junglist Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Εγώ βλέπω ένα άλλο πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν το έχει και κανείς άλλος. Αν ακούω ράδιο από τα ακουστικά και χωρίς να το κλείσω κάνω μια κλήση, μετά την κλήση δεν επανέρχεται το ράδιο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Εγώ βλέπω ένα άλλο πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν το έχει και κανείς άλλος. Αν ακούω ράδιο από τα ακουστικά και χωρίς να το κλείσω κάνω μια κλήση, μετά την κλήση δεν επανέρχεται το ράδιο. Αυτό είναι καλό από μια άποψη γιατί σημαίνει ότι το κλείνει αυτόματα το σύστημα και δε καταναλώνει μπαταρία!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Ας το δοκιμάσει και κάποιος να μου πει αν είναι σε όλους έτσι. Γιατί αν έιναι έτσι δεν έχει νόημα. Όσα κινητά ξέρω με Android (για να μην πούμε και παλιότερα ΝΟΚΙΑ με symbian) όταν λήξει η κλήση, επανέρχεται αυτόματα το ράδιο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDREASGTR Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Εκτός από ότι ειπώθηκε για την προώθηση κλήσεων μεταξύ των 2 γραμμών,το καινούριο firmware έφερε και ηχητική ειδοποίηση όταν ανοίγεις το bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Εγώ βλέπω ένα άλλο πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν το έχει και κανείς άλλος. Αν ακούω ράδιο από τα ακουστικά και χωρίς να το κλείσω κάνω μια κλήση, μετά την κλήση δεν επανέρχεται το ράδιο. Δεν το εχω το κινητο, αλλα μηπως γινεται λογω μικρης RAM? Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Τελευταια παρατηρω οτι δεν μου δουλευουν τα μικρα γραμματα , στα μυνηματα , ενω πρωτα δουλευαν. Το κουμπι δε που αλλαζει μικρα κεφαλαια , (το τοξακι που δεινχει προς τα επανω) , ειναι μονιμα μπλε , σαν να ειναι πατημενο μονιμα. Βρε τι το παταω τι το κρατω πατημενο , τι το παταω 2 φορες , εκει τιποτα μονιμα κεφαλαια γραμματα. Καμια ιδεα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Τελευταια παρατηρω οτι δεν μου δουλευουν τα μικρα γραμματα , στα μυνηματα , ενω πρωτα δουλευαν. Το κουμπι δε που αλλαζει μικρα κεφαλαια , (το τοξακι που δεινχει προς τα επανω) , ειναι μονιμα μπλε , σαν να ειναι πατημενο μονιμα. Βρε τι το παταω τι το κρατω πατημενο , τι το παταω 2 φορες , εκει τιποτα μονιμα κεφαλαια γραμματα. Καμια ιδεα? Δοκιμάζεις αν θα στρώσει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν όχι το πας στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δοκιμάζεις αν θα στρώσει με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν όχι το πας στο service. ΜΜΜ!! Μαλιστα , και μολις το εκανα root. Τεσπα , δεν πειραζει , γραφω και με κεφαλαια , δεν τρεχει και τιποτα. Πλακα πλακα , τι κανω με το root? Δεν καταλαβα? Τι κερδισα τωρα που το εκανα δηλαδη? Υπαρχει αντιστοιχο thread , που να εξηγει , τι και τι κανεις με το root? Α! Και κατι ακομη. Πως αλλαζω τον ηχο των ειδοποιησεων του συστηματος? Δηλαδη χαμηλη μπαταρια , ανοιγμα κλεισιμο ΒΤ , κ.λ.π. Δεν μπορω να το βρω. Αλλαζει μαζι με τον ηχο των μυνηματων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Τελευταια παρατηρω οτι δεν μου δουλευουν τα μικρα γραμματα , στα μυνηματα , ενω πρωτα δουλευαν. Το κουμπι δε που αλλαζει μικρα κεφαλαια , (το τοξακι που δεινχει προς τα επανω) , ειναι μονιμα μπλε , σαν να ειναι πατημενο μονιμα. Βρε τι το παταω τι το κρατω πατημενο , τι το παταω 2 φορες , εκει τιποτα μονιμα κεφαλαια γραμματα. Καμια ιδεα? Σου δούλευαν οι μικροί ελληνικοί χαρακτήρες στα SMS; Εγώ από όσο θυμάμαι δε μου είχαν δουλέψει ποτέ. Ποτέ (στα SMS) δεν είχα δυνατότητα εναλλαγής των ελληνικών χαρακτήρων από κεφαλαία σε μικρά, μόνο στους λατινικούς γίνεται αυτό στο δικό μου... :blink: Α! Και κατι ακομη. Πως αλλαζω τον ηχο των ειδοποιησεων του συστηματος? Δηλαδη χαμηλη μπαταρια , ανοιγμα κλεισιμο ΒΤ , κ.λ.π. Δεν μπορω να το βρω. Αλλαζει μαζι με τον ηχο των μυνηματων? Ρυθμίσεις-Ήχος-Ήχος κλήσης-Ήχος κλήσης ειδοποιήσεων Για τα μηνύματα, μπαίνεις στα μηνύματα και πατάς το κουμπί αριστερά με τις δύο οριζόντιες γραμμές, πατάς ρυθμίσεις και μετά ρυθμίσεις ειδοποίησης... Edited May 14, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Σου δούλευαν οι μικροί ελληνικοί χαρακτήρες στα SMS; Εγώ από όσο θυμάμαι δε μου είχαν δουλέψει ποτέ. Ποτέ (στα SMS) δεν είχα δυνατότητα εναλλαγής των ελληνικών χαρακτήρων από κεφαλαία σε μικρά, μόνο στους λατινικούς γίνεται αυτό στο δικό μου... :blink: Ναι μου δουλευαν , και μαλιστα εχω αποδειξεις γι'αυτο , εχω στειλει μυνημα στην συζυγο , και ειναι με μικρα οπως το ειχα στειλει. EDIT:Μολις το παρατηρησα. Δουλευουν οι μικροι χαρακτηρες , αλλα μονο οταν πας να γραψεις καινουργιο μυνημα , και οχι σε απαντηση αλλου μυνηματος. Edited May 14, 2012 by yiannis64 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Υπαρχει αντιστοιχο thread , που να εξηγει , τι και τι κανεις με το root? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ναι μου δουλευαν , και μαλιστα εχω αποδειξεις γι'αυτο , εχω στειλει μυνημα στην συζυγο , και ειναι με μικρα οπως το ειχα στειλει. EDIT:Μολις το παρατηρησα. Δουλευουν οι μικροι χαρακτηρες , αλλα μονο οταν πας να γραψεις καινουργιο μυνημα , και οχι σε απαντηση αλλου μυνηματος. Από όσο ξέρω κανένα Android κινητό δεν στέλνει ελληνικά γράμματα μικρά. Είναι αδυναμία συστήματος και όχι συσκευής. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Ναι μου δουλευαν , και μαλιστα εχω αποδειξεις γι'αυτο , εχω στειλει μυνημα στην συζυγο , και ειναι με μικρα οπως το ειχα στειλει. EDIT:Μολις το παρατηρησα. Δουλευουν οι μικροι χαρακτηρες , αλλα μονο οταν πας να γραψεις καινουργιο μυνημα , και οχι σε απαντηση αλλου μυνηματος. Εμένα δε το κάνει σε καμία περίπτωση, αλλά μόλις είδα ότι στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων έχει μία επιλογή να τσεκάρεις που λέγεται αυτόματη κεφαλαιοποίηση. Εμένα ήταν τσεκαρισμένο, αλλά και που ξετσέκαρα πάλι κεφαλαία γράφει... Λεπτομέρειες, αλλά κουβέντα να γίνεται... Edited May 14, 2012 by AndreasQTEK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Η αυτοματη κεφαλαιοποιηση δεν εχει σχεση. Εμενα μου στελνει με μικρους χαρακτηρες μυνημα μονο αν παω να γραψω καινουργιο μυνημα απο την αρχη. Αν παω να απαντησω σε μυνημα που μου εχουν στειλει η σε νημα , τοτε δουλευουν μονο τα κεφαλαια. Για την αλλη ερωτηση που εκανα για τους ηχους ειδοποιησης συστηματος , δηλαδη ηχος χαμηλης μπαταριας , ανοιγμα κλεισιμο ΒΤ κ.λ.π. (οχι ηχοι μυνηματων και κλησεων) ξερουμε απο που τους αλλαζουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Για την αλλη ερωτηση που εκανα για τους ηχους ειδοποιησης συστηματος , δηλαδη ηχος χαμηλης μπαταριας , ανοιγμα κλεισιμο ΒΤ κ.λ.π. (οχι ηχοι μυνηματων και κλησεων) ξερουμε απο που τους αλλαζουμε? Στο έγραψα παραπάνω: Ρυθμίσεις-Ήχος-Ήχος κλήσης-Ήχος κλήσης ειδοποιήσεων Αυτό αφορά τις ειδοποιήσεις, δηλαδή χαμηλή μπαταρία, blue-tooth και λοιπές ειδοποιήσεις συστήματος. Εάν δε κάνω λάθος, μόνο μία επιλογή έχει για όλες αυτές τις ειδοποιήσεις και την ρυθμίζεις από εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Στο έγραψα παραπάνω: Αυτό αφορά τις ειδοποιήσεις, δηλαδή χαμηλή μπαταρία, blue-tooth και λοιπές ειδοποιήσεις συστήματος. Εάν δε κάνω λάθος, μόνο μία επιλογή έχει για όλες αυτές τις ειδοποιήσεις και την ρυθμίζεις από εκεί... Ανδρεα , μηπως κανεις καποιο λαθος? Αυτη η ρυθμιση ειναι για τα μυνηματα. Εξαλλου , σου δινει και τις sim απο επανω για διαφορετικους ηχους σε καθε sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ανδρεα , μηπως κανεις καποιο λαθος? Αυτη η ρυθμιση ειναι για τα μυνηματα. Εξαλλου , σου δινει και τις sim απο επανω για διαφορετικους ηχους σε καθε sim. Το δοκίμασα μόλις τώρα. Όταν αλλάζω τον ήχο αυτόν στην sim 1, αλλάζει και ο ήχος ειδοποίησης όταν ανοίγω το BT. Δοκίμασέ το και εσύ να δεις εάν είναι όντως έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Το δοκίμασα μόλις τώρα. Όταν αλλάζω τον ήχο αυτόν στην sim 1, αλλάζει και ο ήχος ειδοποίησης όταν ανοίγω το BT. Δοκίμασέ το και εσύ να δεις εάν είναι όντως έτσι... Σου αλλαζει και τον ηχο των μυνηματων sms μαζι ομως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Σου αλλαζει και τον ηχο των μυνηματων sms μαζι ομως? Δε το ξέρω αυτό να σου πω την αλήθεια. Πιθανόν... Θα πρέπει να το τσεκάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δε το ξέρω αυτό να σου πω την αλήθεια. Πιθανόν... Θα πρέπει να το τσεκάρω... ΕΜ!! Αυτο ειναι το θεμα μας. Γιατι εμενα μου αρεσει για παραδειγμα το σφυριγμα , για ηχο μυνηματος , αλλα δεν τον θελω αυτον τον ηχο , για χαμηλη μπαταρια ας πουμε , γιατι οποτε πεφτει η μπαταρια , η ανοιγω/κλεινω το ΒΤ , νομιζω οτι μου εστειλαν μυνημα. Αμα δεν υπαρχει ξεχωριστη ρυθμιση , ειναι χαζομαρα της Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDREASGTR Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Η λύση για ελληνικά μικρά γράμματα στα sms είναι στις ρυθμίσεις>εισαγωγή λειτουργίας να ΜΗΝ διαλέξετε Αλφάβητο GSM.Προτιμήστε το Αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Η λύση για ελληνικά μικρά γράμματα στα sms είναι στις ρυθμίσεις>εισαγωγή λειτουργίας να ΜΗΝ διαλέξετε Αλφάβητο GSM.Προτιμήστε το Αυτόματα. Και πόσους χαρακτήρες έχεις; 70 ή 160; Έχεις δει με τα μάτια σου ότι ο παραλήπτης λαμβάνει με μικρά και 160 χαρακτήρες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDREASGTR Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 70 χαρακτήρες αν θες μικρά γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeM Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπέρα, μόλις χτες απέκτησα το κινητό και το πρώτο προβληματάκι που αντιμετοπίζω είναι οτι η sim2 όταν την επιλέγω για να στείλω sms το στέλνει διπλό!Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 :what: Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Εμένα δεν έχει παρουσιάσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts