babamix Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Μια βοήθεια παρακαλώ. Φλάσαρα την Techno 1.5 και όταν φλάσαρα το αρχείο KernelV2 το κινητό όταν ανοίγει, στην οθόνη όλα είναι μπερδεμένα. Ανάποδα γράμματα, μπερδεμένα χρώματα, δεν ξεχωρίζεις τίποτα. Το ίδιο συμβαίνει και όταν μπαίνω σε CWM. Κάποια λύση; Τελικά μπήκα σε download mode. Σύνδεσα μέσω kies και πέρασα stock rom. Από cwm επανέφερα nandroid backup την Technoduos 1.0 και εκεί επάνω φλάσαρα την 1.5. Τέλος καλό όλα καλά. Ίδρωσα λίγο βέβαια γιατί το κινητό είναι της γυναίκας μου. Edited September 3, 2012 by babamix Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 θέλω να ρώτησω εαν η TechnoDUOS έχει ελληνικα,και αν έχει και την ελληνική γλώσσα στα μηνύματα οποιος την έχει βάλει,και τις εντυπώσεις του απο αυτη! Η έκδοση 1.5 έχει ελληνικά παντού και στα μενού και στο πληκτρολόγιο. Σίγουρα καλύτερη και ταχύτερη απόκριση από τη stock. Φαίνεται καλή. Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Η έκδοση 1.5 έχει ελληνικά παντού και στα μενού και στο πληκτρολόγιο. Σίγουρα καλύτερη και ταχύτερη απόκριση από τη stock. Φαίνεται καλή. Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα. Ενημέρωσέ μας εάν ισχύει αυτό που αναφέρει στα χαρακτηριστικά της στο Νο-12: dual sim dual active. Επίσης εάν στις ρυθμίσεις-διαχείρηση καρτών sim έχει την επιλογή Μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εάν έχω καταλάβει καλά, η TechnoDUOS ουσιαστικά είναι διαφορετικό interface. Με βάση λοιπόν αυτή την υπόθεσή μου, το βλέπω δύσκολο να έχει την επιλογή της Μόνιμης ενεργοποίησης διπλής SIM αφού αυτό αφορά διαφορετικό και αναβαθμισμένο firmware... Αλλά ας μας ξεκαθαρίσουν οι γνώστες τα θέματα περί TechnoDUOS για να γνωρίζουμε και εμείς τι γίνεται και τι ισχύει τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εάν έχω καταλάβει καλά, η TechnoDUOS ουσιαστικά είναι διαφορετικό interface. Με βάση λοιπόν αυτή την υπόθεσή μου, το βλέπω δύσκολο να έχει την επιλογή της Μόνιμης ενεργοποίησης διπλής SIM αφού αυτό αφορά διαφορετικό και αναβαθμισμένο firmware... Αλλά ας μας ξεκαθαρίσουν οι γνώστες τα θέματα περί TechnoDUOS για να γνωρίζουμε και εμείς τι γίνεται και τι ισχύει τελικά... Κι όμως υπάρχει η επιλογή "μόνιμη ενεργοποίηση διπλής Sim". Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ενημέρωσέ μας εάν ισχύει αυτό που αναφέρει στα χαρακτηριστικά της στο Νο-12: dual sim dual active. Επίσης εάν στις ρυθμίσεις-διαχείρηση καρτών sim έχει την επιλογή Μόνιμη ενεργοποίηση διπλής SIM. Ενεργοποιώντας την επιλογή "μόνιμη ενεργοποίηση διπλής Sim" όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλέσουν στην άλλη, και ακούς πως κάποιος καλεί αλλά και στην οθόνη βλέπεις αυτόν που σε καλεί. Άρα η συσκευή είναι dual active. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Κι όμως υπάρχει η επιλογή "μόνιμη ενεργοποίηση διπλής Sim". Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου από τη rom γενικά σήμα, wi-fi, gps, μπαταρία και ότι άλλο. Έχεις βάλει τον kernel που προτείνει ή είσαι με τον stock; Αυτό με την ενεργοποίηση και των δύο sim είναι πολύ καλό, κάτι που στην rom που φοράει από τη samsung δεν υπάρχει (S6102XXLD1). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου από τη rom γενικά σήμα, wi-fi, gps, μπαταρία και ότι άλλο. Έχεις βάλει τον kernel που προτείνει ή είσαι με τον stock; Αυτό με την ενεργοποίηση και των δύο sim είναι πολύ καλό, κάτι που στην rom που φοράει από τη samsung δεν υπάρχει (S6102XXLD1). Έκανα εγκατάσταση μόνο τη Rom. Όταν την πρώτη φορά πήγα να περάσω το KernelFlasherV2-U.zip τότε δημιουργήθηκε πρόβλημα. Το κινητό αν και άνοιγε, στην οθόνη δεν διακρίνονταν τίποτα και φυσικά δεν αποκρίνονταν καθόλου. Το ίδιο και όταν προσπαθούσα να μπω σε cwm mode. Μόνο σε download mode μπήκε κάποια στιγμή το κινητό και από εκεί κατάφερα και το επανέφερα. Δεν ξαναδοκιμάζω να περάσω τον kernel γιατί το κινητό είναι της γυναίκας μου. Μπορεί όμως σε κάποιον άλλο να περάσει ο Kernel χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν σημαίνει πως σε όλα τα κινητά θα γίνεται το ίδιο. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ενεργοποιώντας την επιλογή "μόνιμη ενεργοποίηση διπλής Sim" όταν μιλάς στη μία γραμμή και σε καλέσουν στην άλλη, και ακούς πως κάποιος καλεί αλλά και στην οθόνη βλέπεις αυτόν που σε καλεί. Άρα η συσκευή είναι dual active. Δεν είναι dual active. Eνεργοποιώντας την επιλογή κάνεις προώθηση τη μια γραμμή στην άλλη και αν απαντήσεις χρεώνεσαι την κλήση από την μισ γραμμή στην άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Κι όμως υπάρχει η επιλογή "μόνιμη ενεργοποίηση διπλής Sim". Ποια έκδοση firmware έχει το κινητό σου; Δεν είναι dual active. Eνεργοποιώντας την επιλογή κάνεις προώθηση τη μια γραμμή στην άλλη και αν απαντήσεις χρεώνεσαι την κλήση από την μισ γραμμή στην άλλη. Έτσι είναι... Δεν είναι Dual Active η συσκευή, απλά κάνει προωθήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2012 Πέρασα την TechnoDUOS 1.5. Δε μπορώ να πώ ότι βλέπω κάποια σημαντική διαφορά από τη stock που είχα, λίγο πιο smooth θα έλεγα. Το wi-fi στα ίδια επίπεδα όπως και το σήμα. Το gps μου φαίνεται αρκετά καλύτερο. Kernel δεν άλαξα. Παρόλο που στα features μιλά για ram & internal memory optimazation εγώ έχω γύρω στα 120 - 125 mb ελεύθερα όταν κλείνω τις εφαρμογές με τον es task manager, ενώ με την stock είχα 140 - 145. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Πέρασα την TechnoDUOS 1.5. Δε μπορώ να πώ ότι βλέπω κάποια σημαντική διαφορά από τη stock που είχα, λίγο πιο smooth θα έλεγα. Το wi-fi στα ίδια επίπεδα όπως και το σήμα. Το gps μου φαίνεται αρκετά καλύτερο. Kernel δεν άλαξα. Παρόλο που στα features μιλά για ram & internal memory optimazation εγώ έχω γύρω στα 120 - 125 mb ελεύθερα όταν κλείνω τις εφαρμογές με τον es task manager, ενώ με την stock είχα 140 - 145. Τελικά σου εμφάνισε και την επιλογή της ενεργοποίησης των δύο SIM ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Τελικά σου εμφάνισε και την επιλογή της ενεργοποίησης των δύο SIM ή όχι; Την εμφάνισε πλήν όμως με την what's up υπάρχει πρόβλημα. Μόνο με την επιλογή του +30697507 στην αρχή μου έρχονται sms με χαμένες κλήσεις. Θα δοκιμάσω και stock firmware Ουγγαρίας ή Τσεχίας του Ιουλίου όταν ευκαιρήσω να δω τι παίζει με αυτά, αν έχουν κανονικά Ελληνικά γιατί με την TechnoDuos δεν ενθουσιάστηκα. Πέρασα τελικά την XXLG3 wipe by manoranjan2050. Κανονικά Ελληνικά παντού και κατ΄εμέ καλύτερη διαχείριση μνήμης από την TechnoDuos. H επιλογή της ενεργοποίησης των δύο SIM υπάρχει και κατά τα υπόλοιπα είναι ίδια με την XXLD1 που φόραγε όταν το πήρα. Edited September 9, 2012 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Με το adobe Flash 11 γινετε κατι; Το εχει καταφερει καποιος να παιξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος σχετικά με την αυτονομία του κινητού; Πόσες ημέρες πάει με normal χρήση; (π.χ. κάνα δυο μηνύματα, 15 λεπτά ομιλίας, καθόλου internet, flightmode το βράδυ) Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioli25 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Το S6102XXLD1 είναι παλιότερη έκδοση. Με νεότερη αναβάθμιση προστέθηκε η επιλογή μου σας αναφέρω. Εγώ αυτή τη στιγμή εγώ έχω εγκατεστημένη την S6102XXLD6 και έχει αυτή την επιλογή. Θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση μέσω το Kies. Τώρα, γιατί δε σας βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, είναι λίγο παράξενο... Επανέρχομαι με το ίδιο θέμα.Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων μπας και μου βγάλει την αναβάθμιση μέσω Kies ή wifi αλλά και πάλι καμιά τύχη.:cry:Τι άλλο μπορώ να κάνω;Δηλαδή αναγκαστικά πρέπει να το ρουτάρω για να έχω την διπλή ενεργοποίηση sim;Τη διαδικασία μέσω odin την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πεί αν δουλεύει;Υπάρχει κάποιος οδηγός;Και πως ξέρω ποιο firmware είναι αυτό που αντιστοιχεί στην συσκευή μου και πρέπει να περάσω? Φοράει 2.3.6 Εκδοση φάσματος S6102XXLD1 Kernel 2.6.35.7 Αριθμός κατασκευης Gingerbread.XXLD1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Επανέρχομαι με το ίδιο θέμα.Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων μπας και μου βγάλει την αναβάθμιση μέσω Kies ή wifi αλλά και πάλι καμιά τύχη.:cry:Τι άλλο μπορώ να κάνω;Δηλαδή αναγκαστικά πρέπει να το ρουτάρω για να έχω την διπλή ενεργοποίηση sim;Τη διαδικασία μέσω odin την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πεί αν δουλεύει;Υπάρχει κάποιος οδηγός;Και πως ξέρω ποιο firmware είναι αυτό που αντιστοιχεί στην συσκευή μου και πρέπει να περάσω? Φοράει 2.3.6 Εκδοση φάσματος S6102XXLD1 Kernel 2.6.35.7 Αριθμός κατασκευης Gingerbread.XXLD1 Αν ρίξεις μια ματιά πιο πάνω στις απαντήσεις μου θα δεις ότι πέρασα μέσω odin άλλο firmware και όλα είναι ΟΚ. Οδηγοί αν ρίξεις μια ματιά παντού και εδώ και στο xda και σε άλλα site. Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος σχετικά με την αυτονομία του κινητού; Πόσες ημέρες πάει με normal χρήση; (π.χ. κάνα δυο μηνύματα, 15 λεπτά ομιλίας, καθόλου internet, flightmode το βράδυ) Τρείς μέρες άνετα. Edited September 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Αν ρίξεις μια ματιά πιο πάνω στις απαντήσεις μου θα δεις ότι πέρασα μέσω odin άλλο firmware και όλα είναι ΟΚ. Οδηγοί αν ρίξεις μια ματιά παντού και εδώ και στο xda και σε άλλα site. Που αναφέρεις το τρόπο που πέρασες νέο firmware; Μόνο για την Techno βλέπω αναφορά σου... Πες μας γιατί με ενδιαφέρει το ζήτημα της νεότερης έκδοσης firmware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Που αναφέρεις το τρόπο που πέρασες νέο firmware; Μόνο για την Techno βλέπω αναφορά σου... Πες μας γιατί με ενδιαφέρει το ζήτημα της νεότερης έκδοσης firmware... Στο post 513. Tην πέρασα με odin. Όλα ok. Το μόνο μείον που βλέπω είναι ότι ή μπαταρία πέφτει γρηγορότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantina_ Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παιδιά γεια σας!!! Θέλω να στείλω ένα μήνυμα που μου έχουν στείλει στο κινητό, κοινώς να κάνω προώθηση, αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο με τίποτα...!!! υπάρχει τρόπος ή εγώ δεν το βρίσκω??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παιδιά γεια σας!!! Θέλω να στείλω ένα μήνυμα που μου έχουν στείλει στο κινητό, κοινώς να κάνω προώθηση, αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο με τίποτα...!!! υπάρχει τρόπος ή εγώ δεν το βρίσκω??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Πατα παρατετεμενα πάνω στο μήνυμα που θες και θα σου βγάλει αυτο το υπομενου, [ATTACH]26839[/ATTACH] Έπειτα πατάς "προωθηση μηνύματος" και είσαι Οκ! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Στο post 513. Tην πέρασα με odin. Όλα ok. Το μόνο μείον που βλέπω είναι ότι ή μπαταρία πέφτει γρηγορότερα. Α, τώρα το είδα. Είχες κάνει τροποποίηση-προσθήκη κειμένου μετά από 2 ημέρες και εγώ είχα μείνει στο αρχικό post. Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Θέλω να περάσω και εγώ νεότερη έκδοση... Πέρασες δηλαδή την τελευταία από εδώ με ημερομηνία 12.08.2012; http://downloads.k0k0.de/index.php?dir=MobilePhones%2FDevices%2FSamsung%2FGT-S6102%2FOS%2F Ελληνικά έχει στο μενού. Στα πληκτρολόγια έχει ελληνικά; Στα sms και σε facebook; Edited September 11, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Α, τώρα το είδα. Είχες κάνει τροποποίηση-προσθήκη κειμένου μετά από 2 ημέρες και εγώ είχα μείνει στο αρχικό post. Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες; Θέλω να περάσω και εγώ νεότερη έκδοση... Πέρασες δηλαδή την τελευταία από εδώ με ημερομηνία 12.08.2012; http://downloads.k0k0.de/index.php?dir=MobilePhones%2FDevices%2FSamsung%2FGT-S6102%2FOS%2F Ελληνικά έχει στο μενού. Στα πληκτρολόγια έχει ελληνικά; Στα sms και σε facebook; Παντού Ελληνικά. Όλα ΟΚ με τη rom. Την πέρασα από εδώ http://manoranjan2050.org/downloads/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Παντού Ελληνικά. Όλα ΟΚ με τη rom. Την πέρασα από εδώ http://manoranjan2050.org/downloads/Ωραία. Μία ακόμα διευκρίνηση, όχι τόσο για εμένα αλλά για φίλο που έχει το ίδιο κινητό. Το δικό σου είχε από πριν ελληνικά στο πληκτρολόγιο; Εάν θυμάμαι καλά είχες θέμα με τα ελληνικά του πληκτρολογίου, κάνω λάθος; Σε ρωτάω γιατί ο φίλος δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο και έχει κατεβάσει ελληνικό πληκτρολόγιο από το market (go-keyboard), ενώ έχει την XXLF2 έκδοση. Θέλω να δω εάν περνώντας και αυτός την XXLG3 θα λυθεί το θέμα του με το πληκτρολόγιο... Και κάτι τελευταίο: εάν τελικά κάτι δε πάει καλά με τη νέα έκδοση και δε δουλεύει σωστά, πως επιστρέφουμε στη παλιά; Διαβάζω την όλη διαδικασία από εδώ και δε φαίνεται να είναι κάτι δύσκολο ή πολύπλοκο. Edited September 12, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioli25 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ωραία. Μία ακόμα διευκρίνηση, όχι τόσο για εμένα αλλά για φίλο που έχει το ίδιο κινητό. Το δικό σου είχε από πριν ελληνικά στο πληκτρολόγιο; Εάν θυμάμαι καλά είχες θέμα με τα ελληνικά του πληκτρολογίου, κάνω λάθος; Σε ρωτάω γιατί ο φίλος δεν έχει ελληνικά στο πληκτρολόγιο και έχει κατεβάσει ελληνικό πληκτρολόγιο από το market (go-keyboard), ενώ έχει την XXLF2 έκδοση. Θέλω να δω εάν περνώντας και αυτός την XXLG3 θα λυθεί το θέμα του με το πληκτρολόγιο... Και κάτι τελευταίο: εάν τελικά κάτι δε πάει καλά με τη νέα έκδοση και δε δουλεύει σωστά, πως επιστρέφουμε στη παλιά; Διαβάζω την όλη διαδικασία από εδώ και δε φαίνεται να είναι κάτι δύσκολο ή πολύπλοκο. Δηλαδή για να καταλάβω και να μην κάνω καμια βλακεία για το δικό μου που έχει εκδοση φάσματος S6102XXLD1 δηλαδή Regions Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom κατεβάζω το πρώτο firmware (S6102XXLE3_S6102_OXXLD3) ή κάποιο απο τα δύο άλλα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts