Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο χαμηλά έχει και άλλες CM7 οπότε είναι κοινό νήμα για το Galaxy S. Απλά θα πρέπει να προσέχουμε τι κατεβάζουμε.

ναι δε το ειχα προσεξει.ευτυχως που μου φανηκε το 7 υποπτο και δεν τη κατεβασα...

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες! Προβληματακια/ερωτησουλες:

1) Οταν το κινητο ειναι κλειστο και το βαλω να φορτιζει δεν μπορω να το ανοιξω. Σβηνει η οθονη και ξαναβγαινει η μεγαλη μπαταρια.

2) Εχω προσεξει κατι περιεργα ανεβοκατεβασματα στην μπαταρια. Πχ. να λεει το κινητο 80%, να μπω στο recovery και να λεει 70% η να κλεισει απο μπαταρια, να το βαλω για φορτιση και μετα απο 5 λεπτα που το ανοιγω να λεει 30% η μπαταρια.

3) Οταν ερχεται μηνυμα δεν αναβει η οθονη. Επισης οταν το βαζω αθορυβο δεν κανει δονηση οταν ερχεται μηνυμα, ενω στο silent mode λεει vibrate. Επισης, μηπως γνωριζετε πως γινεται να αναβουν τα ledακια οταν δεχομαι μηνυμα η αναπαντητη?

4) Γινεται να αντικαταστησω το shortcut της καμερας στην lock screen με shortcut για σιγαση?

5) Τελος, εχετε να προτεινετε κανα καλο keyboard για ICS? Τα contacts και messages γινεται να αλλαξουν theme? Αν οχι εχετε να προτεινετε κατι αλλο?

Ευχαριστω πολυ παιδια!:happy:

1) Είναι κάποιο bug.

2) Κάνε ένα calibration στην μπαταρία. Άσε το κινητό και σβήσει από μπαταρία και φόρτισε το και ξανακάνε την διαδικασία μία με δύο φορές ακόμα.

3) Δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων έχεις επιλέξει δόνηση; Κατέβασε το BLN από το Play Store.

4) Όχι ακόμα. Ίσως στο μέλλον το προσθέσουν.

5) Δες στο πρώτο post του θέματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

με τον default kernel της cm9 δεν χρειαζεται bln.απλα το ενεργοποιεις απο τις ρυθμισεις και αναβουν τα πληκτρα με αναπαντητες και με τα μηνυματα με την στοκ εφαρμογη μυνηματων

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Στις κλήσεις,ναι ανάβει το led,με go sms pro όμως στα μηνύματα,ότι και να έκανα,δεν παραμένει η ένδειξη στο led αλλά σβήνει μετά από δευτερόλεπτα.Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα;
"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Λοιπόν, μετά από δύο δοκιμές που μου συνέβη το ίδιο πράγμα λέω να το γράψω και εδώ για να μην πάθει τη ζημιά και κανένας άλλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν έχετε το κινητό στην φόρτιση μην κάνετε wipe cache/dalvik cache. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πέσετε σε bootloop στο bootlogo χωρίς να μπορείτε να μπείτε σε CWM Recovery με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φλασάρετε μία Gingerbread και μετά πάλι την CM9.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Παιδιά, ποιός είναι ο "στοκ" music player στη CM9;

Σας έβαλα δύσκολα ε;:lol::lol::lol:

Αυτός είναι;

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

αυτος ειναι ο στοκ γενικοτερα του android νομιζω απο την 1.6 εκδοση και μετα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Λοιπόν, μετά από δύο δοκιμές που μου συνέβη το ίδιο πράγμα λέω να το γράψω και εδώ για να μην πάθει τη ζημιά και κανένας άλλος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν έχετε το κινητό στην φόρτιση μην κάνετε wipe cache/dalvik cache. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πέσετε σε bootloop στο bootlogo χωρίς να μπορείτε να μπείτε σε CWM Recovery με αποτέλεσμα να χρειαστεί να φλασάρετε μία Gingerbread και μετά πάλι την CM9.

ωραιος superuser.κοιτα να δεις τι μπορει μα μαθεις καθε μερα για τον γαλαξια μας....

Xiaomi 12 Pro

αυτος ειναι ο στοκ γενικοτερα του android νομιζω απο την 1.6 εκδοση και μετα

Μου τη σπάει το Google play music, δε δουλεύει σωστά το bluetooth streaming. Θυμήθηκα ότι με CM9 δούλευε, γι'αυτό ρωτάω!

Ευχαριστώ stelioz και Sorry για το offtopic.

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Μου τη σπάει το Google play music, δε δουλεύει σωστά το bluetooth streaming. Θυμήθηκα ότι με CM9 δούλευε, γι'αυτό ρωτάω!

Ευχαριστώ stelioz και Sorry για το offtopic.

φιλε μου δεν εχει αλαξει εδω και πολυ καιρο ο στοκ player....

Xiaomi 12 Pro

Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται: update-cm-9-20120422-NIGHTLY-galaxysmtd-signed.zip

Changelog

Επίσης νέα gapps: gapps-ics-20120422-signed.zip

Απ' ότι φαίνεται οι αναβαθμίσεις βγαίνουν κάθε τρεις μέρες περίπου οπότε ο pawitp μάλλον επανήλθε.

EDIT: Στην τελευταία nightly υπάρχουν κάποιες αλλαγές που επηρεάζονται από τον kernel οπότε όσοι την περάσετε θα είναι προτιμότερο να αφήσετε τον stock kernel μέχρι να υπάρξει υποστήριξη από τον Semaphore και τους άλλους custom kernels.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Απ' ότι φαίνεται οι αναβαθμίσεις βγαίνουν κάθε τρεις μέρες περίπου οπότε ο pawitp μάλλον επανήλθε.

Όχι μόνο επανήλθε αλλά και έλυσε για άλλη μια φορά ένα πρόβλημα που μας απασχολούσε από την cm7 ακόμα, την επιλογή για αποθήκευση των photos και videos που λαμβάνουμε κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα.

Η αλλαγή στον κώδικα είναι αυτή και θα υπάρχει στην επερχόμενη nightly.

Μάκης

Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται: update-cm-9-20120422-NIGHTLY-galaxysmtd-signed.zip

Changelog

Επίσης νέα gapps: gapps-ics-20120422-signed.zip

EDIT: Στην τελευταία nightly υπάρχουν κάποιες αλλαγές που επηρεάζονται από τον kernel οπότε όσοι την περάσετε θα είναι προτιμότερο να αφήσετε τον stock kernel μέχρι να υπάρξει υποστήριξη από τον Semaphore και τους άλλους custom kernels.

αντε να βγει και ενας sema καταλληλος να την κανουμε λαχειο!!

Xiaomi 12 Pro

Όχι μόνο επανήλθε αλλά και έλυσε για άλλη μια φορά ένα πρόβλημα που μας απασχολούσε από την cm7 ακόμα, την επιλογή για αποθήκευση των photos και videos που λαμβάνουμε κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα.

Πολύ καλό fix!

Κώστας

Εχω δοκιμάσει jvu και jw4 modem και δεν μπορεί να κλειδώσει δορυφόρο. Συγκεκριμένα με jvu αργούσε αρκετά να δεί 2 με 3 δορυφόρους ενώ με της jw4 βλέπει πολύ περισσότερους (5-9) αλλα και πάλι δεν μπορεί να κλειδώσει κάποιον..Σε ginger roms μπορώ να πώ πως τους κλείδωνε πολύ πιο γρήγορα,πόσο μάλλον όταν συνδιαζόταν και με το gps aids.Κάπου είχα διαβάσει πως μπορεί να είναι θέμα hardware της συσκευής και να διορθωθεί με ''πατέντα''.

Πολυ χρησιμο fixακι...και θα ηταν ακομη καλυτερο εαν μπορουσε να εφαρμοστει και στις υπολοιπες ics rom, πχ. Slim :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

1) Είναι κάποιο bug.

2) Κάνε ένα calibration στην μπαταρία. Άσε το κινητό και σβήσει από μπαταρία και φόρτισε το και ξανακάνε την διαδικασία μία με δύο φορές ακόμα.

3) Δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχεται μήνυμα. Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων έχεις επιλέξει δόνηση; Κατέβασε το BLN από το Play Store.

4) Όχι ακόμα. Ίσως στο μέλλον το προσθέσουν.

5) Δες στο πρώτο post του θέματος.

Σε ευχαριστω πολυ Superuser! Μου ελυσες ολες τις αποριες. Τωρα ομως θελω να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με φλασαρισμα nightly. Λοιπον:

1) Οταν περνας καποια nightly δεν σβηνονται τα apps, contacts, sms κτλ, σωστα?

2) Θεωρειται clean install? Αν οχι πρεπει να βαλεις παλι καποια ginger rom και μετα cm9 η απλα κανεις και wipe data και περνας την nightly?

3) Αν εχεις κανει nandroid backup και περασεις την επομενη nightly, και μετα κανεις restore, γυριζεις στην προηγουμενη nightly?

4) Πρεπει να ειναι full φορτισμενο το κινητο πριν κανεις update?

Συγνωμη για τις ηλιθιες ερωτησεις και ευχαριστω!

Σε ευχαριστω πολυ Superuser! Μου ελυσες ολες τις αποριες. Τωρα ομως θελω να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με φλασαρισμα nightly. Λοιπον:

1) Οταν περνας καποια nightly δεν σβηνονται τα apps, contacts, sms κτλ, σωστα?

2) Θεωρειται clean install? Αν οχι πρεπει να βαλεις παλι καποια ginger rom και μετα cm9 η απλα κανεις και wipe data και περνας την nightly?

3) Αν εχεις κανει nandroid backup και περασεις την επομενη nightly, και μετα κανεις restore, γυριζεις στην προηγουμενη nightly?

4) Πρεπει να ειναι full φορτισμενο το κινητο πριν κανεις update?

Συγνωμη για τις ηλιθιες ερωτησεις και ευχαριστω!

Για να βαλεις μια καινουργια nightly χρειαζεται μονο να κανεις wipe cache/dalvik cache απο cwm.

Με τον τροπο αυτο δεν χανονται ουτε οι εφαρμογες ουτε οι επαφες (εφοσον βεβαια τις εχεις στο gmail).

Mε restore ξαναγυρνας στην προηγουμενη nightly και τελος, δεν χρειαζεται να ειναι φουλ φορτισμενη, οχι ομως να ειναι και αδεια γιατι εαν κλεισει κατα την διαρκεια της εγκαταστασης...τρεχα γυρευε:)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Έβαλα την τελευταία nightly και την έχω με τον stock kernel. Πάει αρκετά καλά και όλα τα βίντεο παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα (και αυτό που μου έδωσε ο mindfield να δοκιμάσω).

Βέβαια μου λείπουν οι επιλογές που είχα με την εφαρμογή BLN (έβαζα να σβήνουν τα LED μετά από κάποια ώρα) και αυτές που είχα με την εφαρμογή Semaphore!

Επομένως αναμένουμε νέο Semaphore και περισσότερες λύσεις από τον pawitp για την CM9!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Έβαλα την τελευταία nightly και την έχω με τον stock kernel. Πάει αρκετά καλά και όλα τα βίντεο παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα (και αυτό που μου έδωσε ο mindfield να δοκιμάσω).

Βέβαια μου λείπουν οι επιλογές που είχα με την εφαρμογή BLN (έβαζα να σβήνουν τα LED μετά από κάποια ώρα) και αυτές που είχα με την εφαρμογή Semaphore!

Επομένως αναμένουμε νέο Semaphore και περισσότερες λύσεις από τον pawitp για την CM9!:)

παιζει δηλαδη και 720p που δεν επαιζε προηγουμενως?

ποσα mb εχει ram?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

370MB RAM και παίζει τα πάντα κανονικά. Το βίντεο που μου έδωσε ο mindfield είναι .mkv 1280x532 και όταν είχα CM9 με Semaphore δεν έπαιζε σωστά. Τώρα παίζει άψογα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

370MB RAM και παίζει τα πάντα κανονικά. Το βίντεο που μου έδωσε ο mindfield είναι .mkv 1280x532 και όταν είχα CM9 με Semaphore δεν έπαιζε σωστά. Τώρα παίζει άψογα.

καλο αυτο :)

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Αυτό συνέβαινε και σε κάποια άλλη cm9 που είχε 370 MB μνήμης. Έπαιζε ότι και αν δοκίμαζα.

Είμαι και εγώ τώρα με την νέα nightly και είμαι ικανοποιημένος.

Αν εξαιρέσεις ότι αφού έκανα restore τις εφαρμογές μου απο το titanium, το μάρκετ δεν τις είχε στο "οι εφαρμογές μου" ώστε να της ενημερώνω όποτε θέλω (κάτι που έλυσα με απλό clear data της εφαρμογής market) όλα τα άλλα πάνε ρολόι (ακόμα και το ρολόι :))

Περιμένω πως και πως το fix για την αποθήκευση των φωτογραφιών στην ext. sd

Superuser ασε 2-3 μέρες τον στοκ kernel να μας πεις πως τα πάει απο μπαταρία σε σχέση με τον semaphore.

Κώστας