happydonnut Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου Νίκο αλλά μου φαίνεται ότι έχει αυξηθεί η ένταση του ακουστικού κατά την διάρκεια της συνομιλίας. Με πήρε πριν λίγο κάποιος και του ζήτησα να μην μιλάει δυνατά. Για δες το και συ. Ισχύει αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πέρασα και εγώ την τελευταία nightly (25/6) και φαίνεται αρκετά καλή, αν και "μισό κλίκ" ποιο αργή από την slim που είχα πριν.Το πρόβλημα που έχω, αν και ασήμαντο, είναι ότι όταν φορτίζω το κινητό κλειστό με το που σβήνει η οθόνη από την εικόνα με την πράσινη μπαταρία δεν μπορεί να ανάψει ξανά ούτε με το home button ούτε με το power button και επίσης γενικά δεν ανάβει το κινητό εκτός αν το αποσυνδέσω από τον φορτιστή.Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;Είμαι με semaphore 1.2.5. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Το θέμα που είχαμε μερικοί, σε σένα αναφέρομαι elflost :) , με το wi-fi από την nightly 29-5 (πάντα με τον stock kernel) λύθηκε με την σημερινή nightly 25-6. Όντως λύθηκε το πρόβλημα,ευχαριστώ! :) Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πέρασα και εγώ την τελευταία nightly (25/6) και φαίνεται αρκετά καλή, αν και "μισό κλίκ" ποιο αργή από την slim που είχα πριν.Το πρόβλημα που έχω, αν και ασήμαντο, είναι ότι όταν φορτίζω το κινητό κλειστό με το που σβήνει η οθόνη από την εικόνα με την πράσινη μπαταρία δεν μπορεί να ανάψει ξανά ούτε με το home button ούτε με το power button και επίσης γενικά δεν ανάβει το κινητό εκτός αν το αποσυνδέσω από τον φορτιστή.Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα;Είμαι με semaphore 1.2.5. Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό γίνεται με τον semaphore και όχι με τον stock κερνελ. Δυστυχώς έχω και εγώ semaphore και δεν μπορώ να κάνω κάποια χρήσιμη δοκιμή. Αν κάποιος έχει stock kernel ας δοκιμάσει αυτό που λέει ο φίλος να δουμε αν συμβαίνει και εκεί. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 ειμαι με στοκ κερνελ χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Νομίζω κάπου είχα διαβάσει ότι αυτό γίνεται με τον semaphore και όχι με τον stock κερνελ. Δυστυχώς έχω και εγώ semaphore και δεν μπορώ να κάνω κάποια χρήσιμη δοκιμή. Αν κάποιος έχει stock kernel ας δοκιμάσει αυτό που λέει ο φίλος να δουμε αν συμβαίνει και εκεί. Θα δοκιμάσω το βράδυ αλλά δεν το θεωρώ πρόβλημα... μακάρι να ήταν αυτό το μοναδικό θέμα. Btw, ετοιμάζουν rc1, επιτέλους Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 γεια σας παιδια...ειπα και εγω να περασω το ics στο galaxy s....κατεβασα το titanium backup και οταν το ανοιγω μου λεει οτι δεν μπορει να αποκτησει προσβαση root..και παρακαλουμε βεβαιωθειτε οτι η ROM ειναι rooted και περιλαμβανει το busybox....τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Δεν έχω καταλάβει. Είσαι σε stock και θέλεις να πάρεις backup πριν περάσεις την cm9 ή είσαι σε cm9 και έχεις πρόβλημα με το root; Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Δεν έχω καταλάβει. Είσαι σε stock και θέλεις να πάρεις backup πριν περάσεις την cm9 ή είσαι σε cm9 και έχεις πρόβλημα με το root; ειμαι σε στοκ και θελω να κανω backup πριν περασω την cm9 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Κάνε root με τον Semaphore που είναι η πιο εύκολη και καλή λύση και μετά κάνε το Backup με το Titanium. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 μετα θα μπορω να περασω το cm9 εε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Μετά ακολουθείς τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο μήνυμα αυτού του θέματος και λογικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις προσεκτικά το οδηγό που υπάρχει στο πρώτο μήνυμα αυτού του νήματος. Καλύπτει όλες τις απορίες σου. Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι τότε ευχαρίστως να βοηθήσουμε. Edit: Καλύφτηκες ήδη. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 σορρυ αν σας επρυξα...δηλαδη πρωτα οδηγός εγκατάστασης Semaphore και συχνές ερωτήσεις. Backup & Restore σε Android συσκευές. Οδηγός εγκατάστασης CyanogenMod 9. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Ακριβώς. Απλά διαβάζεις τους οδηγούς στην υπογραφή του Νίκου :) . Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) ευχαριστώ...φορτώνω κινητό και αρχίζω οταν κανω root το Semaphore δεν χανω τα δεδομενα μου? Edited June 26, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 οταν κανω root το Semaphore δεν χανω τα δεδομενα μου? 1. Φίλε μου, διάβασε προσεκτικά τον οδηγό εγκατάστασης του semaphore. Απαντά στο ερώτημά σου στο "συχνές ερωτήσεις" (είναι η δεύτερη). 2. Θα σε παρακαλέσω να μην ποστάρεις συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση" αν θες να προσθέσεις κάτι. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) οταν κανω root το Semaphore δεν χανω τα δεδομενα μου? Όχι, δεν χάνεις τίποτα όταν περνάς τον Semaphore. Διάβασε τους οδηγούς προσεκτικά και συνέχισε. Edited June 26, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Πήγα σήμερα για μπάνιο και χρησιμοποίησα το κινητό για GPS. Δεν κλείδωνε με τίποτα όμως. Πρώτη φορά τόσο κακό GPS. Αυτό με την 20120625 nightly και modem JW4 αλλά και JVU. Θλίψη. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Αφού βλέπεις ότι δε σε θέλει με τίποτα το GPS...! Πάρε κανένα βιβλίο με χάρτες και άσε το GPS στην άκρη!:p Πέρα από την πλάκα τώρα, θα το δοκιμάσω αύριο με την 20120625 για να δω μήπως είναι κανένα πρόβλημα της Nightly αν και μέχρι τώρα δε μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα το GPS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Αφού βλέπεις ότι δε σε θέλει με τίποτα το GPS...! Πάρε κανένα βιβλίο με χάρτες και άσε το GPS στην άκρη!:p Πέρα από την πλάκα τώρα, θα το δοκιμάσω αύριο με την 20120625 για να δω μήπως είναι κανένα πρόβλημα της Nightly αν και μέχρι τώρα δε μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα το GPS. Δεν με θέλει το άτιμο! Οποτε το χρειάζομαι μουλαρώνει! Μιλάμε να έχω ανοίξει δεδομένα 3G, να κάνω επανεκκινήσεις, να ξανακατεβάζω GPS aiding data, τίποτα. Κλείδωνε για λίγα δευτερόλεπτα, με έδειχνε και λάθος και μετά το ξανα έχανε. Περιμένω το πόρισμα των δοκιμών σου Νίκο. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandalian Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Πήγα σήμερα για μπάνιο και χρησιμοποίησα το κινητό για GPS. Δεν κλείδωνε με τίποτα όμως. Πρώτη φορά τόσο κακό GPS. Αυτό με την 20120625 nightly και modem JW4 αλλά και JVU. Θλίψη. Και έλεγα ότι είναι η ιδέα μου... Εγώ είμαι με nightly 20120625 και modem JVT. Την πρώτη φορά έκανε κοντά στα 8 λεπτά για να κλειδώσει δορυφόρους και από εκεί και έπειτα θέλει κοντά ένα λεπτό όταν με προηγούμενες nightly κλείδωνε σε 10 sec... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Και έλεγα ότι είναι η ιδέα μου... Εγώ είμαι με nightly 20120625 και modem JVT. Την πρώτη φορά έκανε κοντά στα 8 λεπτά για να κλειδώσει δορυφόρους και από εκεί και έπειτα θέλει κοντά ένα λεπτό όταν με προηγούμενες nightly κλείδωνε σε 10 sec... Είμαι στο αμάξι με τη κοπέλα και έχω χαθεί σε κάτι επαρχιακούς δρόμους προς Μαρκοπουλο μεριά. Εχω γίνει έξαλλος, κοιτάω και έχω μόντεμ JW4. Σκέφτομαι ότι φταίει το modem και φλασάρω εν κινήσει ένα JVU που έχω πρόχειρο στην SDcard με σημαντική πιθανότητα να πέσω σε bootloop στη μέση του πουθενά και να μετατραπεί το μπάνιο σε τρικούβερτο καβγά! Ευτυχώς το κινητό μπούταρε κανονικά αλλά απο GPS... nada. Α ρε μούτρο Ταιβανέ μας ξενέρωσες με τα κόλπα σου. Εν όψει διακοπών με βλέπω πίσω σε στοκ γιατί αν μείνω απο gps στο νησί με βλέπω να μένω και απο κοπέλα :lol: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 http://www.semaphore.gr/downloads/i9000 ποια απο ολα διαλεγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 http://www.semaphore.gr/downloads/i9000 ποια απο ολα διαλεγω? Για τι τον θες? Για να μπει πάνω σε στοκ firmware? ή έβαλες ICS και θες semaphore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts