Jump to content

Samsung Galaxy S Advance (I9070)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν είναι αναγκαίο.. εγώ το antivirus το θεωρώ το πιο άχρηστο πράγμα που φορτώνει το κινητό κάνοντας το να κολλάει καθώς τρέχει συνέχεια και δεν δουλεύει και σωστά γιατί για να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του κινητού για να τσεκάρει για ιούς θα έπρεπε να ζητάει δικαιώματα root..

αν εγκαθιστάς εφαρμογές μόνο από το Play store και κοιτάς σχόλια και αριθμό download πιστεύω είσαι υπερπροστατευμένος..

τώρα επιλογή του καθενός είναι να βάλει ότι θέλει..

εγώ πιστεύω πως είναι καλό να έχεις ένα, για να τσεκάρει email και έγγραφα. επειδή κατεβάζω πολύ συχνά διάφορα έγγραφα και τις περισσότερες φορές από τον browser, καλό είναι να υπάρχει.

κάτι άλλο που μου αρέσει είναι ότι αν έχεις κλειδωμένο το κινητό και κάποιος προσπαθησει να το ξεκλειδώσει ανεπιτυχώς κάποιες φορές (νομιζω 3) με την μπροστινη καμερα τραβαει φωτο τη μουρη του για να δεις ποιος ήταν ;)

επισης αν πληρώσεις μπορείς να βρεις τη συσκευή σου αν τη χάσεις -κούφια η ώρα- και πολλά άλλα

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με εχει εντυπωσιασει η διαρκεια της μπαταριας. Πρωτη φορα βγαζω 3 μερες full με smartphone...

και εγω τα ίδια απο Δευτέρα πρωϊ μεχρι και τωρα εχω 30%

από περιέργεια , όσοι έχετε περάσει την Jelly Bean 4.1.2 έχετε την ίδια αυτονομία με πριν λιγότερη ή περισσότερη ?

εγώ πιστεύω πως είναι καλό να έχεις ένα, για να τσεκάρει email και έγγραφα. επειδή κατεβάζω πολύ συχνά διάφορα έγγραφα και τις περισσότερες φορές από τον browser, καλό είναι να υπάρχει.

κάτι άλλο που μου αρέσει είναι ότι αν έχεις κλειδωμένο το κινητό και κάποιος προσπαθησει να το ξεκλειδώσει ανεπιτυχώς κάποιες φορές (νομιζω 3) με την μπροστινη καμερα τραβαει φωτο τη μουρη του για να δεις ποιος ήταν ;)

επισης αν πληρώσεις μπορείς να βρεις τη συσκευή σου αν τη χάσεις -κούφια η ώρα- και πολλά άλλα

υπαρχει εφαρμογη για κατι τετοιο?

Για κάποιο περίεργο λόγο από χθες μου αλλάζει την φωτεινότητα χωρίς να εχω την αυτοματη ρύθμιση...

που βλεπω ποσα mb εχω χαλασει?

αν εχεις whats up βαλε την αντιστοιχη εφαρμογη και λεει ποσα απομενουν

επισης το 3g watchdog ειναι εξαιρετικο. του βαζεις ποσα εχεις στην αρχη και αρχιζει και μετραει

πως μπορω να αλλαξω την i.p. ? να μην πεφτει πανω σε αυτη του υπολογιστη .

Δε θα ήταν καλύτερα να βρεις την πηγή του προβληματος; Γιατί αν πας πουθενά αλλού και θες να μπεις σε άλλο wifi που θέλει αυτόματη ΙΡ τι θα κάνεις; Θα αλλάζεις συνέχεια τις ρυθμίσεις;

Κάπου στα wifi στο κινητό έχει ρυθμίσεις για προχωρημένους. Αν πατήσεις κάπου το αριστερό κουμπί αφής. Εκεί αλλάζεις από DHCP σε χειροκίνητη ΙΡ και γράφεις εσύ. Δε μπορώ να σου πω ακριβώς που είναι όμως αυτή τη στιγμή γιατι δεν το έχω μπροστά μου.

πως μπορω να αλλαξω την i.p. ? να μην πεφτει πανω σε αυτη του υπολογιστη .

μηπως εχεις επιλεγμενη σταθερη ip?

ναι λεω μηπως υπαρχει εφαρμογη ΜΟΝΟ γι αυτο, οχι γενικα antivirus

Δες εδω για το androidlost....

Θελει λιγακι ψαξιμο αλλα αξιζει....

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidlost

το προβλημα μου ειναι με το ρουτερ ανεκαθεν . το σαπιο που δινει η wind αλλα επειδη εχει ξανασυμβει μετα απο reset στο ρουτερ να ειναι συνδεδεμενα 2 κινητα , ενα ipod και 2 λαπτοπ να σερνετε το συμπαν . Δεν ξερω αν φταιει αποκλειστικα το ρουτερ η επειδη πεφτουν ολα μαζι . οποτε εχουμε αλλαξει τις ip εχει στρωσει .

το προβλημα μου ειναι με το ρουτερ ανεκαθεν . το σαπιο που δινει η wind αλλα επειδη εχει ξανασυμβει μετα απο reset στο ρουτερ να ειναι συνδεδεμενα 2 κινητα , ενα ipod και 2 λαπτοπ να σερνετε το συμπαν . Δεν ξερω αν φταιει αποκλειστικα το ρουτερ η επειδη πεφτουν ολα μαζι . οποτε εχουμε αλλαξει τις ip εχει στρωσει .

Πιο λες; Αυτό το άσπρο το όρθιο με τις τρύπες μαργαρίτες; :p

Αν έπεφταν δύο συσκευές πάνω στην ίδια ΙΡ, τότε θα είχες σοβαρά προβλήματα όχι απλά με αργό ιντερνετ αλλά μπορεί να μην είχε και καμία συσκευή ιντερνετ, ή πότε να είχε η μία πότε η άλλη κλπ. Εμένα αρχικά το μυαλό μου πήγε στο ότι έχεις το εξής πρόβλημα:

1) στατική ΙΡ στο PC (πχ 192.168.1.100)

2) DHCP ανοιχτό στο ρούτερ το οποίο είναι ρυθμισμένο να δίνει αυτόματα ΙΡ από την .50 και πάνω για παράδειγμα.

3) συμπέρασμα; Αν για κάποιο λόγο κάποια συσκευή πάρει αυτόματα την 100, αν ανοίξεις μετά το PC θα προσπαθήσει και εκείνο να πάρει την 100 επειδή το έχεις με καρφωτή ΙΡ.

άρα έχεις πρόβλημα και η λύση είναι να αλλάξεις το range των ΙΡ που δίνει αυτόματα το ρούτερ μέσω του DHCP server έτσι ώστε να βγάλεις εκτός του range αυτού τις ΙΡ που έχεις δώσει χειροκίνητα στις συσκευές σου. (αν συμβαίνει αυτό που υποθέτω :p )

Μετά από 20+ μέρες καθυστέρηση το παρέλαβα και εγώ από cosmote corner.Όπως διαπίστωσα πληκτρολογώντας πληκτρολογώντας *#272*IMEI# έχει sales code Πολωνικό σαν επιλογή αλλά μέσα περιλαμβάνεται και το ελληνικό και αρκετά άλλα, αλλά όχι το ρωσικό. Όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση στην Ελλάδα γίνεται να αλλάξω το sales code σε ελληνικό; Και αν δεν γίνεται θα μπορώ να πάρω την αναβάθμιση;

Πάντως οι εντυπώσεις μου μετά από 7 ημέρες από το τηλέφωνο, ως τώρα, είναι πολύ καλές.

Δε μας τα λέει καλά η κοτέ μου φαίνεται.... Υποτίθεται ότι το ελληνικό είναι EUR ή COS ή VGR. Το sales code βλέπει ο σερβερ και σου δίνει την ανάλογη αναβάθμιση. Από όσο ξέρω από το galaxy S μου από τη στιγμή που έχεις άλλης χώρας sales code θα πάρεις την αναβάθμιση της άλλης χώρας όταν βγει και από τη στιγμή φυσικά που το sales code της Πολωνίας που είναι επιλεγμένο αντιστοιχεί στο firmware που έχεις εγκατεστημένο στην συσκευή. Δηλαδή αν έχεις ένα firmware για παράδειγμα που δώθηκε στην Ελλάδα, αλλά sales code από Πολωνία, δε νομίζω να πάρεις κανένα Update :wacko: Αν πάλι είναι και το firmware και το sales code Πολωνικό τότε θα πάρεις update Πολωνίας. Αν αλλάξεις όμως σε EUR αλλά το firmware είναι Πολωνικό, τότε ερχόμαστε πάλι στην πρώτη περίπτωση που ανέφερα οπότε update είτε από Ελλάδα είτε από Πολωνία γιοκ... (αυτά με βάση αυτά που έχω δει στο galaxy S)

Πατώντας *#1234# τι σου γράφει; Για να δούμε αν έχει δοθεί σε Πολωνία το firmware που φοράς και μετά να κράξεις την cosmote που σου έδωσε κινητό παραεισαγωγής (αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο) Μπορείς να επιβεβαιώσεις για ποια χώρα είναι η συσκευή με ένα τηλέφωνο στην samsung δίνοντας το ΙΜΕΙ.

Edited by nikospot

PDA:I9070XXLK2

PHONE:I9070XXLK2

CSCI9070OXXLI1

Αυτά μου γράφει.Δηλαδή αν βγει αναβάθμιση περιμένω Πολωνικό update ή γιοκ αναβάθμιση;

καλησπερα σε ολους,,να ρωτησω κατι;εχω το κινητο 2 εβδομαδες,,,η οθονη του δειχνει στο σερφαρισμα ασπρη προς γκρι ελαφρος και φαινονται πολυ ψιλες κουκιδες σαν κοκκοι ...αλλα και γενικα στο μενου διακρινονται...ειναι γενικο αυτο;η ειναι προβληματικη συσκευη;επισης δεν εχει καλη ευκρινεια

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρίσκω.

Μετά από πολύ ψάξιμο και με βάση ένα budget γύρω στα 200 ευρώ κατέληξα πως η καλύτερη επιλογή σ'αυτά τα χρήματα είναι το samsung galaxy s advance. Ελπίζω οι ευτυχείς (?) κάτοχοί του να με επιβεβαιώσουν ώστε να αποφασίσω επιτέλους να το αγοράσω.

Σ' αυτή την περίπτωση έχω 2 επιλογές.

Η από το public στα 199 όπου είδα σήμερα το λευκό και ενθουσιάστηκα.

Η από το http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9505 στα 204,70.

Προφανώς δεν θα υπήρχε θέμα, αν δεν είχα επιδότηση από την cosmote που όπως φαίνεται μου την εξαργυρώνει το Mobile Hellas.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν έχει ψωνίσει κανείς από το εν λόγω κατάστημα, αν είναι αξιόπιστο και αν το τηλέφωνο θα έχει κανονική εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Οποιαδήποτε άλλη σύσταση-βοήθεια-πρόταση ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

παιδια τωρα για τις πρωτες 2-3 φορες που θα το φορτιζω ολο το βραδυ παιζει ρολο αν θα ειναι ανοιχτο η κλειστο?

πως απενεργοποιω της ειδοποιησεις σε facebook και gmail?

Edited by splanis

PDA:I9070XXLK2

PHONE:I9070XXLK2

CSCI9070OXXLI1

Αυτά μου γράφει.Δηλαδή αν βγει αναβάθμιση περιμένω Πολωνικό update ή γιοκ αναβάθμιση;

:blink: Τις κοπέλας μου το advance με ακριβώς τα ίδια pda, phone, csc έχει sales code επιλεγμένο EUR. Περίμενε καλύτερα μέχρι να έρθει το Update και αν δε σου το εμφανίζει τότε το αλλάζεις σε EUR. Απλά να ξέρεις ότι η αλλαγή sales code κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

παιδια τωρα για τις πρωτες 2-3 φορες που θα το φορτιζω ολο το βραδυ παιζει ρολο αν θα ειναι ανοιχτο η κλειστο?

πως απενεργοποιω της ειδοποιησεις σε facebook και gmail?

Όχι δε παίζει αλλά επίσης δεν χρειάζεται όλο το βράδυ.

Για το fb μπαίνεις στην εφαρμογή και πατάς το αριστερό πλήκτρο αφής, μετά στις ρυθμίσεις της εφαρμογής έχει διάφορες επιλογές για τις ειδοποιήσεις.

Το ίδιο και στην εφαρμογή gmail. Αφού μπεις στις ρυθμίσεις του προγράμματος gmail πατάς πάνω στο email σου και έχει επιλογή ή να κλείσεις τις ειδοποιήσεις ή ακόμα και να σταματήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Advance (I9070)