Jump to content

Samsung Galaxy Y Duos (S6102)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ βλέπω ένα άλλο πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν το έχει και κανείς άλλος.

Αν ακούω ράδιο από τα ακουστικά και χωρίς να το κλείσω κάνω μια κλήση, μετά την κλήση δεν επανέρχεται το ράδιο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 920
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν ακούω ράδιο από τα ακουστικά και χωρίς να το κλείσω κάνω μια κλήση, μετά την κλήση δεν επανέρχεται το ράδιο.

Αυτό είναι καλό από μια άποψη γιατί σημαίνει ότι το κλείνει αυτόματα το σύστημα και δε καταναλώνει μπαταρία!! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ας το δοκιμάσει και κάποιος να μου πει αν είναι σε όλους έτσι.

Γιατί αν έιναι έτσι δεν έχει νόημα.

Όσα κινητά ξέρω με Android (για να μην πούμε και παλιότερα ΝΟΚΙΑ με symbian) όταν λήξει η κλήση, επανέρχεται αυτόματα το ράδιο.

Amazon Fire stick 4k max

Εκτός από ότι ειπώθηκε για την προώθηση κλήσεων μεταξύ των 2 γραμμών,το καινούριο firmware έφερε και ηχητική ειδοποίηση όταν ανοίγεις το bluetooth.

Δεν το εχω το κινητο, αλλα μηπως γινεται λογω μικρης RAM?

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Τελευταια παρατηρω οτι δεν μου δουλευουν τα μικρα γραμματα , στα μυνηματα , ενω πρωτα δουλευαν.

Το κουμπι δε που αλλαζει μικρα κεφαλαια , (το τοξακι που δεινχει προς τα επανω) , ειναι μονιμα μπλε , σαν να ειναι πατημενο μονιμα.

Βρε τι το παταω τι το κρατω πατημενο , τι το παταω 2 φορες , εκει τιποτα μονιμα κεφαλαια γραμματα.

Καμια ιδεα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελευταια παρατηρω οτι δεν μου δουλευουν τα μικρα γραμματα , στα μυνηματα , ενω πρωτα δουλευαν.

Το κουμπι δε που αλλαζει μικρα κεφαλαια , (το τοξακι που δεινχει προς τα επανω) , ειναι μονιμα μπλε , σαν να ειναι πατημενο μονιμα.

Βρε τι το παταω τι το κρατω πατημενο , τι το παταω 2 φορες , εκει τιποτα μονιμα κεφαλαια γραμματα.

Καμια ιδεα?

Δοκιμάζεις αν θα στρώσει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν όχι το πας στο service.

Δοκιμάζεις αν θα στρώσει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν όχι το πας στο service.

ΜΜΜ!! Μαλιστα , και μολις το εκανα root.

Τεσπα , δεν πειραζει , γραφω και με κεφαλαια , δεν τρεχει και τιποτα.

Πλακα πλακα , τι κανω με το root?

Δεν καταλαβα? Τι κερδισα τωρα που το εκανα δηλαδη?

Υπαρχει αντιστοιχο thread , που να εξηγει , τι και τι κανεις με το root?

Α! Και κατι ακομη.

Πως αλλαζω τον ηχο των ειδοποιησεων του συστηματος?

Δηλαδη χαμηλη μπαταρια , ανοιγμα κλεισιμο ΒΤ , κ.λ.π.

Δεν μπορω να το βρω.

Αλλαζει μαζι με τον ηχο των μυνηματων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμια ιδεα?

Σου δούλευαν οι μικροί ελληνικοί χαρακτήρες στα SMS; Εγώ από όσο θυμάμαι δε μου είχαν δουλέψει ποτέ. Ποτέ (στα SMS) δεν είχα δυνατότητα εναλλαγής των ελληνικών χαρακτήρων από κεφαλαία σε μικρά, μόνο στους λατινικούς γίνεται αυτό στο δικό μου... :blink:

Α! Και κατι ακομη.

Πως αλλαζω τον ηχο των ειδοποιησεων του συστηματος?

Δηλαδη χαμηλη μπαταρια , ανοιγμα κλεισιμο ΒΤ , κ.λ.π.

Δεν μπορω να το βρω.

Αλλαζει μαζι με τον ηχο των μυνηματων?

Ρυθμίσεις-Ήχος-Ήχος κλήσης-Ήχος κλήσης ειδοποιήσεων

Για τα μηνύματα, μπαίνεις στα μηνύματα και πατάς το κουμπί αριστερά με τις δύο οριζόντιες γραμμές, πατάς ρυθμίσεις και μετά ρυθμίσεις ειδοποίησης...

Edited by AndreasQTEK

Σου δούλευαν οι μικροί ελληνικοί χαρακτήρες στα SMS; Εγώ από όσο θυμάμαι δε μου είχαν δουλέψει ποτέ. Ποτέ (στα SMS) δεν είχα δυνατότητα εναλλαγής των ελληνικών χαρακτήρων από κεφαλαία σε μικρά, μόνο στους λατινικούς γίνεται αυτό στο δικό μου... :blink:

Ναι μου δουλευαν , και μαλιστα εχω αποδειξεις γι'αυτο , εχω στειλει μυνημα στην συζυγο , και ειναι με μικρα οπως το ειχα στειλει.

EDIT:Μολις το παρατηρησα.

Δουλευουν οι μικροι χαρακτηρες , αλλα μονο οταν πας να γραψεις καινουργιο μυνημα , και οχι σε απαντηση αλλου μυνηματος.

Edited by yiannis64
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει αντιστοιχο thread , που να εξηγει , τι και τι κανεις με το root?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Ναι μου δουλευαν , και μαλιστα εχω αποδειξεις γι'αυτο , εχω στειλει μυνημα στην συζυγο , και ειναι με μικρα οπως το ειχα στειλει.

Δουλευουν οι μικροι χαρακτηρες , αλλα μονο οταν πας να γραψεις καινουργιο μυνημα , και οχι σε απαντηση αλλου μυνηματος.

Από όσο ξέρω κανένα Android κινητό δεν στέλνει ελληνικά γράμματα μικρά.

Είναι αδυναμία συστήματος και όχι συσκευής.

Amazon Fire stick 4k max

Εμένα δε το κάνει σε καμία περίπτωση, αλλά μόλις είδα ότι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων έχει μία επιλογή να τσεκάρεις που λέγεται αυτόματη κεφαλαιοποίηση. Εμένα ήταν τσεκαρισμένο, αλλά και που ξετσέκαρα πάλι κεφαλαία γράφει... Λεπτομέρειες, αλλά κουβέντα να γίνεται...

Edited by AndreasQTEK

Η αυτοματη κεφαλαιοποιηση δεν εχει σχεση.

Εμενα μου στελνει με μικρους χαρακτηρες μυνημα μονο αν παω να γραψω καινουργιο μυνημα απο την αρχη.

Αν παω να απαντησω σε μυνημα που μου εχουν στειλει η σε νημα , τοτε δουλευουν μονο τα κεφαλαια.

Για την αλλη ερωτηση που εκανα για τους ηχους ειδοποιησης συστηματος , δηλαδη ηχος χαμηλης μπαταριας , ανοιγμα κλεισιμο ΒΤ κ.λ.π. (οχι ηχοι μυνηματων και κλησεων) ξερουμε απο που τους αλλαζουμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την αλλη ερωτηση που εκανα για τους ηχους ειδοποιησης συστηματος , δηλαδη ηχος χαμηλης μπαταριας , ανοιγμα κλεισιμο ΒΤ κ.λ.π. (οχι ηχοι μυνηματων και κλησεων) ξερουμε απο που τους αλλαζουμε?

Στο έγραψα παραπάνω:

Ρυθμίσεις-Ήχος-Ήχος κλήσης-Ήχος κλήσης ειδοποιήσεων

Αυτό αφορά τις ειδοποιήσεις, δηλαδή χαμηλή μπαταρία, blue-tooth και λοιπές ειδοποιήσεις συστήματος. Εάν δε κάνω λάθος, μόνο μία επιλογή έχει για όλες αυτές τις ειδοποιήσεις και την ρυθμίζεις από εκεί...

Στο έγραψα παραπάνω:

Αυτό αφορά τις ειδοποιήσεις, δηλαδή χαμηλή μπαταρία, blue-tooth και λοιπές ειδοποιήσεις συστήματος. Εάν δε κάνω λάθος, μόνο μία επιλογή έχει για όλες αυτές τις ειδοποιήσεις και την ρυθμίζεις από εκεί...

Ανδρεα , μηπως κανεις καποιο λαθος?

Αυτη η ρυθμιση ειναι για τα μυνηματα.

Εξαλλου , σου δινει και τις sim απο επανω για διαφορετικους ηχους σε καθε sim.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανδρεα , μηπως κανεις καποιο λαθος?

Αυτη η ρυθμιση ειναι για τα μυνηματα.

Εξαλλου , σου δινει και τις sim απο επανω για διαφορετικους ηχους σε καθε sim.

Το δοκίμασα μόλις τώρα. Όταν αλλάζω τον ήχο αυτόν στην sim 1, αλλάζει και ο ήχος ειδοποίησης όταν ανοίγω το BT. Δοκίμασέ το και εσύ να δεις εάν είναι όντως έτσι...

Το δοκίμασα μόλις τώρα. Όταν αλλάζω τον ήχο αυτόν στην sim 1, αλλάζει και ο ήχος ειδοποίησης όταν ανοίγω το BT. Δοκίμασέ το και εσύ να δεις εάν είναι όντως έτσι...

Σου αλλαζει και τον ηχο των μυνηματων sms μαζι ομως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σου αλλαζει και τον ηχο των μυνηματων sms μαζι ομως?

Δε το ξέρω αυτό να σου πω την αλήθεια. Πιθανόν... Θα πρέπει να το τσεκάρω...

Δε το ξέρω αυτό να σου πω την αλήθεια. Πιθανόν... Θα πρέπει να το τσεκάρω...

ΕΜ!! Αυτο ειναι το θεμα μας.

Γιατι εμενα μου αρεσει για παραδειγμα το σφυριγμα , για ηχο μυνηματος , αλλα δεν τον θελω αυτον τον ηχο , για χαμηλη μπαταρια ας πουμε , γιατι οποτε πεφτει η μπαταρια , η ανοιγω/κλεινω το ΒΤ , νομιζω οτι μου εστειλαν μυνημα.

Αμα δεν υπαρχει ξεχωριστη ρυθμιση , ειναι χαζομαρα της Samsung.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η λύση για ελληνικά μικρά γράμματα στα sms είναι στις ρυθμίσεις>εισαγωγή λειτουργίας να ΜΗΝ διαλέξετε Αλφάβητο GSM.Προτιμήστε το Αυτόματα.

Η λύση για ελληνικά μικρά γράμματα στα sms είναι στις ρυθμίσεις>εισαγωγή λειτουργίας να ΜΗΝ διαλέξετε Αλφάβητο GSM.Προτιμήστε το Αυτόματα.

Και πόσους χαρακτήρες έχεις; 70 ή 160;

Έχεις δει με τα μάτια σου ότι ο παραλήπτης λαμβάνει με μικρά και 160 χαρακτήρες;

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα,

μόλις χτες απέκτησα το κινητό και το πρώτο προβληματάκι που αντιμετοπίζω είναι οτι η sim2 όταν την επιλέγω για να στείλω sms το στέλνει διπλό!Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ!

• The title was changed to Samsung Galaxy Y Duos (S6102)