Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι από τα πρώτα πράγματα που άρχισα να παρατηρώ τώρα που είμαι σε stock kernel. Πριν λίγο το έβαλα και φόρτισε μετά από μία μέρα χρήσης με stock kernel αλλά δεν είδα και καμιά μεγάλη διαφορά. Θα τον κρατήσω μέχρι να βγει καινούργιος Semaphore ώστε να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα για την μπαταρία.

EDIT: Έτοιμη και η πρώτη δοκιμαστική έκδοση του Semaphore (1.1.0) για την νέα nightly.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Τα κατάφερε μια χαρά ο Pawitp.

Το fix για την αποθήκευση των φωτογραφιών στην sd δουλεύει άψογα!

:up:

Κώστας

Ώρα να δοκιμάσω την νέα nightly τότε με τον νέο Semaphore για να δω αν όλα λειτουργούν κανονικά. Αν υπάρχει πρόβλημα θα γυρίσω στον stock kernel.

Πάντως στην μπαταρία δεν είδα και καμιά διαφορά.

Λογικά mindfield θα το βάλουν και στις υπόλοιπες ICS το fix.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

με την τελευταια nightly ενεργοποιησαν στις ρυθμισεις-επιδοσεις και την μεγιστη-ελαχιστη συχνοτητα cpu αλλα με τον default kernel μεχρι 1000 παει και παλι μεγιστη.και προσθεσαν governors

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Πήρα την απόφαση να πάω από την αγαπημένη JW1 σε CM9.

Όλα καλά,το κινητό πάει σφαίρα,την έχω λατρέψει μέχρι στιγμής :D

Το μόνο που με έχει χαλάσει κάπως είναι ότι ο Trebuchet launcher έχει τα εικονίδια των εφαρμογών σε αλφαβητική σειρά και δε δίνει τη δυνατότητα να τα ταξινομήσω όπως θέλω.Το ίδιο και ο Nova. :(

Υπάρχει μήπως κάποια εναλλακτική επιλογή;

Είναι ένα από τα αρνητικά που είχα παρατηρήσει και εγώ στην αρχή αλλά τώρα δε με ενοχλεί και τόσο.

Αν φυσικά το προσθέσουν τότε θα είναι άψογος o Nova.

Δεν έχω βρει κάποια εναλλακτική επιλογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Στο nova πρέπει να υπάρχει από το τελευταία έκδοση αλλά στην πληρωτικη έκδοση. Ένας λόγος που έβγαλα τον nova είναι αυτός διότι το θεωρώ λαλακια να πρέπει να πληρώσω για ένα πράγμα που θα έπρεπε να το δίνει τσάμπα.

O Apex v1.0.5εχει ταξινόμηση με 4 τρόπους, όνομα , install date Desc, install date Asc και Mostly used!!Αν σου κανει έχει καλός!!Εχει βγεί και beta v1.1.0 , εκει δεν ξέρω τη έχει...

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Με τη τελευταία nightly με stock kernel όλα δείχνουν καλά. Το μονο που με χαλάει είναι οι περίεργες αλλαγές στην αυτόματη φωτεινότητά. Είναι bug ή πρέπει να κάνω κάτι στις ακαταλαβίστικες ρυθμίσεις εκεί μέσα;

Παιδιά μόλις πέρασα την CM9 στο κινητό και το ψάχνω. Έχω ένα πρόβλημα το Kies δεν μπορεί να βρει κάποιον driver και έτσι δεν βλέπει το κινητό. Το θέλω μόνο για να περάσω τις επαφές και τις σημειώσεις, υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το Kies για να τα περάσω στο κινητό;

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Παιδιά μόλις πέρασα την CM9 στο κινητό και το ψάχνω. Έχω ένα πρόβλημα το Kies δεν μπορεί να βρει κάποιον driver και έτσι δεν βλέπει το κινητό. Το θέλω μόνο για να περάσω τις επαφές και τις σημειώσεις, υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το Kies για να τα περάσω στο κινητό;

το kies παει δεν συνεργαζεται με την CM9. Τις επαφες σου αν τις εχεις σωσει στο gmail καλως αλλιως παπαλα

Το kies δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, ομως εαν εχει επιλογη

το backup των επαφων που εχεις να το κανει εξαγωγη σε αρχειο .csv τοτε μπορεις ευκολα να το περασεις στο gmail :)

Ηρακλής!

το backup των επαφων που εχεις να το κανει εξαγωγη σε αρχειο .csv τοτε μπορεις ευκολα να το περασεις στο gmail :)

Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά νομίζω δεν γίνεται και πρέπει να περαστούν χειροκίνητα :(

Αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...

Samsung GT-I9000 Galaxy S

Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s

Slimbean version 3.1.0

~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~

Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά νομίζω δεν γίνεται και πρέπει να περαστούν χειροκίνητα :(

Αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...

Ε βάλε πάλι μία samsung rom επανέφερε τις επαφές και δημιούργησε τις αλλιώς backup ώστε να μπορείς να της επαναφέρεις και στην cm9

η κατεβασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pZGVhLmJhY2t1cC5zbXNjb250YWN0cyJd

εμενα με εχει σωσει , απλα αν κανεις κανα hard reset τον φακελο που φτιαχνει βαλτον καπου στο pc σου η αν εχεις καρτα μνημης στο κινητο σου.

να ρωτησω , εβαλα την CM9 σε ενα S του αδελφου μου , ολα καλα.

Αλλα δεν υπαρχει file manager να βλεπω τα αρχεια μου ?? :cry: Παλια ειχαμε 2.3.6 και υπηρχε το "My files"

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

να ρωτησω , εβαλα την CM9 σε ενα S του αδελφου μου , ολα καλα.

Αλλα δεν υπαρχει file manager να βλεπω τα αρχεια μου ?? :cry: Παλια ειχαμε 2.3.6 και υπηρχε το "My files"

δυστυχως δεν εχει απο μονη της.μην αγχωνεσαι.κατεβασε απο το μαρκετ εναν πχ astro

Xiaomi 12 Pro

Την οποία μπορείτε να συνοδέψετε με τον καινούργιο Semaphore 1.1.1.

EDIT: Δοκιμάστε να βάλετε από την εφαρμογή Semaphore ως Governor τον Ondemand SmoothUI.

Προσωπικά βλέπω αισθητή βελτίωση με αυτόν τον Governor όσο αφορά την ομαλότητα και την ταχύτητα. Θα τον κρατήσω για μερικές δοκιμές ακόμα αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

ειμαι με CM9 και θελω να αναβαθμισω αλλα το pc ενω εχω συνδεση κανονικα το κινητο το pc δεν αναγνωριζει το κινητο και μου βγαζει σφαλμα συνδεσης usb καμια ιδεα?
[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

ειμαι με CM9 και θελω να αναβαθμισω αλλα το pc ενω εχω συνδεση κανονικα το κινητο το pc δεν αναγνωριζει το κινητο και μου βγαζει σφαλμα συνδεσης usb καμια ιδεα?

Τι να αναβαθμισεις..; Για δοκιμασε αλλη θυρα usb..:rolleyes:

Υποψι σου, για να βαλεις κερνελ πχ. τον καινουργιο semaphore κανεις install zip from sd card...

Ηρακλής!

δοκιμασα αλλη θυρα usb αλλα τιποτα μου βγαζει<δεν ειναι δυνατη η εκτελεση της αιτησης εξαιτιας ενος σφαλματος σε συσκευη I/O>εχω την build16 με sema 0.9.0 θελω να βαλω τα καινουργια τι να πω μαλλον εχει μουλαρωσει ο υπολογιστης.edit. το διαβασε ο υπολογιστης ειχε φαει κολημα ευχαριστω. Edited by Tsoumaklis
[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......