Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

επειδη δεν χωρουσαν στη εσωτερικη μνημη.....τωρα μου εμειναν οι 80 σημαντικοτερες....δεν πειραζει που 8α κανω τωρα nadroid backup ε?

Oχι δεν πειραζει, το θεμα ειναι οταν θα κανεις restore το nandroid

τι ρομ θα εχεις τοτε...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

εγω τωρα θα περασω CM9 δεν πρεπει να εχω κανει nadroid backup για το αν παει κατι στραβα?

Nαι, για παν ενδεχομενο !

Ηρακλής!

το CWM ειναι το ROM MANAGER στο google play?

καμια σχεση φιλε, το cwm ειναι το modded recovery που σου δινει ο καθε κερνελ ωστε να μπορεις να κανεις τα διαφορα wipes, και πολλες αλλες προχωρημενες ενεργεις.

Σου συνιστω να διαβασεις λιγο τις οδηγιες...

Ηρακλής!

οταν λεει.... Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις δικαιώματα Root στη συσκευή σου ώστε να περάσεις CWM Recovery. >>>Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις ακολουθώντας τους αντίστοιχους οδηγούς που υπάρχουν για κάθε συσκευή.<<< τι εννοει? Edited by drthuyrd

Το ξέρω πως είσαι νέος αλλά εδώ και δύο σελίδες σου λένε όλοι να διαβάσεις τις οδηγίες και δεν το κάνεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουράσεις τους υπόλοιπους που προσπαθούν να βοηθήσουν με αποτέλεσμα να σταματήσουν να απαντάνε ακόμα και όταν θα έχεις σοβαρά προβλήματα.

Για να μπεις στο CWM όταν είναι κλειστό το κινητό πατάς ταυτόχρονα τα κουμπιά Home - Volume Up - Power μέχρι να ανοίξει το όπως γράφει και στις οδηγίες για την εγκατάσταση της CM9!

Θα σε παρακαλέσω για τελευταία φορά να διαβάσεις προσεκτικά τους οδηγούς.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

τελειωσα και αυτο το backup και τωρα περναω cm9 διαβαζοντας προσεκτικα τις οδηγιες :)

ολα τα κατεβαζω? http://goo.im/gapps/

Edited by drthuyrd

Τις CM9 τις κατέβασες όλες ή μόνο την τελευταία;:p

Την τελευταία έκδοση (gapps-ics-20120429-signed.zip) κατέβασε φυσικά!

Είδα παιδιά ότι δόθηκε το SDK από την έκδοση Jelly Bean οπότε λογικά θα την δούμε και στο κινητό μας με την CM9!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

γινετε να μου το εξηγήσετε? Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W και αντέγραψε τον φάκελο efs στην εσωτερική SDCard. τον βρηκα τον φακελο efs αλλα οταν παω να τον αντιγραψω στην εσωτερικη sd μου λεει failed Edited by drthuyrd

γινετε να μου το εξηγήσετε? Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει mount το σύστημα ως R/W και αντέγραψε τον φάκελο efs στην εσωτερική SDCard. τον βρηκα τον φακελο efs αλλα οταν παω να τον αντιγραψω στην εσωτερικη sd μου λεει failed

Μεσω root explorer στην πανω μερια επελεξε απλα mount r/w :rolleyes:

Ηρακλής!

Κάνε Wipe (data/factory reset + cache partition + dalvik cache). το dalvik cache δεν υπαρχει

Ειναι στο advanced η επιλογη αυτη!

Ηρακλής!

οταν παταω wipe dalvik cache και παταω yes δεν φορτονει τιποτα και μου βγαζει αυτα

reboot recovery

reboot download

wipe dalvik cache

wipe battery stats

report error

key test

show log

Partition SD card

Fix permissions οταν ξαναπαταω wipe dalvik cache και παταω yes μου δειχνι παλι αυτα

οταν παταω wipe dalvik cache και παταω yes δεν φορτονει τιποτα και μου βγαζει αυτα

reboot recovery

reboot download

wipe dalvik cache

wipe battery stats

report error

key test

show log

Partition SD card

Fix permissions οταν ξαναπαταω wipe dalvik cache και παταω yes μου δειχνι παλι αυτα

Στο wipe dalvik cache πατα yes...

Η επιλογη γινεται με το κεντρικο κουμπι..αν δεν γινεται κανε reboot recovery και ξαναπροσπαθησε :rolleyes:

Ηρακλής!

reboot recovery

reboot download

wipe dalvik cache

wipe battery stats

report error

key test

show log

Partition SD card

Μόλις τελειώσει σε γυρίζει στο προηγούμενο μενού οπότε είσαι εντάξει. Έχει καθαρίσει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Είδα παιδιά ότι δόθηκε το SDK από την έκδοση Jelly Bean οπότε λογικά θα την δούμε και στο κινητό μας με την CM9!:D

Πέρασε κι από το δικό μου μυαλο αλλά δε νομίζω πως μας αρκεί το SDK. Πρέπει να περιμένουμε source code του nexus S σε μερικές μέρες για να έχουμε σωστό και καλό release :(

Πέρασε κι από το δικό μου μυαλο αλλά δε νομίζω πως μας αρκεί το SDK. Πρέπει να περιμένουμε source code του nexus S σε μερικές μέρες για να έχουμε σωστό και καλό release :(

Από ποστ της cyanogenmod στο google+:

Ο χρήστης Keyan Mobli μοιράστηκε αρχικά αυτήν την ανάρτηση:

I said this for ICS and I will say it for Jelly Bean.

CyanogenMod does not endorse SDK ports to phones/tablets and we will NOT release an SDK port for any device.

We dabble in source code only.

Απόσπασμα από την χθεσινή ανάρτηση "Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη στα μέσα Ιουλίου μέσω ΟΤΑ, για το Galaxy Nexus, Moto Xoom και Nexus S". Όπως λοιπόν πολύ καλά καταλαβαίνετε μέσα Ιουλίου αποχαιρετάμε την cm9 και καλωσορίζουμε την cm10. Όχι άσχημα για ένα κινητό που πρωτοβγήκε πριν δύο χρόνια με την 2.1 (eclair) και έχει σταματήσει η υποστήριξή του από την samsung στην gingerbread λόγω "αδυναμίας στο harware".

Μάκης

Διάβασα ότι σε αυτή την έκδοση υλοποιείται το project "butter" της google, που έχει ως στόχο να γίνει το UI όσο το δυνατόν πιο smooth ("we declared a war on laginess") επιτυγχάνοντας διπλασιασμό των καρέ ανα δευτερόλεπτο στις κινούμενες εικόνες (60 fps αντί των 30fps στο ICS) και πολύ μικρό responce time (16 miliseconds).

Ψιλο-off topic, νομίζω η υποστήριξη που δέχονται οι nexus συσκευές είναι ένας πολύ σπουδαίος λόγος για να τις προτιμήσει κάποιος. Εδώ το SII και το Note έπρεπε να φτάσει σχεδόν καλοκαίρι για να πάρουν την ICS (που βγήκε τέλη Φθινοπώρου), και ήδη το ταπεινό (και σε specs αλλά και σε τιμή) nexus s ετοιμάζεται για JB. Βλέποντας πόσο εξελίσσεται το android απο έκδοση σε έκδοση, πιστεύω η επόμενη συσκευή μου θα αγοραστεί με βασικό κριτήριο την υποστήριξη.

Κώστας

Κοίτα να δεις που ακόμα με κρατάει το Galaxy S και δεν αποφασίζω να πάω για το SIII. Θέλω να δω αν θα έχει καμιά σημαντική διαφορά στην απόδοση του κινητού η Jelly Bean.

Εν αναμονή λοιπόν για την Jelly Bean καθώς επίσης και για την CM9 RC1 που περιμένουμε άμεσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Απάντηση του Pawitp όταν ρωτήθηκε τι είναι η EXPERIMENTAL: "Just some builds I'm making while figuring out why the RC won't build".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Απάντηση του Pawitp όταν ρωτήθηκε τι είναι η EXPERIMENTAL: "Just some builds I'm making while figuring out why the RC won't build".

για να δούμε λοιπόν τι λέει και αυτή

Xiaomi 12 Pro