Jump to content

Samsung Galaxy Y Duos (S6102)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά σήμερα μπόρεσα να κάνω την αναβάθμιση 13,7 mb (μου ζήτησε να κάνω χώρο στην μνήμη. Πλέον η έκδοση είναι η ΜΑ1.

Την αναβάθμιση μέσω Kies την έκανε; Είδες αλλαγές;

• Απαντήσεις 920
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την αναβάθμιση μέσω Kies την έκανε; Είδες αλλαγές;

Όχι την έκανα ΟΤΑ. Είναι πολύ μικρή αναβάθμιση για να δω αλλαγές :)

Πως βαζουμε επιλεγμενο ηχο μυνηματων?

Προσοχη μηνυματων , οχι κλησης , ουτε συστηματος κ.λ.π.

Να βαλω δηλαδη για ηχο μυνηματος εναν δικο μου ηχο , που θελω εγω , και οχι απο αυτους που εχει.

Δεν μπορω να το βρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το αποθηκεύεις στο φάκελο notification του τηλεφώνου όχι της κάρτας μνήμης ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Το αποθηκεύεις στο φάκελο notification του τηλεφώνου όχι της κάρτας μνήμης ;)

Και μετά μπαίνεις στα μηνύματα, πατάς το κουμπί αριστερά από το κεντρικό Home να σου εμφανίσει το μενού των μηνυμάτων, μετά πατάς ρυθμίσεις και μετά τέρμα κάτω στη λίστα ρυθμίσεις ειδοποίησης. Από εκεί ρυθμίζεις τον ήχο για κάθε μία γραμμή και σου εμφανίζει του default ήχους που έχει από τη μάνα του το κινητό συν τους ήχους που εσύ έχεις αποθηκεύσει στο φάκελο notifications.

Και στης SD κάρτας τον φάκελο notifications να τον αποθηκεύσεις, πάλι θα τον βλέπεις και θα μπορείς να τον επιλέξεις...

Edited by AndreasQTEK

χαιρετώ το φορουμ!!! εχω και εγω το y dual sim σαν δευτερο κινητο. Απο χθες μου κανει νουμερα..δηλαδη οταν το ανοιγω μετα το pin...κολλαει!!!! εχει κανεις αποψη και ισως λύση για αυτο???

παιδια ειστε ευχαριστημενη απο την παταρια του?εγω οχι τελειωνει γρηγορα οσο δε για το προγραμμα KIES ποτε δεν καταφερα τιποτα σε κανενα απο τα δυο samsung

ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ

samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD

Για ακόμα μια φορά θα αναφερθώ στο πρόβλημα που έχω με την εσωτερική μνήμη μου.

Έχω και εγώ το s6102 το τεράστιο πρόβλημα μου είναι η μνήμη πάντα πριν κατεβάσω μια εφαρμογή κοίταγα το μέγεθος της και σπάνια τελικά την κατέβασα.

Είμαι γύρω στα 149 με 152 mb δυστυχώς.

Οι εφαρμογές που έχω είναι οι εξής:

drobox 6,95 mb viber 4,56 Υπηρεσίες google 3,95 cosmote info 2,50 adfree 1,27 clean master 1,11 links2sd 0,93 wifi unlocker 853k wifi recovery208

Αυτές μόνο δυστυχώς.

Και εσείς τόσες έχετε;

Το κινητό ειναι root και έχω και το link2sd.

Οπότε ή κάτι δεν έχω κάνει σωστά ή δεν χωρά παραπάνω.

Ας με βοηθήσει κάποιος

Είναι προφανές ότι κάτι δεν έχει κάνει σωστά. Δυστυχώς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε τόσο εύκολα χωρίς να έχουμε μπροστά μας το τηλέφωνο ή τουλάχιστον κάποια screen shots από κάποια μενού του Link2SD...

• 2 weeks later...

Ερωτηση.

Καποιες σελιδες με ενεργο περιεχομενο , (μουσικη , βιντεο , κ.λ.π) πως της κανουμε να λειτουργουν στο Αndroid ?

Eχω τον explorer , firefox , τι αλλο χρειαζεται να κατεβασω , για να δουλευουν κανονικα οι ενεργες σελιδες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι προφανές ότι κάτι δεν έχει κάνει σωστά. Δυστυχώς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε τόσο εύκολα χωρίς να έχουμε μπροστά μας το τηλέφωνο ή τουλάχιστον κάποια screen shots από κάποια μενού του Link2SD...

Σε μένα και στα περισσότερα y duos απο όσο έχω διαβάσει η αυτονομία της είναι γύρω στς 2 μέρες με μέτρια χρήση. Τι εφαρμογές του έχεις βάλει?

Σε μένα και στα περισσότερα y duos απο όσο έχω διαβάσει η αυτονομία της είναι γύρω στς 2 μέρες με μέτρια χρήση. Τι εφαρμογές του έχεις βάλει?

Σωστά. Περίπου 2 μέρες με μέτρια χρήση. Με το LINK2SD βέβαια αυτό μειώνεται δραστικά. Αυτή τη στιγμή εγώ το έχω απεγκαταστήσει και έχω πολύ λίγες εφαρμογές, τις απολύτως απαραίτητες για τις δικές μου ανάγκες: Yahoo Mail, Airdroid, Kingsoft Office, Facebook Messenger, SoundHound, BatteryBot, Angry Birds για τον γιο μου και λόγω root έχω τον SyperUser και το Root Explorer. Η χωρητικότητα είναι στα 129/170 mb.

Καλημέρα σε όλους

αν και το πρόβλημα πρέπει να υπήρχε καιρό το ανακάλυψα μόλις τις τελευταίες ημέρες.

Έχοντας επιλέξει μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM, κάθε φορά που έκλεινα το κινητό μου ή το είχα σε λειτουργία πτήσης, όποιος καλούσε σε οποιαδήποτε από τα δυο νούμερα(διαφορετικής εταιρείας), άκουγε ότι το τηλέφωνο δεν λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους.Το κακό είναι ότι έτσι δεν μου έρχεται μήνυμα με τις χαμένες κλήσεις.

Σήμερα το έβγαλα αυτό και το πρόβλημα σχεδόν λύθηκε, αλλά:

1)Στη μια από τις δυο κάρτες το πρόβλημα συνεχίζεται. Στη κάρτα που δουλεύει βλέπω ότι έχει μια ρύθμιση για προώθηση κλήσης όταν είμαι εκτός δικτύου σε ένα άγνωστο για μένα νούμερο(υποθέτω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας). Στην άλλη κάρτα, δεν υπάρχει κάτι.

2)Μπορώ όταν μιλάω στο 2, να προωθούνται οι κλήσεις του 1 στο 2, χωρίς τη μόνιμη ενεργοποίηση που μου δημιουργεί το παραπάνω πρόβλημα;

Ευχαριστώ

edit: Το πρώτο πρόβλημα λύθηκε. Ηταν θέμα παρόχου.

Edited by Bohemes

Εχω το κινητο σχεδον 2 χρονια. Εκδοση Android 2.3.6. Εκδοση Kernel 2.6.35.7 Official Torino@androide#1. Υπαρχει κατι πιο φρεσκο και σταθερο;

Ερωτηση.

Καποιες σελιδες με ενεργο περιεχομενο , (μουσικη , βιντεο , κ.λ.π) πως της κανουμε να λειτουργουν στο Αndroid ?

Eχω τον explorer , firefox , τι αλλο χρειαζεται να κατεβασω , για να δουλευουν κανονικα οι ενεργες σελιδες?

Μηπως κατι σαν Java Player ? Δεν ξερω..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, πως γίνεται το root σε xxma1 γιατί έχω ψάξει στο net αλλά όλα τα root αρχεία που βρίσκονται στο rapidshare δεν είναι δυνατόν να γίνουν download!!?!?

Ευχαριστώ..!!!

Ερωτηση.

Κατεβάζεις τον Boat browser και τον flash Player για την έκδοση σου και θα βλέπεις ότι θέλεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κατεβάζεις τον Boat browser και τον flash Player για την έκδοση σου και θα βλέπεις ότι θέλεις.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια , απλα θα ηθελα να μου πειτε ποιον Flash Player κατεβαζω , γιατι ειδικα με τον Flash Player , εχω λιγο μπερδευτει.

Ευχαριστω και παλι.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια , απλα θα ηθελα να μου πειτε ποιον Flash Player κατεβαζω , γιατι ειδικα με τον Flash Player , εχω λιγο μπερδευτει.

Ευχαριστω και παλι.:)

Ανάλογα σε ποια έκδοση είσαι αν είσαι στην 4...εδώ .

Αν είσαι στην 2...εδώ http://en.softonic.com/s/android-2.2.1-flash-player:android

Edited by Mythozz

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μια βοηθεια καποιος ρε παιδια γιατι η μνημη του κιν.εχει φουλαρει και ειναι ετοιμο να σκασει.... Ευχαριστω

Μια βοηθεια καποιος ρε παιδια γιατι η μνημη του κιν.εχει φουλαρει και ειναι ετοιμο να σκασει.... Ευχαριστω

Link2SD...

Αυτο ειναι το root για official firmware.. Ειναι το ιδιο και για την αναβαθμιση xxma1??

Δεν αναφέρομαι στο root. Αναφέρομαι στο Link2SD που γράφει στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτησή σου σχετικά με την επέκταση της μνήμης...

Ναι αλλα για να κατεβασω το link2sd πρεπει πρωτα να εχω κανει root,σωστα; εγω δε βρισκω το αρχειο του root ομως για την αναβαθμιση xxma1 διοτι ολα τα αρχεια που εχουν γινει upload στο net ειναι κατεστραμμενα

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Duos (S6102)