drthuyrd Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 επειδη δεν χωρουσαν στη εσωτερικη μνημη.....τωρα μου εμειναν οι 80 σημαντικοτερες....δεν πειραζει που 8α κανω τωρα nadroid backup ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 επειδη δεν χωρουσαν στη εσωτερικη μνημη.....τωρα μου εμειναν οι 80 σημαντικοτερες....δεν πειραζει που 8α κανω τωρα nadroid backup ε? Oχι δεν πειραζει, το θεμα ειναι οταν θα κανεις restore το nandroid τι ρομ θα εχεις τοτε... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 εγω τωρα θα περασω CM9 δεν πρεπει να εχω κανει nadroid backup για το αν παει κατι στραβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 εγω τωρα θα περασω CM9 δεν πρεπει να εχω κανει nadroid backup για το αν παει κατι στραβα? Nαι, για παν ενδεχομενο ! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 το CWM ειναι το ROM MANAGER στο google play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 το CWM ειναι το ROM MANAGER στο google play? καμια σχεση φιλε, το cwm ειναι το modded recovery που σου δινει ο καθε κερνελ ωστε να μπορεις να κανεις τα διαφορα wipes, και πολλες αλλες προχωρημενες ενεργεις. Σου συνιστω να διαβασεις λιγο τις οδηγιες... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) οταν λεει.... Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις δικαιώματα Root στη συσκευή σου ώστε να περάσεις CWM Recovery. >>>Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις ακολουθώντας τους αντίστοιχους οδηγούς που υπάρχουν για κάθε συσκευή.<<< τι εννοει? Edited June 27, 2012 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Το ξέρω πως είσαι νέος αλλά εδώ και δύο σελίδες σου λένε όλοι να διαβάσεις τις οδηγίες και δεν το κάνεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουράσεις τους υπόλοιπους που προσπαθούν να βοηθήσουν με αποτέλεσμα να σταματήσουν να απαντάνε ακόμα και όταν θα έχεις σοβαρά προβλήματα. Για να μπεις στο CWM όταν είναι κλειστό το κινητό πατάς ταυτόχρονα τα κουμπιά Home - Volume Up - Power μέχρι να ανοίξει το όπως γράφει και στις οδηγίες για την εγκατάσταση της CM9! Θα σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να διαβάσεις προσεκτικά τους οδηγούς.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) τελειωσα και αυτο το backup και τωρα περναω cm9 διαβαζοντας προσεκτικα τις οδηγιες :) ολα τα κατεβαζω? http://goo.im/gapps/ Edited June 27, 2012 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Τις CM9 τις κατέβασες όλες ή μόνο την τελευταία;:p Την τελευταία έκδοση (gapps-ics-20120429-signed.zip) κατέβασε φυσικά! Είδα παιδιά ότι δόθηκε το SDK από την έκδοση Jelly Bean οπότε λογικά θα την δούμε και στο κινητό μας με την CM9!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) γινετε να μου το εξηγήσετε? Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W και αντέγραψε τον φάκελο efs στην εσωτερική SDCard. τον βρηκα τον φακελο efs αλλα οταν παω να τον αντιγραψω στην εσωτερικη sd μου λεει failed Edited June 27, 2012 by drthuyrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 γινετε να μου το εξηγήσετε? Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W και αντέγραψε τον φάκελο efs στην εσωτερική SDCard. τον βρηκα τον φακελο efs αλλα οταν παω να τον αντιγραψω στην εσωτερικη sd μου λεει failed Μεσω root explorer στην πανω μερια επελεξε απλα mount r/w :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Κάνε Wipe (data/factory reset + cache partition + dalvik cache). το dalvik cache δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Κάνε Wipe (data/factory reset + cache partition + dalvik cache). το dalvik cache δεν υπαρχει Ειναι στο advanced η επιλογη αυτη! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 οταν παταω wipe dalvik cache και παταω yes δεν φορτονει τιποτα και μου βγαζει αυτα reboot recovery reboot download wipe dalvik cache wipe battery stats report error key test show log Partition SD card Fix permissions οταν ξαναπαταω wipe dalvik cache και παταω yes μου δειχνι παλι αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 οταν παταω wipe dalvik cache και παταω yes δεν φορτονει τιποτα και μου βγαζει αυτα reboot recovery reboot download wipe dalvik cache wipe battery stats report error key test show log Partition SD card Fix permissions οταν ξαναπαταω wipe dalvik cache και παταω yes μου δειχνι παλι αυτα Στο wipe dalvik cache πατα yes... Η επιλογη γινεται με το κεντρικο κουμπι..αν δεν γινεται κανε reboot recovery και ξαναπροσπαθησε :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 οταν παταω wipe dalvik cache και παταω yes δεν φορτονει τιποτα και μου βγαζει αυτα reboot recovery reboot download wipe dalvik cache wipe battery stats report error key test show log Partition SD card Fix permissions οταν ξαναπαταω wipe dalvik cache και παταω yes μου δειχνι παλι αυτα Μόλις τελειώσει σε γυρίζει στο προηγούμενο μενού οπότε είσαι εντάξει. Έχει καθαρίσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Είδα παιδιά ότι δόθηκε το SDK από την έκδοση Jelly Bean οπότε λογικά θα την δούμε και στο κινητό μας με την CM9!:D Πέρασε κι από το δικό μου μυαλο αλλά δε νομίζω πως μας αρκεί το SDK. Πρέπει να περιμένουμε source code του nexus S σε μερικές μέρες για να έχουμε σωστό και καλό release :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Πέρασε κι από το δικό μου μυαλο αλλά δε νομίζω πως μας αρκεί το SDK. Πρέπει να περιμένουμε source code του nexus S σε μερικές μέρες για να έχουμε σωστό και καλό release :( Από ποστ της cyanogenmod στο google+: Ο χρήστης Keyan Mobli μοιράστηκε αρχικά αυτήν την ανάρτηση: I said this for ICS and I will say it for Jelly Bean. CyanogenMod does not endorse SDK ports to phones/tablets and we will NOT release an SDK port for any device. We dabble in source code only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Είδα παιδιά ότι δόθηκε το SDK από την έκδοση Jelly Bean οπότε λογικά θα την δούμε και στο κινητό μας με την CM9!:D Απόσπασμα από την χθεσινή ανάρτηση "Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Ιουλίου μέσω ΟΤΑ, για το Galaxy Nexus, Moto Xoom και Nexus S". Όπως λοιπόν πολύ καλά καταλαβαίνετε μέσα Ιουλίου αποχαιρετάμε την cm9 και καλωσορίζουμε την cm10. Όχι άσχημα για ένα κινητό που πρωτοβγήκε πριν δύο χρόνια με την 2.1 (eclair) και έχει σταματήσει η υποστήριξή του από την samsung στην gingerbread λόγω "αδυναμίας στο harware". Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Διάβασα ότι σε αυτή την έκδοση υλοποιείται το project "butter" της google, που έχει ως στόχο να γίνει το UI όσο το δυνατόν πιο smooth ("we declared a war on laginess") επιτυγχάνοντας διπλασιασμό των καρέ ανα δευτερόλεπτο στις κινούμενες εικόνες (60 fps αντί των 30fps στο ICS) και πολύ μικρό responce time (16 miliseconds). Ψιλο-off topic, νομίζω η υποστήριξη που δέχονται οι nexus συσκευές είναι ένας πολύ σπουδαίος λόγος για να τις προτιμήσει κάποιος. Εδώ το SII και το Note έπρεπε να φτάσει σχεδόν καλοκαίρι για να πάρουν την ICS (που βγήκε τέλη Φθινοπώρου), και ήδη το ταπεινό (και σε specs αλλά και σε τιμή) nexus s ετοιμάζεται για JB. Βλέποντας πόσο εξελίσσεται το android απο έκδοση σε έκδοση, πιστεύω η επόμενη συσκευή μου θα αγοραστεί με βασικό κριτήριο την υποστήριξη. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Κοίτα να δεις που ακόμα με κρατάει το Galaxy S και δεν αποφασίζω να πάω για το SIII. Θέλω να δω αν θα έχει καμιά σημαντική διαφορά στην απόδοση του κινητού η Jelly Bean. Εν αναμονή λοιπόν για την Jelly Bean καθώς επίσης και για την CM9 RC1 που περιμένουμε άμεσα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Για αυτήν την EXPERIMENTAL όπως λέγεται με τεράστια γράμματα ξέρουμε τίποτα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Απάντηση του Pawitp όταν ρωτήθηκε τι είναι η EXPERIMENTAL: "Just some builds I'm making while figuring out why the RC won't build". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Απάντηση του Pawitp όταν ρωτήθηκε τι είναι η EXPERIMENTAL: "Just some builds I'm making while figuring out why the RC won't build". για να δούμε λοιπόν τι λέει και αυτή Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts