johnpaphellas Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Τελικά σήμερα μπόρεσα να κάνω την αναβάθμιση 13,7 mb (μου ζήτησε να κάνω χώρο στην μνήμη. Πλέον η έκδοση είναι η ΜΑ1. Την αναβάθμιση μέσω Kies την έκανε; Είδες αλλαγές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Την αναβάθμιση μέσω Kies την έκανε; Είδες αλλαγές; Όχι την έκανα ΟΤΑ. Είναι πολύ μικρή αναβάθμιση για να δω αλλαγές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Πως βαζουμε επιλεγμενο ηχο μυνηματων? Προσοχη μηνυματων , οχι κλησης , ουτε συστηματος κ.λ.π. Να βαλω δηλαδη για ηχο μυνηματος εναν δικο μου ηχο , που θελω εγω , και οχι απο αυτους που εχει. Δεν μπορω να το βρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Το αποθηκεύεις στο φάκελο notification του τηλεφώνου όχι της κάρτας μνήμης ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Το αποθηκεύεις στο φάκελο notification του τηλεφώνου όχι της κάρτας μνήμης ;) Και μετά μπαίνεις στα μηνύματα, πατάς το κουμπί αριστερά από το κεντρικό Home να σου εμφανίσει το μενού των μηνυμάτων, μετά πατάς ρυθμίσεις και μετά τέρμα κάτω στη λίστα ρυθμίσεις ειδοποίησης. Από εκεί ρυθμίζεις τον ήχο για κάθε μία γραμμή και σου εμφανίζει του default ήχους που έχει από τη μάνα του το κινητό συν τους ήχους που εσύ έχεις αποθηκεύσει στο φάκελο notifications. Και στης SD κάρτας τον φάκελο notifications να τον αποθηκεύσεις, πάλι θα τον βλέπεις και θα μπορείς να τον επιλέξεις... Edited March 24, 2013 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 χαιρετώ το φορουμ!!! εχω και εγω το y dual sim σαν δευτερο κινητο. Απο χθες μου κανει νουμερα..δηλαδη οταν το ανοιγω μετα το pin...κολλαει!!!! εχει κανεις αποψη και ισως λύση για αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 παιδια ειστε ευχαριστημενη απο την παταρια του?εγω οχι τελειωνει γρηγορα οσο δε για το προγραμμα KIES ποτε δεν καταφερα τιποτα σε κανενα απο τα δυο samsung Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Για ακόμα μια φορά θα αναφερθώ στο πρόβλημα που έχω με την εσωτερική μνήμη μου. Έχω και εγώ το s6102 το τεράστιο πρόβλημα μου είναι η μνήμη πάντα πριν κατεβάσω μια εφαρμογή κοίταγα το μέγεθος της και σπάνια τελικά την κατέβασα. Είμαι γύρω στα 149 με 152 mb δυστυχώς. Οι εφαρμογές που έχω είναι οι εξής: drobox 6,95 mb viber 4,56 Υπηρεσίες google 3,95 cosmote info 2,50 adfree 1,27 clean master 1,11 links2sd 0,93 wifi unlocker 853k wifi recovery208 Αυτές μόνο δυστυχώς. Και εσείς τόσες έχετε; Το κινητό ειναι root και έχω και το link2sd. Οπότε ή κάτι δεν έχω κάνει σωστά ή δεν χωρά παραπάνω. Ας με βοηθήσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Είναι προφανές ότι κάτι δεν έχει κάνει σωστά. Δυστυχώς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε τόσο εύκολα χωρίς να έχουμε μπροστά μας το τηλέφωνο ή τουλάχιστον κάποια screen shots από κάποια μενού του Link2SD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 τι μπορώ να κάνω για να με βοηθήσετε; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ερωτηση. Καποιες σελιδες με ενεργο περιεχομενο , (μουσικη , βιντεο , κ.λ.π) πως της κανουμε να λειτουργουν στο Αndroid ? Eχω τον explorer , firefox , τι αλλο χρειαζεται να κατεβασω , για να δουλευουν κανονικα οι ενεργες σελιδες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Talos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Είναι προφανές ότι κάτι δεν έχει κάνει σωστά. Δυστυχώς δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε τόσο εύκολα χωρίς να έχουμε μπροστά μας το τηλέφωνο ή τουλάχιστον κάποια screen shots από κάποια μενού του Link2SD... Σε μένα και στα περισσότερα y duos απο όσο έχω διαβάσει η αυτονομία της είναι γύρω στς 2 μέρες με μέτρια χρήση. Τι εφαρμογές του έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Σε μένα και στα περισσότερα y duos απο όσο έχω διαβάσει η αυτονομία της είναι γύρω στς 2 μέρες με μέτρια χρήση. Τι εφαρμογές του έχεις βάλει? Σωστά. Περίπου 2 μέρες με μέτρια χρήση. Με το LINK2SD βέβαια αυτό μειώνεται δραστικά. Αυτή τη στιγμή εγώ το έχω απεγκαταστήσει και έχω πολύ λίγες εφαρμογές, τις απολύτως απαραίτητες για τις δικές μου ανάγκες: Yahoo Mail, Airdroid, Kingsoft Office, Facebook Messenger, SoundHound, BatteryBot, Angry Birds για τον γιο μου και λόγω root έχω τον SyperUser και το Root Explorer. Η χωρητικότητα είναι στα 129/170 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bohemes Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους αν και το πρόβλημα πρέπει να υπήρχε καιρό το ανακάλυψα μόλις τις τελευταίες ημέρες. Έχοντας επιλέξει μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM, κάθε φορά που έκλεινα το κινητό μου ή το είχα σε λειτουργία πτήσης, όποιος καλούσε σε οποιαδήποτε από τα δυο νούμερα(διαφορετικής εταιρείας), άκουγε ότι το τηλέφωνο δεν λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους.Το κακό είναι ότι έτσι δεν μου έρχεται μήνυμα με τις χαμένες κλήσεις. Σήμερα το έβγαλα αυτό και το πρόβλημα σχεδόν λύθηκε, αλλά: 1)Στη μια από τις δυο κάρτες το πρόβλημα συνεχίζεται. Στη κάρτα που δουλεύει βλέπω ότι έχει μια ρύθμιση για προώθηση κλήσης όταν είμαι εκτός δικτύου σε ένα άγνωστο για μένα νούμερο(υποθέτω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας). Στην άλλη κάρτα, δεν υπάρχει κάτι. 2)Μπορώ όταν μιλάω στο 2, να προωθούνται οι κλήσεις του 1 στο 2, χωρίς τη μόνιμη ενεργοποίηση που μου δημιουργεί το παραπάνω πρόβλημα; Ευχαριστώ edit: Το πρώτο πρόβλημα λύθηκε. Ηταν θέμα παρόχου. Edited April 16, 2013 by Bohemes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Εχω το κινητο σχεδον 2 χρονια. Εκδοση Android 2.3.6. Εκδοση Kernel 2.6.35.7 Official Torino@androide#1. Υπαρχει κατι πιο φρεσκο και σταθερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Ερωτηση. Καποιες σελιδες με ενεργο περιεχομενο , (μουσικη , βιντεο , κ.λ.π) πως της κανουμε να λειτουργουν στο Αndroid ? Eχω τον explorer , firefox , τι αλλο χρειαζεται να κατεβασω , για να δουλευουν κανονικα οι ενεργες σελιδες? Μηπως κατι σαν Java Player ? Δεν ξερω.......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλησπέρα, πως γίνεται το root σε xxma1 γιατί έχω ψάξει στο net αλλά όλα τα root αρχεία που βρίσκονται στο rapidshare δεν είναι δυνατόν να γίνουν download!!?!? Ευχαριστώ..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ερωτηση. Καποιες σελιδες με ενεργο περιεχομενο , (μουσικη , βιντεο , κ.λ.π) πως της κανουμε να λειτουργουν στο Αndroid ? Eχω τον explorer , firefox , τι αλλο χρειαζεται να κατεβασω , για να δουλευουν κανονικα οι ενεργες σελιδες? Κατεβάζεις τον Boat browser και τον flash Player για την έκδοση σου και θα βλέπεις ότι θέλεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Κατεβάζεις τον Boat browser και τον flash Player για την έκδοση σου και θα βλέπεις ότι θέλεις. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια , απλα θα ηθελα να μου πειτε ποιον Flash Player κατεβαζω , γιατι ειδικα με τον Flash Player , εχω λιγο μπερδευτει. Ευχαριστω και παλι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια , απλα θα ηθελα να μου πειτε ποιον Flash Player κατεβαζω , γιατι ειδικα με τον Flash Player , εχω λιγο μπερδευτει. Ευχαριστω και παλι.:) Ανάλογα σε ποια έκδοση είσαι αν είσαι στην 4...εδώ . Αν είσαι στην 2...εδώ http://en.softonic.com/s/android-2.2.1-flash-player:android Edited November 27, 2013 by Mythozz Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μια βοηθεια καποιος ρε παιδια γιατι η μνημη του κιν.εχει φουλαρει και ειναι ετοιμο να σκασει.... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μια βοηθεια καποιος ρε παιδια γιατι η μνημη του κιν.εχει φουλαρει και ειναι ετοιμο να σκασει.... Ευχαριστω Link2SD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Αυτο ειναι το root για official firmware.. Ειναι το ιδιο και για την αναβαθμιση xxma1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Αυτο ειναι το root για official firmware.. Ειναι το ιδιο και για την αναβαθμιση xxma1?? Δεν αναφέρομαι στο root. Αναφέρομαι στο Link2SD που γράφει στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτησή σου σχετικά με την επέκταση της μνήμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kOsD Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ναι αλλα για να κατεβασω το link2sd πρεπει πρωτα να εχω κανει root,σωστα; εγω δε βρισκω το αρχειο του root ομως για την αναβαθμιση xxma1 διοτι ολα τα αρχεια που εχουν γινει upload στο net ειναι κατεστραμμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts