thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 mr_47 said: Στο Ν9 υπάρχουν 2 Swypes: Προς τα αριστερά και δεξιά η εφαρμογή μπαίνει στο Background ( κοινώς Minimize ), ενώ με Swype προς τα πάνω τερματίζει η εφαρμογή. Δε νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να ενσωματωθούν με ένα update, δεδομένου ότι μιλάμε για τη Microsoft..... :shifty: Αξίζει να σκεφτούμε πότε βγήκε ( ή ανακοινώθηκε ) το Ν9 και πότε βγήκε ( και πάλι ή ανακοινώθηκε ) το Lumia 800... ;) ειναι 4 τα swipes προς τα αριστερα, προς τα δεξια , προς τα πανω ---> αυτα τα 3 κανουν minimize το τεταρτο swipe (προς τα κατω) κανει close Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Καλα ας βγάλει η Samsung τίποτα παρεμφερείς με το Meego και θα δείτε γέλια. Με υποστήριξη και με καποιο τροπο να δέχεται android εφαρμογές το βλέπω πολυ θετικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Te_salat said: Καλα ας βγάλει η Samsung τίποτα παρεμφερείς με το Meego και θα δείτε γέλια. Με υποστήριξη και με καποιο τροπο να δέχεται android εφαρμογές το βλέπω πολυ θετικά. τι εννοεις θα δουμε γελια? ειναι λιγο ασαφης η προταση και μπορει να σημαινει το οτιδηποτε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: ειναι 4 τα swipes προς τα αριστερα, προς τα δεξια , προς τα πανω ---> αυτα τα 3 κανουν minimize το τεταρτο swipe (προς τα κατω) κανει close thanks για το heads up! Α! Και με υγεία το καινούριο απόκτημα!! :) @bahamut_zero Δεν λέω να τα βάλουν με ακριβώς αυτές τις λειτουργίες. Πιο λογικό μου ακούγεται να ατα ενσωματώσουν, αλλά να αναθέσουν άλλα tasks στο κάθε Swipe. ( :p ) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Νο problem mr_ thanks φιλε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: τι εννοεις θα δουμε γελια? ειναι λιγο ασαφης η προταση και μπορει να σημαινει το οτιδηποτε πιθανολογώ οτι εννοει οτι θα τους πάρει το σκαλπ. Και μετά η Νοκια θα μείνει με το....WP7 στα χέρια..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: τι εννοεις θα δουμε γελια? ειναι λιγο ασαφης η προταση και μπορει να σημαινει το οτιδηποτε φιλε καλο χρυσο αγιο το maemo/MeeGoκτλ αλλα αν δεν υπαρχει υποστήριξη αστα να πανε! θα ηθελα το συγκεκριμενο λειτουργικο να ειναι κατι σαν το android σημερα αλλα η νοκια το "εσφαξε" και το ξερεις! εγω αυτη την στιγμη εχω αλλο πληκτρολόγιο για portrait και αλλο για landscape και αλλα 1200 αναλογα με το που τα θελω..:) και αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμα για το τι μπορω να κανω στην συσκευη μου!:) οσο "ανοιχτο" και αν ειναι το συγκεκριμένο λειτουργικο δεν υπαρχει η αναλογη υποστηριξη απο πισω! και αυτο ειναι κακο μεγαλο απο μονο του! κριμα πραγματικα για μενα γιατι το λειτουργικο το αξιζει και με το παραπανω... τα λεγαμε και παλιοτερα! τι να το κανω το τελειο gps οταν δεν υπαρχουν προγραμματα απο πισω! πηρες κατι με ημερομηνια λήξης και το ξερεις...:):) Χαράς το κουράγιο σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: τι εννοεις θα δουμε γελια? ειναι λιγο ασαφης η προταση και μπορει να σημαινει το οτιδηποτε μαλλον θελει να πει οτι θα διαλυσει τον ανταγωνισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) freddaras said: πηρες κατι με ημερομηνια λήξης και το ξερεις...:):) Χαράς το κουράγιο σου:) Σαφως. Οποια συσκευη και να παρεις (οπως εσυ το SGS2), εχει ημ/νια ληξης οπως και τα φαγητα, τα γλυκα, οι σχεσεις ολα αυτο το ημ/νια ληξης δεν το πιανω... εννοειται πως εχει ληξη,. ποσο θα την κρατησω ? 4 χρονια?! υποστηριξη, ναι , αλλο αυτο ------------------- edit: εχετε βγει ως τωρα 4 εκπροσωποι του salata και απαντατε για εκεινον? Nice εγω εξακολουθω να θελω μια σοβαρη απαντηση παντως Edited January 30, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: Σαφως. Οποια συσκευη και να παρεις (οπως εσυ το SGS2), εχει ημ/νια ληξης edit: εχετε βγει ως τωρα 4 εκπροσωποι του salata και απαντατε για εκεινον? Nice δεν τον λενε salata τον ανθρωπο.κωστα τον λενε Υ.Γ.te_salat ειναι μια εταιρια τηλεπικοινωνιων αν θυμαμαι καλα στην αιγυπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: Σαφως. Οποια συσκευη και να παρεις (οπως εσυ το SGS2), εχει ημ/νια ληξης οπως και τα φαγητα, τα γλυκα, οι σχεσεις ολα αυτο το ημ/νια ληξης δεν το πιανω... εννοειται πως εχει ληξη,. ποσο θα την κρατησω ? 4 χρονια?! υποστηριξη, ναι , αλλο αυτο ------------------- edit: εχετε βγει ως τωρα 4 εκπροσωποι του salata και απαντατε για εκεινον? Nice εγω εξακολουθω να θελω μια σοβαρη απαντηση παντως οκ στο αλλαζω! παιρνεις κατι με ημερομηνια ληξης οπως λες γιατι ολα ΕΧΟΥΝ...(συμφωνω και σε αυτο...)... γιατι να μην χαρεις κατι στο 1000% μεχρι να ληξει και να το χαιρεσαι στο 5%.. και ξερεις πολυ καλα οτι αν η νοκια ηθελε θα χαιρόσουν το κινητο σου στο 1.000.000%...:) δεν θελουν ομως...οποτε εγω που την "πατησα" μια με το ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ν900 γιατι να την "ξαναπατησω" παλι? οταν αυτο που εχω τωρα οσο θα το εχω το χαιρομαι στο 1000%...και οταν λεμε 1000 λεμε 1000... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Te_salat said: Καλα ας βγάλει η Samsung τίποτα παρεμφερείς με το Meego και θα δείτε γέλια. Με υποστήριξη και με καποιο τροπο να δέχεται android εφαρμογές το βλέπω πολυ θετικά. αν καποιος αντεγραφε το swipe ui θα πονταρα οτι θα ηταν η apple :p το swipe ui ειναι παντως πατεντα της νοκια οποτε μην περιμενετε να το δειτε στο tizen εκτος και αν θελει η samsung να εχει νεο γυρο μηνυσεων :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 pan24 said: δεν τον λενε salata τον ανθρωπο.κωστα τον λενε Υ.Γ.te_salat ειναι μια εταιρια τηλεπικοινωνιων αν θυμαμαι καλα στην αιγυπτο και εγω πως θες να το ξερω αυτο? συγνωμη που δεν ξερω το ονομα του η την εταιρια στην Αιγυπτο (duh) δεν βρισαμε κιολας, δικηγορε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: τι εννοεις θα δουμε γελια? ειναι λιγο ασαφης η προταση και μπορει να σημαινει το οτιδηποτε Εννοω το προφανές. Αν η Samsung κάνει καλές πωλήσεις μ ένα λειτουργικο που θα μοιάζει με Meego, θα γελάει ο κόσμος με την απόφαση της ΝΟΚΙΑ να μην το υποστηρίξει αλλα και να το εγκαταλείψει. Επίσης άλλο ημερομηνία λήξης μια συσκευής σαν hardware και άλλο ενός λειτουργικου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: και εγω πως θες να το ξερω αυτο? συγνωμη που δεν ξερω το ονομα του η την εταιρια στην Αιγυπτο (duh) δεν βρισαμε κιολας, δικηγορε :lol::lol: βρε ξεκόλλα με τον σαλατ! ειναι και μαμο τα ατομα...! και πολυ συζητήσιμο:) χαχαχαχαχαχαχαχαχα προσωπικά δεν εκανα τον δικηγορο του απαντησα στο post σου...:) Te_salat said: Εννοω το προφανές. Αν η Samsung κάνει καλές πωλήσεις μ ένα λειτουργικο που θα μοιάζει με Meego, θα γελάει ο κόσμος με την απόφαση της ΝΟΚΙΑ να μην το υποστηρίξει αλλα και να το εγκαταλείψει. Επίσης άλλο ημερομηνία λήξης μια συσκευής σαν hardware και άλλο ενός λειτουργικου. τα ειπες ολα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 freddaras δεν εκανα σε εσενα quote στον pan24 εκανα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: freddaras δεν εκανα σε εσενα quote στον pan24 εκανα ναι βρε το ξερω απλα σε απαντάω....:) δεν παρεξηγούμαι(ελπιζω και εσυ) dont worry....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 SaintPetrouil said: Ερωτηματικά προκαλεί τέλος πως είναι δυνατόν μια συσκευή που δεν έχει κυκλοφορήσει στις 3 μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως να έχει τέτοια μεγάλη εμπορική επιτυχία. Αν το συνδιάσουμε με την έλλειψη διαφήμισης - προώθησης από την ίδια την Nokia, την στιγμή που τα Windows Phone τηλέφωνα της χαίρουν μεγάλης προώθησης, τότε το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ένα εντυπωσιακό λειτουργικό θα έχει και εντυπωσιακή απόδοση ... Κάποιος πολύ σοφός και έμπειρος παρουσιαστής είχε πει πως το n9 είναι σήμερα ότι ήταν και το 2G στην εποχή του ... Όσοι έχουν ασχοληθεί με το n9 μπορούν να το δουν ξεκάθαρα αυτό ... Σε αυτό δεν βοηθάει η φοβερή του σχεδίαση αλλά στον συνδυασμό που προσφέρει με το λειτουργικό ... Πόσο μαγικά απλό είναι ένα swipe και ειδικά όταν το κάνεις στο κυρτό γυαλί του n9 .... Το λειτουργικό είναι φτιαγμένο για την οθόνη αυτή και η οθόνη αυτή είναι φτιαγμένη για το λειτουργικό, σε αυτή την τόσο απλή αλλά σημαντική κίνηση ... Απλά και όμορφα :D Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Sofoklas said: Κανενα προβλημα, δεν ειπε κανενας να μην βγαλει WP κινητα, ας εβγαζει και android και οτι αλλο ηθελε. Ποιος ο λογος να θαψει τα δικα της λειτουργικα? Θα τους πειραζε να κυκλοφορησει κανονικα το Ν9 και να προωθηθει εστω λιγο? Ποιος ο λογος να ανακυρηχθει το symbian καιομενη πλατφορμα και μαλιστα οχτω μηνες πριν κυκλοφορησει το πρωτο της wp κινητο? Αν δεν βλεπετε μεθοδευση πισω απο αυτες τις κινησεις, τι να πω? το καιομενη πλατφορμα ηταν ενα εσωτερικο memo που δεν επρεπε να διαρρευσει και οποιος το εκανε το μονο που καταφερε ειναι να κανει κακο στην νοκια. Οπως και να εχει η ουσια αυτου του memo ηταν να ξετιναξει τον εφυσηχασμο που υπηρχε στην νοκια και να τους κανει να δουν την πραγματικοτητα. Με βαση τα δεδομενα που ειχε ο elop εκεινη την εποχη (symbian πωλησεις σε καθοδο, το meego να μην ειναι ετοιμο, την αποφαση να αφεθουν χιλιαδες symbian developers να ειχε ηδη παρθει, κατι που η νοκια δεν θα μπορουσε να το κρυψει απο τους μετοχους της κτλ) η λυση ηταν ανδροιδ η wp. Αφου η google δεν ενδιαφερθηκε να δωσει εξτρα κινητρα και δυνατοτητες στην νοκια και αντιθετα η microsoft συμφωνησε να μπορει η νοκια αν θελει να τροποποιησει το λειτουργικο, να συμβαλει οικονομικα στο marketing, να ενσωματωσει τους χαρτες της navteq ως default στο οικοσυστημα της δινοντας της ετσι μεριδιο απο τις location based υπηρεσιες που ειναι δομημενενες πανω στις τεχνολογιες της navteq κτλ η λυση των wp7 ηταν μονοδρομος. οσο για τα υπαρχοντα λειτουργικα η παλια στρατηγικη της νοκια ηταν να αντικαταστησει το symbian με το meego. Το symbian καποια στιγμη θα μας αποχαιρετουσε απλως τωρα αντι για meego θα εχουμε wp7/8. Με την επιλογη των wp η νεα στρατηγικη ειναι να φυγει απο την αναπτυξη λειτουργικων πανω στα οποια επενδυσε δισεκατομμυρια τοσο σε λεφτα οσο και σε εργατοωρες χωρις τα αναλογα αποτελεσματα τα τελευταια χρονια και να αφοσιωθει στο hardware κομματι που ειναι το μεγαλο πλεονεκτημα της. παντως για το symbian δεν βλεπω καποιο θαψιμο. Περιμενουμε 2 ακομη μεγαλα και σε ενα μηνα ανακοινωσεις νεων συσκευων μια απο τις οποιες θα ειναι και ο αντικατασταστης του Ν8 (δικο μου inside info αυτο απο ατομο που το εμπιστευομαι take it or leave it:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 thePRODIGY said: και εγω πως θες να το ξερω αυτο? συγνωμη που δεν ξερω το ονομα του η την εταιρια στην Αιγυπτο (duh) δεν βρισαμε κιολας, δικηγορε Δεν εκανα τον δικηγορο.απλως προσπαθησα να ερμηνευσω αυτο που ειπε.το ονομα του το εχει στην υπογραφη του. παντα φιλικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniac Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Te_salat said: Εννοω το προφανές. Αν η Samsung κάνει καλές πωλήσεις μ ένα λειτουργικο που θα μοιάζει με Meego, θα γελάει ο κόσμος με την απόφαση της ΝΟΚΙΑ να μην το υποστηρίξει αλλα και να το εγκαταλείψει. Επίσης άλλο ημερομηνία λήξης μια συσκευής σαν hardware και άλλο ενός λειτουργικου. Αν το δει κανείς ψυχρά επαγγελματικά αφού η Νοκια αποφάσισε ότι το Meego δεν είχε μέλλον και θα πάει 100% σε windows phone λειτουργικό η απόφαση να κυκλοφορήσει το Ν9 ήταν λάθος. Τίποτα καλό για αυτή δεν προκύπτει από την αυτή την κίνηση και η μόνη λογική εξήγηση που δίνω είναι ότι είχε κάποια συμφωνία με την Intel. Τουλάχιστον είχαν την κοινή λογική να μην το κυκλοφορήσουν στις ίδιες χώρες με το Lumia 800 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) Sofoklas said: Κανενα προβλημα, δεν ειπε κανενας να μην βγαλει WP κινητα, ας εβγαζει και android και οτι αλλο ηθελε. Ποιος ο λογος να θαψει τα δικα της λειτουργικα? Θα τους πειραζε να κυκλοφορησει κανονικα το Ν9 και να προωθηθει εστω λιγο? Ποιος ο λογος να ανακυρηχθει το symbian καιομενη πλατφορμα και μαλιστα οχτω μηνες πριν κυκλοφορησει το πρωτο της wp κινητο? Αν δεν βλεπετε μεθοδευση πισω απο αυτες τις κινησεις, τι να πω? Σαφέστατα, έτσι είναι. Όταν έχεις ένα μαγαζί που πουλάει διάφορα προϊόντα, είναι δυνατόν να πουλάς μέσα από αυτό τα προϊόντα του ανταγωνιστή; Εφόσον πλέον είναι εμφανές και στα νήπια ότι η Nokia ανήκει έστω και ανεπίσημα (αλλά ουσιαστικά) στην Microsoft, η δεύτερη φρόντισε ώστε να μην υπάρχει εσωτερικός ή εξωτερικός ανταγωνισμός. Το σχέδιο τους φαίνεται να είναι: «Θες Nokia; Έχεις δύο επιλογές: smartphone με Windows Phone ή dumb phone». Σόρρυ αλλά δεν θα πάρω. ;) Edited January 30, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 panosz75 said: Σαφέστατα, έτσι είναι. Όταν έχεις ένα μαγαζί που πουλάει διάφορα προϊόντα, είναι δυνατόν να πουλάς μέσα από αυτό τα προϊόντα του ανταγωνιστή; Εφόσον πλέον είναι εμφανές και στα νήπια ότι η Nokia ανήκει έστω και ανεπίσημα (αλλά ουσιαστικά) στην Microsoft, η δεύτερη φρόντισε ώστε να μην υπάρχει εσωτερικός ή εξωτερικός ανταγωνισμός. Το σχέδιο τους φαίνεται να είναι: «Θες Nokia; Έχεις δύο επιλογές: smartphone με Windows Phone ή dumb phone». Σόρρυ αλλά δεν θα πάρω. ;) ετσι ετσι ! χαιρομαι φιλε πανος που αρχισες να ξυπνας!:)(μην το παρεις στραβα δεν μπορω να το "γραψω" αλλιως...) ξερεις ποσο λατρευα την νοκια! και ποσο εχω ξενερωσει σε αυτο που μεταμορφώνεται τωρα! επαθα πλακα με τον γαλαξια μου και στο εχω πει! ζω ολα αυτα που επρεπε να ζησω με το n900 !τα ζω τωρα στο 1000%....!!!! μπορω με απλα κλικ να κανω τα παντα στο κινητο μου και οταν λεμε τα παντα λεμε τα παντα... τελος παντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 freddaras said: να κανω τα παντα στο κινητο μου και οταν λεμε τα παντα λεμε τα παντα... τελος παντων... ποσα λειτουργικα μπορει να παρει το galaxy s 2 ? τελος παντων :p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 freddaras said: ετσι ετσι ! χαιρομαι φιλε πανος που αρχισες να ξυπνας!:)(μην το παρεις στραβα δεν μπορω να το "γραψω" αλλιως...) ξερεις ποσο λατρευα την νοκια! και ποσο εχω ξενερωσει σε αυτο που μεταμορφώνεται τωρα! επαθα πλακα με τον γαλαξια μου και στο εχω πει! ζω ολα αυτα που επρεπε να ζησω με το n900 !τα ζω τωρα στο 1000%....!!!! μπορω με απλα κλικ να κανω τα παντα στο κινητο μου και οταν λεμε τα παντα λεμε τα παντα... τελος παντων... Τα πάντα για τον καθένα είναι σχετικό. Μπορείς να βγάλεις πεντακάθαρες ποιοτικές φωτογραφίες σε απόλυτο σκοτάδι? Εγώ μπορώ. Άρα για εμένα, εγώ κάνω τα πάντα και εσύ όχι. Δε μπορώ να μπω στο internet με την δική σου άνεση. Άρα για εσένα εσύ κάνεις τα πάντα και εγώ όχι. Άρα ο καθένας κρίνει βάση των δικών του προτεραιοτήτων. Προφανώς και εσύ έπρεπε να στραφείς νωρίτερα σε android και καλά έκανες και πήγες. Εγώ όμως όχι. Το meego, το Ν9 κατ'επέκτασην είναι κάτι που τείνει να κάνει όντως τα πάντα. Τείνει δηλαδή να εξαλείψει τις διαφορές στον ένα και στον άλλο τομέα, αν και για εμένα δε τα καταφέρνει γιαυτό και δεν έχω πάει προς αυτό το στρατόπεδο ακόμα. οι πωλήσεις του πάντως θα έπρεπε να βάλουν μυαλό σε ορισμένους που απλά εθελοτυφλούν επειδή η προτίμησή τους (σεβαστή) είναι προς τα wp. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts