Superuser Δημ. April 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Είναι από τα πρώτα πράγματα που άρχισα να παρατηρώ τώρα που είμαι σε stock kernel. Πριν λίγο το έβαλα και φόρτισε μετά από μία μέρα χρήσης με stock kernel αλλά δεν είδα και καμιά μεγάλη διαφορά. Θα τον κρατήσω μέχρι να βγει καινούργιος Semaphore ώστε να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα για την μπαταρία. EDIT: Έτοιμη και η πρώτη δοκιμαστική έκδοση του Semaphore (1.1.0) για την νέα nightly. Edited April 24, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Νεα nightly 25/04/2012 update http://get.cm/?device=galaxysmtd με changelog http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxysmtd Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τα κατάφερε μια χαρά ο Pawitp. Το fix για την αποθήκευση των φωτογραφιών στην sd δουλεύει άψογα! :up: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ώρα να δοκιμάσω την νέα nightly τότε με τον νέο Semaphore για να δω αν όλα λειτουργούν κανονικά. Αν υπάρχει πρόβλημα θα γυρίσω στον stock kernel. Πάντως στην μπαταρία δεν είδα και καμιά διαφορά. Λογικά mindfield θα το βάλουν και στις υπόλοιπες ICS το fix. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Λογικά mindfield θα το βάλουν και στις υπόλοιπες ICS το fix. Προβλέπω σύντομα slim 3.5 :lol: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Προβλέπω σύντομα slim 3.5 :lol: http://www.slimroms.com/apps/blog/entries/show/14412966-3-5-wip- :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 για να δουμε τι λεει η νεα nightly και ο νεος sema λοιπον... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 με την τελευταια nightly ενεργοποιησαν στις ρυθμισεις-επιδοσεις και την μεγιστη-ελαχιστη συχνοτητα cpu αλλα με τον default kernel μεχρι 1000 παει και παλι μεγιστη.και προσθεσαν governors Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandalian Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πήρα την απόφαση να πάω από την αγαπημένη JW1 σε CM9. Όλα καλά,το κινητό πάει σφαίρα,την έχω λατρέψει μέχρι στιγμής :D Το μόνο που με έχει χαλάσει κάπως είναι ότι ο Trebuchet launcher έχει τα εικονίδια των εφαρμογών σε αλφαβητική σειρά και δε δίνει τη δυνατότητα να τα ταξινομήσω όπως θέλω.Το ίδιο και ο Nova. :( Υπάρχει μήπως κάποια εναλλακτική επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 25, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Είναι ένα από τα αρνητικά που είχα παρατηρήσει και εγώ στην αρχή αλλά τώρα δε με ενοχλεί και τόσο. Αν φυσικά το προσθέσουν τότε θα είναι άψογος o Nova. Δεν έχω βρει κάποια εναλλακτική επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Στο nova πρέπει να υπάρχει από το τελευταία έκδοση αλλά στην πληρωτικη έκδοση. Ένας λόγος που έβγαλα τον nova είναι αυτός διότι το θεωρώ λαλακια να πρέπει να πληρώσω για ένα πράγμα που θα έπρεπε να το δίνει τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 O Apex v1.0.5εχει ταξινόμηση με 4 τρόπους, όνομα , install date Desc, install date Asc και Mostly used!!Αν σου κανει έχει καλός!!Εχει βγεί και beta v1.1.0 , εκει δεν ξέρω τη έχει... Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Με τη τελευταία nightly με stock kernel όλα δείχνουν καλά. Το μονο που με χαλάει είναι οι περίεργες αλλαγές στην αυτόματη φωτεινότητά. Είναι bug ή πρέπει να κάνω κάτι στις ακαταλαβίστικες ρυθμίσεις εκεί μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδιά μόλις πέρασα την CM9 στο κινητό και το ψάχνω. Έχω ένα πρόβλημα το Kies δεν μπορεί να βρει κάποιον driver και έτσι δεν βλέπει το κινητό. Το θέλω μόνο για να περάσω τις επαφές και τις σημειώσεις, υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το Kies για να τα περάσω στο κινητό; Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 το kies παει δεν συνεργαζεται με την CM9. Τις επαφες σου αν τις εχεις σωσει στο gmail καλως αλλιως παπαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδιά μόλις πέρασα την CM9 στο κινητό και το ψάχνω. Έχω ένα πρόβλημα το Kies δεν μπορεί να βρει κάποιον driver και έτσι δεν βλέπει το κινητό. Το θέλω μόνο για να περάσω τις επαφές και τις σημειώσεις, υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το Kies για να τα περάσω στο κινητό; το kies παει δεν συνεργαζεται με την CM9. Τις επαφες σου αν τις εχεις σωσει στο gmail καλως αλλιως παπαλα Το kies δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, ομως εαν εχει επιλογη το backup των επαφων που εχεις να το κανει εξαγωγη σε αρχειο .csv τοτε μπορεις ευκολα να το περασεις στο gmail :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 το backup των επαφων που εχεις να το κανει εξαγωγη σε αρχειο .csv τοτε μπορεις ευκολα να το περασεις στο gmail :) Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά νομίζω δεν γίνεται και πρέπει να περαστούν χειροκίνητα :( Αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά νομίζω δεν γίνεται και πρέπει να περαστούν χειροκίνητα :( Αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις... Ε βάλε πάλι μία samsung rom επανέφερε τις επαφές και δημιούργησε τις αλλιώς backup ώστε να μπορείς να της επαναφέρεις και στην cm9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) η κατεβασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pZGVhLmJhY2t1cC5zbXNjb250YWN0cyJd εμενα με εχει σωσει , απλα αν κανεις κανα hard reset τον φακελο που φτιαχνει βαλτον καπου στο pc σου η αν εχεις καρτα μνημης στο κινητο σου. να ρωτησω , εβαλα την CM9 σε ενα S του αδελφου μου , ολα καλα. Αλλα δεν υπαρχει file manager να βλεπω τα αρχεια μου ?? :cry: Παλια ειχαμε 2.3.6 και υπηρχε το "My files" Edited April 27, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 να ρωτησω , εβαλα την CM9 σε ενα S του αδελφου μου , ολα καλα. Αλλα δεν υπαρχει file manager να βλεπω τα αρχεια μου ?? :cry: Παλια ειχαμε 2.3.6 και υπηρχε το "My files" δυστυχως δεν εχει απο μονη της.μην αγχωνεσαι.κατεβασε απο το μαρκετ εναν πχ astro Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Latest nightly 27-04-2012 :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Την οποία μπορείτε να συνοδέψετε με τον καινούργιο Semaphore 1.1.1. EDIT: Δοκιμάστε να βάλετε από την εφαρμογή Semaphore ως Governor τον Ondemand SmoothUI. Προσωπικά βλέπω αισθητή βελτίωση με αυτόν τον Governor όσο αφορά την ομαλότητα και την ταχύτητα. Θα τον κρατήσω για μερικές δοκιμές ακόμα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Edited April 27, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ειμαι με CM9 και θελω να αναβαθμισω αλλα το pc ενω εχω συνδεση κανονικα το κινητο το pc δεν αναγνωριζει το κινητο και μου βγαζει σφαλμα συνδεσης usb καμια ιδεα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ειμαι με CM9 και θελω να αναβαθμισω αλλα το pc ενω εχω συνδεση κανονικα το κινητο το pc δεν αναγνωριζει το κινητο και μου βγαζει σφαλμα συνδεσης usb καμια ιδεα? Τι να αναβαθμισεις..; Για δοκιμασε αλλη θυρα usb..:rolleyes: Υποψι σου, για να βαλεις κερνελ πχ. τον καινουργιο semaphore κανεις install zip from sd card... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) δοκιμασα αλλη θυρα usb αλλα τιποτα μου βγαζει<δεν ειναι δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη I/O>εχω την build16 με sema 0.9.0 θελω να βαλω τα καινουργια τι να πω μαλλον εχει μουλαρωσει ο υπολογιστης.edit. το διαβασε ο υπολογιστης ειχε φαει κολημα ευχαριστω. Edited April 28, 2012 by Tsoumaklis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts