μου προτείνει καμία καλή δοκιμασμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 παιδιά, το ξέρω ότι έχει αναφερθεί ξανά αλλά διάβασα πολλές σελλίδες και δεν κατάφερα να το βρώ, ούτε με αναζήτηση. Έβαλα πολωνική ROM 4.1 και έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Όταν το αφήνω το βράδυ δεν δουλεύει, δεν χτυπάει. Μάλλον μπαίνει σε sleep ή κα΄τι τέτοιο. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Και σε μένα με σέρβικη XXLQB δεν χτυπάει είναι μάλλον γενικότερο θέμα της jb.Υπάρχουν κ άλλα ξυπνητήρια στο store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reissistm Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ποιό προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Και σε μένα με σέρβικη XXLQB δεν χτυπάει είναι μάλλον γενικότερο θέμα της jb.Υπάρχουν κ άλλα ξυπνητήρια στο store. zdclock,4.2.312, αυτο και δωρεαν και πολυ καλο και βασικα ΣΙΓΟΥΡΟ,να μην εκτεθεις στην δουλεια :)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdworks.android.zdclock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Περίεργα πράγματα.. Και εγω Πολωνική εχω αλλα χτυπάει μια χαρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εβαλα Νορβηγική μιας κ στο s2 η αντιστοιχη που ειχα πεταγε.Δυστυχώς κολλάει πολύ το 9070..Δεν υπάρχει μια καλή jb ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 zdclock,4.2.312, αυτο και δωρεαν και πολυ καλο και βασικα ΣΙΓΟΥΡΟ,να μην εκτεθεις στην δουλεια :)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdworks.android.zdclock Παιδιά προσοχή! Αν αφού ρυθμίσετε το ξυπνητήρι, κάνετε εκκαθάριση της ραμ, ή κάτι αντίστοιχο, χειροκίνητα είτε με κάποιο πρόγραμμα τύπου task killer, το ξυπνητήρι ΔΕΝ θα χτυπήσει. Δηλαδή αφού ρυθμίσουμε το ξυπνητήρι αφήνουμε το κινητό στο κομοδίνο. Έκανα κάμποσες μέρες να καταλάβω τι φταίει. Έβαζα και ένα άλλο ξυπνητήρι, αλλά μετά την εκκαθάριση της ραμ δεν χτύπαγε κανένα. Αφού περνούσε η ώρα που έπρεπε να χτυπήσει μου έγραφε "alarm missed", και από κάτω ότι μπορεί να φταίει το ότι κάποιος/κάπως έκλεισε η εφαρμογή, και όντως αυτό έφταιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Εβαλα Νορβηγική μιας κ στο s2 η αντιστοιχη που ειχα πεταγε.Δυστυχώς κολλάει πολύ το 9070..Δεν υπάρχει μια καλή jb ?? Εγω εβαλα προχθες την Αργεντινικη με το τελευταιο change list και το κινητο πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotaras Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση: δοκίμασα να κάνω εγγραφή μιας κλήσης όπως έκανα και με το παλιό μου Samsung Omnia2, αλλά δεν βρήκα κάπου σχετικό πλήκτρο... Δεν έχει κάποια δική του εφαρμογή που να το κάνει μέσα από ANdroid? Και αν όχι, έχει κάποιος να μου προτείνει καμία καλή δοκιμασμένη? Δοκίμασε το MP3 In call recorder. Εγώ αυτό έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts